شماره های تماس
021-44626415
021-44626418
021-44614125
021-44614190
021-44614197
021-44614717
021-88838298
021-88493117
#
021-44626415 021-44614125 021-44614197 021-88838298 021-44626418 021-44614190 021-44614717 021-88493117

تمکن مالی اسپانیا

بررسی شرایط تمکن مالی اسپانیا

اسپانیا  پنجاه و دومین کشور بزرگ جهان می باشد که مادرید به عنوان پایتخت آن شناخته می شود. تمکن مالی اسپانیا روشی جدید برای ورود به کشور اسپانیا و کسب اقامت این کشور می باشد. پس از سال ۲۰۰۸ رشد بالای جمعیت حاصل از مهاجرت در کشور اسپانیا را جزو سه کشور اول برای مهاجران قرار داده است.

شاخص های بسیاری این کشور را برگزیده کرده است که میتوان به نزدیکی فرهنگی با امریکای لاتین، موقعیت جغرافیایی، عدم استحکام مرزها، وجود بازار سیاه بزرگ و محبوبیت سواحل این کشور اشاره کرد.

با توجه به بحران های اقتصادی صورت گرفته وضعیت این کشور بدتر شده است و قبل از آن اسپانیا محبوب ترین مقصد برای شهرونداناروپایی غربی به منظور مهاجرت یا کار است.

در حال حاضر با ارائه ویزاهای تمکن مالی، اسپانیا مجددا شرایط مناسبی را برای اقامت در نظر گرفته و شرایط مناسبی را در اختیار علاقه مندان به این کشور قرار داده است.

ویزای تمکن مالی در کشور اسپانیا دارای شرایط زیر می باشد :

  1. درآمد ماهیانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان که منبع آن قابل استناد باشد
  2. مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان بعنوان تمکن در بانک های معتبر ایرانی
  3. مدارک هویتی افراد مثل شناسنامه و پاسپورت

لازم به ذکر است منبع تمکن مالی اعلام شده به ازای یک نفر می باشد و در صورت اضافه شدن هر فرد به مجموعه ۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا می کند. بطور مثال برای یک خانواده ی ۴ نفری باید ۴۰۰ میلیون را بعنوان تمکن مالی ارائه داد.

مبلغ ذکر شده باید در یکی از بانک های معتبر کشور ایران به مدت چندین روز قرار داشته باشد تا اجازه  و استطاعت مالی آن قابل ارائه باشد.

نکته حائز اهمیت افراد خانواده می باشند که در این روش مهاجرتی هیچ گونه محدودیت سنی وجود ندارد و تا زمانی که مجرد باشند می توانند تحت پوشش خانواده قرار بگیرند فقط از حیث هزینه انجام کار و مالیات، پرداختی بیشتری داشته باشند. این نکته بدین معناست که فرزندان بالای ۱۸ سال هم می توانند در این پروسه مهاجرتی شرکت کنند.

درآمد ماهیانه بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان در ایران  از منایع مختلف امکان پذیر می باشد . این درامد از روش هایی مثل نامه اداری، سود بانکی، فیش حقوقی، جواز کار قابل استناد خواهد بود که این درآمد نشان دهنده ی توانایی افراد برای انجام هرگونه کاری در کشور اسپانیا می باشد.

دو نکته ای که مورد توجه علاقه مندان قرار می گیرد، حائز اهمیت نبودن سن که به معنی محدودیت نداشتن برای اقدام است و دیگری مدرک زبان مربوطه، فلذا افراد برای ویزای تمکن مالی اسپانیا نباید مدرک زبانی را ارائه دهند.

مراحل اعطا ویزای تمکن مالی کشور اسپانیا بدین صورت می باشد که در ابتدای کار یک ویزای یکساله به افراد متقاضی اعطا می شود و پس از آن یک ویزای دو ساله و بعد از ان دو سال دیگر قابل تمدید است و پس از گذشت ۵ سال به اقامت دائم منجر خواهد شد. لازم بذکر است طول پروسه انجام کار بصورت معمول ۶ تا ۹ ماه می باشد.

افراد در صورت کسب ویزا باید به مدت ۶ ماه از سال را در کشور اسپانیا سپری کنند و می توانند مابقی زمان سال را در کشور دیگر اقامت داشته باشند. لازم بذکر است که در مدت مشخص شده مانند سایر افراد اسپانیایی اجازه تحصیل و سرمایه گزاری در کشور اسپانیا را دارا می باشند.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. موسسه آریانا پارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

 

0/5 ( 0 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها ثبت دیدگاه

6 پاسخ به “تمکن مالی اسپانیا”

  1. علی گفت:

    سلام.
    درآمد ماهیانه به محض مهاجرت به اسپانیا قطع میشود. آیا فقط کافیست نشان دهیم که در ایران این درآمد را داریم؟

  2. همایون گفت:

    با سلام و خسته نباشید.میخواستم بپرسم آیا خواهرم که پزشک متخصص در استکهلم سوئد هستن و دربیمارستان شاغلن و همچنین دارای شرکت فعال هستن ،میتوانن برای اقامت تمکن اسپانیا اسپانسر بنده بشوند.با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      اسپانسر شدن ایشان با فرض اینکه مبلغ مورد نظر را در حساب شخص شما قرار دهند و شما بتوانید بر اساس آن اقدام نمایید امکان پذیر است

  3. احسان گفت:

    سلام وخسته نباشید من می خواستم برای دندانپزشکی در اسپانیا اقدام کنم می خواستم بدونم 40 تا 50 ملیون برای تمکنمالی کافی است.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      هم باید به زبان خودشان تحصیل کنید تا شانس ویزا داشته باشید و هم اینکه حدود 15 تا 20 هزار یورو تمکن مالی ارائه دهید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *