شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای 489 استرالیا 

ویزای 489 استرالیا

ویزای 489 استرالیا بصورت کلی افراد در صورتی که شانس کمتری را برای ویزاهای 189 و 190 استرالیا دارند از طریق ویزای 489 استرالیا اقدام به مهاجرت به کشور استرالیا می کند. متقاضیان برای ورود به کشور استرالیا از روش های مختلف باید حداقل 60 امتیاز لازم را کسب کنند تا ویزا به انها تعلق بگیرد.

در حالت پیش رو یکی از ایالت های کشور استرالیا بعنوان حمایت کننده و یا اسپانسر معرفی می شود و 10 امتیاز را به فرد متقاضی اعطا می کند، از همین رو متقاضی باید حداقل 50 امتیاز را با توجه و شرایط خود داشته باشد. شرایط کسب 10 امتیاز بدین صورت می باشد که اگر فرد متقاضی اقوامی در یکی از مناطق کم جمعیت استرالیا داشته باشد و یا در لیست نیروی کار ایالت های کم جمعیت واجد شرایط شود.

افراد پس از کسب ویزای 489 در زمان بندی مشخص برای سفر به استرالیا اقدام کرده تا ویزای ایشان باطل نشود. افراد در صورت اخذ ویزا می توانند بدون هیچ گونه محدودیتی به کشور استرالیا رفت و آمد داشته باشند ولی لازم به ذکر است که 2 سال اول را باید در همان زندگی کنند.

دارندگان ویزا 489

دارندگان ویزا 489 در ابتدای کار PR کشور استرالیا را دریافت می کنند که این نکته نشان دهنده اجازه کار و تحصیل در این کشور و شرایط دیگری نظیر، استفاده از دام های خرید مسکن  همراه داشتن خانواده شان همسر و فرزندان زیر 18 سال و در صورت لحاظ کردن مدت زمانی در خاک استرالیا اخذ شهروندی استرالیا می شود. برای اخذ اقامت از روش ویزای 489 افراد باید شرایط اولیه را داشته باشند.

در ابتدای کار مدارک تحصیلی و شغلی افراد مورد ارزیابی قرار می گیرد تا صحت آن تایید شده و امتیازات لازمه اعلام شود. سن فرد متقاضی حتما باید زیر 50 سال باشد بصورتیکه هر سنی دارای امتیاز بخصوصی است. نمره  زبان از شروط اصلی دولت استرالیا برای ویزای 489 بوده بصورتی که حداقل نمره مورد نظر 6 بوده است.

لازم بذکر است در هیچ یک از مهارت ها نباید کمتر از 6 را دریافت کرده باشید. نکته آخر در یکی از مشاغل ایالتی مورد نیاز دولت استرالیا درخواست فرستاده باشد و مدرک مورد نظر را ارائه دهد. طبق امتیاز بندی 50 امتیاز را کسب کرده و 10 امتیاز دیگر از این طریق اضافه می شود که با 60 امتیاز شرایط لازمه را دارند.

ویزای 489 استرالیا

برای اخذ ویزای ساب کلاس 489 استرالیا افراد مدارک شخص را باید برای مراجعه به سفارت ارائه دهند. در ابتدای کار برای هر گونه اقدامی، متقاضیان از هزینه های دولتی مطلع شوند برای فرد متقاضی 3600 دلار، افراد بالای 18 سال 1800 دلار و برای افراد زیر 18 سال 900 دلار است.

مدارک مورد نیاز:

  • مدارک شناسایی اعم از شناسنامه و پاسپورت
  • مدرک زبان انگلیسی
  • کارت پایان خدمت
  • در صورت تاهل عقد نامه محضری
  • عکس
  • گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوقی ( در صورتی شغل دولتی بود )
  • تمامی مدارک تحصیلی
  • گواهی های لازمه از جمله گواهی سوءپیشینه و سلامت روند انجام کار در ابتدا اخذ تاییده های لازمه برای سفارت است که از حیث زمانی حدود 2 تا 6 ماه بطول می انجامد.

در صورت اخذ دعوت نامه 60 روز زمان به افراد داده می شود تا مدارک لازم را ارسال کند. پس از روندهای اداری لازمه بصورت معمول ویزای اقامتی 489 ظرف مدت 3 تا 4 ماه صادر می گردد. علاقه مندان به اخذ ویزای 489 استرالیا و یا کسب اطلاعات مربوط می توانند با مشاورین موسسه مهاجرتی آریاناپارس در ارتباط بوده و از تجارت این عزیزان بهره مند شوند.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *