شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای ۴۷۶ استرالیا 

ویزای ۴۷۶ استرالیا و آشنایی با آن

ویزای ۴۷۶ استرالیا  بطور کلی فارغ التحصیلان رشته های مهندسی در دانشگاه های برتر کشورها می توانند برای ویزای ۴۷۶ استرالیا اقدام نمایند و از شرایطی که این کشور برای آن دسته از دانشجویان توانمند در نظر گرفته است بهره مند شوند . نکته حائز اهمیت موقت بودن ویزای ۴۷۶ می باشد که این نکته بدین معناست که فرصت ۱۸ ماهه ای به علاقه مندان داده می شود که در این مدت می توانند ویزای خود را به یکی از ویزاهای اقامت دائم استرالیا مثل ویزای ۱۸۹ استرالیا ، ویزای ۱۹۰ استرالیا و یا ویزای ۴۸۹ استرالیا تبدیل کنند .

علاقه مندان به اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا می بایست شرایطی را برای کسب این ویزا لحاظ کنند:

۱٫ فارغ التحصیل رشته های مهندسی دانشگاه های امیر کبیر و تهران باشند . لازم بذکر است دانشجویان مجازی ، پیام نور ، شبانه و پردیس دانشگاه های ذکر شده نیز می توانند از این مکان بهره مند شوند .

۲٫ حداقل مدرک لیسانس مورد قبول خواهد بود و فارغ التحصیلان در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی امکان اقدام را خواهند داشت .

۳٫ دولت استرالیا به سن متقاضیان اهمیت بسزایی می دهد از همین رو سن فرد مورد نظر بیش از ۳۱ سال نباشد

۴٫ بیش از دو سال از فارغ التحصیلی خود نگذشته باشد .

۵٫ در تمامی تست های پزشکی موفق بوده و از لحاظ پزشکی سالم باشند .

۶٫ زبان یکی از فاکتورهای حائز اهمیت و تمامی پروسه های کاری کشور استرالیا بوده است ، در ارتباط با ویزای ۴۷۶ ، افراد یک حداقل نمره ای را باید کسب کنند که بطور مثال برای مدرک زبان آیلتس افراد میانگین نمره ۶ را باید داشته باشند بصورتیکه هیچ کدام از مهارت های آن نمره ای کمتر از ۵ را نداشته باشد .

در خصوص تافل میانگین نمره ی خواسته شده ۶۴ بوده که شرط لازمه انجام کار خواهد بود . نکته مثبت برای ویزای ۴۷۶ ، همراه داشتن همسر و فرزندان می باشد که فرد متقاضی در صورت کسب ویزا در ابتدای کار می تواند همراهان خود را در کنار خود در خاک استرالیا داشته باشد . از دیگر نکات مثبت این ویزا مدت زمان معقول و کوتاه است که بصورت معمول روند انجام کار بین ۳ تا ۶ ماه بطول می انجامد .

تمامی روش های کسب ویزاهای استرالیا با هزینه همراه است که هزینه های قانونی اقدام برای ویزای ۴۷۶ برای فرد اصلی ۳۸۰ دلار . همسر ۱۸۰ دلار و هر فزند ۹۰ دلار می باشد که نرخ اعلام شده با واحد کشور استرالیا مورد محاسبه قرار می گیرد . همانگونه که ذکر شده دانش زبان یکی از فاکتورهای مهم برای اخذ ویزا می باشد و افراد برای هر گونه تبدیل ویزایی به نمره ای بالاتر نیازمند می باشند . از همین رو موسسه آریاناپارس برای آن دسته از عزیزانی که مدرک مورد نیاز برای اقدام را ندارند ، کلاس های فشرده ای را در نظر گرفته است که افراد در مدت زمان مشخص ۴ تا ۵ ماه به هدف خود یعنی کسب نمره ۶ در آزمون آیلتس فائل شوند .

 برای اقدام پروسه ویزای ۴۷۶ ، ارائه مدارک دقیق الزامی می باشد که مدارک لازمه را بصورت تیتر وار معرفی می کنیم :

۱٫ کپی برابر اصل پاسپورت و شناسنامه

۲٫ داشتن دو عکس برای هر نفر

۳٫ در صورت تاهل ، ترجمه سند ازدواج

۴٫ سند استقلال مالی برای افراد بالای ۱۸ سال

۵٫ ترجمه کارت معافیت پا پایان خدمت

۶٫ سوء پیشینه گواهی است که برای اقدام لازم می باشد

۷٫ پر کردن فرم های مورد نیاز برای ویزای ۴۷۶ مهم ترین اصل در امور مهاجرتی ، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد.

موسسه مهاجرتی آریاناپارس با به کار گیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان ، شرایط ایجاد اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به کشور استرالیا فراهم آمده است .

0/5 ( 0 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

2 پاسخ به “ویزای ۴۷۶ استرالیا ”

  1. کیوان گفت:

    سلام. فارغ التحصیلان رشته MBA دانشگاه امیرکبیر هم میتونن از این ویزا استفاده کنن؟

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      چنانچه شرایط لازم برای ویزای ۴۷۶ استرالیا را داشته باشید مشکلی از بابت اقدام نمی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *