شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

افراد برای ورود به کشور انگلستان راه های مختلفی را می توانند انتخاب کنند. یکی روش های متدوال مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج بوده است که این کشور برای اعطای ویزاهای نامزدی و ازدواج قوانین و مراحل بخصوصی را درنظر گرفته است. متقاضیان این امر با آشنایی از شرایط کسب ویزاهای ازدواج و نامزدی انتخاب درستی را برای هرگونه اقدامی خواهند داشت.

– ویزای نامزدی :

افرادی که به دنبال کسب ویزای نامزدی در کشور انگلستان می باشند حداقل 18 سال یا بیستر باشند. ویزایی که برای ویزای نامزدی صادر می شود اعتبار 6 ماهه دارد که افراد در مدت زمان تعیین شده فرصت دارند که ازدواج خود را بصورت رسمی ثبت کنند. لازم بذکر است که متقاضیان باید امکان ثبت ازدواج را داشته باشند این نکته بدین معناست که چند همسری در بریتانیا مورد قبول و قانونی نمی باشد و وضعیت تاهل هر فرد بصورت کامل شفاف باید باشد.
افرادی که برای ویزای نامزدی اقدام می کنند باید نامه ای به عنوان استطاعت مالی به مدت 6 ماهه به سفارت ارائه دهند که توانایی بر طرف کردن هزینه های این مدت زمان را در خاک انگلستان دارند بدون دریافت هیچ کمک هزینه در مدت 6 ماه به زندگی خود ادامه دهند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای نامزدی به شرح زیر می باشد؛

1- پاسپورت های قدیمی و جدید
2- عکس رنگی
3- نامه استطاعت مالی
4- مدارک توجیه کننده برای آینده افراد مثل محل سکونت بعد از ازدواج
5- مدارک اثبات حقیقی بودن ازدواج و ارتباط با همسر در کشور انگلستان که شامل عکس و فیلم و پرینت تلفن، ارتباط های مجازی و سایر مدارک اثبات کننده

– ویزای ازدواج :

بصورت معمول ویزای ازدواج برای متقاضیانی صادر می شود که از این طریق با یک شهروند و یا فردی که اقامت انگلستان قصد زندگی و اقامت در انگلستان دارند.
یکی از مهم ترین شروط برای ویزای ازدواج کشور انگلستان وضعیت مالی افراد می باشد. از همین رو افراد شرط حداقلی حقوق را باید برآورده کند که در حال حاضر برای دو نفر 18600 پوند در نظر گرفته شده است. فردی که در انگلستان زندگی می کند می تواند براحتی این موضوع را اثبات کند.
در وهله ی اول برای متقاضیان یک ویزای 33 ماهه صادر می شود و پس از سپری شدن این مدت زمان و بررسی های لازمه برای صحت این ازدواج 33 ماه دیگر تمدید خواهد شد که پس از آن فرد اقامت دائم خود را دریافت می کند. لازم بذکر این قانون در ارتباط با ویزای نامزدی هم صادق می باشد و افراد پس از سپری کدن مراحل ویزای نامزدی و ازدواج، مدت زمان ذکر شده را پشت سر خواهند گذاشت.
افرادی از طریق ویزای ازدواج در کشور انگلستان اقدام کرده باشند می توانند در این کشور مشغول به تحصیل و یا کار شوند.
افراد می توانند از طرق های دیگر از جمه توریستی و تحصیلی وارد خاک انگلستان شوند و به ویزای ازدواج تبدیل کرده و به زندگی در کشور انگلستان ادامه دهند. لازم بذکر است متقاضیانی که با ویزاهای دانشجویی، کاری و یا توریستی بالای 6 ماه در انگلستان هستند می توانند از این قانون بهره مند شوند.
بصورت معمول افراد پس از انجام کارهای اداری و تعیین وقت سفارت مدت زمان زیادی را نباید در انتظار جواب سفارت باشند، مدت زمان بررسی این نوع درخواست توسط سفارت معمولا سه هفته بطول می انجامد.
نکته آخر زوج و یا زوجه ای که اقامت قانونی کشور انگلستان را داشته باشد نباید از هیچ منابع مالی و کمک های دولتی استفاده کرده باشد. متقاضیان اخذ ویزاهای نامزدی و ازدواج کشور انگلستان نیازمند مدرک زبان IELTS LIFE SKILLE می باشند.
مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مراحل انجام پروسه مختلف می باشد. موسسه آریاناپارس با بهره گیری از چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بسیتر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به کشور انگلستان را فراهم آورده است.

دیدگاه ها

6 پاسخ به “مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج”

  1. مرجان گفت:

    با درود و احترام
    من با همسرم که تراول دایکیومنت داره و حدود 5 ساله که انگلیس ساکن شده، و مالیات خودش رو داده و کار سفید داره ، و حتی مدارک اجاره خونه ایشون هم کامله ، در تفلیس ازدواج بین المللی انجام دادیم . و الان امتحان لایف اسکیلز رو هم دادم و قبول شدم . و میخوام برای ویزای ازدواج اقدام کنم . میخواستم بدونم برای سفارت ترکیه چند وقته جواب میده ؟ایا پاسپورت رو نگه میداره ؟ یعنی من تا زمان نتیجه باید تو ترکیه بمونم؟
    برای قطر چطور؟ چند وقته جواب میده ؟ آیا قطر تا زمان اعلام نتیجه پاسپورت رو نگه میداره ؟؟
    ممنون میشم که مارو راهنمایی کنین ؟

  2. طناز گفت:

    سلام خسته نباشید میخواستم بدونم از زمان اقدام و تحویل مدارک تا زمانی که جواب بدن و اجازه ی ورود به انگلیس صادر بشه برای ویزای ازدواج چقدر طول میکشه؟
    باتشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      بستگی به نظر آفیسر و مدت زمان بررسی شرایط شما میباشد ممکن است به سرعت و طی 3 ماه باشد و یا اینکه بیش از یکسال . مدارک کامل باشد زمانبر نمیباشد

  3. ستاره گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    درمورد ویزای ازدواج , کیس مناسب برای ازدواج را چگونه میتوان پیدا کرد ؟ شما در این مسیر کمکی هم میکنید؟
    باتشکر

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای دریافت کارت مهاجرت از طریق ازدواج به کشور انگلیس نیاز است طرف مقابل پاسپورت انگلیس را داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *