ویزای آلمان برای طیف وسیعی از افراد جذابیت زیادی دارد،چه آنهایی که به دنبال ویزای کار آلمان هستند چه افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه کشور آلمان را دارند و چه آن دسته از متقاضیانی که فقط قصد سفر توریستی به اروپا و کشورهایی نظیر آلمان را دارد.
از آنجایی که بررسی همه جانبه مسائل مربوط به ویزای آلمان اهمیت بسیاری برای عموم متقاضیان ایرانی ویزا به کشور آلمان دارد،در این مقاله قصد داریم به مهم‌ترین سوالات مربوط به حوزه ویزای آلمان بپردازیم.در ابتدا انواع ویزای آلمان را مورد بررسی قرار دهیم و در ادامه در رابطه با شرایط عمومی و اختصاصی هر یک از ویزاها گفتگو کنیم و سپس چالش‌های پیش روی متقاضیان ویزای آلمان و البته راه حل‌های آنها را معرفی نماییم.
آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش سرفصل ها

ویزای آلمان

انواع ویزای کشور آلمان

بر اساس وب سایت اداره مهاجرت کشور آلمان و سفارت این کشور در تهران، تقسیم بندی اصلی ویزای کشور آلمان ،بر اساس مدت اقامت شخص متقاضی ویزای آلمان به شکل زیر انجام شده است
۱. ویزاهای کوتاه مدت کمتر از ۹۰ روز
۲. ویزاهای بلند مدت بیش از ۹۰ روز 

ویزاهای کوتاه مدت کشور آلمان

به غیر از ویزاهای مربوط به دوره های تحقیقاتی کوتاه مدت و ویزاهای ترانزیتی عمدتاً درخواست کنندگان ویزاهای کوتاه مدت کشور آلمان،افرادی هستند که قصد دریافت ویزای توریستی کشور آلمان را دارند. افرادی که با مقاصد گردشگری، بازدید از اقوام و شرکت در یک سفر تجاری،جهت اخذ ویزای کشور آلمان درخواست ویزای توریستی خود را تقدیم سفارت می‌نمایند.
اگر قصد اخذ انواع ویزای توریستی کشور آلمان را دارید،خواندن ادامه این مطلب را به شما توصیه نمی‌نماییم در عوض شما را به خواندن مقاله‌ای تحت عنوان ویزای توریستی کشور آلمان دعوت می‌نماییم که در آن،به تفصیل در رابطه با شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای توریستی آلمان به گفتگو پرداخته‌ایم.

ویزاهای بلند مدت کشور آلمان

اگر قصد جرت تحصیلی و یا کاری و حتی ثبت شرکت و سرمایه‌گذاری را دارید ویزاهایی که در این دسته قرار می‌گیرند،برای رساندن شما به خواسته خودتان برای شما مناسب‌تر هستند. البته ذکر این موضوع حائز اهمیت است که حتی در صورتی که برای یک ویزای بلند مدت مثل ویزای تحصیلی درخواست دهید،در ابتدا و در صورت موفقیت سفارت کشور آلمان یک ویزای کوتاه مدت سه ماهه به شما اعطا می‌کند و شما می‌بایست پس از ورود به کشور آلمان درخواست اقامت بلند مدت خود را به اداره مهاجرت کشور آلمان ارسال نمایید.
چندین دسته از انواع ویزا زیر مجموعه ویزاهای بلند مدت کشور آلمان محسوب می‌شوند که در ادامه به تفکیک در رابطه با آن به گفتگو خواهیم پرداخت.

ویزای تحصیلی آلمان

شاید دلایل زیادی برای محبوبیت ویزای تحصیلی آلمان نسبت به سایر کشورهای جهان شود داشته باشد ولی قطعاً مهم‌ترین دلیل انتخاب شدن آلمان به عنوان مقصد تحصیلی برای بسیاری از دانشجویان خارجی رایگان بودن تحصیلات در این کشور است. البته علاوه بر این دلایل کیفیت زندگی و تحصیل در دانشگاه‌های آلمان نیز مزید بر علت است.
از آنجایی که ویزای تحصیلی آلمان و کم و کیف اقدام برای مهاجرت تحصیلی به آلمان ابعاد گسترده‌ای دارد در مقاله‌ای تحت عنوان ویزای تحصیلی کشور آلمان به تحصیل در رابطه با این موضوع به بحث پرداخته‌ایم. پس اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان را دارید همین حالا به جای خواندن ادامه این مطلب وارد مطلب ویزای تحصیلی آلمان شوید.

ویزای کار کشور آلمان

بر اساس آماری که توسط اداره مهاجرت کشور آلمان ارائه می‌شود،سن میانگین جمعیت کشور آلمان به سمت پیرتر شدن می رود. بنابراین کشور آلمان همواره برای جلوگیری از رکود اقتصادی و همچنین افزایش بهره‌وری صنایع در این کشور، نیاز به جذب نیروهای متخصص در بسیاری از صنایع را سرلوحه کار خود در قوانین مربوط به ویزای کاری کشور آلمان قرار داده‌اند. در چند سال گذشته روش‌های متفاوتی پیش روی متقاضیان کار در آلمان قرار گرفته است. اگرچه این قوانین گهگاهی دچار تغییرات جزئی و یا کلی می‌شود ولیکن سبک و سیاق اقدام جهت ویزای کار کشور آلمان در چند روش خلاصه می‌شود.

ویزای کار آلمان با جاب آفر

یکی از رایج‌ترین ویزاهای کار در کشور آلمان درخواست برای ویزای کار با استفاده از پیشنهاد شغلی است که متقاضی موفق شده است از یک کارفرمای آلمانی دریافت نماید. اگرچه ممکن است گرفتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آلمانی به همین سادگی‌ها هم نباشد ولی افراد زیادی در سال‌های گذشته موفق شدند با تکیه بر تخصص خود (و البته دانش زبان آلمانی)،با گرفتن یک فرصت شغلی مناسب در کشور آلمان با ویزای کار وارد کشور آلمان شوند.
ممکن است وقتی سرگرم جستجو در رابطه با ویزای کار آلمان هستید با عباراتی نظیر بلوکارت آلمان و یا کارت آبی آلمان نیز مواجه شده باشید. که در مطلبی تحت عنوان بلوکارت آلمان در رابطه با این موضوع به بحث و گفتگو پرداخته‌ایم. پس اگر قصد مهاجرت کاری به کشور آلمان را دارید و موضوع پیشنهاد شغلی از کشور آلمان موضوع جذابی برایتان محسوب می‌شود این مقاله را از دست ندهید.

روش‌های جستجوی کار

یکی دیگر از روش‌هایی که به متقاضیان اخذ ویزای کار کشور آلمان اجازه می‌دهد تا بتواند با استفاده از آن به کشور آلمان مهاجرت نمایند نوعی ویزای موقت ۶ ماهه است که به علاقمندان ویزای کار اجازه می‌دهد تا با دریافت آن پس از ورود به کشور آلمان شانس پیدا کردن یک فرصت شغلی و در نهایت تبدیل این نوع ویزا به ویزای کار آلمان را داشته باشد.
البته ویزای جستجوی کار یا همان جاب سیکر کشور آلمان،در چند سال گذشته دچار تغییرات زیادی شده است ولیکن این ویزا نیز می‌تواند گره گشای مسیر مهاجرت کار به کشور آلمان باشد.

روش مهاجرت کاری از طریق آسبیلدونگ

یکی دیگر از روش‌های پر سر و صدای مهاجرت کاری به کشور آلمان در این روزها،رو ش مهاجرت از طریق شرکت در دوره‌های آسبیلدونگ در کشور آلمان است. این روش که بیشتر مختص افراد کم تجربه‌تر می‌باشد به جوانان اجازه می‌دهد تا با ورود در کشور آلمان و طی دوره‌های آموزشی در صنایع مختلف در کشور آلمان مشغول به کار شوند. افرادی که در دوره آسبیلدونگ مشغول به تحصیل هستند به صورت همزمان با انجام دادن کار پاره وقت می‌توانم مخارج زندگی خود را در این دوره تامین نمایند.
البته طبیعیست که روش مهاجرت به آلمان از طریق دوره‌های آسبیلدونگ هم نظیر سایر دوره‌های تحصیلی کشور آلمان نیاز به دانش زبان آلمانی پیشرفته دارد. حال باید ببینیم که آیا مهاجرت کاری از طریق این روش به کشور آلمان ارزش آن را دارد که برایش چند ماهی زبان آلمانی بخوانید یا خیر. اگر علاقمند به مهاجرت کاری به آلمان از این طریق هستید توصیه می‌نماییم مقاله‌ای با همین عنوان را در وب سایت آریانا پارس جستجو نمایید.
 

شرایط ویزای آلمان

همانطور که گفته شد کشور آلمان برای متقاضیان ورود به این کشور انواع مختلف ویزاهای کوتاه مدت و بلند مدت را تعریف کرده است. شرایط اقدام برای هر یک از این ویزاها به صورت کلی با انواع دیگر ویزا متفاوت است. چرا که برای موفقیت در نوعی از ویزا در کشور آلمان متقاضی می‌بایست افسر اداره مهاجرت کشور آلمان را مجاب کند تا قصد دارد پس از اتمام مدت ویزای خود به ایران برگردد،ولیکن در بعضی از انواع ویزا در کشور آلمان متقاضی اساساً برای کار در کشور آلمان وارد این کشور می‌شود و طبیعتاً دلیلی برای ارائه مدارکی که دال بر بازگشت وی است، ندارد.
ولیکن سعی می‌کنیم در این بخش به اختصار در رابطه با شرایط انواع ویزای کشور آلمان در سه دسته اصلی یعنی ویزای توریستی،ویزای تحصیلی و ویزای کار کشور آلمان بپردازیم.

شرایط ویزای کاری کشور آلمان

همانطور که گفته شد،دسته‌بندی‌های متفاوتی برای ویزای کار کشور آلمان وجود دارند، ولیکن اقدام برای ویزار کار آلمان از هر روشی که باشد نیازمند به احراز شرایطی دارد که بین انواع مختلف ویزای کاری آلمان مشترک است.
 

 

آلمان,آلمان,آلمان

قانون جدید ویزای جستجوی کار آلمان ۲۰۲۳

آلمان قصد دارد تا سال ۲۰۳۵ حدود ۷ میلیون نیروی کار خارجی را وارد کشور کند. در این راستا قرار است سالانه نزدیک به ۴۰۰٫۰۰۰ نیروی کار ماهر وارد این کشور شوند؛ این رقم معادل نیروی کار ماهری است که سالانه به مهاجرپذیرترین کشور جهان یعنی کانادا وارد می‌شوند.

آلمان با ایجاد جذابیت‌هایی در قوانین جدید ویزای جستجوی کار، نه تنها ورود به این کشور را آسان‌تر کرده‌، بلکه شرایط تبدیل ویزا، گرفتن اقامت دائم و در نهایت اخذ شهروندی آلمان را نیز ساده‌تر کرده‌ است:

  • در گذشته شهروندی یا تابعیت آلمان حداقل ۸ سال به‌طول می‌انجامید؛ در حالی‌که با این قانون جدید، امکان اخذ تابعیت آلمان در ۵ سال فراهم می‌شود.
  • اقامت دائم آلمان نیز نیازمند بازه زمانی ۵ ساله بود و در حال حاضر این زمان به ۳ سال رسیده است.
  • در گذشته برای دریافت بلوکارت آلمان، حقوقی نزدیک به ۵۸٫۰۰۰ یورو نیاز بود؛ اما در حال حاضر با حقوق ۴۳٫۰۰۰ یورو نیز می‌توان بلوکارت آلمان را دریافت کرد. همچنین با داشتن بلوکارت و حداقل حقوق اعلام‌شده، می‌توان با خانواده وارد این کشور شد.

قانون کارت شانس

از دیگر قوانین جدید ویزای کار آلمان، قانون کارت شانس است. این قانون با امتیازبندی مشابه دولت‌های کانادا و استرالیا، بر اساس عواملی مانند سن، مدرک زبان، سابقه کار و … اجرایی خواهد شد. به این صورت که اگر ۶ امتیاز از ۱۲ امتیاز را به‌دست آورید، واجد شرایط ویزای کار یک‌ساله هستید؛ حتی می‌توانید کار ساعتی یا پاره‌وقت داشته باشید؛ پس از آن با پیدا کردن کار، می‌توانید به مدت دو سال دیگر ویزای کاری خود را تمدید کنید.

اما جزئیات امتیازگیری در این قانون به شرح زیر است:

  • داشتن مدرک تحصیلی یا مدرک فنی‌وحرفه‌ای مشاغل خاص که در سفارت احراز شده است: ۴ امتیاز
  • داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار با بیمه: ۳ امتیاز
  • مدرک B2 زبان آلمانی: ۲ امتیاز
  • مدرک B1 زبان آلمانی: ۱ امتیاز
  • داشتن مشاور کاریابی در آلمان: ۱ امتیاز
  • افرادی که در ۵ سال گذشته، حداقل ۶ ماه در آلمان زندگی کرده باشند: ۱ امتیاز

البته قانون کارت شانس هنوز به مرحله‌ی اجرا نرسیده است.

ویزای جستجوی کار آلمان (جاب سیکر)

ویزای جستجوی کار آلمان نوعی از ویزا می باشد که برای جستجوی کار در آلمان به مدت ۶ ماه صادر می گردد. این ویزا با توجه به شرایط سنی، شغلی، دانش زبان و مشاغل مورد نیاز آلمان صادر می گردد که در صورت یافتن شغل مورد نظر قابل تمدید خواهد بود.

ویزای جستجوی کار آلمان یا ویزای کار آلمان با دیپلم، همان طور که از نامش پیداست ویزایی است که به فرد اجازه می دهد وارد کشور آلمان شده و در این کشور به دنبال کار بگردد. در صورتی که موفق به دریافت ویزای جستجوی کار آلمان شوید شما ۶ ماه فرصت دارید تا در این کشور به دنبال کار بگردید و در صورت مشغول به کار شدن می توانید ویزای خود را تبدیل به ویزای کاری کنید و بعد از ۳ سال کار در این کشور و پرداخت مالیات درخواست اقامت دائم آلمان را نمایید.

آلمان,آلمان,آلمان

تفاوت ویزای جستجوی کار آلمان با ویزای کاری job offer چیست؟

برای ورود به بازار کار در آلمان معمولا از دو روش می توان اقدام کرد. روش اول از طریق ویزای جستجوی کار آلمان و روش بعدی از طریق ویزای کاری job offer یا پیشنهاد کاری می باشد. اگر بخواهید از طریق job offer اقدام کنید باید از طرف یک کارفرما در این کشور پیشنهاد کاری داشته باشید به عبارت دیگر شما می بایست با کارفرماهای مختلف که احتیاج به نیروی کار دارند مذاکره نمایید و در صورت رسیدن به توافق نهایی می توانید جهت کار در آلمان به راحتی عمل کنید.

در روش job offer کار شما مشخص می باشد ولی در ویزای جستجوی کار ابتدا باید وارد کشور آلمان شده و با کارفرماهای مختلف مذاکره نمایید، در صورت به توافق رسیدن می توانید مشغول به کار شوید هم چنین برای جستجوی کار در آلمان حداکثر ۶ ماه فرصت دارید.

مشاغل مورد نیاز آلمان

به دلیل صنعتی بودن کشور آلمان و وجود کارخانجات معتبر خودرو سازی، الکترونیک، فولاد و… معمولا به نیروی کار در زمینه های فنی و مهندسی و هم چنین در زمینه پزشکی و پرستاری نیازمند می باشند و متخصصان در زمینه های مذکور شانس بالایی برای پیدا کردن کار در این کشور دارند در نتیجه ویزای جستجوی کار آلمان گزینه مناسبی برای این دسته از افراد محسوب می شود. طبق آمار منتشر شده کشور آلمان تا سال ۲۰۳۰ به حدود ۱ میلیون نفر نیروی کار احتیاج خواهد یافت به همین دلیل این کشور گزینه بسیار مناسبی برای کارجویان است.

مشاغل مورد نیاز آلمان در سال۲۰۲۴

  • پزشک عمومی و متخصص
  • دندان پزشک
  • دارو ساز
  • پرستار
  • مهندس برق
  • مهندس مکانیک
  • مهندس عمران
  • مهندس کامپیوتر
  • برنامه نویس
  • حسابدار و مدیر مالی

آلمان,آلمان,آلمان

شرایط کلی اخذ ویزای جستجوی کار آلمان به چه صورت است؟

به صورت کلی برای دریافت ویزای جستجوی کار آلمان که به ویزای کار آلمان با دیپلم هم معروف است متقاضی باید دارای شرایطی باشد. دولت آلمان به دلیل نیاز این کشور به نیروی کار در مشاغل مختلف برای ورود کارجویان تسهیلاتی در نظر گرفته است و اخیرا شرایط دریافت ویزای جستجوی کار را آسان تر نیز کرده است. شرایط مورد نیاز برای درخواست ویزای جستجوی کار آلمان عبارت اند از :

  • سن حداقل ۱۸ و حداکثر ۴۰ سال
  • حداقل ۵ سال سابقه کاری مرتبط با تحصیلات
  • داشتن مدرک زبان آلمانی در سطح b1
  • داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
  • اثبات تمکن مالی برای دوره ۶ ماهه

میزان حقوق و درآمد در آلمان

شرایط حقوق و درآمد در کشور آلمان نسبتا مناسب می باشد. بر اساس آخرین آمار حداقل حقوق در این کشور به ازای هر ساعت بیش از ۹ یورو است. معمولا این مقدار حقوق برای مشاغل عادی مانند کارگری محاسبه می شود طبیعتا هر چه سطح شغل بالاتر باشد میزان درآمد نیز افزایش پیدا خواهد کرد. نکته دیگر که درباره ویزای جستجوی کار آلمان مهم به نظر می رسد میزان مالیات ها در این کشور است که بر درآمد ماهانه افراد موثر می باشد. طبق اطلاعیه اداره مالیات کشور آلمان نرخ مالیات سالانه به شرح زیر محاسبه می گردد :

میزان درآمد نرخ مالیات
کمتر از ۹٫۴۰۸ یورو ۰٪
۹٫۴۰۸ تا ۵۷٫۰۵۱ یورو ۱۴٪ تا ۴۲
۵۷٫۰۵۱ تا ۲۷۰٫۵۰۰ یورو ۴۲٪
بیش از ۲۷۰٫۵۰۰ یورو ۴۵٪

آلمان,آلمان,آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان قابل تمدید است؟

طبیعتا افرادی می خواهند برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام کنند درباره قابل تمدید بودن یا نبودن آن سوال دارند زیرا اگر این ویزا قابل تمدید نباشد بعد از اتمام مدت ۶ ماهه و پیدا نکردن کار مجبور به ترک این کشور می باشند و برای جستجوی کار دوباره، باید برای این ویزا در خواست نمایند. بر اساس مقررات کشور آلمان، ویزای جستجوی کار قابل تمدید نمی باشد و در صورت به نتیجه نرسیدن و پیدا نکردن کار، متقاضی باید از این کشور خارج شود. پس بهتر است برای اقدام در این زمینه درباره بازار کاری رشته خود درآلمان تحقیق کنید تا به مشکل برخورد نکنید.

 

 

آلمان,آلمان,آلمان

مدارک لازم برای ویزای جستجوی کار آلمان

برای دریافت ویزای جستجوی کار آلمان باید مدارک مختلفی را ارائه کرد تا در صورت احراز شرایط بتوان در این زمینه اقدام نمود. مدارکی که برای ویزای جستجوی کار آلمان یا ویزای کار آلمان با دیپلم نیاز است عبارت اند از :

  • فرم های تکمیل شده تقاضای ویزای کار
  • ارائه اسناد هویتی و گذرنامه معتبر
  • تعیین محل سکونت در آلمان
  • ارائه مدارک بیمه درمانی مسافرتی
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • ارائه رزومه کاری و تحصیلی
  • انگیزه نامه
  • مدارک تحصیلی
  • رسید پرداخت هزینه های سفارت
  • در صورت داشتن ارائه مدرک زبان آلمانب
  • سفارت در صورت صلاح دید امکان درخواست مدارک بیشتری را هم دارد.

 

نکته منفی که در رابطه با این ویزا وجود دارد نداشتن اجازه همراه از ابتدا می باشد و در صورتی که شغل مناسبی بیابید قادر خواهید بود پس از مدتی برای همراهانتان نیز ویزا دریافت کنید.

ویزای اقامت دائم آلمان

در این نوع از ویزاها شخص می تواند اقامت دائم این کشور را از ابتدا دریافت کند. این روش به زیرگروه های محدودی تقسیم می شود

  • اقامت دائم از طریق تولد فرزند
  • اقامت دائم از طریق ازدواج

ویزای اقامت دائم از طریق تولد فرزند

آلمان جزو آن دسته از کشورهایی است که از قانون خون تبعیت می کند یعنی تنها به صرف به دنیا آمدن کودکی در این کشور به او اقامت دائم و پاسپورت داده نخواهد شد بلکه تنها در صورتی که پدر یا مادر او تابعیت آلمان را داشته باشند، به فرزند هم تابعیت داده خواهد شد. چنانچه فرزندی خارج از خاک آلمان متولد شود و پدر و مادری آلمانی داشته باشد، قادر به دریافت اقامت دائم این کشور و البته پاسپورت خواهد شد.

ویزای اقامت دائم از طریق ازدواج

چنانچه با یک شهروند آلمانی ازدواج کنید می توانید اقامت دائم و سپس تابعیت این کشور را بدست آورید. البته باید اثبات کنید که همسر شما تبعه آلمان می باشد و تمکن مالی لازم برای تامین هزینه های شما را نیز دارد. شخصی که با تبعه آلمانی ازدواج می کند طبق قانون باید زبان آلمانی را تا حد A1 بداند.

پس از ازدواج، متقاضی دریافت ویزا باید به سفارت آلمان در کشور خود مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ازدواج را ارائه نماید و در صورت صحت مدارک مورد نظر و مدارک شغلی و درآمدی شخص، ویزای ازدواج صادر خواهد شد.

این ویزا باعث اقامت دائم شما در آلمان خواهد شد و اجازه تحصیل به صورت رایگان و کار را خواهید داشت. پس از چند سال قادر به دریافت پاسپورت خواهید بود.

آلمان,آلمان,آلمان

معایب اخذ ویزای آلمان

دریافت ویزای آلمان این روزها کار چندان ساده ای نیست، گرچه این کشور از شرایط اقتصادی و صنعتی بسیار خوبی برخوردار است ولی مشکلاتی نیز برای دریافت ویزای آن وجود دارد.

وقت سفارت

در تمام پروسه های کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری برای دریافت ویزا ابتدا نیاز به درخواست وقت سفارت برای مصاحبه خواهید داشت که در حال حاضر با توجه به طولانی بودن زمان وقت گیری سفرت آلمان، این گزینه انتخاب ارجح برای بسیاری از افراد نمی باشد.

با توجه به اخبار جدیدی که سفارت اعلام نموده است در صورتی که پذیرش دانشگاهی در مقطع فوق لیسانس و دکترا از دانشگاه های آلمان داشته باشید می توانید وقت سفارت را در بازه کوتاه تری و تقریبا یک ماه دریافت کنید

چالش زبان آلمانی

یادگیری زبان های کشورهای اتحادیه اروپا برای بسیاری از افراد چالشی جدی است، زبان آلمانی یکی از زبان های مشکل اروپائی است و از آنجایی که در آلمان درصد بیشتری از مردم به زبان آلمانی صحبت می کنند، یادگیری آن جزو موارد اصلی ورود شما به این کشور خواهد بود.

در دریافت پذیرش از دانشگاه های آلمان چنانچه زبان آلمانی بدانید رشته ها و دانشگاه های بیشتری برای انتخاب خواهید داشت. در دریافت ویزای جستجوی کار در آلمان نیز، گرچه دانستن زبان آلمانی اجبار نیست ولی اگر دانشی هم نداشته باشید بر ویزای شما تاثیرگذار خواهد بود.

ویزای همراه

در پروسه های تحصیلی آلمان، اخذ ویزای همراه کار ساده ای نمی باشد، دولت آلمان اولویتی برای صادر کردن ویزای همراهان، بخصوص در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس ندارد، بنابراین ممکن است به راحتی پذیرش دانشگاه را دریافت کنید ولی زمان اخذ ویزا، موفق به دریافت ویزای همراه نشوید.

در ویزای جست و جوی کار نیز، شخص اول باید به تنهایی به آلمان سفر کند و پس از یافتن شغل مناسب، پس از چند ماه، همراهان قادر به دریافت ویزای همراه خواهند بود. همراه نداشتن اعضای خانواده گاها انتخاب کشور آلمان را برای بسیاری از افراد در اولویت آخر قرار می دهد و کشورهایی را انتخاب خواهند کرد که همراه بردن اعضای خانواده در آنها کار ساده تری باشد.

آلمان,آلمان,آلمان

مزایای اخذ ویزای آلمان

در کنار معایب اخذ ویزای آلمان مزایایی نیز وجود دارد که به واسطه آنها ممکن است انگیزه بیشتری برای انتخاب این کشور به عنوان مقصد نهایی اتان داشته باشید. در ادامه به برترین مزایای اخذ ویزای آلمان اشاره می شود.

سفارت آلمان در ایران

برای دریافت ویزای کشور آلمان نیازی به سفر به کشورهای همسایه و هزینه اضافی برای آن ندارید و می توانید با مراجعه به سفارت در کشور خود ویزا را دریافت کنید. سفارت آلمان در ایران در روزهای مراجعه چندان شلوغ نیست و متصدیان انجام کار با صبر و حوصله پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

هزینه وقت سفارت

نسبت به کشورهایی مانند کانادا، هزینه ای که برای وقت سفارت آلمان و انجام امور مربوطه می پردازید، ناچیز است. با پرداخت ۸۰ یورو قادر خواهید بود همه کارهای مربوط را انجام دهید در حالی که در بسیاری از کشورهای دیگر باید هزینه ای چند برابر این عدد پرداخت نمایید.

سفارت های صادر کننده ویزا

همانطور که گفته شد با توجه به وجود سفارت آلمان در ایران احتیاجی به سفر به کشورهای دیگر برای دریافت ویزا نخواهید داشت، اما طولانی شدن وقت سفارت در سالهای اخیر در ایران باعث شده است تا برخی از افراد برای ثبت وقت سفارتی نزدیکتر از کشورهای همسایه مانند ترکیه اقدام کنند. در صورتی می توانید از سفارت آلمان در ترکیه وقت سفارت دریافت نمایید که اقامتی حداقل ۶ ماهه در این کشور داشته باشید.

آلمان,آلمان,آلمان

راه های افزایش شانس اخذ ویزای آلمان چیست؟

چند نکته را باید برای افزایش شانس اخذ ویزای آلمان در نظر داشته باشید به عنوان مثال، هدف شما از سفر به آلمان چیست و یا مدارک شما به درستی تهیه شده است؟ داشتن تمکن مالی لازم برای اخذ ویزا نیز شانس شما را افزایش خواهد داد.

افراد مختلف با شرایط گوناگونی برای اخذ ویزای آلمان به سفارت مراجعه می کنند بنابراین نمی توان برای افزایش شانس ویزای همه افراد پیشنهادهایی یکسان داد. در زیر به چند نکته مشترک اشاره می کنیم.

هدف از سفر شما چیست؟

اگر تا به حال به حوزه شینگن سفر نکرده اید و قصد سفر توریستی به آلمان را دارید، باید در نظر داشته باشید که آلمان به اندازه کشورهایی مانند فرانسه و ایتالیا جاذبه های دیدنی برای بازدید ندارد، بنابراین باید آفیسر را قانع کنید که هدف شما از سفر توریستی به آلمان چیست.

داشتن دعوت نامه معتبر از یکی از افراد درجه یک خانواده سند محکمی برای جلب رضایت آفیسر می باشد، همچنین برای شرکت در سمینار و کنگره های مختلف، داشتن دعوت نامه شانس اخذ ویزا را افزایش می دهد.

تمکن مالی

چنانچه برای هر نوع پروسه ای از تحصیلی تا سرمایه گذاری در آلمان اقدام می کنید، نشان دادن تمکن مالی مناسب شانس شما را برای اخذ ویزا افزایش خواهد داد. در ویزاهای تحصیلی چنانچه تمکن مالی قابل قبولی را به سفارت ارائه دهید شانس دریافت ویزای همراه افزایش خواهد یافت.

دانش زبان

در برخی از روش های مهاجرتی به آلمان مانند جستجوی کار چنانچه دانش زبان آلمانی داشته باشید شانس ویزای شما افزایش خواهد یافت و یا در پروسه مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به آلمان، هر چه سطح زبان بالاتری داشته باشند، شانس اخذ ویزا برای آنها افزایش خواهد یافت.

چنانچه هر گونه سوالی در زمینه مهاجرت به آلمان و اخذ ویزای این کشور دارید، مشاورین آریاناپارس آماده ارائه مشاوره رایگان به شما عزیزان خواهند بود. هم چنین برای دریافت اطلاعات به روز در رابطه با کشور آلمان می توانید به وب سایت سفارت آلمان در تهران مراجعه نمایید.

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    سوال های متداول شما

    مدت زمان جوابدهی سفارت در صورت ارائه مدارک بین ۴ تا ۶ هفته در نظر گرفته می شود.
    افراد در صورت اخذ پذیرش از مراکز آموزشی کشور آلمان با مراجعه به سفارت و ارائه مدارک لازم قادر خواهند بود برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام نمایند.
    از مهم ترین مدارک برای دریافت ویزای توریستی می توان به دعوت نامه اشاره کرد. افراد با فراهم آوردن مدارکی همانند سند مالکیت قادر خواهند بود تا شانس خود را برای دریافت ویزای توریستی افزایش دهند.
    طبق قوانین اتحادیه اروپا، در صورت دریافت پیشنهاد کاری از یک کارفرمای آلمانی قادر خواهید بود برای ویزای کار آلمان اقدام نمایید.
    هزینه سفارت آلمان به ازای هر فرد معادل ۸۰ یورو می باشد.
    دیدگاه ها

    یک پاسخ به “ویزای آلمان”

    1. مجله مهاجرت گفت:

      سلام.وقت بخیر .
      در مورد میشه راهنمایی بفرمایید؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شبکه های اجتماعی

    arrow up