شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

کشور استرالیا به واسطه آب و هوای استوایی و چهار فصل بودن خود، یکی از مقاصد گردشگری جهان بشمار می آید. از همین روی سالانه گردشگران متعددی از سرتاسر جهان برای دریافت ویزای توریستی استرالیا اقدام می نمایند.

کشور استرالیا یکی از برترین کشورهای انگلیسی زبان می باشد که سالیانه میلیون ها نفر به دنبال مهاجرت به استرالیا می باشند. بصورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا

  1. مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت، عکس
  2. شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه ی آنها
  3. نامه های بانکی که شامل پرینت حساب ها، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی می شود.
  4. اسناد مالکیت منزل یا زمین.
  5. نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی
  6. نامه اشتغال به تحصیل در دانشگاه های ایران

ویزای توریستی استرالیا را می توان به چند این دسته تقسیم بندی کرد که عبارت اند از:

  1. ویزای توریستی
  2. ویزای توریستی خانوادگی
  3. ویزای توریستی کاری
  4. ویزای توریستی پزشکی

همانطور که از عنوان های این روادید مشخص است هر یک از عناوین ذکر شده برای هدف مشخص و زمان محدودی صادر می شود و دارندگان این ویزاها مجوز اقامت و کار در کشور استرالیا را نخواهند داشت. تحصیل در استرالیا برای دارندگان ویزای توریستی این کشور در دوره های ۳ ماه امکان پذیر می باشد.

 

ویزای توریستی خانوادگی استرالیا

اگر هدف شما از سفر به استرالیا دیدن اقوام و خویشاوندان خود است، این نوع ویزا به شما توصیه می شود که راحت تر اقوام خود را ملاقات کنید. در این روش توریستی بصورت معمول شخصی که در استرالیا حضور دارد، دعوت نامه ای را برای شما ارسال می کند.

ویزای توریستی استرالیا

فرد ارسال کنند دعوت نامه باید مبلغی در حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار استرالیا را به امانت در اختیار دولت قرار دهد و پس از بازگشت فرد به کشور مبدأ، این پول عودت داده می شود. مدت اعتبار این ویزا، متناسب با درخواست افراد بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه می باشد.

ویزای توریستی کاری

اگر قصد سفر به کشور استرالیا را دارید و این قصد برای شرکت در یک کنفرانس، مصاحبه شغلی، قرارداد کاری و از این دسته موضوع ها می باشد باید درخواست ویزای توریستی کاری را برای ورود به کشور استرالیا را بدهید.

ویزای توریستی استرالیا

مدت اعتبار این ویزا در حدود ۱ سال هم می باشد و متناسب با درخواست افراد صادر می گردد. متقاضیان دریافت این نوع ویزا موظف به باز گشت به کشور خود بعد از پایان مدت ویزا می باشند همچنین مجوز کار با این نوع از ویزا به افراد داده نمی شود.

ویزای توریستی پزشکی

متقاضیان دریافت این نوع ویزا باید مدارکی به سفارت استرالیا ارائه دهند تا آفیسر مجاب گردد هدف شخص برای ورود به این کشور گذراندن طول درمان و انجام آزمایش های پزشکی می باشد. مدارکی که شانس افراد را برای دریافت این نوع ویزا بالا میبرند عبارت اند از:

  • گواهی از پزشک معالج در ایران
  • گواهی از پزشک معالج در استرالیا
  • و سایر مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی

شانس اخذ اقامت توریستی استرالیا

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور استرالیا برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ این نوع از ویزا اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که بصورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور استرالیا اقدام می نمایند.

بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه تمکن مالی و پرینت بانکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده سه نفره، پدر یا مادر خانواده بصورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی استرالیا نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا خواهند داشت و لیکن اگر همه خانواده جهت اخذ روادید توریستی این کشور بصورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه یک (نظیر پدر، مادر، برادر و خواهر و …) در خاک کشور استرالیاست.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی استرالیا برای فرد افزایش می یابد.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک دوره (Single entry) و یا ویزاهای چند دوره یا (Multi pal) به افراد متقاضی اختصاص می یابد.

شرایط سفارت استرالیا

در حال حاضر کلیه امور مراحل صدور ویزای توریستی استرالیا بصورت آنلاین انجام می شود و نیازی به مراجعه حضوری افراد نمی باشد، بدین صورت که متقاضیان این نوع ویزا مدارک لازمه را به همراه فرم های ویزای توریستی (متناسب با نوع ویزا) برای آدرس سفارت فرستاده و منتظر جواب دهی می مانند.

مدت زمان رسیدگی به پرونده ویزای توریستی کشور استرالیا بصورت معمول یک ماه به طول می انجامد که دلیل آن انجام امور بصورت آنلاین است.

ویزای توریستی به صورت الکترونیکی صادر می شود و در پاسپورت فرد متقاضی چاپ نمی شود. فرد متقاضی با در دست داشتن تأییدیه سفارت می تواند به این کشور سفر کند. فلذا همراه داشتن نامه ی تأییدیه و پاسپورت برای ورود به کشور استرالیا الزامیست.

در ادامه به دو مورد از مکان های دیدنی کشور استرالیا که سالانه گردشگران بسیاری برای بازدید از این مکان ها اقدام به دریافت ویزای توریستی استرالیا نموده اند، اشاره می کنیم.

دیوار مرجانی

یکی از وسیع ترین ساختارهای زیستی که به وسعت ۲۳۰۰ کیلومتر در امتداد ایالت کویینزلند واقع شده و به عنوان میراث جهانی در یونسکو ثبت گردیده، دیوار بزرگ مرجانی می باشد.

ویزای توریستی استرالیا

در سواحل این ناحیه آبزیان متعدد همچون دلفین، صدف های غول پیکر، لاک پشت، سفره ماهی و بیش از ۱۵۰۰ گونه از ماهی های گرمسیری و … زندگی می نمایند که جلوه ی ویژه ای به حیات دریای این بخش از کره زمین داده است.

تالار اپرای سیدنی

تالار اپرای سیدنی در منطقه بنلونگ پوینت واقع گردیده است که این بنا به واسطه معماری بی نظیر و چشم نواز خود در لیست میراث جهانی یونسکو قرار گرفته است.

جالب است بدانید معمار این شاهکار تاریخی که از سه جهت با آب محاصره شده هرگز ساخته خود را از نزدیک مشاهده نکرده و است.

 

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *