موسسه مشاوره شغلی و کاریابی بین المللی آریاناپارس، دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شماره مجوز ۴۷۴۴۹۱ با عنوان آتیه پردازان و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شماره مجوز 43/128986 با نام گروه آریانا


شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به نروژ

مهاجرت به نروژ

کشور نروژ از جمله برترین کشورهای دنیا می باشد که در منطقه اسکاندیناوی واقع شده است. افرادی که قصد مهاجرت به نروژ را دارا می باشند می توانند با شناخت کامل و بررسی تمام روش های ممکن، شانس خود را افزایش دهند.
از مشخصه های برتر کشور نروژ می توان به کار آمد ترین و با ثبات کشور جهان با بالاترین نرخ عدالت اجتماعی اشاره کرد.

۱- ویزای توریستی کشور نروژ :

ویزای توریستی یکی از روش های موجود برای ورود به خاک کشور نروژ می باشد، لازم بذکر است که این پروسه مهاجرتی فقط در مدت مشخصی صورت می گیرد و به اقامت دائم منجر نخواهد شد.
وکلای موسسه ی مهاجرتی آریانا پارس می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی کشور نروژ یاری می رسانند مفهوم اصلی ویزای توریستی، سپری کردن یک دوره مشخص در یک کشور و پس از آن بازگشت به کشور مبداء می باشد. فلذا متقاضیان ویزای توریستی باید آفیسر و یا سفارت را متقاعد سازند که قصد بازگشت به کشور خود را دارند.
از همین رو نیازمند مدارک متعددی برای اخذ روادید بوده که با سایر کشورهای حوزه شینگن یکسان می باشد.

۲- ویزای کاری کشور نروژ :

قوانین حقوقی کار در کشور نروژ بصورتی می باشد که افراد برای کسب ویزای کار نیازمند دعوت نامه ای قانونی از یک کارفرمای نروژی می باشند. بطور منطقی افراد از شانس پائینی برخوردار هستند به همین واسطه برای ویزای تحصیلی کشور نروژ اقدام کرده و شانس خود را برای ویزای کار افزایش می دهند.

۳- ویزای تحصیلی کشور نروژ :

تحصیلات در حال حاضر در کشور نروژ بصورت رایگان ارائه می شود و دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشور نروژ مستلزم پرداخت هزینه های زندگی و هزینه های جاری خود می باشند که به ازای یک نفر بصورت میانگین ماهیانه ۷۰۰ تا ۹۰۰ یورو است که متناسب با نوع زندگی و شهر انتخابی قابل تغییر می باشد.
نکات حائز اهمیت می توان به پذیر کشور نروژ اشاره کرد که بصورت معمول در سال یکبار امکان پذیر می باشد، فلذا برای ادامه تحصیل در کشور نروژ، باید به زمان های پذیرش توجه بیشتری داشت.
تحصیلات در کشور نروژ به زبان انگلیسی را دارند، می بایستی مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی را ارائه دهند. موسسه ی زبان آریانا پارس با ارائه دوره های فشرده در کوتاه ترین زمان ممکن علاقه مندان به کسب نمرات ۶ و ۶٫۵ را آماده این آزمون بین المللی می کند.
نکته حائز اهمیت، مقطع دکترا در کشور نروژ شغل محسوب می شود و دانشجویان در این مقطع از حقوق های مکفی برخوردار هستند که فرصت مناسبی برای کسب اقامت دائم نروژ خواهد بود.

۴- ویزای سرمایه گذاری کشور نروژ :

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کشور نروژ، افراد باید از طریق ثبت شرکت اقدام نمایند. قوانین در خصوص ثبت شرکت بدین منوال می باشد که در ابتدای را به دنبال شریک نروژی بوده و در صورت توافق می توانند شرکتی را در کشور نروژ ثبت کنند و ویزای سه ساله این کشور را دریافت کنند. در صورتی که بیلان مالی شرکت مثبت باشد و در سال آخر دو یا سه نیروی کاری کشور نروژ را مشغول به کار کنند به اقامت دائم منجر می شود.
لازم بذکر است که حداقل ۵۱ درصد سهام شرکت در نظر گرفته شده باید به نام یک شریک نروژی باشد تا تصمیم گیرنده اصلی یک فرد نروژی باشد.

0/5 ( 0 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها
ثبت نظر

2 پاسخ به “مهاجرت به نروژ”

  1. فرزاد گفت:

    سلام و خسته نباشید خدمت شما غزیزان . فرزاد هستم مهندس عمران با 14 سال سابقه حضور در کارگاههای عمرانی . علی الخصوص سرپرستی کارگاه احداث فرودگاه . آیا من با کمک شما میتونم در یکی از کشورهای اروپایی کار پیداکرده و اقامت بگیرم ؟ با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ ویزای کاری در کشور نروژ باید مدرک b2 زبان نروژی را داشته باشید و شما یا باید درخواست کار مستقیم از کارفرما داشته و یا اسکیلد ورکری از طریق سفارت اقدام نمایید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *