شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای کار کشور آفریقای جنوبی

کشور آفریقای جنوبی چند دسته ویزا جهت ورود متقاضیان اخذ اقامت کاری آفریقا در اختیار افراد قرار می دهد:
ویزای سهمیه ای فرصت شغلی: این نوع ویزا در راستای برنامه رشد اقتصادی کشور تعیین کننده است که با توجه به نیازهای این کشور در رشته های مهندسی ، هنری و فنی به مقدار زیادی از افراد متخصص داده می شود.
افرادی که موفق به اخذ این دسته از ویزای کار در آفریقای جنوبی می باشند می توانند تا حداکثر 90 روز جهت پیدا کردن فرصت شغلی در این کشور اقدام نمایند و در صورت پیدا کردن یک پیشنهاد شغلی جهت تمدید ویزای کار خود اقدام نمایند.
در حال حاضر در حدود 35.000 فرصت شغلی در بیش از 53 رشته مختلف جهت علاقمندان به اخذ اقامت آفریقای جنوبی وجود دارد.
متقاضیانی که موفق به اخذ این دسته از ویزاها شوند می توانند ویزای کار خود را مادامی که مشغول به کار در این کشور هستند تمدید نمایند. البته گفتنی است شغل ایشان می بایست مرتبط با رشته ی تخصصی ایشان باشد.
افراد علاقمند جهت اخذ ویزای فرصت شغلی در کشور آفریقا می توانند از طریق ویزای توریستی وارد این کشور شده و سپس جهت اخذ ویزا اقدام نمایند بلکه درخواست ایشان مبنی بر اخذ ویزای کار می بایست از سفارت آفریقای جنوبی در تهران به اداره مهاجرت این کشور ابلاغ گردد.
مشاورین موسسه مهاجرتی آریانا پارس می توانند علاقمندان به اخذ اقامت کاری آفریقای جنوبی را جهت نیل به این امر یاری رساند.
برای اقدام جهت اخذ ویزای کار در این کشور می بایست رشته ی متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز کشور آفریفای جنوبی قرار بگیرد.
لیست مشاغل مورد نیاز کشور آفریقای جنوبی به صورت کلی به شرح ذیل است:
1- مهندسی کشاورزی و علوم مربوط به جنگلداری
2- رشته های معماری ، عمران ، نقشه کشی و طراحی شهری
3- مدیریت در رشته های مربوط به تجارت و امور مالی
4- علوم ارتباطات و فناوردی اطلاعات
5- تمامی رشته های مهندسی
6- علوم پزشکی و رشته های پیراپزشکی
7- زمین شناسی و زیست شناسی
8- تکنسین ها در رشته های مختلف
9- جوشکاری ، تراشکاری و بسیاری دیگر از رشته های فنی
10- فارغ التحصیلان دکترای تمامی رشته ها
نکته قابل توجه در این ویزا توجه به این مطلب است که برای اخذ این ویزا نیاز به داشتن مدرک تحصیلی نیست و سابقه کار و تجربه ی کاری نقش پر رنگ تری را دارا می باشد.
این دسته از افراد می توانند پس از تمدید 5 سال ویزای کار در این کشور جهت اقامت دائم کشور آفریقای جنوبی اقدام نمایند.
علاوه بر آن این دسته از افراد قادر خواهند بود که خانواده خود را نیز در حین اقامت در آفریقای جنوبی همراه خود داشته باشند.
در عین حال اگر این دسته از افراد نتوانند در 90 روز تعیین شده موفق به تامین شغل مورد نظر شوند می توانند برای تمدید این ویزا برای 90 روز دیگر اقدام نمایند.
حالا این سوال مطرح است که اگر خود متقاضی بتواند با این ویزای کار وارد کشور آفریقای جنوبی شوند می توانند در مدت 6 ماه فرصتی که دولت آفریقا برای اقامت کاری به وی می دهد کار مورد نظر خود را پیدا نمایند یا خیر؟
در جواب این سوال می توان به این نکته اشاره کرد که برای تسهیل این امر، دپارتمانی در اداره مهاجرت آفریقای جنوبی مسئول کمک و راهنمایی به علاقمندان به پیدا کردن کار در این کشور می باشد و باتوجه به کمبود نیروی این کشور در رشته های اعلام شده و توجه به این مسئله که زبان اصلی این کشور انگلیسی است ، شانس پیدا کردن کار در این کشور مطلوب به نظر می رسد.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.