شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

بررسی شرایط ویزای توریستی پرتغال

پرتغال کشوری در جنوب غربی اروپا می باشد که پایتخت آن شهر لسیبون است. شرایط ویزای توریستی پرتغال با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. بصورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هریک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

کشور پرتغال یکی از اعضای پیمان نامه شینگن است به همین دلیل برای سفر به این کشور احتیاج به گرفتن ویزا شینگن می باشد. برای گرفتن ویزا ابتدا باید از سفارت وقت مصاحبه رزرو کرده و در تاریخ و ساعت مقرر جهت مصاحبه و انگشت نگاری به آنجا مراجعه نمود. ویزای توریستی پرتغال همانند سایر کشورهای حاضر حوزه شینگن به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی این کشور شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می دهد. این مطلب بدین معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور پرتغال ی تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر اروپا شود و حتی زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگر در حوزه شینگن سپری نماید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی

حال این سوال مطرح می شود که مدارک مورد نیاز ز جهت اخذ ویزای تورسیتی  پرتغال چه مدارکی هستند؟

فرد می بایست مدارکی نظیر :

  • اصل گذرنامه، شناسنامه و ترجمه های آن
  • 2 قطعه عکس4*3 که جدیدا گرفته شده است.
  • نامه های بانکی که شامل گردش و استطاعت مالی می باشد.
  • اسناد مالکیت منزل یا زمین
  • نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در صورت دانشجو بودن
  • نامه اشتغال به کار وی که متناسب با حرفه قابل تغییر خواهد بود

شانس خود را درجهت اخذ ویزای توریستی کشور پرتغال افزایش دهند.

تجرد یا تاهل افراد برای اخذ ویزای توریستی حائز اهمیت می باشد و در صورت تاهل مدارک مورد نیاز برای اثبات آن یکی دیگر از مدارک لازمه برای سفارت می باشد. افراد مجرد و یا افراد متاهلی که با خانواده قصد سفر به کشور پرتغال را دارند نسبت به افرادی که یکی از اعضای خانواده خود را به همراه ندارند کمتر است. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر اگر در یک خانواده 3 نفره پدر یا مادر به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی کشور پرتغال نمایند شانس بیشتری جهت اخذ این ویزا خواهند داشت.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی پرتغال افزایش دهد، حضور یکی از اقوام درجه یک افراد نظیر پدر، مادر، خواهر و برادر در کشور پرتغال است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوتنامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور پرتغال برای فرد افزایش می یابد.

بصورت معمول در سراسر دنیا ویزاهای توریستی به دو صورت ویزای تک وروده (Single entry ) و یا ویزای چند وروده (Multiple  )به افراد متقاضی اختصاص می یابند. کشور پرتغال همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن  ویزای توریستی خود را به صورت ویزاهای چند وروده به متقتاضیان ورود به خاک کشور پرتغال از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

از دیگر نکات حائز اهمیت، مدت زمان پروسه اخذ ویزای تورسیتی کشور پرتغال حدود 50 روز می باشد فلذا با دانش و اگاهی از این بازه زمانی در صورت تمایل به جوابدهی زودتر و سریع تر برای ویزای تورستی پرتغال اقدام نمایید.

سفارت پرتغال در خیابان دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه پلاک 16 واقع شده است و یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 15 به فعاالیت مشغول است.

متقاضیان ویزای پرتغال می توانند با داشتن وقت قبلی و مدارک تکمیل شده به آدرس سفارت مراجعه نمایند. لازم بذکر است تمامی مدارک می بایست به انگلیسی ترجمه شود با مهر و امضا رسمی دارالترجمه.

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور پرتغال اقدام می نمیاند، این مطلب است که آیا فرد، پس از ورود به کشور پرتغال می تواند در کشور پرتغال اقامت دائم را اخذ نمایند؟

موسسه مهاجرتی آریانا پارس با سال ها تجربه درخشان خود در امور مرتبط به اقامت اروپا و اخذ انواع ویزا در بسیاری از کشورهای دنیا سوال فوق را اینگونه پاسخ خواهد داد.

اول اینکه در صورت ورود به پرتغال برای تمدید ویزا یا اقامت طولانی تر باید به دفتر خدمات ثبت نام اتباع خارجی مراجعه فرمائید.

دوم اینکه فرد در مدت حضور خود در کشور پرتغال، بتواند یک موقعیت شغلی و یا یک کارافرینی را جهت اخذ اقامت اتریش فراهم اورد تا پس از بازگشت از پرتغال بتواند برای دیگر ویزا نظیر ویزای کاری و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.

 

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *