شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی دانمارک

شرایط ویزای توریستی دانمارک

ویزای توریستی دانمارک همانند سایر کشورهای حاضر حوزه شینگن به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی این کشور شوند، مجوز خروج و ورود به همه کشورهای حوزه این پیمان را اعطا می کند. این نکته بدین معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور دانمارک می تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر شینگن شوند و زمان باقی مانده از ویزای خود را در کشور های دیگر حوزه شینگن سپری کند.

کشور دانمارک در شمال اروپا واقع شده و پایتخت آن شهر کپنهاگ است. کشور دانمارک دارای دولت رفاه می باشد و از حیث کم بودن اختلاف درآمد مردم، در رتبه اول جهان قرار دارد. دانمارک از نظر درآمد سرانه در رتبه هفتم جهان قرار دارد و در بررسی های سالانه، مردم آن پی در پی به عنوان راضی ترین مردم جهان اعلام می شوند و این کشور به عنوان کشوری با کمترین فساد اداری در جهان معروف است.

روند اخذ ویزای توریستی دانمارک

اخذ ویزای توریستی کشور دانمارک، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

  • بیومتریک

پروسه بیومتریک به صورت معمول برای اخذ ویزای توریستی دانمارک الزامی می باشد.

مدارک مورد نیاز

لیست مدارک برای کسب ویزای دانمارک:

  • فرم درخواست ویزای توریستی دانمارک
  • گذرنامه و نسخه های ویزای قبلی
  • تاییدیه بیمه درمانی با حداقل ۳۰،۰۰۰ یورو پوشش در دانمارک و کل منطقه شینگن
  • هدف سفر به دانمارک و برنامه سفر با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از دانمارک
  • نامه عدم سوءپیشینه
  • اسناد مالکیت منزل یا زمین
  • نامه اشتغال به تحصیل در صورت در یکی از دانشگاه های کشور ایران
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
  • رزرو هتل  برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در دانمارک
  • اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر)
  • تمکن مالی

متقاضیان با توجه به هدف اخذ ویزای توریستی دانمارک، مدارک مورد نیاز را باید به سفارت ارائه دهند.

ویزای گردشگری:
  • دعوت نامه از خانواده یا دوستان در دانمارک به انضمام آدرس و شماره تلفن
  • گردش مالی از ۶ ماه گذشته
  • پاسپورت
ویزای دانمارک برای اهداف تجاری:
  • دعوت نامه از شرکت دانمارکی و آدرس دقیق به همراه تاریخ بازدید
  • نامه رسمی از کشور مبدا
  • در صورت روابط تجاری بین دو شرکت، اثبات این اتفاق حائز اهمیت می باشد
  • گردش مالی ۶ ماهه
  • تمکن مالی برای مدت اقامت در دانمارک
ویزای دانمارک برای اهداف پزشکی:
  • نامه پزشک در کشور مبدا
  • گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در دانمارک
  • تمکن مالی برای تامین بودجه درمان
ویزای دانمارک برای امور فرهنگی، ورزشی، فیلم و اهداف مذهبی:
  • دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها یا فعالیت ها، هدف بازدید، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (اعضای گروه)
  • مدت اقامت
  • سفرنامه (شرح سفر)
ویزای دانمارک برای اعضای نمایندگی های رسمی:
  • کپی دعوت رسمی
  • هویت متقاضی
  • هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت
ویزای دانمارک برای تحصیل، آموزش، پژوهش، و یا سایر اهداف کارآموزی:
  • گواهی ثبت نام دوره
  • تمکن مالی
ویزای دانمارک برای همسر یک شهروند دانمارکی:
  • اثبات شهروندی دانمارک (کارت شناسائی یا کارت کنسولی یا گواهی ملیت دانمارکی یا دستور رسمی بودن)
  • گواهی ازدواج دانمارکی
ویزای حمل و نقل فرودگاه دانمارک:
  • ویزا یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی ویزای معتبر برای مقصد
ویزای دانمارک برای کودکان زیر سن:
  • اثبات درآمد منظم والدین (قرارداد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده یا یک صورتحساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • اجازه مسافرت رسمی از طرف والدین (مجوز سفر پدر و مادر)

مدت زمان ویزا و پاسخگویی

مدت زمان پردازش ویزای توریستی کشور دانمارک به صورت معمول ۲ الی ۳ هفته در نظر گرفته می شود. در برخی موارد، این دوره ممکن است تا ۳۰ به دلیل تعداد درخواست هایی که سفارت دانمارک دریافت می کند، و یا منحصر به پرونده فرد افزایش یابد. از همین رو به افراد توصیه می شود که با برنامه ریزی دقیق برای دریافت ویزای توریستی دانمارک اقدام نمایند. به صورت معمول مدت اعتبار ویزا ۹۰ روز می باشد که افراد می توانند این مدت زمان عنوان شده را در کشور دانمارک سپری کنند. 

شانس اخذ ویزای توریستی

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی دانمارک برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ آن اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی اقدام می نمایند.

بطور مثال در صورت احراز شرایط، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور دانمارک خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای دانمارک به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزا برخوردار خواهند بود.

شرایط اقامت دانمارک پس از ورود با ویزای توریستی

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور دانمارک اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد، پس از ورود به این کشور، می توانند در دانمارک اقامت دائم را اخذ نمایند؟

ویزای توریستی یکی از روش های موجود برای مهاجرت به دانمارک می باشد. لازم بذکر است که این اتفاق فقط در مدت مشخصی صورت می گیرد و به اقامت دائم منجر نخواهد شد. ویزای شینگن برای افرادی که متقاضی سفر به کشور مختلف اروپایی و یا به طور کلی کشورهای شینگن هستند بسیار مناسب است. افراد می توانند با ورود به کشور دانمارک در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت دانمارک را فراهم نمایند.

  1. فرد در مدت حضور خود در دانمارک، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت دانمارک فراهم آورد تا پس از بازگشت، بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای ویزای کار در دانمارک و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.
  2. اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه آریاناپارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.
0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *