موسسه مشاوره شغلی و کاریابی بین المللی آریاناپارس، دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شماره مجوز ۴۷۴۴۹۱ با عنوان آتیه پردازان و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شماره مجوز 43/128986 با نام گروه آریانا


شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به پرتغال

کشور پرتغال یکی از کشورهای اتحادیه اروپا می باشد که در جنوب غربی اروپا واقع شده است. افرادی که قصد مهاجرت به پرتغال را دارند باید شرایط ورود به این کشور را مورد بررسی قرار داده و برترین و معقول ترین راه را برگزینند.

۱- ویزای توریستی کشور پرتغال :

با توجه به واقع شدند کشور پرتغال در حوزه شینگن، افراد برای ورود به این کشور احتیاج به اخذ ویزای شینگن می باشند. بصورت کلی شرایط ویزای توریستی پزتغال با فراهم آوردن مدارک متعددی که همانند سایر کشور شینگن است، میسر می باشد.
لازم بذکر است ویزای توریستی، انتخاب مناسبی برای کسب اقامت کشور پرتغال برای علاقه مندان به این کشور نمی باشد و فقط فرصتی مناسب برای بررسی شرایط کار آفرینی، وضعیت کاری و سرمایه گذاری در کشور پرتغال است.
نکته حائز اهمیت، کسب ویزای توریستی فقط به معنای سپری کردن مدت زمان مشخصی در کشور پرتغال می باشد و نمی توان بعنوان راهی مناسب برای مهاجرت به کشور پرتغال در نظر گرفت.

۲- ویزای تحصیلی کشور پرتغال :

بصورت معمول کشور پرتغال یکی از مقاصد اصلی دانشجویان برای ادامه تحصیل نمی باشد ولی دانشجویانی که تصمیم بر تحصیل با هزینه های پایین در اتحادیه اروپا را داشته باشند، این کشور را انتخاب می کنند. دانشجویان برای ادامه تحصیل و زندگی در کشور پرتغال مستلزم پرداخت هزینه می باشند که متناسب ا نوع زندگی و دانشگاه انتخابی متغیر می باشد که مجموع هزینه های تحصیل و زندگی مابین ۸ تا ۱۰هزار یورو در نظر گرفته شده است.
دروس دانشگاهی کشور پرتغال به دو صورت پرتغالی و انگلیسی تدریس می شوند که در صورت تصمیم به سپری کردن دروس به زبان انگلیسی می بایستی مدرک آیلتس را با توجه به مقطع تحصیلی ارائه دهند. علاقه مندانی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی را دارند اما مدرک ندارند نگران نباشند زیرا موسسه ی زبان آریانا پارس با ارائه دوره های کوتاه مدت و فشرده زبان انگلیسی در مدت زمان محدود شما را به نتیجه دلخواهتان می رساند. علاقه مندان به کشور پرتغال تحصیل در این کشور را بعنوان پلی برای دریافت ویزای کار در نظر می گیرند.

 

۳- خرید ملک در پرتغال :

یکی از روش های مهاجرت به پرتغال، خرید ملک می باشد که از مزایای این خرید می توان به دریافت اقامت دائم کشور پرتغال اشاره کرد. فلذا راحت ترین روش برای کسب اقامت دائم کشور پرتغال، خرید ملک با ارزش ۵۰۰ هزار یورو می باشد.

۴- ویزای کار کشور پرتغال :

قوانین حقوقی کار در کشور پرتغال همانند سایر کشورهای اتحادیه اروپا با شرایط بخصوصی همراه است. قوانین در اتحادیه اروپا بدین صورت تنظیم شده است که کارفرما در ابتدای کار نیروی کار لازمه را باید از افراد متخصص کشور پرتغال و اتحادیه اروپا جذب کند و در صورت نبود درخواست در محدوده ذکر شده می تواند نیروی کار لازمه را از خارج اتحادیه اروپا جذب کند.
افراد متقاضی در صورت کار به مدت ۳ تا ۴ سال در کشور پرتغال می توانند برای اقامت دائم این کشور اقدام نمایند.
مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پرویه های مختلف می باشد. موسسه ی آریانا پارس با بهره گیری از چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

0/5 ( 0 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها
ثبت نظر

2 پاسخ به “مهاجرت به پرتغال”

  1. zahra گفت:

    سلام و خسته نباشید
    من میخوام واسه دکترا برم شهر آویرو میخواستم بدونم امکان بورسیه هست یا نه؟
    همچنین اینکه اصل مدرک کارشناسی و ارشدو میخوان یا گواهی موقت هم قبول میکنن چون اصل مدرک و دانشگاه الان بهمون نمیده.
    و یه سوال دیگ اینکه چند درصد احتمال وجود داره که بعد از اتمام دوره تحصیل بتونم اقامت دائم اون کشورو بگیرم.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای بورسیه بدون شک مدرک آیلتس 7 و مقاله بین المللی الزامیست . برای اقامت دائم هم باید بین 3 تا 5 سال در کشور کار کنید . اصل مدارک معمولا ننیاز است ولی برخی دانشگاه ها با شرایطی مدرک موقت را هم میپذیرند

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *