شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

قوانین حقوقی کار در سوئد

قوانین حقوقی کار در سوئد برای علاقه مندان به اخذ ویزای کاری و کار در سوئد بدین صورت می باشد که توسط موسسه مهاجرتی آریانا پارس ارائه می شود و می توانید از تمامی اطلاعات بهره مند شوید :

افراد پس از گرفتن دعوت نامه کاری از یک شرکت معتبر سوئدی، برای دو سال ویزای کار در کشور سوئد تقاضای خود را تسلیم سفارت می کنند. در صورتی که موفق به اخذ ویزای دو ساله شوند، قادر خواهند بود تا با اتمام دو سال اول کار در سوئد از داخل خاک سوئد و به صورت پیوسته دو سال دیگر ویزای خود را تمدید کنند. گفتنی است دو سال اول کار و کارفرما بصورت مشخص باید ثابت بمانند ولی در سال دوم متقاضی تمدید ویزای کار سوئد، می تواند پیشنهاد شغلی خود را از کارفرمای دیگری دریافت کند.

در صورتی که فرد دارای ویزای کار بتواند چهار سال بصورت پیوسته در سوئد کار قانونی و بصورت تمام وقت صورت دهد بعلاوه از قوانین مالیاتی کشور سوئد تبعیت کند. امکان تبدیل ویزای کار خود را به اقامت دائم سوئد را به دست می آورد.

گفتنی است که شغل مورد نظر می بایست حداقل در آمدی معادل ۱۳ هزار کرون سوئد یا تقریبا ۲۳۰۰ دلار قبل از کسر مالیات را فراهم آورد. علاقمندان به اخذ ویزای کار در سوئد قادر خواهند بود از همان بدو امور درخواست ویزای کار سوئد، برای خانواده خود نیز بصورت ویزای همراه، درخواستی را تسلیم سفارت کنند. گفتنی است تحصیلات در همه مقاطع برای افرادی که اجازه ی کار در سوئد را دارند و همه ی اعضای خانواده ی ایشان رایگان است و افراد بالغ خانواده ی فردی که ویزای کار سوئد را در اختیار دارند نیز حق کار تمام وقت در سوئد را دارا می باشند.

موسسه مهاجرتی آریاناپارس با بهترین خدمات و مشاورین حاذق به امر مهاجرت بهترین راه را به شما ارائه می دهد .

برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

58 پاسخ به “قوانین حقوقی کار در سوئد”

  1. فراز گفت:

    سلام من دوره بین المللی hse یا همون ایمنی دارم با مدرک دیپلم جوشکاری e3از فنی حرفه ای. کار خودمم نقاشی ساختمانه.سوالم اینه ک مدارک دوره های بین المللی ک تو ایران گرفتیم تو سوئد یا هر کشور دیگه ای اعتبار داره؟و با دیپلم جوشکاری ک از فنی حرفه ای گرفتم و گفتن مدارک فنی هم قابل بین المللی شدنه امکان پیدا کردن کار در هر کشور اروپایی واسم وجود داره؟و آیا واقعا در اروپا واسه یکی مثل من کلاس زبان خونه و هزینه زندگی تا پیدا کردن کار داده میشه؟متاهل هم هستم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      الویت کارفرماها با افراد خودشان و فارغ التحصیلان میباشد تا آنها را شاغل کنند مگرینکه درخواست شغلی داشته باشید.
      شرایطتان باید بطور کامل بررسی شود تا مناسبترین گزینه مربوط به شرایط شما پیشنهاد شود.
      برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های درج شده در سایت با مشاورین ما در تماس باشید:
      https://arianaabroad.com/

  2. فروغ عشایری گفت:

    سلام ، بنده ارشد شیمی آلی از دانشگاه دولتی هستم و میخوام اقدام کنم برای رفتن به سوئد، به نظر شما ویزای کاری رو بهتر میتونم بگیرم یا ویزای تحصیلی؟ و برای ویزای کاری باید به زبان سوئدی مسلط بود یا زبان انگلیسی کافیه؟ لطفا راهنماییم کنید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای گرفتن ویزای کاری اگر درخواست شغلی داشته باشید شانستون برای صدور ویزا بالاست. چون الویت کارفرماها با افراد خودشون و فارغ التحصیلان خودشون هست. در شانس صدور ویزا این مورد تاثیر داره.
      و برای گرفتن ویزای تحصیلی، دوره ها به زبان خودشون برگزار میشه و هزینه های سالانه حدود 90میلیون به بالاست. مدت زمان دوره فوق لیسانس2 ساله و دکترا 4 ساله هست. ضمن اینکه دوره ی دکترا مستلزم داشتن رزومه ی خوب تحصیلی هست که شامل مقالات بین المللی و…میشه.

  3. sanaz گفت:

    سلام.من فارغ التحصیل رشته مامایی از دانشگاه دولتی هستم.مجرد .23 ساله.میخواستم بدونم موقعیت شغلی در این کشور برای این رشته چطوره؟گرفتن ویزای تحصیلی راحت تره یا ویزای کاری؟حداقل هزینه لازم برای اقدام به این کارچقدر هست؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.باتوجه به شرایطی که وجود دارد مسلما شانس ویزای تحصیل از ویزای کار بیشتر است .برای اخذ ویزای کار در اتحادیه اروپا(سوئد)باید یک در خواست کار از این کشور داشته باشیدیارزومه های کاری خودرا بفرستید تا برای شما یک درخواست کار پیدا شود که شانس ان خیلی پایین است .هزینه زندگی وتحصیل در این کشور حدود 60تا 70 میلیون تومان است.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.باتوجه به شرایطی که وجود دارد مسلما شانس ویزای تحصیل از ویزای کار بیشتر است .برای اخذ ویزای کار در اتحادیه اروپا(سوئد)باید یک در خواست کار از این کشور داشته باشیدیارزومه های کاری خودرا بفرستید تا برای شما یک درخواست کار پیدا شود که شانس ان خیلی پایین است .هزینه زندگی وتحصیل سالیانه در این کشور حدود 60تا 70 میلیون تومان است.

  4. مریم فرزین گفت:

    سلام مهندسین بهداشت محیط هستم 8 سال سابقه کار دارم در یک شرکت

  5. فرزانه گفت:

    با سلام
    مدرک لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم – 32 ساله – با 10 سال سابقه کار تدریس در آموزشگاه های غیردولتی (که 5 سال مدرک دارم) و 2 سال در مدرسه دو زبانه – و بطور همزمان با تدریس 3 سال سابقه کار در یک شرکت معتبر خصوصی دارم به عنوان مسئول فروش – همسرم دیپلم الکترونیک هستن که پس از گذراندن دوره حسابداری در حال حاضر حسابدار هستن – آیا فرصت شغلی در سوئد را داریم؟
    اگر بله از کجا باید شروع کنیم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ ویزای کاری از کشور سوئد طبق قوانین سوئد حتما باید تسلط بر روی زبان سوئدی را داشته باشید

  6. نیما گفت:

    سلام..
    من و همسرم دارای مدرک فوق لیسانس در رشته ی مهندسی کشاورزی میباشیم….همچنین بنده دارای مدارک فنی جوشکاری و لوله کشی از موسسه فنی و حرفه ای کشور میباشم…..با توجه به این موارد آیا قادر به اقدام برای مهاجرت کاری به سوئد یا کشور دیگری در اروپا میباشیم؟؟؟

  7. فرزاد گفت:

    سلام . من لیسانس مدیریت و سابقه ۱۵ ساله در زمینه مارکتینگ و بازاریابی merchandising sales در چند شرکت‌معتبر ایرانی هستم سطح زبانم در حد متوسط می باشد ایا شما می توانید کمکی در زمینه ارسال رزومه به شرکتهای سوئدی و یا اخذ ویزای کار برای اینجانب داشته باشید . با سپاس

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما به موئسسات بین المللی برای به دست اوردن جاب افر مراجعه بفرمایید ما در امور مهاجرتی میتونیم در خدمتتون باشیم.

  8. زینب گفت:

    با سلام کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هستم میخوام برای دکترا به کشور سوئد اقدام کنم و متاهل هستم همسرم دیپلم نداره امکان ویزای تحصیلی هست برام؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما می توانید با داشتن رزومه تحصیلی قوی برای مقطع دکتری اقدام کنید که بدین منظور باید معدل بالای 17 و مقاله ISI و نیز آیلتس 7 داشته باشید و سوئد اجازه همراه دارد.

  9. سحر گفت:

    سلام با دعوتنامه کار تا چند در صد میتونم در مصاحبه سفارت موفق باشم با خانواده ام.البته موقعیت شغلی هم دارم در کشور سوئد… با مدرک پرستاری

  10. میترا گفت:

    باسلام.من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی سراسری و ارشد زبانشناسی همگانی سراسری دارم. من برای اقامت تحصیلی از طریق کورس زبان اقدام کردم میخواستم ببینم به نظر شما با مدارک تحصیلی من امکان پیدا کردن کار در سوئد هست یا مدرک ایران اعتبار برای پیدا کردن کار نداره؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اقامت کاری در کشور سوئد نیاز به سابقه کار مرتبط و یک سری شرایطی که اداره مهاجرت سوئد اعلان میکند .

  11. نیلوفر گفت:

    سلام من لیسانس پرستاری دارم باسابقه ۱۲سال کار ،میتونم برای اقامت اقدام کنم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      چنانچه درخواست کار از کارفرمایی در کشور سوئد داشته باشید این امکان برای شما خواهد بود

  12. Hasan گفت:

    تشکر بابت پاسخ سریع شما
    اما این امکان وجود ندارد که شما کاری را از طریق کارفرماهای کشورهای اروپایی کاری مناسب برای متقاضی فراهم کنید!؟

    • آریانا پارس گفت:

      شرایط این فرایند را از مؤسسات کاریابی جویا شوید. توجه داشته باشید که باید 3 تا 5 سال در کشور مقصد کار کنید تا اقامت شما تبدیل به اقامت دائم شود.

  13. Hasan گفت:

    با سلام
    من لیسانس مهندسی نرم افزار و همسرم لیسانس حسابداری داریم
    هر دو دارای دو سال سابقه کاری می باشیم
    میخواهیم برای مهاجرت و ویزای کاری کشور سوئد اقدام کنیم
    آیا ممکن است!؟
    و شما چه کشوری را پیشنهاد می دهید؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. در صورتی که درخواست شغلی از طرف یک کارفرمای سوئدی داشته باشید، مهاجرت کاری به راحتی برای شما امکان پذیر است. کشورهایی که پروسه های مهاجرت کاری در آنها فعال است مانند استرالیا، کانادا، افریقای جنوبی و… شرایط ساده تری از این طریق دارند.

  14. ماهان گفت:

    سلام، یکی از اشنایان من تو سوئد در حال راه اندازی خط تولید یه محصول غذایی هست و می خواد برای من و دو تا دیگه از دوستام پیشنهاد رسمی کار بده. سئوالم اینه که من تو این حرفه تجربه دارم ولی هیچ مدرک و سابقه بیمه ای توش ندارم. ضمنا مدرک تحصیلیم دیپلمه. و ایشون حاضره که ماهی سیزده هزار کرون و بیمه و … رو تقبل کنه، سوالم اینه که واسه یه کار در سطح همین کارگری مدرک دیپلم مشکلی ایجاد نمی کنه؟ و ضمنا ازم سابقه کار رسمی و بیمه و … می خوان یا با توجه به دعوت به کار رسمی و قانونی سخت نمی گیرن؟و اگه سخت میکگ گیرن شما می تونین کمکی بکنین؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. در صورتی که پیشنهاد شغلی رسمی از طرف کارفرمای خارجی داشته باشید، پروسه ویزای شما سخت نخواهد بود. مابقی موارد رو خود کارفرما و اداره کار کشور مقصد باید به توافق برسند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی انجام فرایند با مشاوران مؤسسه در ارتباط باشید.

  15. احسان اسکندری گفت:

    سلام,وقت بخیر
    ببخشید چطوری میتونم برای سوید درخواست کار بدم یا چطور یه شرکت برای من دعوت نامه بفرسته؟ من رشتم پرستاری و احتمالا سال دیگه فارغ التحصیلم

  16. رضا گفت:

    من توی حفاری نفت سابقه کار 6 ساله دارم
    4 سالش توی یه کمپانی با اسم شهرت جهانی
    امکان اقدام واسه ویزای کار رو واسه کشوری دارم؟

  17. زهرا گفت:

    سلام من هیچ مدرک تحصیلی ندارم اما زبان سوعدی بلدم میخواستم بدونم با این حال میتونم درخواست ویزای کاری به اونجا بدم یا میتونم اقامت اونجا رو بگیرم

    • آریانا پارس گفت:

      خیر متاسفانه یا باید از آن کشور پیشنهاد شغلی داشته باشید یا برای پروسه ی خرید بیزنس کشور سوئد اقدام کنید .

  18. آرش و گفت:

    سلام آیا با مدرک فنی و حرفه ای آشپزی میشه برای سوئد اقدام کرد؟

  19. مهدی گفت:

    سلام مدرک برق ساختمان و صنعتی و پتروشیمی و مدرک لوازم سردکننده هستم مدرکمم دیپلم بنظرتون با دیپلم امیدی هست یا حتما مدرک بیشتری باید اراعه بدم لطفا راهنمایی کنید

    • آریانا پارس گفت:

      خیر متاسفانه یا باید از آن کشور پیشنهاد شغلی داشته باشید یا برای پروسه ی خرید بیزنس کشور سوئد اقدام کنید .

  20. علی لطفی گفت:

    فوق لیسانس مدیریت صنعتی گرایش تولید هز دانشگاه آزاد اراک با سابقه ۸ سال کار هستم چند ماه و چه مبلغ نیاز است که با کمک موسسه شما کار در آلمان رو شروع کنم? سپاسگزارم

  21. ستاره گفت:

    با سلام
    مایل هستم بدونم برای خود اشتغالی و سرمایه گذاری مدرک زبان انگلیسی که در سایت مهاجرت در لیست مدارک اومده چه نوع در چه سطحی کفایت میکنه؟ خیلی ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      بزای ویزای سرمایه گذاری در کشور موردنظر نیاز به مدرک زبانحدود ۵ درآزمون آیلتس باشید

  22. ساسان گفت:

    سلام باتشکر
    من مهندس کشتی سازی با سابقه 8سال کار می باشم و علاقه مند کار در منطقه اسکاندیناوی هستم لطفا بنده رو در این زمینه راهنمایی کند متشکرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. شما برای کار در کشور سوئد نیازمند داشتن پیشنهاد شغلی می باشید که در ابتدا درخواست متقاضیان کشور سوئد و سپس کشور های اتحادیه اروپا مورد بررسی قرار می گیرد اگر فردی گزینش نشد درخواست شما مورد بررسی قرار می گیرد که نیازمند حدأقل مدرک لیسانس می باشید.

  23. فاطمه گفت:

    سلام، من فارق التحصیل رشته مامائی دانشگاه سراسری هستم برای شغل مامائی موقیعت شغلی فراهم هست در سوئد؟

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      شما باید یک موقعیت شغلی را در کشور مورد نظر پیدا کرده وبرای آن درخواستی را ارسال نمایید در صورتی که در اون منطقه 3 هفته تا 3 ماه نیروی لازمه را جدب نکرد و در خواستی از اتحادیه اروپا برای کار مورد نظر ارسال نشود ، در خواست شما مورد بررسی قرار می گیرد و در صورتی که با در خواست شما موافقت شود می توانید بعنوان نیروی کار در آن کشور مشغول به کار شوید.

  24. نیما گفت:

    با سلام
    من ارشد مهندسی صنایع هستم و در حال اخذ مدارک بین المللی مدیریت پروژه می باشم هدفم ویزای کاری کشور سوئد هست، به چه صورتی می توانم برای این هدف گام بردارم؟
    مرسی

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما باید یک موقعیت شغلی را در کشور مورد نظر پیدا کرده وبرای آن درخواستی را ارسال نمایید در صورتی که در اون منطقه 3 هفته تا 3 ماه نیروی لازمه را جدب نکرد و در خواستی از اتحادیه اروپا برای کار مورد نظر ارسال نشود ، در خواست شما مورد بررسی قرار می گیرد و در صورتی که با در خواست شما موافقت شود می توانید بعنوان نیروی کار در آن کشور مشغول به کار شوید.

  25. ابی گفت:

    سلام من دندانپزشک هستم فارغ التحصيل سال 1993 از دانشگاه centro eskolar university از فیلیپین با 21 سال سابقه کاری…. سه فرزند دارم که فرزند بزرگم 16 سال دارد…  می خواهم ببینم اگر بخواهم apply  کنم از چه طریقی میتوانم اقدام کنم(برای کانادا )؟ منتظر پاسخ شما هستم…و اگر خویشاوند درجه ی یک در آنجا داشته باشیم نیز تاثیری دارد یا نه؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام به طور كلي فقط در صورتي داشتن فاميل درجه يك به شما كمك ميكنه كه از طريق اقامت ار طريق خانوادگي براتون اقدام بشه ولي براي مهاجرت از طريق نيروي متخصص بايد مداركتون در درجه اول در كانادا رجيستر بشه

  26. ehsan گفت:

    salam,daneshjoye terme yeke pezeshki toye daneshgahe sarasari hastam,emkane boorsie shodan vojod dare?be kodom keshvara mitoonam begiram?

    • ariana گفت:

      سلام
      بورسیه برای شما امکان پذیر نمی باشد ولی با شرایط ذکر شده می توانید بصورت رایگان و بدون مدرک زبان در دانشگاه های کشور اتریش تحصیل کنید.

  27. حمید گفت:

    حداکثر سن برای افراد فنی با مدرک لیسانس و سابقه کار ده سال در یک محیط فنی چقدر است ؟ سابقه کار چقدر در پیدا کردن کارفرما مهم می باشد؟

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام و احترام
      شما باید یک موقعیت شغلی را پیدا کرده وبرای آن درخواستی را ارسال نمایید در صورتی که در اون منطقه 3 هفته تا 3 ماه کسی برای اون کار در خواست نداده باشد درخواست شما بررسی میشود که ایا شما واجد شرایط هستید یا خیر.
      برای انجام کار باید مدارک خود را برای ما اورده و پس از 3 ماه به شما گفته می شود که فرصت شغلی برای شما ممکن هست یا خیر.

  28. پیمان گفت:

    با سلام
    من و خانمم برای گرفتن ویزا چه مدارکی لازم داریم تا بتونیم افیسر ویزا را قانع کنیم که قصد برگشت داریم؟البته من دانشجوی دکتری و کارمند رسمی هستم ، و خونه قولنامه ای دارم.خانمم هم کارمنده
    ممنون
    .

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      نوع ویزا بسیار مهم می باشد که برای چه ویزایی اقدام کرده اید.برای اطلاعات بیشتر با تلفن های موسسه در ارتیاط باشید

  29. نسیم گفت:

    سلام. من ارشد نرم افزارم و توی زمینه برنامه نویسی وب کار میکنم و سابقه کار هم دارم.ممنون میشم منو برای پیدا کردن کار مناسب راهنمایی کنید.

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام و احترام
      شما باید یک موقعیت شغلی را پیدا کرده وبرای آن درخواستی را ارسال نمایید در صورتی که در اون منطقه 3 هفته تا 3 ماه کسی برای اون کار در خواست نداده باشد درخواست شما بررسی میشود که ایا شما واجد شرایط هستید یا خیر.
      برای انجام کار باید مدارک خود را برای ما اورده و پس از 3 ماه به شما گفته می شود که فرصت شغلی برای شما ممکن هست یا خیر.
      .

  30. آریانا پارس گفت:

    سلام
    در ابتدا شما را به مطالعه مطلبی در باره اقامت با فوق لیسانس دعوت میکنم :
    https://arianaabroad.com/%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D9%88%D9%82-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3/
    و اینکه اگر پیشنهاد شغلی از جایی ندارید، شاید بهترین روش اقدام برای تحصیل در رشته مشابه و سپس پیدا کردن کار در کشور مورد نظرتان باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *