شرایط اقامت استرالیا
کشور استرالیا سرزمینی وسیع با ۲۰ میلیون نفر جمعیت می باشد که در نیمکره ی جنوبی واقع شده است و رتبه ششم را از نظر وسعت در دنیا از آن خود کرده است. دریافت اقامت استرالیا به دلیل کیفیت بالای زندگی و مهاجر پذیر بودن این کشور، این روزها علاقه مندان بسیاری را به سوی خود جلب کرده است.
روش های متفاوت تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و … که هر کدام شامل زیرگروه های مختلفی می شوند، می توانند به اقامت دائم شما در این کشور کمک کنند. در مقاله ی پیش رو قصد داریم در رابطه با این روش های مهاجرتی توضیحاتی را ارائه دهیم تا با کسب آگاهی بیشتر مسیر درستی را برای آینده ی خود انتخاب کنید.
شرایط زندگی در استرالیا چگونه است؟
کشور استرالیا جزء کشور بزرگ ترین کشور اقیانوسیه است . همچنین جزء ششمین کشور پرجمعیت جهان به حساب می آید. زبان رسمی کشور استرالیا، انگلیسی است. پایتخت کشور استرالیا کانبرا است و بزرگ ترین شهر استرالیا سیدنی می باشد و شهرهای ملبورن، بریزین، پرت و آدلاید از کلان شهر های استرالیا به حساب می آید. استرالیا یک کشور بسیار توسعه یافته است که جزء چهارمین اقتصاد بزرگ جهان به شمار می رود.سالیانی است که کشور استرالیا یکی از مهاجر پذیر ترین کشورهای جهان می باشد و ۲۹% جمعیت این کشور را مهاجران تشکیل می دهند و در جهان رتبه ۸ مهاجر پذیری را به دست آورده است.
از نظر کیفیت زندگی، تحصیل، اقتصادی و…. این کشور در سطح عالی قرار دارد. واحد پول این کشور دلار استرالیا هست. استرالیا دارای شش ایالت می باشد که شامل نیو ساوت ولز، کوئینزلند، استرالیا جنوبی، تاسمانی، ویکتوریا و استرالیا غربی می باشدکشور استرالیا از نظر قدرت پاسپورت دارای جایگاه ششم در دنیا است و شما با داشتن پاسپورت استرالیا می توانید به ۱۱۱ کشور بدون ویزا و ۵۷ کشور ویزای فرودگاهی و ۳۰ ویزا با دریافت ویزا مسافرت کنید.یکی از مهمترین فاکتورها برای مهاجرت به هر کشور آب و هوای آن می باشد که کشور استرالیا از این نظر از شرایط بسیار مطلوبی برخوردار است. قسمت های شمالی استرالیا آب و هوای شرجی و گرم و قسمت های جنوبی زمستان هایی سرد دارند.
زبان رسمی مردم استرالیا انگلیسی و گویش های محدودی در بین مردمان این کشور وجود دارد دارد و زبان هایی مثل زبان ژاپنی در بین مهاجران استرالیا کم و بیش رواج دارد. استرالیا به سبب برخورداری از وضعیت اقتصادی مطلوب، بازار کار پویا، سطح رفاه بالا و جاذبه های گردشگری فراوان یکی از مقاصد مهاجرتی بسیاری از افراد می باشد.
چه روش هایی برای اقامت در استرالیا وجود دارد؟
انواع اقامت استرالیا را می توان در دو گروه کلی اقامت دائم و اقامت موقت طبقه بندی کرد که البته برخی از ویزاهای اقامت موقت این امکان را به شما می دهند تا قادر باشید برای اقامت دائم استرالیا نیز اقدام کنید.
افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند از ابتدا باید برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کنند. ویزا های اقامت موقت به شما این امکان را می دهند که برای مدتی در استرالیا حضور داشته باشید و سپس برای اخذ اقامت دائم آن اقدام کنید. اقامت از طریق سرمایه گذاری، کار، ازدواج، فرزندان مقیم استرالیا و اقامت از طریق والدین در گروه اقامت های دائم قرار می گیرند.
اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری
ساب کلاس های ویزای سرمایه گذاری استرالیا شامل زیر گروه های ۱۳۲، ۸۸۸، ۸۹۰ و ۸۹۲ می باشند که به اختصار هر کدام را توضیح می دهیم.ویزاهای ۸۹۰ و ۸۹۲ از انواع ویزاهای سرمایه گذاری مستقل و یا با اسپانسر ایالتی هستند که موجب دریافت اقامت دائم می شوند. ویزای ۸۸۸ مرحله ی دوم ویزای ۱۸۸ می باشد که دریافت اقامت دائم را منجر می شود. افرادی که دارای سرمایه های بیشتری باشند می توانند از ابتدا از طریق ویزای ۱۳۲ اقدام کنند.
در نظر داشته باشید که دریافت ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا و یا ثبت شرکت در این کشور شامل یک پروسه ی امتیاز بندی می شوند که در آن سن، سرمایه شخص، میزان گردش مالی، میزان فعالیت و درصد مالکیت او از کسب و کار حائز اهمیت می باشد.
اقامت استرالیا از طریق کار
ورود به استرالیا از طریق کار مستلزم داشتن تخصص در زمینه های مختلف کاری می باشد که تحت عنوان ساب کلاس های ۱۸۶، ۱۸۷، ۱۸۹و ۱۹۰ تعریف می شود. در صورت اقدام برای ورود از طریق این ویزاها باید چهار فاکتور سن، سابقه ی کار، نمره ی زبان و میزان تحصیلات را در نظر بگیرید در صورت دسترسی به امتیاز مورد نظر می توانید وارد رقابت شوید و در صورت دریافت دعوت نامه، اقامت دائم استرالیا را بدست آورید.
در ساب کلاس ۱۸۶ استرالیا باید حمایت یکی از کارفرماهای مورد تایید اداره ی مهاجرت استرالیا را بدست آورید که در این صورت قدم اول را برای این ویزا برداشته اید.
در ساب کلاس ۱۸۷ استرالیا، در صورتی که کارفرمای شما در مناطق کم جمعیت استرالیا باشد می توانید از این طریق اقدام کنید و چنانچه امتیازهای لازم را کسب کنید و احتیاجی به اسپانسر نداشته باشید، ویزای ۱۸۹ استرالیا بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
در صورتی که امتیاز شما به حد نصاب نرسد می توانید با دریافت حمایت از یکی از یکی از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز دیگر بدست آورید و از طریق ویزای ۱۹۰ اقدام کنید. جهت اقدام از طریق ویزاهای کاری باید اطلاعات کافی در رابطه با نحوه ی امتیازبندی جهت ورود به استرالیا داشته باشید.
اقامت استرالیا از طریق ازدواج
اگر با شخصی ازدواج کنید که مقیم استرالیاست و یا به تازگی موفق به دریافت اقامت دائم این کشور شده است، می توانید از طریق ویزاهای ۸۰۱ و ۱۰۰ اقامت دائم این کشور را بدست آورید. با دریافت این ویزا شما هم می توانید مثل همسرتان از تمام امکانات اقامت دائم استفاده کنید و می توانید از طریق ویزاهای موقت اقدام کنید و وارد خاک این کشور شوید و تا زمان دریافت اقامت دائم از طریق ازدواجتان، در خاک استرالیا حضور داشته باشید.میتوانید اطلاعات مربوط به روش های دریافت اقامت از طریق ازدواج را در لینک های زیر بیابید.
-
شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواجشرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج یکی از روش های ایده آل برای مهاجرت به استرالیا می باشد که در صورت احراز شرایط لازمه امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت استرالیا برای فرد متقاضی وجود خواهد داشت. در واقع شرط اصلی اخذ اقامت دائم استرالیا در این روش مهاجرتی ازدواج با یک شخص استرالیایی یا فردی است که دارای اقامت دائم و تابعیت استرالیا می باشد.
ویزای نامزدی و ازدواج استرالیا در اشکال مختلفی ارائه می گردد، کلیه ویزاهای SC 309/100 ،SC 300 ،SC 820/801 زیر مجموعه ویزاهای نامزدی و ازدواج در استرالیا می باشند، در ادامه این مطلب با ویزای ازدواج استرالیا (SC 820/801) بیشتر آشنا خواهیم شد.متقاضیان اخذ ویزای ازدواج استرالیا در صورت ارائه مدارک مورد نیاز و تایید مدارک از سوی اداره مهاجرت استرالیا ویزای اقامت موقت (ویزای ۸۰۱) اخذ خواهند نمود، در صورتی که پس از ۲ سال زوجین به زندگی مشترک خود ادامه دهند امکان اخذ اقامت دائم (ویزای ۸۲۰) نیز وجود خواهد داشت، در ادامه این مطلب با شرایط و قوانین کلی ویزای ازدواج استرالیا بیشتر آشنا خواهیم شد.
قوانین مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج
طبق قوانین حاکم در سیستم مهاجرتی استرالیا فرد متقاضی اخذ ویزای ازدواج استرالیا ملزم به ارائه مدارکی می باشد که اثبات نماید قبل از ارائه درخواست ازدواج با یک شهروند استرالیایی به مدت ۱۲ ماه با فرد مورد نظر ارتباط نزدیک (De facto) داشته است، زوج مورد نظر می بایست حداقل ۶ ماه قبل از ارائه درخواست ازدواج با یکدیگر زندگی مشترک داشته باشند.
در صورتی که درخواست اخذ ویزای ازدواج استرالیا خارج از خاک این کشور ارائه گردد فرد مورد نظر می بایست از همان کشوری که درخواست خود را ارائه نموده است ویزای خود را دریافت نماید، همچنین افرادی که در خاک استرالیا درخواست اخذ این نوع ویزا را ارائه می نمایند ویزای خود را داخل خاک این کشور دریافت خواهند کرد.
فردی که شهروند استرالیا می باشد به منظور اخذ ویزا برای همسر خود می بایست درآمد کافی جهت پرداخت هزینه های زندگی همسر خود در استرالیا و حمایت کامل مالی از وی به مدت ۲ سال را داشته باشد، اثبات این موضوع یکی از الزامات اخذ ویزای ازدواج استرالیا می باشد. لازم به ذکر است افراد متقاضی دریافت این نوع ویزا که در استرالیا حضور دارند تا زمانی که پروسه درخواست ویزا در حال بررسی می باشد اجازه کار و تحصیل در این کشور را خواهند داشت.
مراحل مهاجرت به استرالیا از روش ازدواج
مراحل کلی مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج مانند اغلب روش های دیگر مهاجرت به این کشور می باشد. با توجه به عدم فعالیت بخش صدور ویزای استرالیا در ایران افراد متقاضی می بایست به صورت آنلاین با تکمیل فرم های درخواست ویزا و پرداخت هزینه مربوطه وقت سفارت را دریافت نمایند.
سپس با تکمیل مدارک مورد نیاز جهت مراجعه حضوری به سفارت این کشور در زمان مشخص شده اقدام نمایند، همانگونه که اشاره گردید اثبات رابطه نزدیک بین ۲ نفر قبل از درخواست ازدواج الزامی خواهد بود. پس از انجام بررسی های لازم در صورت تایید کلیه مدارک ویزای ازدواج به فرد متقاضی تعلق خواهد گرفت.
هزینه ها و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ازدواج استرالیا
طبق دستور وزارت داخلی استرالیا (AUD) به اداره مهاجرت این کشور از تاریخ ۱ ژوئیه ۲۰۱۹ هزینه های بررسی و صدور ویزای ازدواج استرالیا (Spouse Visa) افزایش یافته است، در بحث ارائه مدارک نیز سختگیری این کشور نسبت به گذشته کمی بیشتر شده است.
هزینه ها
با توجه به دستور وزارت داخلی استرالیا در خصوص افزایش قیمت بررسی و صدور ویزای ازدواج استرالیا در حال حاضر هزینه اخذ کلیه ویزاهای ازدواج استرالیا برای فرد متقاضی ۷٫۷۱۵ دلار استرالیا است، در صورتی که افراد متقاضی دارای فرزند باشند هزینه صدور ویزا برای فرزندان زیر ۱۸ سال ۱۹۳۵ دلار و فرزندان بالای ۱۸ سال ۳۸۰۰ دلار می باشد.
مدارک
بدون شک برای دریافت هرگونه ویزا افراد متقاضی ملزم به ارائه مدارک مربوطه می باشند، ویزای ازدواج استرالیا نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. همانگونه که پیش تر اشاره گردید جهت اخذ ویزای ازدواج استرالیا مهم ترین امر اثبات رابطه نزدیک بین طرفین و تصمیم جدی افراد برای ازدواج می باشد.
به طور کلی مدارک مورد نیاز متقاضیان دریافت ویزای ازدواج استرالیا به شرح ذیل می باشد:
- مدارک شناسایی هر دو طرف
- مدارک مربوط به شهروندی استرالیا (پاسپورت استرالیایی یا گواهی اقامت دائم)
- اثبات وجود رابطه نزدیک قبل از ارائه درخواست ویزا
- سند ازدواج
- تمکن مالی فردی که شهروند استرالیا می باشد برای تامین هزینه های همسر خود
- سن بالای ۱۸ سال
- تست سلامت جسمانی
مدت زمان صدور ویزای استرالیا
ویزای ازدواج استرالیا با روش های متنوعی ارائه می گردد، از این رو بازه زمانی مورد نیاز جهت اخذ ویزای ازدواج استرالیا با توجه به نوع ویزای درخواستی از سوی افراد متفاوت خواهد بود. به طور کلی در صورتی که مدارک افراد متقاضی آماده باشد معمولاً فرایند بررسی پرونده اشخاص و صدور ویزا ازدواج استرالیا حدوداً بین ۶ الی ۹ ماه به طول می انجامد.علاوه بر یازه زمانی مورد نیاز برای صدور ویزای ازدواج استرالیا مدت اعتبار ویزای نامزدی با ویزای ازدواج نیز متغیر می باشد. به عنوان مثال مدت اعتبار ویزای SC300 (ویزای نامزدی) ۹ ماه است و مدت اعتبار ویزای SC801 (ویزای ازدواج) ۲ سال خواهد بود.
-
مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج صوریمهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج صوری
در سال های نه چندان دور مهاجرت به اغلب کشورهای مطرح جهان از طریق ازدواج صوری بسیار رواج پیدا کرد، این موضوع باعث گردید قوانین مربوط به اخذ ویزای ازدواج در هر کشوری روز به روز دشوارتر شود، این روند تا جایی پیشرفت که امروزه افراد برای اخذ ویزای ازدواج ملزم به پرداخت هزینه های فراوان و مدارک مختلفی می باشند که به راحتی امکان فراهم نمودن این شرایط وجود نخواهد داشت.در این بین افراد سود جویی وجود دارند که به واسطه اخذ تابعیت و اقامت دائم کشورهای اروپایی و کشورهای مطرح جهان با وعده های وسوسه انگیز جهت ازدواج با متقاضیان مهاجرت از این روش مبالغ هنگفتی را دریافت می نمایند و در اغلب موارد هیچگونه اقدامی برای متقاضیان مهاجرت از طریق ازدواج انجام نمی دهند.
با توجه به قوانین سفت و سختی که در حال حاضر وضع گردیده افرادی که با ازدواج صوری قصد اخذ اقامت دائم هر کشوری را داشته باشند، در صورتی که صوری بودن ازدواج برای مامورین مهاجرتی به اثبات برسد هیچگونه ویزایی برای افراد متقاضی صادر نخواهد گردید و این افراد اجازه اقامت در کشور مورد نظر را نخواهند داشت. گفتنی است این روش مهاجرتی به هیچ عنوان توصیه نشده و در حیطه کاری آریاناپارس نمی باشد.
اقامت استرالیا از طریق والدین
اگر والدین از طریق روش های مختلف اقامت دائم استرالیا را اخذ کرده باشند، قادر خواهند بود برای فرزندان خود نیز اقدام کنند، چنانچه فرزند واقعی شخص باشد می تواند از طریق ساب کلاس ۱۰۱ و چنانچه فرزند خوانده باشد از طریق ساب کلاس ۱۰۲ اقدام کنند و اقامت استرالیا را دریافت کنند.کودکان یتیم یا کودکانی که والدین آنها مفقود شده اند و یا توانایی نگهداری درست از آنها را ندارند می توانند از طریق خویشاوندان نزدیک خود و از طریق ویزای ۱۱۷ اقامت استرالیا را بدست آورند.
اقامت استرالیا از طریق فرزندان
چنانچه فرزندان در خاک استرالیا حضور داشته باشند و اقامت دائم این کشور را دارا باشند، والدین می توانند از طریق ویزاهای ۱۰۳ و ۱۴۳ جهت اقدام برای اقامت دائم خود استفاده کنند، این ویزاها تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.
اقامت استرالیا از طریق تحصیل
استرالیا با بیش از ۲۲۰۰۰ رشته و ۱۱۰۰ کالج و دانشگاه از مقاصد اصلی تحصیل برای بسیاری از افراد محسوب می شود و دارای سومین جایگاه پس از انگلستان و آمریکا از لحاظ تعداد دانشجوی بین المللی می باشد.هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا به نسبت بسیاری از کشورهای دیگر بالاتر است که البته کم و زیاد شدن این هزینه ها بستگی به انتخاب دانشگاه دارد، چرا که برخی از دانشگاه ها شهریه های بالاتری دارند.
برای تحصیل در دانشگاه های استرالیا باید مدرک آیلتس یا تافل داشته باشید و همچنین برای دریافت ویزا باید تمکن مالی لازم را جهت تحصیل و زندگی در استرالیا به سفارت ارائه دهید. برای آگاهی از نوع آزمون های زبان انگلیسی به مقاله ی تفاوت آزمون آیلتس و تافل در وب سایت موسسه زبان آریاناپارس مراجعه نمایید.
اقامت استرالیا از طریق تولد فرزند
تا سال ۱۹۸۶ دولت استرالیا از قانون خاک پیروی می کرده است و از آن سال به بعد به دلیل ورود زیاد مهاجران تابع قانون خون شد، بنابراین فرزندانی که در خاک استرالیا متولد می شوند، تنها به واسطه ی تولدشان در خاک این کشور، نمی توانند تابعیت را بدست آورند.
چنانچه والدین دارای مجوز اقامت موقت در این کشور باشند فرزند متولد شده نمی تواند اقامت دائم را بدست آورد مگر اینکه حداقل یکی از والدین اقامت دائم استرالیا را داشته باشد. اگر یکی از والدین شهروند استرالیایی باشد و دیگری اقامت موقت استرالیا را داشته باشد فرزند از بدو تولد اقامت دائم استرالیا را بدست خواهد آورد.
اقامت استرالیا از طریق پناهندگی
اخذ پناهندگی استرالیا به دو روش انجام می شود
- از طریق پناهندگی و طرح بشر دوستانه
- به عنوان پناهجو
پناهندگی از طریق طرح بشر دوستانه مناسب افرادی می باشد که در خارج از کشور خود زندگی می کنند و مورد آزار و اذیت و تبعیض قرار گرفته اند. برای دریافت این ویزا از نظر سلامت مورد بررسی قرار خواهید گرفت و در صورت موافقت می توانید پناهندگی را دریافت کنید.
دریافت پناهندگی به عنوان پناهجو مختص افرادی است که که در کشور خود به دلایل مختلف مذهبی، سیاسی و یا عضویت در برخی از گروه های اجتماعی مورد شکنجه و آزار قرار گرفته اند.
حقوق پناهندگان در استرالیا عبارت اند از:
- برخورداری از حقوق شهروندی
- داشتن امنیت شخصی
- منع رفتارهای ضد حقوق بشری
- برابر بودن افراد در برابر قانون
- داشتن اجازه ی کار
- حق بهره مندی از آموزش و پرورش
به پناهجویانی که در کمپ ها هستند حق مسکن، خوراک، پوشاک و حقوقی معادل ۶۳ دلار استرالیا ماهانه اعطا می شود و به افرادی که خارج از کمپ زندگی می کنند ماهانه ۳۱۵ دلار استرالیا پرداخت می شود.از مضرات پناهندگی در استرالیا می توان به وضعیت پناهندگان ایرانی در این کشور اشاره کرد که گاها به دلیل قرار گرفتن در میان قوم و ملیت های مختلف و نبود مراقبت های بهداشتی، عفونت، گرسنگی و شرایط نا مساعد دیگر جان خود را از دست داده اند.
چگونه می توان اقامت استرالیا را تمدید کرد؟
انواع ویزا های نامبرده در استرالیا قابل تمدید هستند، به عنوان مثال اگر به صورت تحصیلی وارد استرالیا شوید، پس از اتمام تحصیل قادر خواهید بود ویزای خود را با پیدا کردن کار تمدید کنید و یا در ویزای ۸۰۱ که ویزای نامزدی می باشد و مدت زمان آن بین ۱۲ تا ۱۵ ماه است، پس از ازدواج رسمی، ویزا تمدید خواهد شد.دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ و ویزای ۱۹۰ می باشد که ۵ ساله است و پس از اتمام این دوره تمدید و در نهایت به پاسپورت منجر می شود.
چگونه می توان پاسپورت استرالیا را دریافت کرد؟
برای اخذ پاسپورت استرالیایی باید حداقل ۴ سال در این کشور اقامت داشته باشید تا به عنوان یک شهروند درخواست خود را اعلام کنید. با دریافت پاسپورت این کشور قادر خواهید بود به ۱۱۰ کشور دنیا بدون ویزا سفر کنید. در تمامی روش های ذکر شده در استرالیا از تحصیل، کار، سرمایه گذاری و روش های دیگر، اخذ پاسپورت امکان پذیر می باشددر روش تحصیلی پس از پیدا کردن کار بعد از تحصیل و چند سال کار و زندگی قادر خواهید بود درخواست شهروندی خود را به دولت ارائه دهید. در روش های کاری نیز پس از اخذ ویزای ۱۸۹ و ۱۹۰ و دریافت اقامت دائم ۵ ساله، چنانچه ۳ سال را مداوم در استرالیا زندگی کنید، می توانید درخواست پاسپورت خود را به دولت مطرح کنید.
برای کسب اطلاعات کاملتر در رابطه با استرالیا می توانید با مشاورین آریاناپارس تماس حاصل کرده و با بهره گیری از اطلاعات جامع تر مسیر مهاجرتی و کشور مورد نظر خود را به درستی انتخاب نمایید. هم چنین می توانید با مراجعه به سایت اداره ی مهاجرت استرالیا به جدیدترین اطلاعات مهاجرتی در رابطه با این کشور دست پیدا کنید.
مهاجرت به استرالیا در گذر زمان
تا قبل از تبعید تبهکاران انگلیسی به استرالیا در قرن ۱۷ تنها ساکنان این سرزمین فقط بومی های استرالیایی بوده اند. در سالهای بعد کشف طلا در این قاره باعث هجوم تعداد زیادی مهاجر به این کشور شد ولی جمعیت امروز ساکن در این کشور، حاصل سیاست های دولت حاکم استرالیا پس از جنگ جهانی دوم است.دولت استرالیا بر اساس سیاست های رشد جمعیت، اقدام به جذب تعداد زیادی مهاجر به این کشور کرد. این آمار به تدریج از ۶۸۰۰۰ مهاجر در سال ۱۹۹۹، به حدود ۱۹۰ هزار مهاجر در سال ۲۰۱۲ رسید.
طبق آمار منتشر شده در سال ۲۰۱۶، حدود ۲۳ میلیون مهاجر در استرالیا مشغول به زندگی هستند که این عدد حدود ۲۶ درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهد.شهر های سیدنی، ملبورن، برنزبن و آدلاید پذیرای بیشترین تعداد مهاجر خارجی در استرالیا هستند.
روش های مهاجرت به استرالیا
اداره مهاجرت استرالیا روش های متنوعی را برای پذیرش نیروی مهاجر به این کشور تعیین کرده است. این روش ها عمدتاً به ۴ دسته مهاجرتی تقسیم می گردند. در ادامه قصد داریم این ۴ روش مهاجرت به استرالیا را با هم مرور کنیم.
مهاجرت فامیلی
این روش مهاجرتی، مناسب افرادی است که یکی از اقوام درجه یک ایشان (که شامل همسر، فرزند، والدین و یا وابستگان درجه یک می شود) از حق اقامت دائم و یا شهروندی استرالیا برخوردار باشند.برای اطلاع بیشتر از این روش مهاجرتی به خوانندگان این مطلب توصیه می کنیم تا مطلب مرتبط با مهاجرت به استرالیا از طریق فامیلی را مطالعه نمایند.
مهاجرت کاری یا نیروی متخصص
اداره مهاجرت استرالیا روش های گوناگونی برای اعطای اقامت دائم و موقت این کشور به افرادی که از لحاظ شغلی واجد شرایط هستند، ایجاد کرده است. این روش ها به طور کلی به دو دسته تقسیم می گردند.دسته اول افرادی هستند که با توجه به معیار های نظیر سن، شغل، مدرک تحصیل مدرک زبان و… از نگاه دولت استرالیا واجد شرایط اخذ اقامت استرالیا می باشند.
دسته دوم افرادی هستند که با داشتن یک دعوت نامه شغلی قادر خواهند بود جهت مهاجرت به استرالیا اقدام نمایند. گفتنی است این دو دسته دارای زیر شاخه های بسیار متنوع و گوناگونی می باشند و بیشترین تعداد مهاجرت ها به استرالیا از این دو روش صورت می گیرند بنابراین به علاقه مندان به اخذ اقامت کار در استرالیا از طریق مهاجرت کاری یا نیروی متخصص دعوت می کنیم تا مقاله ی آریاناپارس در رابطه با مهاجرت نیروی متخصص به استرالیا را مطالعه فرمایند.
مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه گذاری
سرمایه گذاری یکی از بهترین روش های مهاجرت به استرالیا است. استرالیا یکی از کشورهای تراز اول جهان به شمار می آید. این کشور پهناور مرز خاکی با هیچ کشوری ندارد و از موقعیت جغرافیایی و طبیعی منحصر به فردی برخوردار است. اقتصاد استرالیا متکی بر صادرات، بازرگانی و خدمات است. طی سال های اخیر رشد اقتصادی استرالیا همواره روند مثبتی را تجربه نموده است و طبق پیش بینی صندوق پول جهانی ثبات اقتصادی استرالیا تا سال ۲۰۲۴ ادامه خواهد داشت.
دولت استرالیا هم نظیر سایر دولت های بزرگ جهان، علاقمند به جذب مهاجرینی با سرمایه کافی جهت افزایش کارآفرینی و کاهش نرخ بیکاری در این کشور می باشد. بنابراین بسیاری از افراد با داشتن حداقل سرمایه مد نظر دولت استرالیا به همراه سایر مدارک مورد نیاز دولت این کشور قادر خواهند بود تا از طریق سرمایه گذاری و یا کار آفرینی به کشور استرالیا مهاجرت نمایند. در ادامه به معرفی دو روش اصلی مهاجرت سرمایه گذاری به استرالیا خواهیم پرداخت.
-
روش ها مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاریروش ها مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
برای سرمایه گذاری در استرالیا روش های متنوعی وجود دارد. در واقع افراد متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا با توجه به شرایط فردی خود می توانند از روش مورد نظر برای سرمایه گذاری در این کشور اقدام نمایند.به طور کلی در حال حاضر حداقل میزان سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در استرالیا ۲۰۰ هزار دلار می باشد. در ادامه به معرفی رایج ترین روش های سرمایه گذاری در استرالیا خواهیم پرداخت.
ثبت شرکت در استرالیا
ثبت شرکت در استرالیا یکی از روش های محبوب جهت سرمایه گذاری در این کشور به شمار می آید و بیش از ۹۰ درصد افراد از این روش برای سرمایه گذاری در استرالیا اقدام می نمایند. در این روش سرمایه گذاری افرادی که در کشور خود صاحب یک شرکت یا بیزینس موفق هستند با ارائه مدارک مورد نیاز می توانند به منظور تاسیس یک نمایندگی و شروع فعالیت های شرکت خود در کشور استرالیا اقدام نمایند.
فرد متقاضی ثبت شرکت در استرالیا می بایست دارای شرایط و مدارک ذیل باشد:
- سن کمتر از ۵۵ سال
- کسب حداقل ۶۵ امتیاز، البته در برخی از ایالت ها امتیاز کمتر نیز مورد قبول است
- حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا سرمایه برای راه اندازی شرکت
- ارائه بیزینس پلان
- سابقه کاری موفق
- تحصیلات مرتبط با فعالیت های شرکت مورد نظر
- دارایی فرد متقاضی باید ۸۰۰ هزار دلار باشد (دارایی های منقول و غیرمنقول)
- فرد متقاضی باید متعهد گردد پس از ورود به استرالیا قبل از ۲ سال شرکت مورد نظر را ثبت نماید
- حداقل گردش سرمایه یا فروش سالانه ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در دو سال از چهار سال اخیر
توجه داشته باشید مدت اعتبار ویزای سرمایه گذاری جهت ثبت شرکت ۴ سال می باشد فرد سرمایه گذار برای اخذ اقامت دائم استرالیا می بایست حداقل ۲ سال از ۴ سال مجوز اقامت خود را در این کشور سپری نماید و در صورتی که کلیه تعهدات از سوی سرمایه گذاران عملی شود، امکان اخذ اقامت دائم وجود دارد.
ویزای سرمایه گذاری در استرالیا از طریق انتقال پول
نوعی دیگر از فرصت های سرمایه گذاری در استرالیا انتقال پول به این کشور است. در واقع در این روش سرمایه گذاری نیازی به ارائه مدارک متعدد و پیچیده نخواهد بود و صرفاً میزان سرمایه فرد متقاضی مورد توجه قرار می گیرد. سرمایه گذاری از طریق انتقال پول به ۳ دسته تقسیم می شود که شامل:
- سرمایه گذاری به مبلغ ۱/۵ میلیون دلار
- سرمایه گذاری به مبلغ ۵ میلیون دلار
- سرمایه گذاری به مبلغ ۱۵ میلیون دلار
شرایط و مزایای هر یک از این روش های سرمایه گذاری متفاوت است. ولی به طور کلی فرد متقاضی می بایست قبل از ورود به خاک استرالیا مبلغ مورد نظر را به خزانه دولت استرالیا واریز نماید، سپس ویزای ۴ ساله برای فرد سرمایه گذار صادر می گردد.
لازم به ذکر است این نوع روش سرمایه گذاری برای افرادی مناسب است که توانایی سرمایه گذاری کلان در استرالیا را دارند. یکی از مهم ترین مزایای این نوع سرمایه گذاری امکان اخذ اقامت دائم فرد سرمایه گذار و اعضای خانواده وی قبل از ورود به استرالیا می باشد. درطول دوران سرمایه گذاری در استرالیا بانک های استرالیا به سپرده سرمایه گذاران سود پرداخت نخواهند کرد و اصل پول شما بعد از طی مدت زمان ۴ سال به شما برگشت داده می شود.
-
توضیحات تکمیلی در خصوص اقامت سرمایه گذاری استرالیاتوضیحات تکمیلی در خصوص اقامت سرمایه گذاری استرالیا
مزایای سرمایه گذاری در استرالیا
رشد اقتصادی کشور استرالیا طی ۳ دهه گذشته همواره روند صعودی و مثبتی را تجربه نموده است. علاوه بر سیاست های مالی مناسب و ثبات اقتصادی یکی از مهم ترین دلایل اصلی رشد مثبت اقتصاد استرالیا، شرکای تجاری این کشور یعنی آمریکا و اروپا می باشند.مراوده تجاری آزاد با کلیه کشورهای مطرح جهان و دسترسی آسان به بازارهای جهانی جهت صادرات، استرالیا را به مقصد محبوب سرمایه گذاران تبدیل نموده است. در ادامه به معرفی مزایای مهم سرمایه گذاری در استرالیا خواهیم پرداخت.
حمایت از سرمایه گذاران خارجی و کارفرمایان
دولت استرالیا سالانه رویکردهای متنوع و مثبتی را در راستای پرورش و رشد اقتصاد این کشور و حمایت از سرمایه گذاران خارجی ارائه می نماید. یکی از مهم ترین رویکردهای استرالیا در ارتباط با جذب سرمایه گذاران خارجی ایجاد تعامل بین موسسات اقتصادی و بنگاه های معاملاتی این کشور با سرمایه گذاران است.در واقع استرالیا برای سرمایه گذاران خارجی یک شریک تجاری ایده آل به شمار می آید. برقراری ارتباط با موسسات اقتصادی استرالیا گامی مهم و اساسی در جهت دستیابی به بازارهای جهانی و توسعه فعالیت های اقتصادی سرمایه گذاران در سطح بین المللی است.
نیروی کار ماهر و محیط امن برای سرمایه گذاری
استرالیا کشوری صلح پذیر با ثبات سیاسی فوق العاده است. از لحاظ امنیت و شاخص آزادی استرالیا رتبه پنجم جهان را در اختیار دارد. حاکمیت استرالیا از یک سیستم قانونمند و شفاف پیروی می نماید، که این موضوع باعث گردیده محیط امنی برای سرمایه گذاری افراد فراهم گردد.از دیگر مزایای مهم سرمایه گذاری در استرالیا بهره مندی کارفرمایان از نیروی کار ماهر و تحصیلکرده می باشد. در واقع از نظر توسعه نیروی کار ماهر و تحصیل کرده بین افراد ۲۲ الی ۶۰ ساله، استرالیا کشور هفتم جهان محسوب می گردد.
اخذ اقامت دائم استرالیا
استرالیا در راستای رشد هرچه بیشتر اقتصاد خود و تزریق سرمایه های خارجی در کلیه زیرساخت های اقتصادی و تجاری از سرمایه گذاران خارجی به شدت استقبال می نماید. با توجه به حمایت های دولت استرالیا از سرمایه گذاران و شرایط مطلوب اقتصادی و سیاسی، استرالیا از لحاض جذب سرمایه گذاران خارجی در بین ۱۰ کشور برتر جهان قرار دارد.
علاوه بر مزایای بی شمار سرمایه گذاری در استرالیا، بدون شک یکی از مهم ترین مزایای این روش مهاجرتی اخذ اقامت دائم استرالیا می باشد. اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا برای فرد سرمایه گذار و خانواده وی از کلیه روش های سرمایه گذاری میسر است.
معایب سرمایه گذاری در استرالیا
علاوه بر مزایای بی شمار سرمایه گذاری در استرالیا چالش هایی نیز در این مسیر وجود دارد. البته لازم به ذکر است با توجه به مزایای بسیار زیاد سرمایه گذاری در استرالیا اندک چالش های موجود مانع مهاجرت روز افزون سرمایه گذاران به این کشور نخواهد شد.
قوانین سفت و سخت
قانون در استرالیا حرف اول و آخر را می زند. رعایت حقوق شهروندی، اخذ مجوزهای لازم برای راه اندازی کسب و کار، مسائل حقوقی، رفتارهای اجتماعی، قوانین مربوط به بیمه و … از نکاتی است که اهمیت بسیار بالایی دارد. علاوه بر نکات ذکر شده یکسری قوانین نانوشته در استرالیا وجود دارد که عدم پیروی از آنها می تواند عواقب و جریمه های سنگینی در پی داشته باشد.
به طور مثال رعایت نکردن سکوت در مکانی مانند کتابخانه می تواند تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا جریمه در پی داشته باشد. یا کشیدن سیگار در اماکن عمومی می تواند تا ۳۰۰۰ دلار استرالیا جریمه به همراه داشته باشد. در واقع مهاجران تازه وارد به استرالیا در صورت عدم آگاهی از یکسری قوانین خاص در این کشور دچار دردسرهای فراوانی خواهند شد.
سیستم مالیاتی پیچیده
استرالیا از لحاظ تکنولوژی سومین کشور پیشرفته جهان به شمار می آید. از این رو مالیات کلیه مشاغل ثبت شده و قانونی در استرالیا به صورت اتوماتیک از درآمد آنها کسر می گردد. تمام افرادی که قصد اشتغال در استرالیا دارند دارای شماره پرونده مالیاتی (Tax File Number) خواهند بود.
محاسبه مالیات پرداختی از سوی افراد بنا به درآمدهای شخصی متفاوت خواهد بود و از پیچیدگی خاصی برخوردار است. به طور کلی بیش از ۳۰ درصد از درآمدهای افراد صرف پرداخت هزینه های مالیات خواهد شد، این موضوع یکی از چالش های مهم سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در استرالیا می باشد.
مخارج سنگین جهت تامین نیروی کار
طبق آخرین آمار انتشار یافته از سوی کمیسیون اقتصادی استرالیا در سال ۲۰۱۹ این کشور از لحاظ درآمدهای فردی و میزان دستمزد نیروی کار ماهر در بین ۵ کشور اول جهان قرار دارد. در واقع میانگین درآمد نیروی کار در استرالیا ماهیانه حدود ۷ هزار دلار می باشد، که رقم قابل توجهی است. از این رو سرمایه گذاران و کارفرمایان برای تامین نیروی مورد نیاز خود با چالش رو به رو خواهند شد.
تفاوت روش کارآفرینی با سرمایه گذاری کلان
تفاوت اصلی روش سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری کلان در ارتباط با مدارک و میزان سرمایه مورد نیاز است.در واقع متقاضیان سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی علاوه بر ۲۰۰ هزار دلار سرمایه ملزم به ارائه مدارک گوناگونی می باشند و می بایست مراحل پیچیده ای را طی نمایند. پس از انجام تمام مراحل لازم برای فرد متقاضی ویزای ۴ ساله صادر می گردد، که در صورت انجام کلیه تعهدات امکان اخذ اقامت دائم نیز وجود خواهد داشت.
در حالی که برای سرمایه گذاری کلان بیش از ۱٫۵ میلیون دلار، مراحل انجام کار به مراتب ساده تر و سریعتر صورت می پذیرد و فرد متقاضی و خانواده وی امکان اخذ اقامت دائم استرالیا از بدو ورود به این کشور را خواهند داشت.در واقع به طور کلی مراحل اخذ اقامت دائم و شهروندی استرالیا از طریق سرمایه گذاری برای افرادی که قصد سرمایه گذاری کلان در استرالیا (بیش از ۱/۵ میلیون دلار) را دارند نسبت به افراد دیگر به مراتب راحت تر است.
سرمایه گذاری در استرالیا تا چه حد امکان پذیر است؟
استرالیا مانند اکثر کشورهای جهان تمایل بسیاری به جذب سرمایه گذاران خارجی دارد. از این رو افراد با توجه به توانایی مالی و فردی خود می توانند از طریق یکی از روش های رایج سرمایه گذاری در استرالیا جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری و در نهایت اقامت دائم این کشور اقدام نمایند.
بدون شک استرالیا از جمله کشورهای تراز اول جهان به شمار می آید. استانداردهای بالای زندگی، رفاه اجتماعی، امنیت اقتصادی، ثبات سیاسی، منابع طبیعی و … باعث گردیده جمعیت مهاجران این کشور به شکل بسیار فزاینده ای افزایش یابد.
لازم به ذکر است روش مهاجرت افراد به استرالیا از دید این کشور بسیار مهم است. قطعاً مهاجرت از طریق سرمایه گذاری علاوه بر موقعیت مالی مناسب و درآمد قابل توجه وجه اجتماعی بسیار مطلوبی برای فرد سرمایه گذار در پی دارد.
سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در استرالیا و قوانین اخذ اقامت
برای برخی از افراد که قصد سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در استرالیا را دارند مهم است که علاوه بر به دست آوردن سود و درآمد از این طریق، بتوانند اقامت برای خود و خانواده شان اخذ کنند و از مزایای تحصیل رایگان برای فرزندانشان و اجازه کار در محیط و برخورداری از خدمات بهداشتی و اجتماعی استفاده نمایند.
ملاک ویزای تجاری دائم ساب کلس ۸۸۸ برای سرمایه گذاری این است که شما به عنوان سرمایه گذار بایستی دو شرط از شروط زیر را رعایت نمایید.
- باید ارزش خالص دارایی های شغل اصلی یا دو تجارت اصلی شما در کشور استرالیا ۲۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا باشد.
- باید دارایی های شخصی و تجاری در کشور استرالیا با ارزش خالص ۶۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا باشد.
- استخدام حداقل ۲ کارمند واجد شرایط به صورت تمام وقت در کسب و کار اصلی شما
شما برای انجام اولین شرط و خرید ملک با در نظر گرفتن قیمت متوسط یک خانه در کشور استرالیا، بیش از ۵۰۰٫۰۰۰ دلار استرالیا نیاز دارید. این مورد کمک می کند که علاوه بر اینکه نیاز به استخدام دو کارمند به صورت تمام وقت نیست، سرمایه گذاری برای خرید ملک هم علت اصلی برای اقامت دائمی کشور استرالیا نیست.
در مورد اینکه شهروند استرالیا شوید، داشتن مالکیت شما با توجه به نظر وزارت امور داخله در مورد نزدیکی شما به معیارهای استرالیا لحاظ می شود. با این حال تنها راه سرمایه گذاری در استرالیا، خرید ملک نمی باشد بلکه شما می توانید از راه های دیگر مانند ارتباطات خانوادگی، سابقه کاری و مدت اقامت شما در استرالیا اقدام به اخذ اقامت نمایید.
سایر روش های مهاجرت
علاوه بر روش های گفته شده در بالا، روش های دیگری نظیر استعداد خاص، روش های پناهندگی و روش اقامت از طریق باز نشستگی هم توسط دولت استرالیا برای علاقه مندان به مهاجرت به استرالیا ارائه گردیده است.
معایب مهاجرت استرالیا چه هستند؟
مهاجرت به استرالیا پیچیدگی های زیادی دارد، طبق آمار اداره مهاجرت استرالیا، بیش از ۷۰ درصد از متقاضیانی که در ابتدا تلاش می کنند تا وارد پروسه مهاجرت شوند یا از ادامه پروسه دست می کشند و یا بت شکست مواجه می شوند. در ادامه به سه مانع اصلی سر راه علاقمندان به استرالیا اشاره می کنیم.
یک بار حق ریختن تاس داری!
متاسفانه در بسیاری از موارد که متقاضیان در روند اقدام برای مهاجرت به استرالیا با شکست روبرو می شوند، دولت استرالیا حق اقدام مجدد برای همان پرونده و یا یک پرونده مشابه را از متقاضیان سلب می نماید.همین امر در پاره ای از اوقات با حذف رشته ی متقاضی از لیست مشاغل مورد نیاز افزایش و یا افزایش سن متقاضی که باعث کاهش امتیاز وی می شود همراه است و همین مساله باعث از بین رفتن شانس اقدام برای تلاش مجدد افراد می گردد. پس برای مهاجرت به استرالیا، شانس اول خود را از دست ندهید.
تجربه مهم است اما نه به اندازه نشاط
در سال های اخیر تاثیر سن در کسب نمره های مورد قبول دولت استرالیا بسیار بزرگ تر شده است. بطوریکه عملاً افراد با سن یالاتر از ۴۵ سال، شانس اقدام بسیار اندکی در برنامه های اقامتی استرالیا دارند. این حد بالای سن در سال های گذشته حدود ۴۹ سال بوده است.
سیاست های کشور تغییر کرده است!
برای سال های متوالی، استرالیا به کشوری تبدیل شده بود که پذیرای مهاجرین بسیار زیادی با پیشینه های تحصیلی، شغلی و نژادی متفاوت همین مساله باعث شده است تا کشور استرالیا از یک کشور به اصطلاح “سفید پوست” به یک کشور با فرهنگ چندگانه تبدیل گردد و بافت مردم، نژاد ها و فرهنگ در این کشور کاملاً دگرگون گردد.سیاست مداران حال حاضر استرالیا از این مساله ناخرسندند و قصد دارند با اعمال محدودیت های مهاجرتی، کیفیت زندگی در استرالیا را برای ساکنین این کشور افزایش دهند.این مساله قطعاً باعث کاهش نرخ مهاجر پذیری به این کشور خواهد شد.
آیا مهاجرت به استرالیا امکان پذیر است؟
اگرچه استرالیا نسبت به دهه اول قرن بیست و یک نرخ مهاجر پذیری کمتری در این دهه داشته است ولیکن سهم نیروهای متخصص در تعداد کل مهاجرینی که به این کشور سفر کرده اند حفظ شده است.در حال حاضر استرالیا سالانه ۱۹۰ هزار مهاجر از همه طرق به غیر از روش های انسان دوستانه (نظیر پناهجویی) می پذیرد در حدود ۶۶ درصد از این تعداد سهم مهاجرین با مهارت شغلی می باشد.
موقتی بیا، دائم شو!
سایت های دولت استرالیا، علاقمندان به مهاجرت به استرالیا را بیشتر دعوت به اقدام جهت اخذ اقامت های موقت در این کشور نموده و تعداد انواع ویزاهای موقت در این کشور در مقایسه با سال های گذشته به مراتب بیشتر شده است.این ویزا های موقت شامل ویزاهای دانشجویی، ویزاهای کار موقت و ویزای تعطیلات کاری (Working holidays) می شود.پس یک روش بسیار منطقی جهت مهاجرت، اقدام جهت تحصیل در استرالیا می باشد تا پس از آن دولت استرالیا به شما بیش از دو سال فرصت یافتن شغل و حتی در مواردی حق اقامت دائم پس از تحصیل در استرالیا را اعطا می نماید.
مردم پشت مهاجرین هستند!
از آنجایی که بسیاری از مردم استرالیا و یا خانواده های آنها به شکلی به این کشور مهاجرت نموده اند، عموم مردم استرالیا هیچ مانع ذهنی با بکارگیری نیروی خارجی در انواع مشاغل در این کشور ندارند. بنابراین یک مهاجر در استرالیا در صورت واجد شرایط بودن به اندازه یک استرالیایی شانس پیدا کردن شغل در این کشور را دارد.همین مساله به مهاجرین به استرالیا نیز اطمینان خاطر می دهد تا پس از ورود به این کشور بتوانند اقامت موقت خود را در این کشور به اقامت دائم استرالیا تبدیل نمایند.
به همه نیاز داریم!
نکته قابل توجه در ارتباط با امکان مهاجرت به استرالیا، تنوع رشته و شغل هایی است که متقاضیان ورود به استرالیا قادر خواهند بود از طریق آنها به این کشور مهاجرت نمایند.استان ها و دولت این کشور تقریباً در تمامی مشاغل و رشته ها شرایط جذب نیروی متخصص و ماهر را فراهم آورده است. از تخصصی ترین رشته های آکادمیک نظیر آنالیزور دیتا تا مشاغلی که نیاز به مهارت فردی در آن ها ملاک انتخاب است نظیر جوشکاری و کابینت سازی.
شرایط مهاجرت پرستار به استرالیا
فارغ التحصیلان رشته ی پرستاری از راه های مختلف می توانند برای کشور استرالیا اقدام نمایند و پس از ورود به این کشور اقامت دائم استرالیا را کسب کنند.سریع ترین روش برای اخذ اقامت پرستاران در کشور استرالیا قبولی در امتحانات RN یا register nurse می باشد که افراد برای حضور در این امتحانات نیازمند مدرک زبان انگلیسی آیلتس نمره ی ۷ می باشند.با توجه به حساسیت کشور استرالیا به زبان و مدرک زبان ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که افراد در تمامی skill یا مهارت ها باید نمره ی ۷ را اخذ نمایند. RN یکی از سخت ترین امتحانات کشور استرالیا می باشد و عملا افراد بسیار کمی امکان قبولی در این امتحان را دارا می باشند.
مدت زمان انجام این پروسه سه ماه می باشد و در صورت قبولی این افراد می توانند به عنوان نیروی کار در این کشور مشغول به کار شوند.دولت استرالیا با توجه به ضریب پایین قبولی در امتحانات RN دوره هایی را هایی را برای پرستاران در نظر گرفته است که مدت زمان این دوره ۱۲ تا ۱۸ ماه می باشد و پس از سپری کردن این دوره می توانند RN کشور استرالیا را کسب کنند.هزینه ی تقریبی برای این دوره حدود ۱۸ تا ۳۲ هزار دلار می باشد که شامل هزینه تحصیل در استرالیا و زندگی در استرالیا می باشد.افراد پس از اخذ RN استرالیا می توانند برای ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقدام کرده و پس از سپری کردن مدت اقامت در کشور استرالیا RN این کشور را اخذ کنند.
پرستاران در صورت داشتن مدرک زبان آیلتس نمره ی ۶٫۵ می توانند برای پذیرش در مقطع لیسانس مجدد در کشور استرالیا اقدام نمائید.این شرایط بدین صورت می باشد که برای پرستاران پذیرش در مقطع کارشناسی اخذ می شود و متقاضیان با سپری کردن ۱ سال تحصیلی در این کشور می توانند از دانشگاه های کشور استرالیا فارغ التحصیل شوند .دانشگاه های استرالیا موظف می باشند که پس از اتمام این دوره به متقاضیان کار مورد نظر را اهدا نمایند و به عنوان کمک پرستار با آنها همکاری کند.
در این صورت پرستاران می توانند با دو سال کار کردن در کشور استرالیا و پرداخت مالیات اقامت دائم این کشور را کسب کنند.هزینه این دوره ی استثنائی برای پرستاران حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار آمریکا می باشد فلذا متقاضیان این پروسه مهاجرتی می توانند با نازل ترین قیمت در کشور استرالیا تحصیل کرده و پس از آن برای اقامت این کشور اقدام نمایند.