آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش سرفصل ها

شرایط مهاجرت کاری

بدون شک جذاب‌ترین و ایده آل ترین روش مهاجرت، مهاجرت کاری است. مهاجرتی که در آن از همان ابتدا و از داخل ایران شغل مشخصی برای شما در نظر گرفته شده است. وقتی وارد کشور مقصد می‌شوید، هم کار دارید، هم حقوق دارید و در بعضی از شرایط حتی محل اسکان! چیزی می‌تواند از این جذاب‌تر باشد؟!
بله، بعضی از کشورها حتی علاوه بر این‌ها به شما اقامت دائم خود را در زمان ورود اعطا می‌کنند.
از آنجایی که با توجه به اوضاع اقتصادی چند سال گذشته کشور عزیزمان، بسیاری از علاقه‌مندان به مهاجرت قادر نیستند با هزینه‌های هنگفت مهاجرت از روش‌های دیگر اقدام نمایند، مهاجرت کاری بیش از پیش مورد توجه متقاضیان مهاجرت قرار گرفته است. روشی که در آن شاید بودجه‌ای که در اختیار دارید کمترین اهمیت را داشته باشد.
حالا می‌خواهیم در این مقاله به بررسی تمامی جوانب این نوع از مهاجرت بپردازیم و  پاسخ پرسش‌های بسیار مهم مرتبط با این موضوع را بدهیم.
سوالاتی نظیر:
  • برای مهاجرت کاری چه شرایطی نیاز است؟
  • چه مشاغلی راحت‌تر به صورت کاری مهاجرت می‌کنند؟
  • شغل‌های مورد نیاز کشورهای مختلف جهان کدام شغل‌هاست؟
  • مهاجرت کاری چقدر هزینه دارد؟
  • آیا می‌توان در مهاجرت کاری، همراه خانواده مهاجرت کرد؟
این سوال‌ها و بسیاری از سوال‌های دیگر مسائل مهمی است که ذهن متقاضیان را در انواع روش های مهاجرت کاری درگیر خود کرده است. پس به ترتیب اهمیت به آنها پاسخ خواهیم داد.
 

 

انواع مهاجرت کاری

طبیعی است که هر کشور برای رفع نیازهای بازار کار خود، روش‌های مختلفی را برای جذب نیروی کار خارجی پیش روی متقاضیان مهاجرت کاری به این کشورها قرار می‌دهد. در این میان چند روش، متداول‌ تر از سایر روش‌ها محسوب می‌شود که در ادامه به صورت جزئی به این روش‌های متداول مهاجرت کاری می‌پردازیم.

مهاجرت از طریق جاب آفر

در این روش (که ممکن است کشورهای مختلف جهان عناوین مختلفی به آن اطلاق نمایند) مهمترین پیش نیاز، داشتن یک پیشنهاد شغلی (یا همان جاب آفر Job offer) از یک کارفرمای مستقر در کشور مقصد است. کارفرمایی که نیازمند حضور شما برای انجام دادن یک کار مشخص در محل خود است. اساساً هر کارفرمایی در ابتدای کار، می‌بایست نیروی کار مورد نیاز خود را از داخل کشور خود تامین کند و در صورت عدم موفقیت در یافتن نیروی مورد نیاز می‌تواند از نیروهای بین المللی متقاضی کار دعوت به همکاری نماید.
بعضی از کشورها برای استخدام نیروی خارجی، حداقل حقوق (minimum wage) مشخصی را تعیین کرده‌اند و در صورتی که کارفرما قصد داشته باشد حقوق کمتری به نیروی خارجی پرداخت نماید به وی اجازه نمی‌دهند تا به متقاضی نیروی کار دعوتنامه کاری ارسال نماید.
برای آگاهی از کم و کیف اقدام جهت مهاجرت از طریق جاب آفر، مقاله‌ای با همین عنوان در وب سایت آریانا پارس را مطالعه نمایید. چرا که این روش یکی از سخت‌ترین و پیچیده‌ترین روش‌های مهاجرت کاری محسوب می‌شود.
 

مهاجرت از طریق نیروی متخصص

بعضی دیگر از کشورها نظیر استرالیا، کانادا و نیوزلند (و با شکل متفاوت‌تری آلمان، آمریکا و انگلستان)، علاوه بر روش جاب آفر روش دیگری را نیز برای جذب نیروهای کاری بازار کار خود در صنایع مختلف به کار گرفتند. روش‌های نیروی متخصص عمدتاً مبتنی بر بررسی شرایط متقاضی بر اساس چند فاکتور می‌باشد. فاکتورهایی نظیر سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان ،سابقه کار و عنوان شغلی و چند فاکتور دیگر.
حال اینکه کدام کشور در چه زمان و بر اساس چه فاکتورهایی نیروی متخصص مورد نیاز خود را تامین می‌کند، مبحثی مجزاست که سعی کردیم در مقالات مربوط به هر کشور به تفصیل در رابطه با آن به صحبت بپردازیم. ولی عمدتاً می‌توان به شکل کلی این موضوع را مطرح کرد که اگر توانایی یادگیری زبان انگلیسی را در خود می‌بینید، کمتر از ۳۵ سال دارید و بیش از سه سال سابقه کار در رزومه خود می‌توانید ارائه نمایید، بد نیست به روش مهاجرت از طریق نیروی متخصص نگاهی جدی‌تر بیندازید.

روش‌های جستجوی کار

روش سوم نیز برای علاقه‌مندان به مهاجرت کاری به چند کشور وجود دارد.
این روش که سابقاً در چند کشور نظیر استرالیا و نیوزیلند و حتی آفریقای جنوبی انجام می‌شد، در حال حاضر فقط در کشور آلمان و البته با شرایط خاص در کشور اتریش قابل انجام است. در این روش به فرد متقاضی اجازه داده می‌شود تا طی یک مدت معین به کشور مقصد خود سفر کند و با بررسی شرایط و شغل‌های بالقوه بتواند درخواست ویزای کار خود را به اداره مهاجرت ارسال نمایند. این روش نیز مانند سایر روش‌های مهاجرتی مزایا و معایبی دارد که  به صورت مجزا در مقاله‌های مربوط به جستجوی کار در آلمان به آن خواهیم پرداخت.
در چند سال گذشته علاوه بر روش فوق، کشور آلمان تلاش کرده است تا با روشی موسوم به روش آسبیلدونگ اقدام به جذب نیروهای کار سایر کشورهای جهان نماید. در این روش که بازار هدف نیروی کار معمولاً بازار نیروی جوان و بدون سابقه کار کشورهای دیگر می‌باشد، متقاضی موظف است تا پس از ورود به کشور آلمان،با طی یک دوره آموزشی در یک شغل خاص (از رشته‌هایی نظیر آرایشگری و آشپزی گرفته تا رشته‌هایی نظیر کمک پرستاری) وارد بازار کار کشور آلمان شود. این روش نیز ممکن است برای بسیاری از افراد روش کاربردی باشد پس به این دسته از افراد توصیه می‌کنیم تا مقاله عنوان مهاجرت به آلمان از طریق آسبیلدونگ را مطالعه نمایند.

 

شرایط کلی مهاجرت کاری

مهاجرت کاری برای چه افرادی مناسب است؟

در این سال‌ها افراد بسیار زیادی را دیده‌ایم که تلاش خود را برای انجام مهاجرت کاری نموده‌اند ولیکن به خاطر درست نبودن مسیر انتخابی‌شان پس از مدتی با هدر رفتن سرمایه و و عمر و مهمتر از همه امیدشان روبرو شدند.
با توجه به اهمیت زمان و همچنین هزینه‌هایی که در این مسیر به شما تحمیل می‌شود، بهتر است در ابتدای کار بفهمید که آیا اساساً مهاجرت کاری برای شما مناسب است یا خیر.
بر اساس تجربه در چند سال گذشته می توانیم این چند دسته را افرادی بنامیم که شرایط اولیه اقدام برای مهاجرت کاری را دارا هستند:

دسته اول: متخصصان حوزه سلامت

پس از همه‌گیری کرونا، نیاز به متخصصین حوزه سلامت در جهان چند برابر این آمار در سال‌های قبل از آن شده است. البته اگرچه که فعالین این حوزه برای مهاجرت کردن حتماً نیاز به ارزیابی مدرک و تطبیق مدرک با کشور مقصد را دارند ولی تقریباً می‌توان با قطعیت گفت پس از تطبیق مدرک و ارزیابی مدارک در کشور هدف، احتمال پیدا کردن کار برای افراد این حوزه نزدیک به یقین است.
طیف وسیعی از افراد که در این حوزه فعالیت می‌کنند شانس بالاتری برای اقدام برای مهاجرت کاری دارند به خصوص پزشکان عمومی و متخصص، پرستاران و ماماها. البته دیگر مشاغل نیز در صورتی که در کشور مناسب اقدام نمایند، می‌تواند امیدوار باشند تا با شانس قابل توجهی فرایند مهاجرت کاری را به سرانجام برسانند.

دسته دوم متخصصین رشته‌های مهندسی پرتقاضا

اگر فارغ التحصیل رشته‌های مهندسی کامپیوتر و آی تی،برق، مکانیک، مهندسی پزشکی و یا در بعضی از موارد رشته‌های مربوط به مهندسی عمران هستید، شانس بیشتری نسبت به سایر فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی در انجام فرایند مهاجرت کاری خواهید داشت. البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که با توجه به ایده آل بودن فرایند مهاجرت کاری، صرفاً داشتن چند سال سابقه کار در این حوزه نمی‌تواند متضمن پیدا کردن کار در کشور مقصد شما باشد.
برای مثال تصور کنید که یک شرکت مهندسی در کشور کانادا قصد استخدام یک نیروی خارجی را دارد. این شرکت ملزم به ارائه آگهی مربوط به جذب نیرو در کشور خود می‌باشد، اگر این نیرو را از افرادی که در این کشور ساکن هستند و یا حق کار در این کشور را دارند انتخاب نکرد، در  مرحله دوم می‌تواند نیروی خود را از سایر کشورها استخدام نماید.
و حالا اگر شما یک رزومه قوی در حوزه کار خود داشته باشید که شامل تجارب بین‌المللی شما با شرکت‌های بزرگ حوزه کار خودتان است و یا مدارک بین المللی در حوزه تخصصی کار خود دارید که افراد کمی دارای آن می‌باشند، احتمالاً شما شانس بالاتری در مقایسه با سایر متقاضیان خارجی این شغل خواهید داشت.

مشاغل پرطرفدار جهان

علاوه بر شغل‌هایی که که به آنها اشاره کردیم همواره بعضی از مشاغل، جز مشاغل پر تقاضا در سطح جهان محسوب می‌شوند. این دسته از مشاغل گرچه ممکن است در یک کشور بیشتر مورد تقاضا باشند و در کشور دیگر کمتر، ولیکن می‌توان گفت که در صورتی که متقاضی مهاجرت کاری تجارب قابل توجهی در این حوزه داشته باشد (به خصوص تجربه کار بین‌المللی)، شانس پیدا کردن کار در خارج از کشور و در پی آن مهاجرت کاری برای شخص متقاضی بیشتر می‌گردد.
در ادامه سعی می‌کنیم به اختصار این دسته از مشاغل را نام ببریم:
  1. مشاغل مربوط به جوشکاری و تاسیسات
  2. نجاری ،کابینت سازی و لوله کشی
  3. رانندگان ماشین‌های سنگین و تریلر
  4. اپراتورهای جرثقیل
  5. نیروهای ماهر در ساخت و ساز
  6. مکانیک‌ها و تکنسین‌های موتورهای دیزلی
نکته مهم: اگر در هیچ کدام از سه بخش بالا فعالیت ندارید، اصلاً لازم نیست در رابطه با مهاجرت کاری ناامید شوید. چرا که افراد متخصص در هر حوزه‌ای در صورت احراز شرایط کاری منطقی کماکان واجد شرایط خواهند بود. شغل‌هایی ذکر شده در بالا به صورت بالقوه شانس بالاتری نسبت به سایر مشاغل برای مهاجرت کاری را دارا می‌باشند و این به این معنا نیست که مشاغل دیگر امکان مهاجرت کاری را ندارند.
 
امکان مهاجرت کاری

هزینه مهاجرت کاری 

هر چند که روش مهاجرت کاری به عنوان ارزان‌ترین روش مهاجرتی شناخته می‌شود ولیکن طی این پروسه برای متقاضیان مهاجرت کاری هزینه‌هایی را در بر دارد.

البته روش مهاجرت کاری و کشور مقصد متقاضی می‌تواند تعیین کننده میزان این هزینه باشد. 

در ادامه قصد داریم تمامی هزینه‌هایی که ممکن است یک متقاضی مهاجرت کاری با آن روبرو باشد را بیان کنیم.

با توجه به روش مهاجرتی متقاضی،هزینه‌ها نیز بسیار متفاوت می‌باشد. پس در ادامه هزینه‌ها را بر اساس روش‌های مهاجرت کاری تفکیک می‌نماییم.

 

هزینه مهاجرت کاری از طریق جاب آفر تخصصی 

این روش را می‌توان کم هزینه‌ترین روش مهاجرتی دانست چرا که در آن متقاضی مهاجرت کاری،قرار است بدون پرداخت هزینه‌ای و بر اساس تخصصی که دارد بتواند شغلی در کشور مقصد خود به دست آورد.

در اینجا تخصص متقاضی مهاجرت کاری حرف اول را می‌زند و کارفرما آنقدر به این تخصص علاقه‌مند است که حاضر است به نیروی کار خارجی دعوتنامه کاری ارسال نماید. 

اگرچه این روش مهاجرتی به عنوان ایده‌آل‌ترین و ارزان‌ترین روش مهاجرت کاری شناخته می‌شود ولی ممکن است در فرایند اخذ ویزای کار و یا اقامت کاری در کشور مقصد هزینه‌هایی نیز به متقاضی تحمیل کرده است.

در ادامه این هزینه‌ها را بررسی می‌نماییم.

 

هزینه جمع آوری و ترجمه مدارک 

هرچند که ترجمه مدارک در اولین قدم مهاجرت کاری از طریق جاب آفر تخصصی الزامی ندارد،ولیکن پس از پیدا کردن فرصت شغلی و طی کردن مراحل مصاحبه،ممکن است کارفرما و سفارت کشور مورد نظر از متقاضی درخواست نمایند تا مدارک تحصیلی و یا مدارک کاری خود را ارائه نمایند.

ممکن است بر اساس محل تحصیل فرد متقاضی و البته کشور مقصد وی هزینه‌های مربوط به جمع آوری و ترجمه مدارک کاملاً متفاوت از سایر متقاضیان با شرایط متفاوت و از دیگر کشورها باشد.

سه هزینه زیر را می‌توان مهمترین هزینه‌های جمع آوری و ترجمه مدارک دانست. 

 

هزینه آزادسازی مدارک 

برخی از متقاضیان مهاجرت کاری دانش آموخته دانشگاه‌های سراسری هستند و یا در رشته‌هایی تحصیل نمودند که ملزم به طی نمودن دوره خدمت پس از تحصیل می‌باشند. این دسته از متقاضیان می‌بایست برای آزادسازی مدارک خود هزینه‌هایی را به دانشگاه و یا سازمان‌های مربوطه پرداخت نمایند. علاوه بر آن، مقطع تحصیلی متقاضی مهاجرت نیز در میزان هزینه مربوط به آزادسازی این مدرک  تاثیرگذار است.

 

تخمین هزینه آزادسازی مدارک 

در چند سال گذشته هزینه آزادسازی مدارک به شدت افزایش پیدا کرده است و در صورتی که متقاضی مهاجرت کاری فارغ التحصیل دانشگاه سراسری باشد ،می‌بایست مبلغی بیش از چند ۱۰ میلیون تومان برای این مرحله صرف نماید.

شرایط و ضوابط آزادسازی مدارک دانشگاه سراسری و پیام نور و سایر دانشگاه‌ها کاملاً متفاوت است. 

 

هزینه ترجمه مدارک 

ترجمه مدارک نیز در ابتدای کار و در فرایند پیدا کردن شغل الزامی نیست چرا که اولین چیزهایی که کارفرما برای ارائه پیشنهاد کاری به متقاضی مهاجرت کاری نیاز دارد فقط رزومه متقاضی است. 

ولی با فرض انجام مصاحبه‌های لازم با کارفرما و دریافت جاب آفر یا پیشنهاد کار از وی،در قدم‌های بعدی تا مرحله دریافت اقامت کاری و ویزای کار ترجمه مدارک جزو الزامات فرایند مهاجرت کاری محسوب می‌شود.

 

تخمین هزینه ترجمه مدارک

 هزینه ترجمه مدارک با توجه به زبان کشور مقصد ممکن است کاملاً متفاوت باشد. هزینه ترجمه به زبان انگلیسی با همه تاییدات مورد نیاز نظیر تاییدات دادگستری و امور خارجه شاید به ۱۰ میلیون (آن هم برای کامل‌ترین پرونده با تعداد مدارک بسیار زیاد)تومان هم نرسد.

اما هزینه ترجمه به زبان‌های دیگر نظیر زبان آلمانی و فرانسوی،به مراتب بیشتر از تجربه به زبان انگلیسی می‌باشد . هزینه ترجمه‌ها ممکن است تا ۳۰ میلیون تومان نیز برسد.

 

هزینه تاییدات مدارک توسط سازمان‌های بین‌المللی 

در صورتی که متقاضی مهاجرت کاری موفق به دریافت پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آمریکایی و یا کانادایی شده باشد،برای انجام امور مربوط به ویزای کار از به دریافت تاییدات سازمان‌های مورد تایید این دولت‌ها را خواهد داشت. 

سازمان‌های نظیر سازمان وس (Wes)  در این دو کشور،وظیفه تایید اصالت مدارک دانشگاهی را به عهده دارد. 

 

تخمین هزینه تاییدات توسط سازمان‌ها 

میزان هزینه انجام فعالیت‌های مربوط به سازمان‌های نظیر،با توجه به مقطع تحصیلی متقاضی مهاجرت کاری و حتی تعداد سال‌های تحصیل وی تخمین زده می‌شود.

ولی به صورت کلی می‌توان گفت مجموع این هزینه عددی بین ۲۰۰  تا ۳۰۰ دلار خواهد شد.

 

هزینه تاییدات مدارک توسط سفارت‌ها 

اگر متقاضی مهاجرت کاری برای ویزای کار در کشورهایی نظیر آلمان و اتریش درخواست داده باشد،نیاز دارد تا مدارک تحصیلی خود و حتی مدارک کاری و شناسایی خود را (که قابلیت تایید توسط سفارت این دو کشور را دارند) به تایید سفارتخانه‌های مربوطه به برسانند.

 

تخمین هزینه تایید مدارک توسط سفارت‌ها 

هزینه تخمین مدارک توسط سفارت‌هایی نظیر آلمان و اتریش به صورت سالانه تعیین می‌شود ولی به صورت کلی می‌توان هزینه تایید هر مدرک را عددی بین ۴۰ تا ۵۰ یورو دانست. 

طبیعی است که تعداد مدارک مورد نیاز جهت تایید سفارت با توجه به شرایط متقاضی مهاجرت کاری تعیین می‌گردد. 

 

هزینه پیدا کردن شغل در مهاجرت کاری 

پیدا کردن شغل که عملاً مهم‌ترین بخش از فرایند اقدام برای مهاجرت کاری محسوب می‌شود معمولاً به دو طریق صورت می‌گیرد.

سعی می‌کنیم در این بخش با معرفی این دو دسته هزینه‌هایی که به ایشان بابت پیدا کردن کار ر خارج از کشور تامین می‌شود را بررسی نماییم. 

 

اقدام توسط خود متقاضی 

 

دسته‌ای از متقاضیان مهاجرت کاری وقت و اعتماد به نفس کافی و دانش و توانایی مکاتبه با کارفرماهای مختلف خارجی را دارند و تصمیم می‌گیرند فرایند مربوط به مکاتبه با کارفرمای خارجی را شخصاً صورت دهند.

 

تخمین هزینه پیدا کردن شغل توسط شخص متقاضی 

بدیهی است که در این روش تنها هزینه‌ای که به شخص متقاضی مهاجرت کاری تحمیل می‌شود هزینه زمان و احتمالاً فرصت است. 

از آنجا که پیدا کردن شغل توسط متقاضی صرفاً با مکاتبه با کارفرماهای مختلف صورت می‌گیرد و این مکاتبات عمدتاً در بستر اینترنت انجام می‌شود،عملاً هزینه مالی پیدا کردن شغل توسط شخص متقاضی بسیار ناچیز است.

 

اقدام توسط موسسه‌های کاریابی

 دسته دوم از متقاضیان مهاجرت کاری افرادی هستند که به دلایل مختلف نظیر عدم تسلط به زبان انگلیسی،نداشتن وقت کافی و یا اساساً تفکر اینکه یک کاریابی خارجی ممکن است در این فرایند موفق‌تر باشد،اقدامات مربوط به پیدا کردن شغل را به یک موسسه مهاجرتی و یا کاریابی خارجی محول می‌نمایند. موسسات و افراد فعال در حوزه مهاجرت هزینه‌های متفاوتی برای دریافت پیشنهاد شغلی در کشورهای مختلف از متقاضیان مهاجرت کاری دریافت می‌نمایند.

این هزینه‌ها ممکن است از ۲ تا ۲۰۰ هزار دلار متغیر باشد(بله همین قدر متغیر!)

 

تخمین هزینه پیدا کردن شغل توسط موسسات کاریابی 

اگرچه در دنیای امروز مهاجرت،اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت با مجوز و بدون مجوز مشغول به تبلیغات در خصوص کاریابی در خارج از کشور می‌باشند،ولی تنها مراکز مجاز برای کاریابی خارجی در ایران کاریابی‌های بین‌المللی با مجوز از وزارت کار ایران می‌باشند.

هزینه مربوط به کاریابی توسط موسسات کاریابی بین‌المللی مجاز برابر با حقوق یک ماه تقاضی مهاجرت کاری می‌باشد. به طور مثال اگر موسسه کاریابی خارجی موفق به پیدا کردن فرصت شغلی با حقوق ماهانه ۳۰۰۰ دلار در کشور مد نظر متقاضی باشد،دستمزد این موسسه نیز همین مبلغ می‌باشد. 

هزینه درخواست ویزا در مهاجرت کاری 

 

اداره مهاجرت و سفارتخانه‌های کشورهای مختلف جهان هزینه‌های گوناگونی برای بررسی درخواست متقاضیان مهاجرت کاری به شکل جاب آفر دریافت می‌نمایند.

این هزینه حتی ممکن است با نوع پیشنهاد شغلی که متقاضی موفق به دریافت آن شده،متناسب باشد. 

ولی به صورت کلی هزینه درخواست برای ویزای کار در کشورهای مختلف جهان عددی کمتر از ۱۰۰۰ دلار می‌باشد.

پس این هزینه نمی‌تواند به صورت چشمگیر متقاضی مهاجرت کاری را دچار چالش نماید چرا که فقط سهم کوچکی از تمام هزینه‌های فرایند مهاجرت کاری را به خود اختصاص داده است.

 

بهترین کشورها برای مهاجرت کاری کدام کشورها هستند

 در پاسخ به این پرسش که بهترین کشور برای مهاجرت کاری کدام کشور است، اگر یک کشور را به عنوان جواب قاطع شنیده‌اید باید بدانید که جوابی که شنیدید یا بر اساس عدم آگاهی است یا بر اساس غرض ورزی شخصی! به یقین نمی‌توان گفت که برای همه مشاغل دنیا و برای همه متقاضیان مهاجرت کاری به خارج از کشور، مثلاً کشور آمریکا بهترین کشور جهان است و یا کشور آلمان بهترین گزینه محسوب می‌شود. بهترین کشور برای مهاجرت کاری بر اساس هر متقاضی ممکن است متفاوت باشد. ولی به صورت کلی می‌توان کشورهایی که مهاجرت کاری به آنها محتمل‌تر است را بر اساس دسته‌بندی زیر تقسیم بندی کرد:

 کانادا، رنگین کمانی ها

جمعیت پیر کانادا از یک سو، نیاز صنایع مختلف به نیروی کار جوان از سوی دیگر و مهم‌تر از همه حفظ ترکیب نژادی در کانادا را می‌توان سه عامل اصلی اینکه کانادا را به عنوان گزینه اول جهت مهاجرت کاری می‌دانیم ،قلمداد کنیم. برنامه‌های متنوع جذب نیروی کار از خارج از کشور در تقریباً همه مشاغل و در همه سطوح یعنی مشاغل آکادمیک و غیر آکادمیک، باعث شده است تا کانادا به عنوان یکی از جذاب‌ترین مقاصد برای متقاضیان مهاجرت کاری محسوب گردد.
طبیعی است که نمی‌توانیم به صورت کامل در این بخش در رابطه با شرایط مهاجرت کاری به کانادا به گفتگو بپردازیم، پس اگر کانادا به عنوان یکی از گزینه‌های شما به عنوان مقصد مهاجرت کاری محسوب می‌شود توصیه می‌نماییم مطلب مفصل ما  در رابطه با مهاجرت کاری به کانادا را مطالعه نمایید.

استرالیا، از قصاب تا متخصص

چه از دیرباز کشور استرالیا در مشاغلی نظیر آرایشگری و حتی قصابی نیروی کار مهاجر را به خود جذب می‌کرد، چه تا حالا که مشاغل تخصصی‌تر شانس بیشتری برای مهاجرت کاری به به استرالیا را دارد. استرالیا همواره جز چند مقصد محبوب اول متقاضیان مهاجرت کاری محسوب می‌شده است. کشور استرالیا علاوه بر شرایط کاری ایده‌آل، به متقاضیان خارجی این اجازه را می‌دهد تا بتوانند از طریق چند دسته ویزای کار از همان ابتدای ورود مجوز اقامت دائم در این کشور را دریافت نمایند. و چه چیزی بهتر از اینکه شما هم بتوانید کار در کشور استرالیا داشته باشید و هم از ابتدای کار با اقامت دائم وارد این کشور شوید. کشور استرالیا نیز دارای یک سیستم پیچیده مهاجرت کاری است و ما سعی کردیم در مقاله‌ای به عنوان مهاجرت کاری به استرالیا تمام شرایط مربوط به مهاجرت کاری به این کشور را مورد بررسی قرار دهیم.

آمریکا،کعبه دل ها

اگرچه در چند سال گذشته و به خصوص پس از بیشتر شدن تحریم‌ها علیه متقاضیان ایرانی، تعداد درخواست‌ها برای کشور آمریکا توسط متقاضیان مهاجرت کاری ایرانی کمتر شده است، ولی به یقین جذاب‌ترین گزینه برای بسیاری از افرادی که به فکر مهاجرت کاری می‌افتند، کشور آمریکا محسوب می‌شود. شاید این دلیل تبلیغات بی‌رویه بسیاری از مشاورین مهاجرت به آمریکا در شبکه‌های مجازی باشد. امروزه یکی از خوش رنگ و لعاب‌ترین تبلیغاتی که در بسیاری از فضاهای مجازی توسط موسسات مهاجرتی ارائه می‌شود، مهاجرت کاری به آمریکا است. چه چیزی می‌تواند جذاب‌تر از این پیشنهاد باشد. مطلوب‌ترین روش مهاجرت یعنی روشی که در آن پس از ورود به کشور مقصد درآمد دارید، به جذاب‌ترین کشور جهان برای بسیاری از ایرانی‌ها یعنی آمریکا.
کم و کیف مهاجرت کاری به آمریکا و بحث در رابطه با شانس مهاجرت کاری به آمریکا را در مقاله‌ای با همین عنوان در همین وب سایت به صورت مفصل بررسی نموده‌ایم.

آلمان

اگر زبان آلمانی بلد هستید و یا فکر می‌کنید یادگیری زبان آلمانی خیلی هم کار سختی نیست، قطعاً جذاب‌ترین گزینه برای مهاجرت کاری شما می‌تواند کشور آلمان باشد. گستردگی طیف رشته‌هایی که کشور آلمان در حال حاضر به آن نیاز دارد، می‌تواند نویدبخش این موضوع برای شما باشد که احتمالاً اگر وارد فرایند یادگیری زبان آلمانی شوید می‌توانید در یکی از مسیرهایی که این کشور برای جذب نیروی کار خارجی اعلام کرده است موفق به مهاجرت کاری به این کشور شوید.
علاوه بر متقاضیانی که با داشتن سابقه کاری مناسب در یک حوزه کاری قصد مهاجرت کاری به کشور آلمان را دارند، متقاضیان کم تجربه‌تر که قصد یادگیری یک مهارت را نیز دارند می‌توانند تا با استفاده از روش‌هایی نظیر آسبیلدونگ، آلمان را به عنوان مقصد مهاجرت کاری خود انتخاب نمایند.
مهاجرت کاری در آلمان را نیز در مقاله‌ای با همین عنوان به صورت کامل مورد بررسی قرار داده‌ایم.

سایر کشورهای مناسب برای مهاجرت کاری

علاوه بر کشورهایی که در بالا به آن اشاره کرده‌ایم کشورهای دیگری نیز نظیر کشورهای حاشیه خلیج فارس، انگلستان، هلند،کشورهای حوزه اسکاندیناوی، آفریقای جنوبی و حتی کشورهای اروپای شرقی نیز به عنوان مقاصد جذاب برای مهاجرت کاری متقاضیان مهاجرت ایرانی محسوب می‌گردند. ولی به صورت موکد توصیه می‌کنیم پیش از انتخاب مناسب‌ترین کشور جهت مهاجرت کاری، با مشاورین دارای مجوز از وزارت کار ایران یعنی موسسات مجاز کاریابی خارجی، در رابطه با انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کاری مشورت نمایید. موسسه آریانا پارس می‌تواند با سابقه درخشان خود در حوزه مهاجرت کاری و کاریابی خارجی به عنوان یک مشاور خوب در تمام فرایندهای مربوط به پیدا کردن شغل در خارج از کشور و اخذ اقامت کاری در کشور مقصد شما در کنار شما بایستد.

 

مهاجرت کاری,مهاجرت کاری,مهاجرت کاری

مهاجرت کاری آسان از طریق مهاجرت تحصیلی

با توجه به شرایطی که کشورهای توسعه یافته پذیرش مهاجرت را کاهش داده اند و سیاست های خود را  محدود تر کرده اند باز چاره ای برای این موضوع هست و برای مهاجرت کاری باید تخصص لازم و سابقه کاری ارزشمندی داشته باشید.

منظور از مهاجرت کاری آسان با مهاجرت تحصیلی این است که شخصی که قصد مهاجرت کاری به کشور دیگری را دارد یا جهت اقامت دائم بنابر دلایلی برای مهاجرت کاری به برخی از کشورها همچون کانادا، آمریکا، انگلیس، آلمان بهتر است از طریق مهاجرت تحصیلی اقدام کند تا مسیر برای شما راحت تر شود و مهاجرت تحصیلی هم یکی از دو روش محبوب مهاجرتی به خصوص برای جوانان می باشد.

ولی خب بهتر است بدانید که شرایط مهاجرت کاری یا تحصیلی  بسته به کشور مقصد متفاوت است. مهاجرت کاری آسان با مهاجرت تحصیلی طرفدار و محبوبیت خاص خودش را دارد و توصیه می شود اگر قصد مهاجرت دارید روش تحصیلی را به جای کاری مستقیم انتخاب کنید.

  • اخذ راحت تر ویزای تحصیلی : ارزشمندی مدرک تحصیلی، سطح علمی معتبرتر، رزومه ای قوی تر برای مهاجرت کاری خواهد بود که اخذ ویزای کاری را آسان تر می کند.

  • هزینه ی تحصیلی سریعا با یافتن کار بسته به مقطع تحصیلی و کاری که یافته اید قابل جبران است.
  • زمان اشتغال به کار شما کمتر خواهد بود، اگر شما بخواهید به صورت مستقیم بر روی مهاجرت کاری تمرکز کنید برای اقامت دائم به ۳ الی ۴ سال مشغول بودن نیاز است اما با مهاجرت تحصیلی بعد یکسال یا حدود ۱۸ ماه کار می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.
  • برای مهاجرت کاری مستقیم مسیر برای شما دشوارتر خواهد بود.
  • میزان سختی برای مهاجرت تحصیلی آسان و برای مهاجرت کاری متوسط می باشد.
  • مدت زمان پذیرش مهاجرت کاری طولانی و گاهی نامشخص است ولی برای تحصیل پروسه استانداردی دارد.

*نکته مهمی که راجع به مهاجرت تحصیلی وجود دارد این است که در صورت بازگشت به کشور خود فرصت های ویژه کاری بسیاری وجود خواهد داشت که بسیار حائز اهمیت است.

مهاجرت کاری,مهاجرت کاری,مهاجرت کاری

بهترین کشورها برای مهاجرت کاری ایرانیان ۲۰۲۳

کشورهای بسیاری برای کار وجود دارد اما در بین آن ها برخی دارای شرایط بهتری برای ایرانی ها هستند و به همین دلیل ایرانی های زیادی در این کشورها مشغول به کار هستند و بودن هم زبانان در این کشورها باعث کم تر مشکلات زندگی در کشوری دیگر شده است. معمولا کشورهایی مانند آلمان، کانادا، ترکیه ، استرالیا و… گزینه های مناسبی برای مهاجرت کاری ایرانی ها محسوب می شوند. در ادامه به توضیح شرایط هر یک از این کشورها خواهیم پرداخت :

مهاجرت کاری به آمریکا

ایالات متحده آمریکا یکی از بزرگترین کشورهای پذیرش مهاجرت می باشد و باتوجه به اینکه تقریبا حدود نیمی از کشور آمریکا را مهاجران تشکیل می دهند کشوری چند ملیتی می نامند، و علاوه بر رشد و توسعه فردی وکاری و یا حتی تحصیلی از کلیه مزایای شهروندی هم برخوردار می شوند.

آمریکا جز یکی از سه کشور پر جمعیت جهان می باشد که دارای منابع اقتصادی کلان، دانشگاه های برتر دنیا، اقتصاد کاری برتر است که زمینه را برای رشد همه جانبه فراهم کرده است و همه ساله مهاجران بسیاری را از جمله ایران و سایر کشورها می پذیرد.

برای دریافت ویزای کار آمریکا بعد از دریافت پیشنهاد کاری شما باید مدارک لازم را به سفارت ارئه دهید.

  • مدارک تشخیص هویت
  • عکس جدید پاسپورتی
  • معرفی نامه یا پیشنهاد کار
  • مدارک زبان انگلیسی
  • مدارک تحصیلی
  • فرم تکمیلی ویزای کار درخواستی
  • رزومه کاری یا cv
  • گواهی عدم سوءپیشینه کیفری

نکته قابل توجه که رزومه کاری حتما موارد مشخصات کلی، اهداف شغلی، مهرت ها و تخصص ها، سوابق کاری و تحصیلات را شامل شود.

مهاجرت کاری به آلمان

آلمان با نرخ بیکاری ۳ درصد قوی ترین اقتصاد اروپا را دارد، علاوه بر اینکه اقتصاد بزرگی دارد در زمینه آموزشی هم در اروپا بسیار قوی عمل می کند. حتی شما می توانید با داشتن مدرک زبان آلمانی به راحتی در دانشگاه های این کشور تحصیل کنید و با مدرک زبان انگلیسی با هزینه کمتری نسبت به سایر کشور ها به تحصیل ادامه دهید.

و برای گرفتن ویزای کاری لازم نیست حتما مدرک زبان آلمانی داشته باشید می توانید از شرکت های انگلیسی زبان ویزای مهاجرت کاری جاب آفر دریافت کنید و دومین کشور بعد از کانادا برای مهاجرت کاری ایرانیان می باشد.

دو روش کلی برای مهاجرت کاری آلمان وجود دارد که روش بلو کارت (Blue Card) و روش عادی می باشد.

نکته قابل توجه این است که اگر می خواهید ویزای بلوکارت آلمان را دریافت کنید مبلغ حقوق ناخالص سالانه قرارداد شما با شرکت آلمان باید حداقل ۵۶.۴۰۰ یورو و برای برخی رشته های مورد نیاز آلمان باید ۴۳.۹۹۲ باشد و اگر قرارداد شما زیر مبالغ گفته شده باشد ویزای عادی محسوب می شود.

آلمان کشوری صنعتی و پیشرفته می باشد که به نیروی متخصص در زمینه فنی و مهندسی احتیاج دارد و بازارکاری مناسبی برای ایرانی ها دارد. البته یکی از شرایط اصلی برای کار در کشور آلمان تسلط به زبان آلمانی می باشد و به سایر زبان ها مانند انگلیسی معمولا نمی توان در این کشور مشغول به کار شد، پس پیشنهاد می کنیم افرادی برای کار در کشور آلمان اقدام کنند که به زبان آلمانی تسلط داشته باشند. مشاغل مربوط به صنابع خودرو سازی، فولاد، الکترونیک، کامپیوتر، پزشکی و… معمولا به نیرو احتیاج دارند و افرادی که در این رشته ها تخصص و مهارت دارند در صورت تسلط به زبان آلمانی می توانند کار مورد نظر خود را پیدا کنند.

مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۲۳

  • پزشکان، دندان پزشکان
  • پرستاران
  • مهندسی عمران و سازه
  • مهندسی کامپیوتر
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی برق
  • مخابرات
  • الکترونیک

مهاجرت کاری به کانادا

کانادا یکی از گزینه های اصلی بسیاری برای اشتغال می باشد. شرایط مناسب کاری در رشته های مختلف، درآمد بالا و امنیت کاری باعث جذب کارجویان زیادی از سراسر دنیا به این کشور شده است. در این کشور به دو زبان فرانسوی و انگلیسی می توان صحبت کرد و طبیعتا برای مشغول به کار شدن در کانادا به یکی از این دو زبان باید مسلط بود. بازار کاری این کشور معمولا برای رشته های فنی مهندسی، پزشکی و مشاغل مدیریتی بسیار مناسب است. در سایر مشاغل هم معمولا نیاز به نیروی کار وجود دارد و می توان گفت در صورت مهارت در کاری احتمال پیدا نکردن شغل در این کشور بسیار کم است.

کانادا به عنوان کشور توسعه یافته و امن و از لحاظ تحصیلی هم در دانشگاه از کیفیت بالایی برخوردار می باشد که متقاضیان زیادی برای مهاجرت به این کشور جذب کرده است.

دومین کشور بزرگ از نظر مساحت می باشد در ادامه به معرفی روش های رایج مهاجرت کاری به کانادا می پردازیم:

  • مهاجرت فدرال (Federal)
  • مهاجرت استانی (PNP) کار، سرمایه گذاری، تحصیلی و غیره طبق سیستم امتیاز بندی
  • جاب آفر کانادا (Job Offer)
  • ویزای کار بعد از تحصیل  PGWP (Post Graduate Work Permit)
  • خود اشتغالی (حوزه های فرهنگی، هنری، ورزشی)
  • انتقال درون شرکتی (ICT)

رایج ترین روش مهاجرت کاری کانادا روش فدرال می باشد و متقاضیان خارجی باید از دو طریق اسکیل ورکر (Skilled Worker) و اسکیل ترید(Skilled Trade) برای اخذ مهاجرت کاری اقدام کنند.

شرایط دریافت ویزای مهاجرت کاری بعد از تحصیل :

  • سن بالای ۱۸ سال
  • ویزای تحصیلی معتبر
  • گذراندن دوره تحصیلی بالای ۸ ماه در کانادا
  • نامه فارغ التحصیلی به همراه ریز نمرات
  • تحصیل به صورت مداوم
  • عدم استفاده از گواهی  PGWP در برنامه های تحصیل قبلی

مشاغل مورد نیاز کانادا در سال ۲۰۲۳

  • پزشکان متخصص و عمومی
  • پرستاران
  • متخصصان علوم آزمایشگاهی
  • رادیوتراپ
  • مهندس برق
  • مهندس کامپیوتر
  • مهندس عمران
  • مدیر مالی

مهاجرت کاری,مهاجرت کاری,مهاجرت کاری

مهاجرت کاری به ترکیه

کشور ترکیه  هجدهمین رتبه اقتصاد جهان را دارد، در برخی از کسب و کارها و سرمایه گذاری ها بازار تقریبا مناسبی دارد به همین دلیل مهاجران زیادی را  جذب کرده است.

کشور ترکیه به دلیل رونق صنعت توریسم، معمولا برای افرادی که در این زمینه و رشته های مرتبط دارای مهارت و تخصص هستند مناسب می باشد. زبان رایج در این کشور زبان ترکی می باشد و از آن جایی که ایرانی ها نسبتا با این زبان آشنا هستند گزینه مناسبی برای کار خواهد بود همچنین به دلیل نزدیکی به ایران و هزینه های پایین زندگی مورد مطلوبی برای کار ایرانی ها محسوب می شود. البته میزان حقوق دریافتی طبیعتا کم تر از کشورهای دیگر می باشد ولی می توان با کار کردن در ترکیه داشتن زندگی متوسط را در نظر داشت.

انواع اقامت کاری در ترکیه:

اجازه کار در مدت زمان محدود و نا محدود

در این نوع ویزای کاری ترکیه معیارها بر اساس مدت زمان مشخص صورت می گیرد که به مدت اقامت، توافق نامه کار، وضعیت اقتصادی بستگی دارد.

اما  در نوع اجازه کار نا محدود اتباعی که حداقل ۸سال در ترکیه بی وقفه اقامت داشته باشند یا  حداقل دوره ۶ ساله را گذرانده باشند و کار شما تاثیر اقتصادی مثبتی برای کشور داشته باشد.

اجازه کار مستقل در ترکیه

کسانی که از طریق خود اشتغالی اقدام می کنند باید حداقل ۵ سال در ترکیه بدون وقفه اقامت داشته باشند و از لحاظ اقتصادی تاثیر مثبت برای کشور داشته باشند.

مورد استثناء ویزای کار ترکیه

افرادی که با شهروند ترکیه ازدواج کرده اند و با همسر خود در آن جا اقامت دارند می توانند از وزارتخانه برای ویزای کار اقدام کنند.

مشاغل مورد نیاز ترکیه در سال ۲۰۲۳

  • مدیریت هتل داری
  • مترجم زبان انگلیسی
  • تور لیدر
  • مهندس نساجی
  • خیاط
  • طراح لباس
  • جوشکار
  • آشپز

مهاجرت کاری به نروژ

نروژ یکی از صادرکنندگان نفت، گاز و برق می باشد. این کشور دارای ذخایر نفت و گاز است و از این منابع درآمد کسب می کند. همچنین در زمینه انرژی های تجدید پذیر و گردشگری نیز فعالیت گسترده ای انجام می دهد. برای کار در نروژ باید یا به زبان نروژی یا انگلیسی تسلط داشت. مشاغل مربوط به صنایع دریایی مانند کشتیرانی، ماهیگیری، و تفریحات آبی بازار کاری مطلوبی را دارا می باشد.میزان درامد و سطح زندگی در این کشور نسبتا خوب بوده و می توان آینده کاری مناسبی برای شاغلان در این کشور در نظر داشت.

مشاغل مورد نیاز نروژ در سال ۲۰۲۳

  • مهندس نفت
  • مهندس برق
  • مدیریت گردشگری
  • تور لیدر
  • راننده

مهاجرت کاری,مهاجرت کاری,مهاجرت کاری

مهاجرت کاری به استرالیا

استرالیا مقصد بسیاری برای کار علی الخصوص ایرانی ها می باشد. بازار کاری مناسب در کنار دستمزد بالا باعث شده است اشتغال در استرالیا یکی از گزینه های اصلی برای جویندگان کار باشد. مشاغل مورد نیاز در این کشور مانند رشته های مهندسی، رشته های پزشکی و امور مالی و حسابداری بازار کاری مطلوبی دارند و معمولا درآمد بالایی هم دریافت می کنند. زبان رسمی استرالیا، انگلیسی می باشد و برای اشتغال باید به این زبان تسلط داشت.

مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال ۲۰۲۳

  • مهندس نفت
  • مهندس معدن
  • پزشکان عمومی و متخصص
  • پرستار
  • دارو ساز
  • دندان پزشک
  • حسابدار
  • مدیر مالی

مهاجرت کاری به مالزی

شرایط پذیرش کاری مالزی کمی دشوار است اما غیر ممکن نیست. در کشور مالزی اخذ ویزای توریستی برای کار میسر نیست اما می توان از طریق ویزای تحصیلی مالزی در یکی از دانشگاه های مالزی پذیرش شد و مشغول به تحصیل شد و اقامت موقت مالزی را دریافت کرد.

شرایط معمول اخذ ویزای مالزی:

  • داشتن رزومه تحصلی و کاری cv کامل
  • پیشنهاد کاری از کارفرما با حداقل دستمزد ۵ هزار رینگیت
  • داشتن سرمایه کافی و تمکن مالی در مالزی
  • سن ۲۳ سال به بالا
  • گذرنامه یا پاسپورت
  • گواهی سلامت و عدم سابقه کیفری

مهاجرت کاری به روسیه

برخی شرایط لازم برای معافیت از ویزای کاری روسیه :

  • نیروهای دیپلماتیک
  • نیروهای موقت شرکت های خارجی
  • افراد خارجی که در روسیه اقامت دائم دارند.
  • نیروهای تعمیرات و نگهداری تجهیزات در روسیه
  • دانشجویان تحصیلات آکادمیک در کشور روسیه

در برخی از رشته ها همچون مدیریت و مهندسی شانس استخدام شما در صورت داشتن تخصص و مهارت بالا بیشتر است.

مشاغل مورد نیاز روسیه در سال ۲۰۲۳

  • مدیریت منابع انسانی
  • مدیریت فروش
  • مدیریت مالی
  • مدیریت تجاری
  • مهندس عمران
  • مهندس نفت و گاز
  • حسابداری
  • مهندس IT

از صنایع مهم کشور سوئد می توان به خودرو سازی، الکترونیک، پوشاک و مبلمان اشاره کرد. افرادی که در زمینه های ذکر شده دارای مهارت یا تخصص دارند می توانند برای ورود به بازار کاری این کشور اقدام کنند البته اشتغال در این کشور باید از یک کارفرما پیشنهاد کاری یا جاب آفر داشت. شرایط زندگی و حقوق و دستمزد در سوئد معمولا مناسب می باشد.

مشاغل مورد نیاز سوئد در سال ۲۰۲۳

  • مهندس مکانیک
  • مهندس الکترونیک
  • مهندس برق
  • طراح
  • نجار
  • خیاط
  • حسابدار
  • مدیر مالی

مهاجرت کاری به ایتالیا

این کشور از نظر اقتصادی هشتمین اقتصاد برتر جهان را دارا می باشد و همین موضوع باعث می شود که یافتن کار برای مهاجرین سخت تر باشد توصیه می شود قبل از اقدام به مهاجرت کاری ایتالیا حتما با مشاور صحبت کنید. در ایتالیا بازار کار برخی از مشاغل از جمله روانشناسی، تخصص قلب و عروق، دندانپزشکی و موارد مشابه می باشد. پس اگر در مشاغل بالا تخصص دارید می توانید برای مهاجرت کاری ایتالیا اقدام کنید.

مهاجرت کاری,مهاجرت کاری,مهاجرت کاری

مهاجرت کاری به فرانسه

کشوری که در آن به راحتی می توان تعادل بین کار و زندگی برقرار کرد و برای مهاجرت کاری فرانسه به معرفی برخی از انواع ویزای مهاجرتی فرانسه می پردازیم.

ویزای کاری اگر کارمند هستید، مدارک مورد نیاز:

  • قرارداد کاری
  • تراکنش های بانکی ۶ ماه اخیر
  • تاییدیه کارفرما جهت تعهد بازگشت به کشور بعد از اتمام دوره
  • فرم مالیات درآمدی یا گواهی کسر از حقوق

اقامت خود اشتغالی برای ویزای فرانسه، مدارک مورد نیاز:

  • کپی مجوز کاری
  • تراکنش بانکی ۶ ماه گذشته
  • کپی مجوز کاری یکی از مدارک جهت اخذ ویزای فرانسه

شرایط اخذ ویزای فرانسه بدون هزینه:

  • بچه های کمتر از ۶ سال
  • دانش آموزانی که برای یک دوره آموزشی تحصیلی به فرانسه سفر می کنند.
  • محققین خارجی
  • نیروهای فصلی خارجی
  • اتباع خارجی که پاسپورت دیپلماتیک دارند.
  • اتباع خارجی که مدرس زبان فرانسوی هستند.

برند آریاناپارس که تنها دارنده مجوز های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری در ایران می باشد، برای تسهیل روند کار متقاضیان جستجوی کار، گروه تلگرامی را افتتاح کرده است و روزانه ۲ عنوان شغلی را معرفی می کند که افراد می توانند در صورت هماهنگی رزومه با کار مشخص شده، اقدامات لازمه را انجام دهند.

لینک منبع: Working Migration Terms

سوال های متداول شما

اگر بخواهید به عنوان نیروی کار در دیگر کشور های دنیا اقدام کنید حتما نیاز دارید که سطح زبان خوبی داشته باشید اما با توجه به قوانین برخی از کشورها و برخی شرکت ها (کارفرماها) برای دریافت درخواست شغلی و ویزای کاری و ورود به کشور مورد نظر نیاز است که مدرک زبان متناسب ارائه کنید.
هر کدام از کشورهای دنیا قوانین متفاوتی دارند اما با اینکه سابقه ی کار شما اهمیت زیادی برای دریافت ویزای کار دارد اغلب کشورهای دنیا الزام و حساسیت چندانی برای داشتن سابقه بیمه ندارند.
بله. طبیعتا برای دریافت موقعیت شغلی یا ویزای کار در صورتی که از شما سابقه کار طلب شود منظور همان سابقه ی کار مرتبط با زمینه ی تحصیل و تخصص شماست.
در اغلب کشور های پیشرفته دنیا برای دریافت ویزای کاری نیاز به داشتن درخواست شغلی هستید اما دسته ای از کشورها که نیروی متخصص جذب می کنند و سیستم امتیاز بندی دارند می توان در برخی مواقع بدون داشتن درخواست شغلی برای این منظور اقدام کرد. همچنین کشورهای آلمان و آفریقای جنوبی از جمله کشورهای پیشرفته ای هستند که به متقاضیان واجد شرایط اجازه می دهند تا در خاک هکان کشور و پس از ورود شخص متقاضی جویای کار باشد و امکانات و امتیازات ویزای کاری این کشور استفاده کند.
خیر. درحال حاضر کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزلند نیروی متخصص جذب می کنند و از طریق سیستم امتیازبندی مهاجر می پذیرند.

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    دیدگاه ها

    ۴۲ پاسخ به “مهاجرت کاری”

    1. هاله گفت:

      سلام
      کانال تلگرامی که پیشنهاد های job offer رو میزارین میشه لینکشو بزارید لطفا؟
      ممنون

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام
        برای دسترسی به لینک کانال ها می توانید به صفحه اصلی سایت مجموعه مراجعه نمایید.

    شبکه های اجتماعی

    arrow up