شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی سوئد

شرایط ویزای توریستی سوئد

کشور سوئد در شمال قاره اروپا و حوزه اسکاندیناوی قرار دارد، بواسطه اخذ ویزای توریستی سوئد شما می توانید برای اقامت کوتاه مدت به این کشور سفر کنید.

اگر شما به مناظر طبیعی زیبا و مکان های متعدد گردشگری علاقه مند هستید، سوئد می تواند کشور بسیار محبوبی برای شما باشد. جاذبه های متعدد توریستی سوئد از قبیل جنگل ها، دریاچه های زیبا و با شکوه، شهرهای باستانی، هتل یخ و مناظر زیبای قطب شمال دارای شهرت بسیاری می باشند.

بواسطه این ویژگیها سالانه افراد زیادی با توجه به شرایط خود از روش های مختلفی برای اخذ ویزای توریستی سوئد اقدام می نمایند. درصورت اخذ این نوع ویزا شما اجازه کار یا تحصیل در سوئد را نخواهید داشت، ولی می توانید در دوره های کوتاه مدت آکادمیک شرکت نمایید و یا شرایط راه اندازی کسب و کار و تجارت را مورد ارزیابی قرار دهید.

وسزای توریستی سوئد

سوئد از جمله کشورهای عضو پیمان شینگن می باشد، به همین دلیل شما می توانید در صورت اخذ ویزای توریستی سوئد از ۲۷ کشور حوزه شینگن بازدید نمایید. برای تمدید این ویزای معمولاً موظف به خروج از این کشور و همچنین کشورهای حوزه شینگن پس از ۹۰ روز میباشد ولی اگر دلالیل منطقی و قابل توجیه داشته باشید مانند انجام عمل های پزشکی یا شرکت در سوگواری و … می توانید داخل خاک این کشور درخواست تمدید ویزای توریستی خود را ارائه نمایید.

انواع ویزای توریستی سوئد

برای اخذ ویزای توریستی سوئد می توان از روش های مختلفی اقدام نمود، این ویزا به دو صورت سینگل و مولتی صادر می گردد، برای بار اول سینگل و برای دفعات بعدی به شکل مولتی صادر می گردد. روش های اخذ ویزای توریستی سوئد را می توان به ۳ دسته تقسیم کرد:

  • دیدار از اقوام
  • شرکت در همایش یا سمینار
  • گردشگری
  • تجاری
  • درمانی

دیدار از اقوام درجه یک

اگر افراد درجه یک خانواده شما مانند پدر، مادر و… در کشور سوئد زندگی می کنند و شما قصد بازدید از این عزیزان را دارید با دریافت دعوتنامه از افراد خانواده می توانید برای اخذ ویزای توریستی سوئد اقدام نمایید.

شرکت در سمینارها و همایش

سالانه همایش ها، سمینارها و جشنواره های مختلفی در کشورهای اروپایی برگزار می گردد که سوئد هم از این قاعده مستثنا نیست، برای شرکت در این سمینارها شما نیاز به دریافت دعوتنامه از شرکت یا سازمان برگزارکننده دارید.

گردشگری

با وجود جاذبه های متعدد توریستی، تفریحی و مناظر طبیعی در کشور سوئد سالانه افراد بسیاری از سرتاسر جهان بمنظور بازدید از این کشور اقدام به اخذ ویزای توریستی سوئد می نمایند.

برای اخذ ویزای توریستی سوئد با هدف گردشگری ارائه مدارک لازم در زمان مراجعه حضوری به سفارت ضروریست با توجه به این موضوع که در این روش شما دارای دعوتنامه برای ارائه به سفارت نیستید، طبعاً شانس کمتری هم برای دریافت ویزا نسبت به افرادی که دارای دعوتنامه هستند خواهید داشت.

تجاری

اقتصاد سوئد توسعه یافته و صادرات محور است. پیشرفت چشمگیر این کشور در تولید لوازم الکترونیکی، وسایل موتوری و صنایع وابسته به فولاد و چوب از نظر اقتصادی این کشور را در جایگاه مطلوبی قرار داده است. از این رو افراد زیادی خواهان ایجاد کسب و کار و بهره مندی از شرایط اقتصادی مطلوب کشور سوئد هستند.

درمانی

کشور سوئد از سیستم درمانی و بهداشتی پیشرفته ای برخوردار است. خصوصاٌ برای درمان در حوزه چشم پزشکی این کشور شهرت بسیاری دارد، هزینه خدمات پزشکی در این کشور در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی مناسب تر می باشد، از این رو افراد بسیاری برای انجام مراحل درمان خود به سوئد سفر می کنند. برای دریافت ویزا جهت امور درمانی با ارائه مدارک پزشکی می توانید اقدام نمایید.

مراحل اخذ ویزای سوئد

برای اخذ ویزای توریستی سوئد مراحل مختلفی را باید طی کرد که می توان این مراحل را به ۳ دسته تقسیم کرد، در این مطلب توضیحات مختصری برای آشنایی بیشتر شما عزیزان در مورد هر یک از این مراحل ارائه خواهیم داد.

ویزای توریستی سوئد

  • دریافت وقت سفارت
  • تهیه مدارک لازم و مورد نیاز
  • مراجعه حضوری به سفارت برای ارائه مدارک و مصاحبه در زمان تعیین شده.

برای اخذ ویزای توریستی سوئد در ابتدا شما با مراجعه به سایت رسمی سفارت این کشور فرم درخواست مورد نظر را پر کرده و برای سفارت سوئد ایمیل میکنید تا وقت سفارت را دریافت نمایید.

شما موظف به تهیه مدارک لازم و مورد نیاز برای ارائه به سفارت سوئد در تاریخ مشخص شده (وقت سفارت) هستید، در صورتیکه پیش از این برای اخذ ویزای توریستی سوئد اقدام نمودید ولی موفق به اخذ ویزای خود نشده اید و پرونده شما دراری ریجکتی می باشد این امر می تواند تاثیر منفی در روند صدور ویزای توریستی شما داشته باشد.

معمولا پروسه زمانی انجام کار برای اخذ ویزای توریستی سوئد در صورت آماده بودن مدارک لازم ۳ ماه خواهد بود. پیشنهاد ما به شما آماده سازی مدارک معتبر و مورد نیاز جهت ارائه به افیسر پرونده در زمان مناسب و قبل از رزرو وقت سفارت می باشد. موسسه آریانا پارس درارای کادر مجرب و با سابقه در امر مشاوره و اخذ انواع ویزا آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد.

برای دریافت وقت سفارت سوئد می توانید به آدرس اینترنتی  مراجعه نمایید.

مدارک لازم

مهم ترین امر برای اخذ ویزای توریستی سوئد ارائه ادله و مدارک معتبریست که نشان دهنده بازگشت شما به کشور مبدا می باشد، ارائه این مدارک برای قانع نمودن افیسر پرونده شما جهت صدور ویزا الزامیست. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی سوئد عبارتند از :

  • گردش حساب بانکی
  • سوابق کاری یا تحصیلی
  • سند مالکیت
  • وضعیت تاهل ( همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال )
  • سوابق سفری ( خصوصا ویزای شینگن )
  • بیمه مسافرتی
  • رزرو بلیط رفت و برگشت

بهترین شهرهای سوئد

سوئد کشوری بسیار زیبا، دارای تاریخچه و فرهنگی غنی است. شهرهای این کشور از نظر مناظر طبیعی و جاذبه های گردشگری مشترک هستند، ولی از نظر صنعت، تفریح و تاریخ می توان این شهرها را به ۳ دسته تقسیم کرد.

ویزای توریستی سوئد

در این بخش با توضیحات مختصری در مورد بعضی از شهرهای کشور سوئد تلاش می کنیم اطلاعات مفیدی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

استکهلم

استکهلم پایتخت کشور سوئد و همچنین وسیع ترین و پرجمعیت ترین شهر در این کشور است. بواسطه جاذبه های بسیار فراوان توریستی، تفریحی و مناظر طبیعی، این شهر همواره مقصد بسیاری از گردشگران در سرتاسر جهان است.

تفریحات بسیار زیادی برای گردشگران در این شهر وجود دارد مانند پیاده روی بر فراز سقف های شیشه ای در ارتفاع ۴۳ متری از سطح خیابان که هیجان بسیار زیادی برای شما به ارمغان می آورد. همچنین استفاده از قایق های تفریحی و شنا کردن درون رودخانه های زیبا داخل شهر از دیگر تفریحات مهیج در این شهر است، از همین رو سالانه گردشگران بسیاری برای بازدید از استکهلم و مناطق دیدنی این شهر اقدام به دریافت ویزای توریستی سوئد می نمایند.

گوتنبرگ

گوتنبرگ دومین شهر بزرگ و اولین شهر صنعتی کشور سوئد می باشد. کارخانه خودروسازی VOLVO که برندی معتبر و شناخته شده در سطح جهانی می باشد در این شهر قرار دارد. همچنین بواسطه وجود رستوران های معتبر که دارای جوایز بین المللی هستند این شهر توجه بسیاری از علاقه مندان به صنعت غذا را به خود معطوف کرده است.

به دلیل وجود جاذبه های متعدد توریستی در گوتنبرگ مانند موزه ها، پارک های جنگلی وسیع با حیات وحش آزاد، مناظر چشم نواز و پارک های تفریحی سالانه گردشگران بسیاری جذب این شهر می شوند.

مالمو

مالمو با جمعیتی حدود ۷۰۰ هزار نفر سومین شهر بزرگ کشور سوئد و جزو استان اسکونه می باشد، که در جنوب این کشور کنار دریای بالتیک قرار دارد.
بزرگترین صنعت مالمو کشتی سازی می باشد و اکثر افراد ساکن در این شهر در این حرفه فعالیت دارند، معروف ترین دانشگاه این شهر دانشگاه مالمو است، که سالانه دانشجویان زیادی را از سرتاسر جهان پذیرش می کند.

همچنین شهر مالمو دارای جاذبه های توریستی و تفریحی متعددی می باشد، که می توان به مواردی مانند برج گردان به نام تورینگ تورسو (Turning Torso) و قصر مالمو هوس (Malmohus) اشاره کرد. قصر مالمو هوس (Malmohus) در سال ۱۴۳۷ میلادی بنا گردیده و محل استقرار پادشاهان دانمارکی بوده، که در حال حاضر تبدیل به موزه شده است.

5/5 ( 1 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *