شماره های تماس
021-44626415
021-44626418
021-44614125
021-44614190
021-44614197
021-44614717
021-88838298
021-88493117
#
021-44626415 021-44614125 021-44614197 021-88838298 021-44626418 021-44614190 021-44614717 021-88493117

مهاجرت به نیوزیلند

بررسی شرایط مهاجرت به نیوزیلند

نیوزیلند یکی از کشور های انگلیسی زبان می باشد که در جنوب غربی اقیانوس آرام واقع شده است. افرادی که قصد مهاجرت به نیوزلند را دارند معمولا پس از اتمام تحصیل و یا کار کردن در این کشور، رزومه ای پر بارتر فراهم کرده و برای دانشجویان کشورهایی مثل استرالیا، کانادا و آمریکا اقدام می نمایند. با بررسی و آگاهی از شرایط و روش های ورود به کشور نیوزیلند، افراد انتخاب های درستی را خواهند داشت.

ویزای تحصیلی کشور نیوزیلند

بسیاری از دانشجویان با توجه به این نکته که شرایط پیدا کردن کار و اخذ اقامت دائم نیوزیلند، سهل تر شود. برای ویزای تحصیلی کشور نیوزلند اقدام می نمایند.

دروس در دانشگاه های کشور نیوزیلند به زبان انگلیسی ارائه می شود و دانشجویان برای اخذ پذیرش مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی را ارائه دهند ولی دواطلب می تواند دوره های آموزش زبان انگلیسی خود را در نیوزیلند و قبل از شروع دوره های دانشگاهی ارائه دهد.

دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشور نیوزیلند به زبان انگلیسی ارائه می شود و دانشجویان برای اخذ پذیرش مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی را ارائه دهند ولی داوطلب می تواند دوره های آموزش زبان انگلیسی خود را در نیوزیلند و قبل از شروع دوره های دانشگاهی ارائه دهد.

دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشور نیوزیلند مستلزم پرداخت هزینه می باشند که بصورت معمول میان ۲۵ تا ۳۵ هزار دلار است. هزینه های زندگی در نیوزیلند برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۶۵۰ تا ۸۵۰ دلار در ماه است که بیشترین هزینه را مسکن در بر می گیرد.

ویزای تحصیلی یکی از روش های مهاجرت به نیوزیلند می باشد که افراد در صورت احراز شرایط ذکر شده می توانند برای آن اقدام نمایند.

اخذ نمایندگی از بسیاری دانشگاه ها و مراکز معتبر جهان ، ارائه صدها پرونده موفق به چندین سفارت کشورهای مختلف دنیا و ایجاد رابطه مبتنی بر رضایت قلبی و اطمینان خاطر موکلین عزیز همواره بزرگترین افتخار موسسه آریانا پارس بوده و سرلوحه عملکرد آتی آن نیز خواهد بود.

ویزای کاری کشور نیوزیلند

نیوزیلند هم مانند سایر کشور های دنیا، افراد در صورت داشتن دعوت نامه ای از یک کارفرما می توانند برای ویزای کار کشور نیوزیلند اقدام نمایند و پس از سپری کردن مدت زمان مشخص و پرداخت مالیات به اقامت دائم منجر می شود.

روش دومی که کشور نیوزیلند برای متقاضیان در نظر می گیرد سیستم امتیاز بندی است در این سیستم اگر افراد بالای ۱۴۰ امتیاز را کسب کنند بصورت مستقیم وارد خاک کشور نیوزیلند می شوند. افراد برای بررسی شرایط و امتیازات لازمه می توانند به صفحه مربوطه رفته و امتیاز خود را محاسبه کنند.

5/5 ( 1 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها ثبت دیدگاه

5 پاسخ به “مهاجرت به نیوزیلند”

  1. فرشيد گفت:

    سلام سال آخر phdعلوم دامي از فردوسي هستم با سابقه كار مرتبط بيش از ١٠ سال
    براي مهاجرت به نيوز لند چه پيشنهادي داريد
    سپاس

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      باید شرایطتان واضح تر بررسی شود تا بتوان تشخیص داد کدام راه مناسب با شرایطتان است. مانند سن، سطح زبان، بودجه ای که برای این اقدام درنظر گرفته اید.
      برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های درج شده در سایت با مشاورین ما در تماس باشید:
      https://arianaabroad.com/

  2. عباس كمالي بندپي گفت:

    با سلام
    من 42 سال دارم و داراي مدرك دكتري از دانشگاه صنعتي اميركبير مي باشم. ضمنا داراي 15 سال سابقه كار در شركت مهندسي مشاور مهاب قدس مي باشم. زمينه كاري من مرتبط با مسائل ژئوتكنيكي مي باشد. آيا مي توانم براي كار اقدام نموده و چطور؟
    با تشكر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      الویت کارفرماها با افراد خودشان و فارغ التحصیلان خودشان میباشد که انها را شاغل کنند، مگرینکه درخواست شغلی داشته باشید.

  3. آریانا پارس گفت:

    سلام
    برای دریافت ویزای نیوزیلند از طریق امتیاز بندی شرایط مورد نیاز سن مدرک تحصیلی داشتن مدرک زبان است که اگر امتیاز کمتر از 100 بدست بیارید کیس شما کنسل خواهد شد و اگر بین 100 تا 140 امتیاز به دست بیارید در لیست انتظار قرار خواهید گرفت و اگر بالای 140 امتیاز بیارید کیستون با شانس بالایی قبول می شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *