شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ثبت شرکت در چک

ثبت شرکت در کشور چک

هر فرد متقاضی که قصد توسعه تجارت خود را در کشورهای عضو شینگن در اتحادیه اروپا را دارد در مرحله ی اول می بایستی با ثبت شرکت تجاری در یکی از این کشورها برای خود شخصیتی حقوقی ایجاد کند.

در کشور جمهوری چک ، امکان تاسیس شرکت و یا خرید شرکتی که قبلا تاسیس شده و اکنون غیر فعال است وجود دارد.

از لحاظ فنی و اجرایی زمانی که شرکت آماده خریداری می شود با شرکتی که به تازگی تاسیس می شود به یک اندازه می باشد.

در سایت اداره ثبت شرکت ها ، نام مدیران قبلی قابل رویت است. پس در نتیجه کاملا مشخص خواهد بود که این شرکت بازیافت شده است یا خیر.

در یک شرکت آماده و فعال ، سرمایه ی اولیه پرداخت شده است و سهامداران جدید نیازی به انتقال پول به کشور چک را ندارند. به همین دلیل در تصمیم گیری اداره ی مهاجرت به جمهوری چک تاثیر زیادی خواهد داشت.

با توجه به نکات گفته شده توصیه می شود که شرکت جدیدی را ثبت کنید.

در قدم اول باید مدارک لازمه برای ثبت شرکت را فراهم کنید:

1- انتخاب نام شرکت

نام شرکت باید مورد تایید ادارهی ثبت شرکت های چک قرار بگیرد و تداخلی با نام های دیگر نداشته باشد.

2- آدرس شرکت

شما باید یک آدرس را در اختیار اداره ی ثبت شرکت ها در کشور چک قرار بدهید که آدرس ملک مورد نظر متقاضی هم می تواند باشد.

3- ثبت موضوع شرکت

بعضی از موضوعات خاص در این کشور نیازمند دیپلم و گواهی های خاصی هستند که به طور معمول 90 درصد موضوعات نیازی به مجوز خاصی ندارند. شما باید یک یا چند موضوع را انتخاب کرده و در آن زمینه فعالیت کنید.

4- چگونگی تقسیم سهام شرکت

سهامداران باید مبلغ 200 هزار کرون که معادل 7400 یورو می باشد ره به حساب شرکت واریز کنند.

این حساب تا زمان تاسیس کامل شرکت بلوکه خواهد شد و پس از اتمام مراحل تاسیس قابل برداشت خواهد بود.

در این مرحله لازم به ذکر است که حداقل سهام هر سهامدار 20 هزار کرون چک می باشد.

5- مشخص نمودن مدیر عامل و گواهی عدم سوئ پیشینه

درابتدای کار باید مدیر عامل یا مدیران عامل و سهام داران معمولی مشخص شوند. هرکدام از سهامداران نیاز به ارائه ی گواهی عدم سوئ پیشینه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه خواهد داشت. این گواهی نباید بیشتر از 3 ماه از صدورش گذشته باشد.

6- تاسیس شرکت در اداره ی ثبت شرکت ها

تمامی مدارک گفته شده را به اداره ی ثبت شرکت ها برده و پس از حدود 3 یا 6 هفته شرکت شما به ثبت می رسد.

7- ثبت شرکت در اداره ی مالیات

شرکت باید در اداره ی مالیات ثبت گردد و کارمندان این شرکت به صورت اجباری بیمه ی درمانی می شوند.

پس از ثبت شرکت به صورت کلی به شما در ابتدای کار یک ویزا  ماهه داده می شود که به 2 سال تمدید می شود.شما پس از گذراندن 5 سال در کشور جمهوری چک قادر به درخواست اقامت دائم این کشور خواهید بود.

حال برای گرفتن ویزای  ماهه باید مدارک زیر را تهیه و به اداره ی مهاجرت چک تحویل نمایید.

الف ) مدارک تاسیس شرکت

ب ) اثبات استطاعت مالی برای 6 ماه زندگی در جمهوری چک که با توجه به تعداد افراد خانواده حداقل 5000 یورو باشد.

ج ) داشتن نامه ی بیمه ی درمانی

د ) داشتن گواهی عدم سوئ پیشینه

ه ) معرفی خود به اداره امور مهاجرین در 3 روز  اول رسیدن به جمهوری چک

پس از دریافت ویزای 6 ماهه تجاری اولیه برای خود و خانواده قادر خواهید بود تجارت خود را شروع کنید.در حین اتمام 6 ماه باید برای اقامت 2 سال دیگر اقدام کنید.

موسسه مهاجرتی آریانا پارس شما را در امر ثبت شرکت در کشور چک یاری خواهد کرد.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *