شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

شرایط تحصیل در چک

بیش از 37000 دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل در چک می باشند و علاقه ی این دانشجویان به تحصیل به زبان انگلیسی در حال افزایش است .

سازمانی که وظیفه ارائه تحصیلات تکمیلی را در کشور چک برعهده دارد . وزارت علوم ، ورزش و جوانان این کشور می باشد. تحصیل در چک نیز شامل سه مقطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا می باشد . بسیاری از رشته های دانشگاهی در کشور چک به زبان انگلیسی ارائه می شوند . تاریخ ثبت درخواست پذیرش دانشجویی در هر سال تا پایان فوریه و یا مارچ می باشد .

هرسال تحصیلی 12 ماه محسوب می شود و شامل دو ترم دانشگاهی است .

قابل ذکر است:

متقاضیانی که دارای مدرک آیلتس و یا تافل نمی باشند، می توانند از طریق موسسه زبان آریانا پارس و با شرکت در دوره های فشرده و نیمه فشرده این موسسه که بصورت 4 ماهه و 8ماهه برگزار می شود، در سریع ترین زمان ممکن، اقدام به اخذ مدرک آیلتس و تافل نمایند.

تحصیل در چک مقطع کارشناسی

بین 3 تا 6 سال می باشد که در انتها با ارائه یک پایان نامه به اتمام میرسد .

تخمین کلیه هزینه ی یک دانشجو در کشور چک به صورت ماهیانه حدود 350 تا 750 دلار می یاشد که شامل هزینه های غذا، هزینه اقامت، هزینه رفت و آمد … می باشد .

داشتن کارت دانشجویی کشور چک ( ISIC ) باعت می شود که دانشجو تابع مشغول تحصیل در کشور چک بتوانند از تخفیفات دانشجویی مناسبی در اماکن عمومی بهره مند گردند.

دانشجویان مشغول تحصیل در کشور چک حق انجام کار برای 30 روز در سال  را به صورت قانونی دارا می باشند .

تحصیل در چک مقطع کارشناسی ارشد

تحصیلات در مقطع فوق لیسانس بین 1 تا 3 سال صورت می گیرد و در پایان با ارائه پایان نامه فوق لیسانس کشور چک بین 2 تا 15 هزار دلار می باشد که در دانشگاه های خصوصی و دولتی متفاوت است .

حق کار برای دانشجویان فوق لیسانس نیز مانند مشغولین به تحصیل در مقطع لیسانس حدود 30 روز در سال می باشد

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

82 پاسخ به “تحصیل در چک”

  1. Purya گفت:

    سلام خسته نباشید میخواستم بدونم با قبولی کنکور سراسری و ایتلس ۵/۵ شانس پذیرش رشته های پیراپزشکی در کشور چک به چه صورت هست

  2. Amir گفت:

    سلام و خسته نباشید من قصد تحصیل در جمهوری چک رو دارم دیپلم تجربی دارم با معدل ۱۷/۳۹ میخواستم به زبان چکی تحصیل کنم ولی داخل ایران جایی نیست که یاد بگیرم به صورت خود اموز کمی بلد شدم میخواستم بدونم داخل اون دوره ۶ ماه پری مدیکال زبان چکی هم یاد میدن یا باید جدا یاد بگیرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام شما باید مدرک زبان چکی رو داشته باشین میتونید خودتون اینجا یاد بگیرید برید کشورهای اطراف ایران که ازمون برگزار میکنند مدرک بگیرید و به دانشگاه ارائه بدید.

  3. الهه گفت:

    سلام
    ۱۹ سالمه و میخوام در رشته ی پزشکی تحصیل کنم
    میخواستم بدونم هزینه ای که باید برای مهاجرت پرداخت کنم
    و هزینه ی زندگی در کشور چک چقدره
    با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام / هرینه اقدامت شما در این مقطع 2600 دلار است . هرینه زندگی و تحصیل 1 سال شما نیز تقریبا 13 هزار یورو میباشد /

  4. علی شاددل گفت:

    سلام و خسته نباشید… من سطح زبانم در حد متوسطه و مدرک زبان ندارم ولی میتونم دوماهه بگیرم… برا جمهوری چک آیا میتونم مهرماه دندانپزشکی بخونم؟ یعنی مهرماه وارد دانشگاه بشم و کالج نرم؟ معدل دیپلمم ۱۸.۶۴ و پیش دانشگاهی هم 17.53 هستش و متولد اسفند ۷۵ ام. درصورتیکه این امکان وجود داشته باشه موسسه آیا همکاری در جمهوری چک داه که کارهای اقامت و مسکن و… انجام بده؟ چون من ترکیه هم ثبت نام کرده ام و چندین بار دانشگاه هم رفتم و… اگه فرد آشنا به کارهای دانشگاه و سفارت نباشه هیچ کس نمیتومه موفق بشه🌹 با تشکر از شما

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      باتوجه به شرایطی که فرمودید، اقدام برای دندانپزشکی در چک نیازمنده گذراندن یک دوره pre-medical که طول دوره حدود6-9 است. بعد گذراندن دوره و قبولی در آزمون میتوانید برای دندانپزشکی اقدام کنید.
      برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های درج شده در سایت با مشاورین ما در تماس باشید:
      https://arianaabroad.com/

  5. سینا گفت:

    سلام
    ارشد مدیریت بازرگانی مالی دارم از دانشگاه علوم تحقیقات سن هم 26 سالمه
    بهترین شرایط و کمترین هزینه برای اپلای کردن در دوره ارشد
    در ضمن کشوری که برای کار دانشجویی محدودیت نداشته باشد
    مثال کشور چک تنها 30 روز در سال اجازه کار می دهد
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    ضمنا برای دکتری در کدوم کشور می توانم پذیرش بگیرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام .باتوجه به شرایطی که وجود دارد حق کار دانشجویی در این مقطع حدود 20 ساعت در هفته است واین محدودیت درتمام دنیا وجود دارد درصورتی شما میتوانید تمام وقت در کنار تحصیل خود کار کنید که کار سیاه پیدا کنید .اما توجه داشته بااشید شما اگر در هنگام تحصیل یک در خواست کار پیدا کنید میتوانید ویزای تحصیل خودرا با ویزای کار چنج بکنید پس از 5 سال اقامت دائم خودرا دریافت کنید .هزینه های زندگی وتحصیل در این کشور حدود 60 میلیون تومان است .

  6. حامی گفت:

    سلام خسته نباشید
    خواستم ببینم اگه بشه زبان چک رو یاد گرفت دیگه واسه تحصیل لازم نیست هزینه ای پرداخت کرد؟
    واسه یاد گیری زبان چک دوره اموزشی فشرده هست در ایران؟
    سختی یادگیری این زبان در چه حده؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      در ایران جایی برای اخذ مذرک زبان چکی نیست و باید خود آموز این زبان را فرا بگیرید و برای اخدذ مدرک سفری به چک داشته ومدرک را اخذ نمایید ولی در صورت اخذ این مدرک تحصیلات رایگان خواهد بود

  7. hasti.mi گفت:

    سلام خسته نباشید
    من 17 سالمه
    میخواستم بدونم اگه بخوام واسه دانشگاه پزشکی چک درخواست بدم
    چه موقع باید اقدام کنم؟
    مدارک لازم برای ثبت نام چه جیزهایی هستد؟
    یا این که من میتونم پیش دانشگاهی رو توی ایران نگذرونم؟
    برای دوره اموزشی زبان کی و کجا میتونم اقدام کنم؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل پزشکی در کشور چک . ددلاین دانشگاه ها برای دو فصل تحصیلی اردیبهشت و شهریورماه میباشد . ابتدایی ترین مدارک مدارک تحصیلی شما اعم از ریز نمرات و معدل و … میباشد . نیازی به گذراندن پیش دانشگاهی در ایران نیست و با مدرک دیپلم میتوانید اقدام نمایید .

  8. hasti گفت:

    سلام خسته نباشید
    من 17 سالمه
    میخواستم بدونم اگه بخوام واسه دانشگاه پزشکی چک درخواست بدم
    چه موقع باید اقدام کنم؟
    مدارک لازم برای ثبت نام چه جیزهایی هستد؟
    یا این که من میتونم پیش دانشگاهی رو توی ایران نگذرونم؟
    برای دوره اموزشی زبان کی و کجا میتونم اقدام کنم؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید

  9. موسوی گفت:

    با سلام
    قصد تحصیل در رشته پزشکی چک رو دارم،آیا امکان این هست که با کار دانشجویی هزینه فقط زندگی(بجزشهریه)، در آنجا راپوشش بدهم ؟ وضع مالی خیلی خوبی ندارم.در ضمن 27 سالم هست ودیپلم تجربی دارم.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام .شانس گرفتن ویزای تحصیلی درمقطع پزشکی در کشور چک برای شما ظعیف است وعملا نشدنی
      اما شرایط کلی برای اخذ بورسیه به این صورت است که داشتن مقالات ISI و معدل بالا همچنین داشتن مدرک زبان از شرایط گرفتن بورسیه میباشد

  10. علی گفت:

    سلام و درود بر شما . دانشگاه چارلز را چند دانشکده میکنند چارلز یک و دو و سه که همگی پزشکی دارند. فرق اینها چیست و چطور تقسیم بندی شده اند و وزارت بهداشت ما کدام یک از این چارلزها را مورد تایید دارد؟

    • آریانا پارس گفت:

      وزارت بهداشت تمام آنها را قبول دارند و تعداد آنها به معنای دانشکده های این دانشگاه هستند که در سالهای بعد از تاسیس این دانشگاه احداث گردیدند

  11. fn گفت:

    با سلام .
    میخواستم بدونم برای تحصیل در رشته پزشکی چک قبولی در کنکور سراسری ایران شانس گرفتن بورسیه رو افزایش میده واینکه برای تحصیل در چک از کجا باید اقدام کنیم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل رشته پزشکی در کشور چک نیاز به قبولی کنکور ندارد و تاثیری بر شرایط پذیرش ندارد . گرفتن بورسیه پزشکی چک منوط به داشتن مقالات بین المللی میباشد و شانس بورسیه در دوره پزشکی عمومی پایین است . با داشتن مدارک تحصیلی و مالی موسسه اقدام به پذیرش و اخذ ویزا برای افراد متقاضی میکند

  12. علی گفت:

    سلام
    من دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد هستم.مدرک دیپلم تجربی دارم با معدل 13 و خورده ای.می خواستم بدونم امکان تحصیل در رشته پزشکی یا دندان پزشکی در کشور چک رو دارم یا نه؟ البته چند ترم هم زبان انگلیسی داخل آموزشگاه خوندم. در ضمن هزینه دانشگاه و هزینه زندگی در چک چقدره؟ ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      هزینه دانشگاه و زندگی برای یکسال در چک حدود 60 ملیون است ولی رشته پزشکی محدودیت سنی دارد البته اگر سن را به وسیله کار توجیه نمایید و سطح زبانتان را تا سطح ایلتس 6 تقویت نمایید

  13. امید گفت:

    سلام
    من در رشته مهندسی برق در یکی از دانشگاه های دولتی تحصیل میکنم
    مدرک ایلتس رو با نمره هفت دارم
    چند سوال از حضورتون داشتم
    اولا اینکه الان میتونم برای ادامه تحصیل در چک اقدام کنم یا خیر ؟
    بهتره لیسانسم رو در ایران بگیرم و برای فوق اقدام کنم ؟
    حدود هزینه ها چقدر میشه و ایا دولت و دانشگاه کمکی میکنه ؟
    با توجه به شرایط من کدوم کشوره بهتره ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. به صورت کلی شما امکان گرفتن پذیرش تحصیلی در کشور چک را دارید. با توجه به شرایط سنی و مدرک تحصیلی خودتان باید مقطع مورد نظر را انتخاب نمایید. هزینه یک سال زندگی و تحصیل در این کشور حدود 40 تا 45 میلیون تومان است.

  14. پارمیدا گفت:

    با سلام میخواستم بدونم که شرایط گرفتن بورسیه در کشور چک به چه صورته؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای دریافت ویزای تحصیلی از کشور چک در مقطع بورسیه فوق لیسانس یا phd میتونید با داشتن مدرک زبان وپژوهشهای داخلی و بین المللی مانند مقالات اقدام کنید.

  15. فریماه گفت:

    سلام وخسته نباشید.من متولدهفتادم و مردادماه ۲۶ساله میشم.آخرین مدرکم دیپلمه بامعدل ۱۶ وپیش بامعدل نزدیک ۱۴ رشته ریاضی.دانشجوی انصرافی معماری هستم.(کلابه اصرارپدرم رشته ریاضی رفته بودم)سه سالی هست که اقدام کردم برای رسیدن به رویای زندگیم(پزشکی)وتسلط خوبی هم به دروس زیست ریاضی وشیمی دارم.اماقبول شدن درپزشکی این کشور(ایران)فقط وفقط اعصاب می خواد.خواهشا بگیدمن میتونم پذیرش تحصیل پزشکی درچک رو بگیرم؟من فقط دنبال تحصیل رایگانم چون متاسفانه پدرثروتمندی ندارم که بتونم برای تحصیل به هرکشوری که دوست دارم برم.هزینه یادگیری زبان چکی حدودا چقدرهست؟آیامیشه درحین تحصیل دردوره پری مدیکال زبان چکی رویاد گرفت؟از کی اقدام کنم که مهر ایران نباشم؟خواهشاجواب بدید.یک دنیا ممنون میشم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای گرفتن ویزای تحصیلی کشور چک و تحصیل در رشته پزشکی این امکان وجود دارد که شما برای این رشته اقدام کنید و نیازی به داشتن مدرک زبان نیست ولی نیاز به اشنایی و داشتن دانش زبان است و در مصاحبه به زبان انگلیسی صحبت میکنید و در مورد زمان پذیرش برای بهمن ماه میتونید اقدام کنید.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما می توانید برای تحصیل در چک اقدام کنید البته یک دوره 6 ماه پریمدیکال را باید سپری کنید و سپس وارد دوره پزشکی می شوید و اینکه سن شما کمی محدودیت ایجاد کرده ولی باز شانس پذیرش دارید ولی شما باید در چک به زبان انگلیسی تحصیل کنید بنابراین تحصیل شما رایگان محسوب نمی شود و زبان چک در ایران مرکزی نیست که بتوانید آموزش ببینید و مدرک بگیرید. هزینه تحصیل و زندگی در کشور چک برای یک سال به طور میانگین 60 تا 70 میلیون می باشد.

  16. golbo گفت:

    سلام من پیش دانشگاهی هستم و معدل دیپلمم 16/32 هست .ایا امکان تحصیل دندون پزشکی را دارم ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای ادامه تحصیل در کشور چک در رشته دندان پزشکی میتونید اقدام کنید و نیاز به داشتن مدرک زبان نیست اما داشتن دانش زبان کمک کننده است و هزینه سالیانه تحصیل و زندگی حدودا 15000 یورو است.

  17. آرین گفت:

    سلام
    میخواستم بدونم اگر من برای تیرماه سال 1397 اقدام کنم برای پزشکی چک چه زمانی میتونم از کشور خارج شم ورودی مهر یا ورودی بهمن سال 97 ؟

  18. یحیی گفت:

    سلام این دوره ۶ ماه زبان رو که میگید در ایران باید بگذرونیم یا در خود کشور چک؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      بهتر این است شناخت زبان را در ایران داشته باشید و بعد برای ورود به دانشگاه چک اقدام نمایید.

  19. سارا گفت:

    سلام. اگر کسی ایلتس داشته باشد. میتونه بدون گذروندن دوره پری مدیکاال و بدون امتحان ورودی اون دانشگاه وارد دانشگاه شد یا حتما باید امتحان ورودیو شرکت کنه؟

  20. محمد گفت:

    باسلام و خدا قوت من سال چهارم دبیرستان هستم رشته تجربی در سمم خوبه امکان تحصیل در پزشکیو در جمهوری چک دارم؟ایا باید در ایران پزشکی بیاری تا بتونی محاجرت کنی و اون جا پزشکی بگیری؟؟!زبان چک چییه انگلیسی؟؟!!

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل در پزشکی در کشور چک نیاز به مدرک زبان ندارید و با دانش زبان انگلیس امکان پدیرش وجود دارد و نیاز به قبولی ایران را ندارد

  21. سید گفت:

    سلام
    میخواستم بدونم برای ویزای چک هم خدماتی اراێه میدید?

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. بله. با مشاوران مؤسسه تماس بگیرید و شرایط خود را بیان کنید تا بتوانند راهنماییتان کنند.

  22. نرسی نیکنام گفت:

    سلام
    میخواستم بدونم باید پری مدیکال به زبان انگلیسی بریم و در کنار اون دوره ی زبان چکی هم بریم که بتونیم به زبان چکی پزشکی بخونیم؟؟؟؟؟؟

    • آریانا پارس گفت:

      باسلام
      دوره های قبل از دانشگاه در کشور چک به زبان انگلیسی ارائه می شود . شما بصورت موازی می توانید برای یادگیری زبان چکی اقدام کنید و در زمانی که به تسلط کافی برسید تغییر کورس دهید

  23. elaheh گفت:

    سلام.ببخشید من سال 96 کنکور تجربی دارم و معدل دیپلمم هم 16 هست.مدرک پیش دانشگاهی رو هنوز اخذ نکردم و خواستار تحصیل در رشته پزشکی هستم. با توجه به توضیحاتی که در سایتتون مشاهده کردم به نظرم کشور چک برای تحصیل مناسب هست. اما میخواستم بدونم با گرفتن اقامت تحصیلی دیگه مشکلی ندارم برای ادامه تحصیل در اونجا؟ یعنی دیگه سدی شبیه کنکور وجود نداره ؟ به راحتی وارد مراحل بعد میشم؟ و اینو هم میخواستم بدونم که با گرفتن مدرک پزشکی از این کشور میشه تو ایران مشغول بکار بشم ؟ ممنون.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با توجه به شرایط شما برای ادامه تحصیل در کشور چک و با داشتن مدرک زبان میتونید اقدام کنید.

  24. S گفت:

    سلام خسته نباشيد من ٢٠ سالمه با معدل ديپلم ١٦.٢١ و پيش دانشگاهي ١٤.٦١ زبان انگليسي هم در سطح خوب به بالا و در حال حاضر در حال يادگيري زبان روسي هستم ميخواستم بدونم بهترين گزينه براي من كدوم كشور هستش از لحاظ مالي مشكلي ندارم فقط تنها نگرانيم در مورد مدركي كه بعد از اتمام درس ميگيرم هست كه آيا با اين معدل كم قابل اعتبار هست در ايران؟و آيا كشوري كه در اون تحصيل كردم ميتونه مؤثر باشه؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با توجه به شرایط شما برای ادامه تحصیل در کشور چک با داشتن مدرک زبان میتونید اقدام کنید.

  25. Elnaz گفت:

    سلام، من لیسانس نرم‌افزار دارم میتونم برای مقطع ارشد بدون مدرک زبان, برای مهر 96 از دانشگاه‌های چک پذیرش بگیرم و دوره های زبان و همونجا بگذرونم؟ چطور؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما می توانید بدون ارائه دادن مدرک زبان برای ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور چک اقدام نمایید ولی برای سفارت نیازمند دانش زبان انگلیسی می باشید

  26. ملیکا گفت:

    سلام برا تحصیل در رشته پزشکی در چک آیلتس چند لازمه؟
    رشته پزشکی به زبان انگلیسی در چک در دانشگاهایی که مورد تایید وزارت بهداشت هستند ارائه میشه؟
    آیا دوره تخصص هم به زبان انگلیسی هست؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل در چک نیاز به مدرک آیلتس نیست ولی دانش زبان انگلیسی لازم است. اسمی داشنگاهها را با مارجعه به سایت وزارت بهداشت می توانید مطالعه کنید. دوره ها به زبان انگلیسی می باشد.

  27. نگار حامدی گفت:

    سلام وقت بخیر
    آیا برای وارد شدن به دانشگاههای پزشکی باید نمره زبان داشت ؟ یعنی برای دوره پری مدیکال ؟ برای هر دو زبان باید پری رو بگذرونم ؟یعنی چخ چکی بخونم ، چه انگلیسی پری اجباریه ؟ ویزا میده این کشور ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای ورود به دوره پزشکی کشور چک گذراندن دوره پریمدیکال الزامیست و ارتباطی به نوع زبان انتخابی شما ندارد و لازم به ذکر است که نیاز به داشتن مدرک زبان ندارید ولی دانش زبان برای شما الزامیست.

  28. نادیا گفت:

    سلام من کارشناسی معماری داخلی دارم و قصدم اینه که برای دکترای معماری داخلی از کشور چک بورسیه بگیرم میخواستم بدونم میتونم بعد از تحصیل اقامت دائم بگیرم ؟و همچنین بازار کار معماری داخلی اونجا در چه حدی هستش ؟ممنون میشم جواب بدین

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      برای گرفتن پذیرش دکتری نیازمند رزومه تحصیلی قوی ( مقاله معتبر ISI) و مدرک زبان انگلیسی (IELTS 7) می باشید.
      با توجه به اینکه ماهیت دکتری شغل می باشد، قاعدتا تحصیل دکتری در این کشور منجر به اقامت نیز می شود.
      همچنین با توجه به این که چک جزو کشورهای در حال توسعه اروپا می باشد، بازار کار نسبتا خوبی در این زمینه نیز دارد.

  29. علی گفت:

    سلام معدل دیپلمم 86/16و پیش دانشگاهی83/14 دارم میخواستم برای پزشکی چک به زبان چکی اقدام کنم و البته دارای ایلس6و دو تا گواهی ثبت اختراع هم دارم ایا میتونم رایگان به تحصیل پزشکی بپردازم و ایا این گواهی ها در پذیرش تاثیر دارند

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل پزشکی در کشور چک به زبان چکی تحصیلات رایگان خواهد بود . ولی نکته ای که هست مدرک زبان چکی در ایران جایی برای تایید وجود ندارد و باید دوره و امتحان را در چک داد که شانس ویزا را پایین میاورد . مدرک زبان انگلیسی کافیست ولی تحصیل دیگر رایگان نخواهد بود

  30. کیارش گفت:

    سلام من میخام ب زبان چکی دندانپزشکی بخونم که هزینه دانشگاه رایگان باشه ایا شدنیه؟؟و سفارت راحت ویزا میده؟؟؟

  31. کاوه گفت:

    سلام. آزمون بعد از دوره premedical چه جوریه؟ آیا به اندازه کنکور خودمون سخته؟

  32. محمد گفت:

    سلام آیا با همان حق کار میتوان کل هزینه زندگی در تامین کرد؟( برای کنسرواتوار موسیقی پراگ که هزینه شهریه ندارد)

  33. میریان گفت:

    سلام فرزند من دانشجوی دامپزشکیست در یکی از بهترین دانشگاهخای کشور تحصیل میکند. سئوالی که از شما دوست عزیز دارم اینست که اگر دورس پایه را بگذراند و بعد برای دانشگاههای دولتی اقدام کند آیا واحد های گذرانده وی را قبول میکنند؟ متشکرم

  34. شقایق گفت:

    سلام من مدرک دیپلم و پیش دارم با معدل 12 نقریبا هر دو – از اوکراین پذیرش دندان دارم ولی دیدم چک هم بد نیس…میخوام از اونجا هم بگیرم…ایا باید امتحان ووردی بدم؟در کل راحت میشه پذیرش گرفت؟ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      در ابتدا باید دوره ی premedical 6 ماهه بگزرونید بعد یه آزمونی بدید که در صورت قبولی تو اون آزمون دوره ی پزشکی در کشور چک شروع میشه .

  35. سارا گفت:

    سلام،من دانشجوي كارشناسي هستم،ولي مي خوام در رشتهي دنداپزشكي دوباره ادامه تحصيل بدم،مي خواستم ببينم امكانش هست؟

    • آریانا پارس گفت:

      ابتدا باید دوره ی premedical 6 ماهه بگذرونید بعد یه آزمونی بدید که در صورت قبولی تو اون آزمون دوره ی پزشکی در کشور چک شروع میشه .

  36. شهبازی گفت:

    سلام.
    خسته نباشید
    برای ادامه تحصیل مقطع ارشد مدیریت مالی و رشته های پزشکی در دانشگاههای دولتی جمهوری چک امکان پذیر است؟
    شرایط ثبتنام چیست؟
    هزینه زندگی در انجا ماهیانه چقدر میباشد؟
    ایا میشه زبان چک رو قبل از ورود به دانشگاه در همون کشور بگذرونیم؟

    • آریانا پارس گفت:

      برای تحصیل د رمقطع ارشد کشور چک باید با مدرک لیسانس و مدرک زبان اقدام به پذیرش کنید یا دوره های زبان را در همان دانشگاه بگذرونید .
      برای تحصیل در رشته ی پزشکی کشور چک نیز باید بدوره ی premedical 6 ماهه بگذرونید بعد یه آزمونی بدید که در صورت قبولی تو اون آزمون دوره ی پزشکی در کشور چک شروع میشه .
      هزینه ی یکسال زندگی و تحصیل در رشته ی پزشکی در کشور چک بین 13 تا 15 هزار یورو می باشد .

  37. کسری گفت:

    سلام من دیپلم تجربی با معدل 15/50 دارم برای دندانپزشکی میتونم ادامه بدم لطفا شرایط وهزینه کل سالانه

    • آریانا پارس گفت:

      سلام . با توجه به شرایط ذکر شده می توانید برای ادامه تحصیل در کشور چک اقدام کنید و بصورت سالانه حدود 18 تا 20 هزار دلار هزینه تحصیل ئ زندگی شما می باشد

  38. حسین گفت:

    سلام میشه با دیپلم تجربی به کشور چک رفت و دندونپزشکی خوند؟؟

  39. MJA گفت:

    سلام آیا شرط معدل برای مقطع لیسانس وجود داره ؟
    هزینه های دانشگاه چقدر هست؟
    آیا کشور چک اقامت دایم بعد از تحصیل میده؟
    شرایط کار در چک چطوره؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای ورود به دانشگاه های کشور چک نیازمند مدرک زبان می باشید و در صورتی که مدرک زبان نداشته باشید می توانید در کشور چک دوره های زبان انگلیسی را سپری کنید.در هنگام تحصیل 10 ساعت در هفته حق کار دانشجویی دارید. هزینه یک سال زندگی و تحصیل در کشور چک حدود 15 هزار یورو می باشد

  40. احمدی گفت:

    سلام آیا امکان تحصیل در دوره دکترا به صورت رایگان در چک وجود دارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *