شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویژگی های ویزای توریستی بلژیک

اخذ ویزای توریستی بلژیک، با فراهم  آوردن مدارک متعددی مسیر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هریک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور درنظر گرفته به کشور خود باز خواهد گشت.

لازم بذکر است برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی کشورهای دیگر، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند، فلذا اگر قصد ماندن در کشور بلژیک را نیز دارند، می بایست با ارائه مدارکی دال برا اصل بازگشت به کشور خود، افیسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

بصورت کلی فرد می بایست مدارکی نظیر ؛

1- مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت

2- نامه های بانکی

3- شناسنامه و ترجمه های آن

4- اسناد مالکیت منزل یا زمین

5- نامه شتغال به تحصیل در صورتی که دانشگاه های ایران مشغول به تحصیل می باشند.

6- نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت شغلی خاص خود.

گفتنی است تجرد و یا تاهل افراد برای ویزای توریستی بلژیک حائز اهمیت می باشد بصورتی که اگر افراد بصورت خانواده تصمیم بر سفر به کشور بلژیک را داشته باشند شانس پایین تری را نسبت به افرادی که به صورت تنها برای ویزای توریستی اقدام می نمایند. بطور مثال در یک خانواده 4 نفره پدر یا مادر بصورت انفرادی اقدام به دریافت ویزا توریستی بلژیک نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری برخوردار خواهند بود.

از نکات مهم می توان به حضور یک فرد از اقوام درجه یک ( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و … ) در کشور بلژیک اشاره کرد که شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی کشور بلژیک افزایش می دهد. در همین راستا اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان برای فرد متقاضی ارسال نماید شانس ویزای توریستی کشور بلژیک برای فرد، افزایش می یابد.

گفتنی است ویزای توریستی در کشورر بلژیک همانند سایر کشور های حاضر در حوزه شینگن، به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی بلژیک می شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می دهد. این مطلب بدین معناست که فرد متقاضی بدون هیچ محدودیتی می توانند وارد کشورهای دیگر اروپایی شوند و حتی تمام زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگری سپری کنند.

ویزاهای توریستی  در اقص نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده single Entry) ) و یا ویزاهای چند وروده ( Multiple ) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور بلژیک، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به این خاک کشور بلژیک از طریق ویزای توریستی ارائه دادند.

مهم ترین سوال که بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور بلژیک اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد پس از ورود به کشور بلژیک می توانند در این کشور اقامت دائم خود را اخذ نمایند!

موسسه مهاجرتی آریانا پارس، با سال تجربه به درخشان خود در امور مربوط به اقامت اروپا و اخذ انواع ویزا در بسیاری از کشورهای دنیا؛ سوال فوق را این گونه پاسخ خواهد داد.

افراد می توانند با ورود به کشور بلژیک در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت بلژیک پس از ورود به کشور اتریش فراهم نمایند.

اول اینکه فرد در مدت حضور خود در بلژیک، بتوانند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کار آفرینی را جهت اخذ اقامت بلژیک فراهم آورد تا پس از بازگشت از بلژیک بتوانند برای انواع دیگر ویزای نظیر کار و یا اخذ اقامت کار آفرینی اقدام نمایند.

روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت بلژیک پس از ورود به این کشور اتخاذ نمایند، اقدام جهت اقامت از طریق پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه آریانا پارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *