شماره های تماس
021-44626415
021-44626418
021-44614125
021-44614190
021-44614197
021-44614717
021-88838298
021-88493117
#
021-44626415 021-44614125 021-44614197 021-88838298 021-44626418 021-44614190 021-44614717 021-88493117

تحصیل با مدرک دیپلم

تحصیل با مدرک دیپلم

به صورت معمول افراد برای مهاجرت با مدرک دیپلم می توانند از طریق کار و یا تحصیل با مدرک دیپلم اقدام نمایند. از همین مشاورین موسسه مهاجرتی آریاناپارس با توجه به سوابق در امر مهاجرت و مشرف بودن به شرایط کشور های مختلف دنیا، برترین پیشنهادات را با بالاترین شانس های ممکن را مورد برسی قرار داده و در اختیار علاقه مندان به تحصیل قرار داده است.

شرایط تحصیل با مدرک دیپلم

در ارتباط با تحصیل می توان به چندین نکته توجه کرد:

  • مدرک دیپلم معادل ۱۲ سال تحصیل است.

در نظام جدید آموزشی ایران مدرک دیپلم معادل پیش دانشگاهی سابق یا همان ۱۲ سال تحصیل است. از همین رو این دسته از متقاضیان به راحتی می توانند برای ادامه تحصیل در کشور های مختلف اقدام نمایند.

  • مدرک دیپلم معادل ۱۱ سال تحصیل است.

برای ورود به دانشگاهها در مقاطع لیسانس و یا دوره های پزشکی بصورت معمول مستلزم ارائه پایان ۱۲ سال تحصیل می باشید که در صورت نداشتن مدرک لازمه، دوره ای به نام  foundation یا پیش دانشگاهی را در خاک کشور مقصد سپری کنید. کشور هایی مثل آمریکا، انگلستان، کانادا و چک از جمله کشور هایی می باشند که شانس بیشتری را نسبت به سایر کشور ها برای اخذ ویزای تحصیلی قائل می باشند.

کشور آمریکا

علاقه مندان به تحصیل در آمریکا می توانند با اتمام ۱۱ سال تحصیل یا مدرک دیپلم برای کالج های این کشور اقدام نمایند و پس از سپری کردن دوره مورد نظر با شانس بیشتری وارد دانشگاه های این کشور شوند. این نکته به این معناست که افراد برای دوره foundation یا پیش دانشگاهی اقدام می نمایند. به صورت معمول محدودیت سنی در این مقطع تحصیلی حائز اهمیت می باشد.

افراد در صورت ارائه مدارک به سفارت، باید دلیل ادامه تحصیل در کشور آمریکا  به آفیسر ویزا شرح دهند. محدودیت سنی در نظر گرفته شده برای این مقطع تحصیلی معمولا ۲۱ سال در نظر گرفته می شود.

افراد برای ادامه تحصیل در آمریکا مستلزم ارائه مدرک زبان TOEFLو IELTS می باشند. لازم به ذکر است که دانش آموزان زیر ۱۸ سال موظف به ارائه مدرکی بر تسلط زبان انگلیسی ندارند و می توانند دوره های مورد نظر را در همان کشور سپری کنند.

کشور انگلستان

در کشور انگلستان برای تمامی رشته های تحصیلی، دانش آموزان موظف به اتمام ۱۲ سال تحصیل می باشند. از همین رو برای تحصیل در انگلستان در ابتدای کار برای دوره foundation اقدامات لازمه صورت می گیرد. دانش آموزان می توانند با سپری کردن دوره foundation شانس ورود به دانشگاه های برتر انگلستان را افزایش دهند.

در خصوص رشته های پزشکی به صورت معمول دانش آموزان برای افزایش شانس خود برای دوره A-LEVEL اقدام می نمایند و پس از سپری کردن این دوره و موفقعیت در امتحان UKCAT می توانند برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی در انگلستان اقدام نمایند.

به صورت معمول دانش زبان انگلیسی کمک شایانی به پیشرفت و موفقیت افراد به ادامه تحصیل در انگلستان می کند. موسسه زبان آریاناپارس با ارائه دوره های آیلتس در کوتاه ترین زمان ممکن شما را به نمره دلخواه می رساند.

کشور کانادا

شرایط کشور کانادا همانند کشور آمریکا می باشد و تنها نکته مثبت این کشور نسبت به سایر کشور ها و علی الخصوص آمریکا، داشتن همراه در این مقطع می باشد که دانش آموزان می توانند خانواده خود را به همراه داشته باشند که این موضوع برای برخی از خانواده ها حائز اهمیت است. این نکته بدین معناست که دانش آموزان برای ادامه تحصیل با مدرک دیپلم و سپری کردن سال آخر تحصیلات می توانند یکی از والدین را به همراه خود داشته باشند.

دانش آموزان برای تحصیل در کانادا می توانند با ارائه سوابق آموزشی و تسلط بر زبان انگلیسی اقدام نمایند و از خدمات مدارس این کشور بهره مند شوند. لازم به ذکر است هزینه های تحصیل در مدارس کشور کانادا به صورت معمول بین ۱۴ تا ۲۰ هزار دلار در سال می باشد.

کشور چک

به صورت معمول افرادی که جمهوری چک را انتخاب می کنند قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی یا رشته های مشابه می باشند. علاقه مندان می توانند تا حدود ۲۴ سالگی برای این پروسه مهاجرتی اقدام کنند. لازم به ذکر است در صورت داشتن سن بالای ۲۴ دارای شانس پائین تری می باشند و بدین معنا نیست که هیچ گونه شانسی برای اقدام ندارند.

روند تحصیل رشته پزشکی در چک دارای شرایط و ضوابط به خصوصی می باشد که دانشجویان در ابتدای کار باد در امتحان PRE-M نمره مورد نظر را کسب کنند. دانش زبان انگلیسی در سرعت و شانس قبولی افراد تاثیرگذار می باشد.

کار با مدرک دیپلم

تحصیل در خارج از کشور یک تقویت کننده بسیار مناسب برای رزومه شما می باشد. اگر شما قصد دارید که برای یک شرکت بین المللی کار کنید، تحصیل در مراکز بین المللی رزومه شما را ارتقا می دهد. به صورت معمول شرایط کار در خارج از کشور با مدرک دیپلم بسیار دشوار می باشد و شانس مهاجرت کاری بسیار پایین می باشد. به صورت معمول افراد با مدرک دیپلم می توانند در صورت داشتن مهارت به خصوصی برای سیستم پیشنهاد شغلی اقدامات لازمه را انجام دهند.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه آریاناپارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

3.9/5 ( 7 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها ثبت دیدگاه

410 پاسخ به “تحصیل با مدرک دیپلم”

  1. Narse گفت:

    عرض سلام وخسته نباشید
    من پایه یازدهم هستم و معدل دهم ویازدهمم ۱۶ بوده اما سال دوازدهم روبا نمرات بهتری دارم طی میکنم
    آیا امکان پذیرش با این معدل برای من هست
    اگرهست چه کشورهایی؟

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      در صورت دانش زبان قادر خواهید بود برای ادامه تحصیل در کشور های مختلف اقدام نمایید. انتخاب کشور به فاکتورهای از جمله میزان بودجه، رشته مورد نظر و مدرک زبان بستگی دارد.

  2. Ayla گفت:

    سلام من ترم یک مهندسی کامپیوتر هستم از دانشگاه شریف پردیس بین الملل با معدل دیپلم۱۹.۵۳ چطوری میتونم واسه کشور های خارجی بورس بگیرم کدوم کشور ها بر میدارن

    • حامد عبداللهی گفت:

      سلام
      بورسیه های تحصیلی در خارج از کشور در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد مرسوم می باشد. شما با توجه به شرایط عنوان شده می توانید برای دوره های کارشناسی آلمان و لهستان اقدام نمایید.

  3. فاضل گفت:

    سلام من تورشته علوم انسانی درس میخونم کلاس ۱۱هستم معدل پارسالم۱۶/۷۶بوده میخواستم بدونم میتونم بورسیه بگیرم

  4. Nafiseh گفت:

    سلام من ترم یک کاردانی رشته حسابداری هستم میخواستم بدونم میتونم بورسیه بگیرم توی این مقطع یانه
    واگه میتونم شرایطش چیه؟؟؟

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      شما می توانید برای بورسیه dsu ایتالیا اقدام نمایید که به تمامی مقاطع اختصاص داده می شود.داشتن مدرک زبان الزامی می باشد.

  5. میثم گفت:

    سلام من سال یازدهم رشته انسانی میخونم و خیلی دوست دارم که به کشور ژاپن برای بورسی تحصیلی برم و میخواستم بدونم ایا امکانش هست که من بورسیه اون کشور رو برای یکی از زیر شاخه های رشته انسانی بگیرم یا نه؟ و اگه میشه باید چه شرایطی داشته باشم؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *