شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

قوانین حقوقی کار ایتالیا

قوانین حقوقی کار ایتالیا چگونه است ؟

قوانین حقوقی کار ایتالیا با سایر کشورهای اتحادیه اروپا یکسان می باشد. کشور ایتالیا یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است. اتحادیه اروپا شامل ۲۸ کشور اروپایی که واحد پول یکسانی (یورو) دارند و شرایط اقتصادی آنها از یکدیگر تبعیت می کنند، می باشد.

اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است و حتی قوانین کار در کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشورها، همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن و تابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.

بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت ۳ هفته یا ۳ ماه آگهی گردد. در همین زمان ،اگر هیچ داوطلبی از ۲۸ کشور عضو این اتحادیه، جهت قبول این شغل اقدام نکرد، در این زمان، سازمانها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه، به خدمت گیرند.

این قانون در راستای به کار گیری افراد مقیم و یا در حال تحصیل در اروپا در بازارهای کاری این کشورها، تدوین شده است. فلذا بدیهی است که پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود. با توجه به رکود اقتصادی در کشور های نظیر اسپانیا و یونان، فقدان کار مناسب برای افراد متخصص در این کشورها، تمایل این افراد به کار در دیگر کشور های اروپایی بیشتر از پیش شده است. واین امر باعث دشوار تر شدن پروسه کار در کشور های اروپایی شده است. کشور ایتالیا هم از این قاعده مستثنی نیست.

و حالا این سوال مطرح می شود که راه پیدا کردن شغل در اتحادیه اروپا چیست؟

بدیهی است افرادی که مشغول به تحصیل در اروپا می باشند و یا مدارک تحصیلی خود را از اروپا اخذ کرده باشند ،شانس بیشتری در خصوص پیدا کردن شغل و اخذ اقامت کاری در ایتالیا خواهند داشت. پس وکلای موسسه مهاجرتی آریانا پارس به شما توصیه می کنند که اگر قصد اقدام جهت یافتن شغل در ایتالیا و اخذ اقامت کاری ایتالیا را دارید، با توجه به دشوار بودن این پروسه وبا توجه به قوانین حال حاضر اتحادیه اروپا، بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم ایتالیا، اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی این کشور و راه یافتن به خاک کشور ایتالیا و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای کاری کشور ایتالیا می باشد.

گفتنی است، قوانین حقوقی کار ایتالیا بدین صورت می باشد که افرادی موفق به اخذ ویزای کار کشور ایتالیا، پس از حدودا چهار سال کار در ایتالیا و پرداخت مالیات به دولت ایتالیا، می توانند موفق به اخذ اقامت دائم ایتالیا شوند.

برای کسب اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی کشور ایتالیا، به قسمت مربوط به همین بخش در وب سایت موسسه مهاجرتی آریانا پارس مراجعه فرمایید.

برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

13 پاسخ به “قوانین حقوقی کار ایتالیا”

  1. امیر گفت:

    سلام.پیدا کردن کارفرما چطوریه؟من دارای مدرک تراش و فرز cnc از فنی حرفه ای دارم و درحال حاضر واسه مقطع لیسانس میخونم.از خدمت سربازی هم معافم.لطفا اگه میشه راهنمایی کنید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام .
      برای پیداکردن کارفرما در کشورهای مختلف باید شخصی در کشور مربوطه درخواست کارا برای شما ارسال کندویا از طریق اسکیلد ورکر اقدام کنید
      برای ویزای کاری در تمام کشورهای دنیا باید زبان همان کشور راباید بلد باشید

  2. رضا گفت:

    سلام.من 3 ماه از سربازيم گذشته بود كه كاراى تحصيل در ايتاليام اوكى شد،و به من اجازه دادند تا سال ٩٧ درسم رو تموم كنم.سوال من اينه كه براى من شرايط كار هست اگه واسه هميشه بمونم و بر نگردم؟ در ضمن فوق ليسانس مكانيك دارم و به زبان ايتاليايى مسلط شدم و زبان انگليسيم فوله. پيشتر ممنون.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما در صورت داشتن پیشنهاد شغلی می توانید ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کرده و در صورت 3 تا 4 سال کار کردن اقامت دائم کشور ایتالیا را کسب کنید

  3. علی رضا گفت:

    سلام میشه از طریق اشپزی ب خصوص فست فود کار پیدا کرد

  4. بنیامین گفت:

    سلام
    بنده دانشجوی پزشکی هستم در اهواز و قصد مهاجرت به ایتالیا پس از اتمام دوره ی 7 ساله ام دارم
    برای اینکه در ایتالیا بتوانم به عنوان پزشک عمومی مشغول به کار شوم علاوه بر تسلط بر زبان به چه مواردی نیاز دارم؟
    سپاس

  5. امین امجدیان گفت:

    سلام روزتون بخیر و ممنونم از راهنمایهاتون
    من 24ساله لیسانس معماری دارم و در کارم ک مربوط به معماری تجربه و تبحر دارم
    چطور میتونم ویزای کاری بگیرم برای ایتالیا؟

  6. javad گفت:

    سلام با توجه با اینکه ایتالیا یکی از،بزرگترین تولید کنندگان در صنعت پله برقی و آسانسور میباشد.آیا با داشتن دو مدرک شغل مناسبی در همین زمینه برای من پیدا میشه.اگه وجود داره لطفا راهنمایی بفرماييد.در ضمن من متاهل هستم ميخام با همسرم برم.و بچه پروسه ای داره و چقدر هزینه باید بکنم.

  7. مهدی گفت:

    سلام
    من فوق دیپلم رشته تجهیزات پزشکی هستم و مدرک certHE از انگلستان دارم وهمچین تمام دورهای اموژشی خودم رو در دانشگاه صنعتی امیر کبیر گذورندم و دوس دارم در یکی از بیمارستانهای ایتالیا کار کنم به نظر شما با این مدارک من میتونم کار پیدا کنم ؟؟؟!

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام و احترام
      شما باید یک موقعیت شغلی را پیدا کرده وبرای آن درخواستی را ارسال نمایید در صورتی که در اون منطقه 3 هفته تا 3 ماه کسی برای اون کار در خواست نداده باشد درخواست شما بررسی میشود که ایا شما واجد شرایط هستید یا خیر.
      برای انجام کار باید مدارک خود را برای ما اورده و پس از 3 ماه به شما گفته می شود که فرصت شغلی برای شما ممکن هست یا خیر.

  8. setare گفت:

    برای کسی که مدرک مترجمی زبان ایتالیایی داره امکان و طریقه پیدا کردن شغل و همینطور هزینه احتمالی چقدره؟؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اقدام هر کاری در کشور ایتالیا شما نیازمند مدرک زبان ایتالیایی می باشید.امکان پیدا کردن کار برای شما ممکن است ولی شانس پائینی دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *