پادکست مقاله مهاجرت به انگلستان

انگلستان کشوری با تاریخچه و فرهنگ بسیار غنی می باشد، که به لطف نظام اقتصادی بسیار قدرتمند و امکانات رفاهی و اجتماعی ایده ال همواره از بالاترین استانداردهای زندگی برخوردار است. مهاجرت به انگلستان بدون تردید مسیری بسیار مطمئن در راستای رسیدن به آینده ای درخشان همراه با موفقیت خواهد بود.

انگلستان به واسطه نفوذ سیاسی و اقتصادی که در جوامع بین‌الملل دارد از گذشته های دور تا کنون به عنوان یکی از کشورهای مهم و تاثیرگذار در روند اقتصادی و سیاسی جهان محسوب می شود. برای مهاجرت به انگلستان روش های مختلفی وجود دارد، که در ادامه این مطلب با این روش ها بیشتر آشنا خواهیم شد.

آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش سرفصل ها

شرایط مهاجرت به انگلستان

کشور انگلستان به صورت مداوم در لیست برترین کشورهای دنیا برای مهاجرین قرار دارد. دولت انگلستان برای مهاجران به این کشور شرایط به خصوصی را در نظر گرفته است. افراد برای بهره مندی از این خدمات به فکر مهاجرت به انگلستان بوده و راه های ورود به این کشور را جستجو می نمایند.

روش های گوناگونی برای مهاجرت به انگلیس در دسترس متقاضیان ایرانی قرار دارد. تحریریه مجموعه آریاناپارس به عنوان تنها مرکز مشاوره ایران که دارای مجوزهای رسمی اعزام نیروی کار و اعزام دانشجو می باشد، قصد دارد در ادامه  این مقاله، علاوه بر برسی شرایط و راه های مهاجرت به انگلستان، به این سوال پاسخ دهد که مهاجرت به انگلستان تا چه اندازه ممکن و در عین حال معقول است.

مهجرت به انگلستان در گذر زمان

مهاجرت به انگلستان در گذر زمان

انسان های مدرن برای اولین بار در دوره پالئولیس وارد انگلیس شدند، اما تا زمان حمله رومیان (قرن اول قبل از میلاد) هیچ سابقه تاریخی برای مهاجرت به انگلستان وجود نداشت. با سقوط امپراتوری روم غربی، آنگلوساکسون ها (حدود ۵ قرن بعد از میلاد) و وایکینگ ها (قرن ۸ میلادی) به انگلیس بزرگ حمله و مهاجرت کردند. در سال ۱۰۶۶ ، نورمن ها با موفقیت کنترل انگلستان را به دست گرفتند و در سال های بعد، مهاجرت هایی در مقیاس کوچک صورت گرفت. در قرن نوزدهم، با ورود افراد از مستعمرات انگلیس، مهاجرت افراد خارج از اروپا در مقیاس اندک آغاز شد.

از سال ۱۹۴۵، مهاجرت به انگلستان بر اساس قانون تابعیت انگلیس، به ویژه از جمهوری ایرلند و از امپراتوری سابق انگلیس به ویژه هند، بنگلادش، پاکستان، کارائیب، آفریقای جنوبی، نیجریه، غنا، کنیا و هنگ کنگ صورت گرفت. سایر مهاجران نیز به عنوان پناهجو وارد این کشور شده و تحت حمایت سازمان ملل به عنوان پناهنده از آنها حمایت گردید. از سال ۲۰۱۰، میانگین سالانه ۴۹۵۰۰۰ شهروند غیر بریتانیایی با هدف ماندن ۱۲ ماه یا بیشتر به انگلیس نقل مکان کردند. به طور متوسط ​​سالانه ۱۹۰،۰۰۰ نفر برای مهاجرت به انگلستان اقدام می نمایند.

با وجود حضور برترین دانشگاه های دنیا در کشور انگلستان، بسیاری از مهاجران برای دست یابی به آموزش ایده آل این کشور را به عنوان هدف نهایی خود انتخاب کردند. بر اساس اعلام یونسکو، کشور انگلستان پس از آمریکا، دومین تعداد دانشجویان بین المللی را به خود اختصاص داده است. یکی فاکتورهای تاثیرگذار برای مهاجرت به انگلستان، مبحث زبان انگلیسی می باشد. فراگیر بودن زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم در سراسر جهان احتمالاً عامل مهمی در تصمیمات بسیاری از مردم برای انتخاب انگلستان به عنوان مقصد خواهد بود.

روش های مهاجرت به کشور انگلستان

اداره مهاجرت انگلستان روش های متنوعی را برای پذیرش نیروی مهاجر به این کشور تعیین کرده است. روش هایی که دولت انگلستان برای علاقه مندان مهاجرت به این کشور در حال حاضر ایجاد کرده است در چند دسته کلی طبقه بندی می شوند. در ادامه این روش ها را به اختصار مرور می کنیم:

مهاجرت به انگلستان از طریق تخصص

کشور انگلستان، شرایط سخت تری را نسبت به سایر کشورها برای ویزای کار دارد و افراد در صورت بهره مندی از سوابق کاری درخشان می توانند برای کسب ویزای کار کشور انگلستان اقدام نمایند. متقاضیان کار در انگلستان برای اخذ ویزای کار این کشور به دریافت پیشنهاد کار از کارفرمای انگلیسی (job offer) نیاز خواهند داشت.

دریافت job offer از انگلستان به هیچ عنوان کار ساده ای نخواهد بود، آشنایی با زبان انگلیسی، تخصص، سابقه کار بالا، مدرک تحصیلی مناسب و شرایط سنی افراد متقاضی کار در انگلستان مواردی می باشد که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار خواهند بود. به طور کلی متقاضیان کار در انگلستان در صورتی که موفق به دریافت ویزای کار این کشور شوند و پس از ورود به انگلستان به مدت سه سال در این کشور مشغول به کار شوند و مالیات پرداخت نمایند می توانند اقامت دائم انگلستان را دریافت کنند.

هزینه های مهاجرت کاری به انگلستان

به طور کلی برای دریافت هر نوع ویزای هزینه های اجرایی وجود دارد که متقاضیان دریافت ویزای می بایست آمادگی پرداخت هزینه های مورد نظر را داشته باشند. بدون تردید مهاجرت کاری به انگلستان علاوه بر مزایای بی شماری که در پی دارد به عنوان یکی از کم هزینه ترین روش های مهاجرت به این کشور محسوب می شود.

هزینه ویزای کار انگلستان که در سفارت این کشور اخذ می شود به عواملی همچون نوع ویزا و مدت زمان اعتبار آن بستگی دارد. به عنوان مثال دریافت ویزای Tier2 با اعتبار ۳ ساله در حال حاضر ۶۱۰ پوند هزینه خواهد داشت.

مهاجرت تحصیلی به انگلستان

مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل

تحصیل کردن در کشور انگلستان برای بسیاری از افراد قابل توجه و با اهمیت است چرا که نظام آموزشی این کشور شرایط متفاوتی را برای دانشجویان در نظر گرفته است. دوره های تحصیلی در کشور انگلستان یک سال کمتر از سایر کشورهای دنیا می باشد. به صورت معمول دولت انگلستان از ۶ سالگی درهای تحصیل را برای مهاجران گشوده است.

بدون تردید انگلستان دارای معتبرترین دانشگاه ها و مدرن ترین تجهیزات آموزشی در جهان است، تحصیل در انگلستان علاوه بر پیشرفت علمی چشمگیر تجربه هیجان انگیز زندگی در کشوری با بالاترین استانداردها و امکانات رفاهی و اجتماعی را در اختیار دانشجویان بین‌الملل قرار می دهد.

از سوی دیگر دانشجویان بین‌المللی پس از اتمام تحصیل در صورتی که وارد بازار کار شوند می توانند اقامت دائم انگلستان را دریافت نمایند. از این رو مهاجرت تحصیلی  در بین کلیه روش های مهاجرت به انگلیس از طرفداران بیشتری برخوردار است.

هزینه های مهاجرت تحصیلی به انگلستان

برای تحصیل در انگلستان افراد با توجه به رشته و مقطع تحصیلی مورد نیاز می بایست هزینه های متفاوتی را پرداخت نمایند، از سوی دیگر انگلستان از جمله کشورهایی محسوب می شود دانشجویان بین‌الملل می توانند برای خانواده خود(همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) ویزای همراه دریافت نمایند.

طبیعتاً این موضوع هزینه مهاجرت دانشجویان متاهل را افزایش خواهد داد. از سوی دیگر مدت زمان دوره تحصیلی نیز از عوامل تعیین کننده برای هزینه های ویزا خواهد بود به طور کلی هزینه های مهاجرت تحصیلی به انگلستان به شرح ذیل می باشد.

نوع ویزا هزینه ویزا
ویزای دانشجویی ۳۴۸ پوند
ویزای همراه ۳۴۸ پوند
ویزای تحصیلی ۶ ماهه ۹۷ پوند
ویزای تحصیلی بین ۶ ماه الی ۱۱ ماه ۱۸۶ پوند
تمدید ویزا سالیانه ۱۵۰ پوند

مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی

یکی از روش های مهاجرت به انگلستان روش پناهندگی است. شرایط پناهنده های مقیم انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی بهتر می باشد. به صورت کلی روش پناهندگی به عنوان راهی مطمئن معرفی نمی شود. در حدود ۳ هزار نفر ایرانی درخواست پناهندگی خود را به دولت انگلستان ارائه داده اند.

مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی خطرات بسیاری را در پی دارد و به هیچ عنوان قابل پیش بینی نخواهد بود، از این رو این روش مهاجرت به انگلستان به هیچ عنوان توصیه نمی شود. در واقع افراد با کسب اطلاعات کامل در مورد انواع روش های مهاجرت به انگلستان می توانند به صورت قانونی و مطمئن برای مهاجرت به این کشور اقدام نمایند.

شرایط دریافت حقوق پناهندگی انگلستان

شرایط و قوانین کشورها جهت پذیرش افراد به عنوان پناهنده کمی متفاوت می باشد ولی در کلیت موضوع تشابه دارد. کیس پناهندگی مهم ترین فاکتور برای دریافت جواب مثبت از سوی اداره مهاجرت انگلستان است، ارائه دلایل و مدارک قابل استناد و معتبر در ارتباط با کیس ارائه شده از سوی شما ارتباط مستقیم در آینده شما خواهد داشت. بسیاری از افراد بر این باورند که برای ارائه درخواست پناهندگی حتماً باید به صورت غیر قانونی وارد کشور انگلستان شوند ولی با دریافت ویزا و ورود قانونی به این کشور هم امکان ارائه درخواست پناهندگی وجود دارد.

توجه داشته باشید اگر با ویزای توریستی و یا ویزای دیدار از بستگان به کشور انگلستان سفر کردید و تصمیم گرفتید که پناهنده شوید باید بگوییم که تصمیم بسیار سختی گرفته اید، زیرا احتمال رد درخواست شما جهت دریافت پناهندگی بیش از پیش می شود. با توجه به سختگیری انگلستان در ارتباط با صدور ویزا طبیعتاً افرادی که موفق به اخذ ویزای این کشور می شوند مدارکی ارائه نموده اند که آفیسر سفارت قانع گردیده ابن افراد از شرایط و امکانات مناسبی جهت زندگی در کشور خود برخوردارند.

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

با توجه به تغییر قوانین صورت گرفته در خصوص روش های سرمایه گذاری در انگلستان، مهاجرین ایرانی فقط با ارائه ۲ میلیون پوند موفق به اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان می شوند. از همین رو تعداد متقاضیان این روش به شدت کاهش یافته است و راه های جایگزین را برای مهاجرت به انگلستان انتخاب می نمایند.

هزینه و سرمایه مورد نیاز برای اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان

در حال حاضر برای سرمایه گذاری در انگلستان ۳ روش وجود دارد، که هر ۳ روش به دریافت اقامت دائم انگلستان ختم می شود. تفاوت اصلی روش های سرمایه گذاری در انگلستان در سرمایه مورد نیاز و شرایط بازپرداخت سرمایه به سرمایه گذاران خواهد بود.

لازم به ذکر است هزینه دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلستان ۱۶۲۳ پوند خواهد بود که این مبلغ برای دریافت ویزای همراه و تمدید ویزا نیز یکسان می باشد. به طور کلی مبالغ سرمایه گذاری در انگلستان و مدت زمان بازپرداخت سرمایه از طرف دولت انگلستان به افراد متقاضی به شرح ذیل می باشد.

  • سرمایه گذاری با مبلغ ۲ میلیون پوند و بازپرداخت ۵ ساله
  • سرمایه گذاری با مبلغ ۵ میلیون پوند و بازپرداخت ۳ ساله
  • سرمایه گذاری با مبلغ ۱۰ میلیون پوند و بازپرداخت ۲ ساله

مراحل ثبت شرکت در انگلستان

  • ایجاد حساب بانکی در انگلستان: برای ایجاد حساب حقوقی در بانک باید مدارکی مانند پاسپورت، گواهی مربوط به شرکت به همراه آدرس شرکت را داشته باشید.
  • آدرس دفتر ثبت شده در انگلستان، برای کسب اعتبار برای شرکت خود بهتر است مدیر مقیمدر دفتر  انگلستان داشته باشید،به این صورت که دفتر آدرس آن را به همراه کپی برابر اصل  اساس نامه شرکت و کپی از آخرین گزارش  مالی مجموعه حساب شرکت را برای ثبت شرکت به اداره ثبت شرکت در انگلستان ارائه دهید.

در صورتی که در انگلستان دفتر ندارید و از کشور دیگری اقدام به ثبت شرکت در انگلستان را دارید،  باید یک آدرس معتبر که از طریق آژانس ثبت انگلستان تایید شده باشد، برای ثبتارائه دهید.

  • معرفی سازمان بندی، برنامه های کسب و کار و ساختار شرکت خود: شما برای ثبت شرکت خود باید نوع ساختار و سازمان بندی شرکت خود را با توجه به ساختارهای معرفی شده در بالا مشخص کنید.
  • انتخاب نام مناسب و در دسترس برای شرکت خود: با توجه به محدودیت های گفته شده یک نام برای شرکت خود انتخاب کنید.
  • درخواست شماره بیمه ملی NIN : یکی از مراحل مهم ثبت شرکت در انگلستان درخواست شماره بیمه ملی پس از تشکیل پرونده شرکت است، تا وقتی که شماره بیمه ملی شما صادر نشده باشد نمی توانید در سامانه مالیاتی و بیمه شرکت خود را ثبت کنید.

روند دریافت شماره ملی چندین هفته زمان می برد، در بعضی مواقع پس از تشکیل پرونده از متقاضی ثبت شرکت برای مصاحبه در سازمان کار و بازنشستگی دعوت می کنند، اما در بعضی موارد بدون مصاحبه شماره بیمه ملی صادر می شوداین شماره توسط پست فرستاده می گردد.

  • ثبت اطلاعات شرکت: در این مرحله شما باید شرکت خود را با اسم و مشخصات ثبت کنید تا هم حساب مالیاتی خود را دریافت کنید و هم اسم انتخابی شما در آنجا ثبت شود تا دیگر شرکت ها از آن استفاده نکنند.
  • اعلام وضعیت و آدرس دقیق محل شرکت و اقامت: شما باید آدرس دقیق شرکت خود را ذکر کنید، چنانچه در انگلستان ساکن هستید آدرس شهر و آدرس دقیق خیابان و … را ذکر کنید و اگر در کشور دیگری دفتر دارید و یا اقدام به ثبت شرکت در انگلستان کرده اید باید نام کشور، شهر و آدرس دقیق خود را بیان کنید.
  • ویزا: ارائه ویزا برای ثبت شرکت در صورتی لازم است که شما پس از ثبت شرکت قصد تاسیس دفتر و فعالیت در انگلستان را دارید، چنانچه در خارج از کشور اقدام به ثبت شرکت گرفته اید نیازی به ارائه ویزا ندارید.

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

بدون شک مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج روش بسیار ایده ال و کم هزینه برای دریافت اقامت دائم انگلستان است. برای مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج شرایط مشخصی وجود دارد، در واقع افرادی که با یک شهروند انگلستان یا فردی که اقامت دائم این کشور را دارد ازدواج کنند، می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز جهت اثبات این موضوع اقامت دائم انگلستان را دریافت نمایند.

برای مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج افراد می بایست با رضایت قلبی کامل و شناخت عمیق نسبت به یکدیگر اقدام نمایند. در واقع اثبات علاقه بین ۲ طرف یکی از مهم ترین فاکتورها برای موفقیت در این پروسه می باشد، به همین علت افراد معمولاً پس از گذشت ۵ سال از زندگی مشترک با همسر خود در انگلستان می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند.

در واقع جهت مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج افراد می بایست اثبات نمایند برای زندگی با یکدیگر تمایل فراوانی دارند و توانایی پرداخت هزینه های زندگی خود را دارند. 

قوانین مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

طبق قوانین مهاجرتی انگلستان شهروندان این کشور و افرادی که دارای اقامت دائم انگلستان می باشند می توانند برای همسر یا نامزد خود درخواست ویزای ازدواج نمایند. برای مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج افراد متقاضی می بایست مدارک مختلفی را ارائه نمایند، در واقع متقاضیان ویزای ازدواج انگلستان علاوه بر اثبات ازدواج با رضایت قلبی ۲ طرف می بایت اثبات نمایند که از لحاظ مالی بدون نیاز به کمک دولت انگلستان توانایی پرداخت هزینه های زندگی خود را دارند.

به طور کلی شرایط و قوانین ویزای ازدواج با ویزای نامزدی کمی متفاوت است ولی در کلیت شباهت بسیاری به یکدیگر دارند. بر اساس قوانین مهاجرتی انگلستان افرادی که دارای ویزای توریستی بیش از ۶ ماه یا انواع ویزای های انگلستان نظیر ویزای کاری یا تحصیلی می باشند می توانند داخل خاک انگلستان برای تغیر ویزای خود به ویزای ازدواج و اخذ مجوز اقامت این کشور اقدام نمایند، ولی افرادی که دارای ویزای کوتاه مدت هستند می بایست بعد از خروج از خاک انگلستان پروسه دریافت ویزای ازدواج را پیگیری نمایند.

بر اساس قوانین مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج متقاضیان دریافت ویزای ازدواج می بایست به صورت رسمی با یکدیگر ازدواج کرده باشند. معمولاً افرادی که بیش از ۴ سال از زمان ازدواج آنها می گذرد در مدت کوتاهی می توانند اقامت دائم انگلستان را دریافت نمایند، در غیر این صورت دریافت اقامت دائم انگلستان پس از گذشت ۵ سال مقدور خواهد بود. ویزای ازدواج انگلستان با عناوین مختلفی صادر می گردد که به شرح ذیل می باشد.

انواع ویزای ازدواج انگلستان

  • ویزای ازدواج
  • ویزای نامزدی
  • ویزای شریک زندگی (Partner Visas)

لیست مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ازدواج انگلستان

  • پاسپورت جدید و قدیم متقاضی
  • شناسنامه متقاضی
  • عقد نامه
  • سن بالای ۱۸ سال
  • عکس ها و فیلم های مراسم عروسی پرینت های تلفن (جهت اثبات ارتباط مستمر با همسر)
  • تکمیل فرم درخواست ویزا، تکمیل Sponsorship Form پرشده و امضاء شده توسط همسر (شخص ساپورت کننده)
  • دو قطعه عکس ۴*۶ پشت سفید
  • مدرک زبان IELTS
  • پرداخت هزینه بیمه Health Surcharges

هزینه های اخذ ویزای ازدواج انگلستان

هزینه درخواست ویزای ازدواج انگلستان برای افرادی که در این کشور حضور دارند با افرادی که خارج از خاک انگلستان درخواست ویزای ازدواج را ارائه می نمایند متفاوت می باشد. از سوی دیگر داشتن فرزند هزینه های درخواست ویزای ازدواج انگلستان را افزایش خواهد داد. در حال حاضر هزینه ارائه درخواست ویزا ازدواج (همسر ویزا) ۱،۵۲۳ پوند است.

لازم به ذکر است ارائه درخواست ویزای ازدواج انگلستان بصورت آنلاین می باشد، برای افرادی که از داخل انگلستان این درخواست را ارائه می نمایند هزینه درخواست ویزای ازدواج ۵۰۰ پوند کاهش می یابد. به طور کلی هزینه های جانبی اخذ ویزای ازدواج انگلستان به شرح ذیل می باشد:

الزامات درخواست های داخل کشور درخواست های خارج از کشور
مراقبت های بهداشتی (IHS) 1000 پوند ۱۲۰۰ پوند
گزارش وضعیت مسکن ۸۰ الی ۱۲۰ پوند ۸۰ الی ۱۲۰ پوند
خدمات ویزا ۵۷۳ پوند ۵۰۰ الی ۸۰۰ پوند
هزینه وکالت ۲۰۰ الی ۱۹۰۰ پوند ۲۰۰ الی ۱۹۰۰ پوند
گزارش بانک ۰ الی ۸۰ پوند ۰ الی ۸۰ پوند
آزمون زبان انگلیسی ۱۵۰ پوند ۱۵۰ پوند
آزمایشات پزشکی ۶۵ الی ۱۱۰ پوند ۶۵ الی ۱۱۰ پوند

 

شرایط صدور ویزای همراه در انگلستان

یکی از مزایای مهم زندگی در انگلستان موقعیت شغلی مناسب و زیادی است که مهاجران نیز می توانند از آن استفاده کنند، حتی افراد خانواده فرد که با ویزای همراه وارد انگلستان شده اند نیز می توانند به کار و تحصیل در انگلیس بپردازند. بنابراین اکثر کسانی که به این کشور مهاجرت می کنند تلاش می کنند با گرفتن ویزای همراه خانواده خود را به این کشور بیاورند.

از جمله شرایط صدور ویزای همراه در انگلستان این است که این ویزا برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال که مستقل نشده باشند و ازدواج نکرده باشند داده می شود. کسانی که با ویزای الحاقی ( همراه)  وارد انگلستان شده باشند پس از پنج سال زندگی مداوم در این کشور می توانند درخواست شهروندی این کشور را ارسال کنند.

از آنجایی که افرادی با ویزای همراه وارد کشور انگلستان شوند هیچ کمک مالی دولتی دریافت نمی کنند، یکی از شروط  ویزای همراه اثبات تمکن مالی حامی (سرپرستی که ویزای همراه برای خانواده او داده شده است) است، حامی باید تمکن مالی خود را به این صورت اثبات کند که برای همسر توان مالی ۱۸,۶۰۰ پوند و برای فرزند ۲۴۰۰ پوند دارد.

پس از دریافت ویزای همراه خانواده فرد میتوانند به راحتی و بدون هیچ محدودیتی در این کشور زندگی و کار و تحصیل داشته باشند.

نمره آیلتس برای مهاجرت به انگلستان

آزمون آیلتس که معادل انگلیسی آن International English Language Testing system می باشد به معنای سیستم جهانی ارزیابی زبان انگلیسی است که یکی از معتبر ترین آزمون های زبان انگلیسی در سرتاسر جهان می باشد. داشتن نمره آیلتس برای مهاجرت به هر کشوری ضروریست. در اینجا به تفضیل انواع ویزاهای مهاجرت به انگلستان بررسی می شود ونمره آیلتس مورد نیاز برای هرگونه ویزا لیست می شود.

انواع ویزاهای مهاجرت به کشور انگلستان

۱- ویزای Tier1 که خود به چند دسته تقسیم می شود.

  • ویزای سرمایه گذاری Investor که فرد مهاجر معادل ۷۵۰ هزار پوند برای سرمایه گذاری هزینه می کند.
  • ویزای تاسیس شرکت در انگلستان Interpreneur که نیاز به سرمایه ای معادل ۲۰۰ هزار پوند برای شروع می باشد که در یکی از شرکتهای تحت نظارت FSA در گردش باشد.
  • ویزای کاری پس از فراغت از تحصیل post-study work که برای اخذ این ویزا جهت ورود به انگلستان سابقه تحصیلی در انگلستان یا تحت ویزای Tier4 بودن ضروریست.

۲. ویزای Tier2 یا ویزای مهارت شغلی skilled-worker برای اخذ این ویزا به داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی الزامی است. برای این ویزا شما به sponsor نیاز دارید تا منابع مالی را برای اقامت شما تامین کند یک نوع ویزای Tier2 مرتبط با ورزشکاران می باشد.

۳. وزیای Tier3 که مرتبط با کار موقت و علاقه مندان به مهارت برای مدت زمان کوتاه می باشد.

۴. ویزای Tier4 و یا ویزای دانشجویی که مرتبط با تحصیل در دوره سنی بالای ۱۷ سال و بین ۱۴ تا ۱۷ سال می باشد که برای این نوع ویزا مهاجران فقط برای تحصیل وارد انگلستان می شوند.

۵. ویزای توریستی که این نوع ویزا تنها به منظور گردش و تفریح در کشور انگلستان داده می شود.

۶. اخذ ویزا از طریق ارتباطات خانوادگی که شامل دیدار اعضای خانواده همسر یا همراه فرزند می باشد.

۷. ویزا از طریق ازدواج که به منظور ازدواج با فردیکه در کشور انگلستان اقامت دارد صادر می شود .

Visa description Minimum CEFR level required Skills IELTS test and minimum score required overall and in each skill1

Tier 1 (General) visa C1 Reading, Writing Speaking, and Listening IELTS for UKVI – 7.0 overall, and in each of the four skills

Tier 1 (Exceptional Talent) visa B1 Reading, Writing Speaking, and Listening IELTS for UKVI – 4.0 overall, and in each of the four skills

Tier 1 (Entrepreneur) visa B1 Reading, Writing Speaking, and Listening IELTS for UKVI – 4.0 overall, and in each of the four skills

Tier 1 (Graduate Entrepreneur) visa B1 Reading, Writing Speaking, and Listening IELTS for UKVI – 4.0 overall, and in each of the four skills

Tier 2 (General) visa – in most cases B1 Reading, Writing Speaking, and Listening IELTS for UKVI – 4.0 overall, and in each of the four skills

Tier 2 (Sportsperson) visa A1 Speaking and Listening IELTS Life Skills at A1 – Pass

IELTS for UKVI2 – 4.0 in Speaking and Listening

Tier 2 (Minister of Religion) visa B2 Reading, Writing Speaking, and Listening IELTS for UKVI – 5.5 overall, and in each of the four skills

Tier 4 (General) student visa – below degree level and pre-sessional courses B1 Reading, Writing Speaking, and Listening IELTS for UKVI – 4.0 overall, and in each of the four skills

Tier 4 (General) student visa – degree level and above B2 Reading, Writing Speaking, and Listening IELTS/IELTS for UKVI3 – 5.5 overall, and in each of the four skills

Family route
• Spouse/partner
• Parent of a dependant A1 Speaking and Listening IELTS Life Skills at A1 – Pass
IELTS for UKVI2 – ۴٫۰ in Speaking and Listening

Family route (extension)
• Spouse/partner
• Parent of a dependant A2 * Speaking and Listening IELTS Life Skills at A2 – Pass
IELTS for UKVI2 – ۴٫۰ in Speaking and Listening

Indefinite leave to remain (to settle) or citizenship B1 Speaking and Listening IELTS Life Skills at B1 – Pass
IELTS for UKVI – ۴٫۰ in Speaking and Listening

معایب مهاجرت به انگلستان چه چیزهایی هستند؟

مهاجرت به هر کشور با چالش هایی همراه است. از همین رو دانش کامل از مزایا و معایب مهاجرت به انگلستان، دید درستی را به علاقه مندان این کشور می دهد. چهار چالش اصلی مهاجران در هنگام  ورود به کشور انگلستان و یا برای ورود به این کشور را مورد بررسی قرار می دهیم.

آب و هوا کشور انگلستان

یکی از بزرگترین چالش های مهاجرت به انگلستان، شرایط آب و هوایی این کشور می باشد. به صورت معمول باید آمادگی روز های بارانی زیادی را در سال داشته باشید. این نکته بدین منظور است که هم تمهیدات لازم را برای ورود فراهم کرده و هم از لحاظ روحی خود را آماده نمایید.

هزینه های زندگی در انگلستان

متوسط هزینه های زندگی در کشور انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی بالاتر است. از همین رو یکی از موانع مهاجرت به انگلستان را می توان هزینه های زندگی در این کشور بیان کرد. به صورت معمول هزینه های زندگی در انگلستان بین ۹ تا ۱۲ هزار پوند در سال در نظر گرفته می شود.

ورود سخت به انگلستان

با توجه به قوانین کشور انگلستان، ویزای کار و سرمایه گذاری به ندرت برای ایرانی به سرانجام می رسد. در خصوص این مطلب می توان اشاره کرد که فرصت های شغلی اعلام شده مختص افراد بریتانیا و کشورهای اتحادیه اروپا می باشد. از همین رو افراد کمی قادر خواهند بود تا ویزای کار انگلستان را دریافت نمایند. در خصوص سرمایه گذاری هم همین موضوع صدق می کند. میزان بودجه تعیین شده برای ویزای سرمایه گذاری با احتساب قیمت ارز، در حدود ۴۵ میلیارد تومان می باشد.

اقامت طولانی مدت

دوره زمانی اخذ اقامت در کشور انگلستان بسیار طولانی مدت می باشد. به صورت معمول بازه زمانی اخذ اقامت در انگلستان بین ۵ تا ۷ سال تخمین زده می شود. در صورت اقدام از روش های کاری و سرمایه گذاری این مدت زمان به ۴ تا ۵ سال تغییر می کند.

کشور های انگلیسی زبان برای مهاجرت

خیلی از ما این سوال همیشه در ذهنمان هست که کدام یک از کشور های دنیا انگلیسی زبان هستند. اجازه بدهید قبل از باز کردن این بحث ابتدا کمی به تاریخ باز گردیم و ببینیم اصلا چرا زبان انگلیسی انقدر رایج هست و چرا انقدر زندگی ما با آن گره خورده است.

شاید اولین دلیل منطقی که بتوانیم برای این موضوع را بیان نماییم این است که زبان انگلیسی واقعا یکی از ساده ترین و قابل فهم ترین زبان های دنیا محسوب می شود. یکی دیگر از دلایلی که برای رواج زبان انگلیسی در سطح جهان است شاید استعمارات کشور انگلستان به عنوان یک قدرت در قرن گذشته بوده است.

مهاجرت به انگلستان به عنوان یک قدرت در قرن گذشته بوده است. دولت بریتانیا در هر کشوری که به استعمارش درمی آمد، قوانین آموزشی مدون و مشخصی را ابلاغ و اجرا می کرد. اولین آن ها آموزش زبان انگلیسی بود. همین باعث گردید که این زبان به عنوان زبان اصلی و بین اللمل میان جوامع بشری قرار گیرد.

کشورهای انگلیسی زبان را می توانیم به دو بخش یا به عبارت دیگر دو نوع معنی کنیم. کشورهایی که زبان انگلیسی زبان رایج آن است و دیگری کشورهایی که زبان انگلیسی زبان رسمی آنان است. کشورهایی که زبان رایج (طبعا زبان رسمی) آنان زبان انگلیسی می باشد. در ۵ قاره ی دنیا زیاد هستند. 

بهترین کشور های انگلیسی زبان برای مهاجرت

انگلستان (در همه ی قسمت های آن از جمله ولز، اسکاتلندو…) ایرلند شمالی و جنوبی، آمریکا، کانادا (در همه استان ها به غیر از کبک که البته رایج نیست ولی زبان رسمی می باشد) استرالیا و نیوزلند.

کشورها و مناطقی که انگلیسی به عنوان زبان بومی آن می باشد

در قاره ی آفریقا

موریس، لسنیت هلیا، نیجریه، آفریقای جنوبی

قاره آمریکا

تقریبا تمام قاره ی آمریکای شمالی به زبان انگلیسی صحبت می کنند و حتی زبان رسمی آن ها نیز می باشد که مختصرا تعدادی از آن ها را نام می بریم.

به طور مثال: آنتیگواو باربودا مجموعه ایالات آنتیل هلند، آنگوبلا، باربادوس، باهاما، برمودا، بلیسز، تونیداد تو باگو جامائیکا، جزایر تورکس و تایکوس، جزایر فالکلند، دومینیکا، سنت لوسیا، گرنادا، مونتسرات و…

آسیا

هنگ کنگ، سنگاپور، فیلیپین که اکثر مردم با زبان انگلیسی هیچ مشکلی ندارند.

اروپا

مالت، گرنزی، جزیره من، جبل الطارق و…

اقیانوسیه

پالائو، جزایر مارشال، میکرونزی، نائورو

کشور های انگلیسی زبان که ربان رسمی آنها انگلیسی می باشد ولی اکثرا به آن زبان صحبت نمی کنند

آفریقا

بوتسوآنا، کامرون، غنا، اسوتو، لیبریا، مالادی، نامیبیا، رواندا، سیرالئون، سودان، سوازیلند، تانزانیا، اوگاندا، زامبیا، زیمبابوه

آمریکا

پورتوریکو

آسیا

هند، مالزی، پاکستان

اقیانوسیه

فیجی، پاپوآ، گینه نو، جزایر سلیمان

راحت ترین روش مهاجرت به انگلیس

قطعاً با توجه به تفاوت شرایط و موقعیت افراد نسبت به یکدیگر انتخاب راحت ترین روش مهاجرتی از دیدگاه هر شخص ممکن است متفاوت باشد. معمولاً کشور انگلستان برای صدور ویزا نسبت به اغلب کشورهای اروپایی سختگیری بیشتری را اعمال می نماید.

ولی با بررسی اجمالی انواع روش های مهاجرتی انگلستان می توان به این نتیجه رسید که اخذ ویزای تحصیلی انگلستان نسبت به سایر ویزاهای این کشور راحت تر خواهد بود، در واقع مهاجرت تحصیلی به علت سهولت و سرعت در انجام پروسه و شرایط ایده الی که برای افراد در پی دارد به عنوان یکی از روش های مطمئن و سریع برای مهاجرت به انگلیس محسوب می شود.

دلایل ریجکتی ویزا در انگلستان

مشخص و واضح نبودن هدف از ویزا از اصلی ترین دلایل ریجکت ویزا در انگلستان است، بنابراین در زمان نوشتن انگیزه نامه مهاجرت، حتما از لحاظ کمی و کیفی انگیزه نامه مناسبی را تهیه کنید. در زمان نوشتن حتما به دلایل خود پرو بال دهید و از آمار و ارقام استفاده کنید تا ماموران سفارت با توانمندی های شما آشنا شوند.

دلیل دیگر، آشنا نبودن با نوع ویزای درخواستی و ارائه مدارک بی ربط به نوع ویزای درخواستی است. مثلا اگر قصد دارید ویزای تحصیلی بگیرید، باید مدارک تحصیلی معتبری را ارسال کنید و از ارسال مدارک جعلی و ناقص خودداری کنید و برای ویزای کاری حتما تایید کارفرما و سرمایه کافی بسیار مهم است. کافی نبودن سرمایه و بودجه برای مهاجرت از دیگر دلایل ریجکت ویزا است، زیرا تمکن مالی از شروط اصلی درخواست ویزا در انگلستان است.

شما باید هزینه زندگی خود و همراهان خود را بپردازید. یکی از روش های اعتبارسنجی تمکن مالی گذاشتن ودیعه  در یکی از بانک های انگلستان است. داشتن سوء پیشینه، اقامت غیرمجاز در سفر قبلی به انگلستان، نداشتن پاسپورت معتبر، نداشتن تعلق به کشور مقصد (مانند کسب و کار و یا املاک) و اگر دلیل ریجکت قبلی ویزای خود را صادقانه بیان نکنید نیز ویزای شما ریجکت می شود.

نتیجه گیری

انگلستان در کلیه زمینه ها از اقتصاد گرفته تا فناوری و سیاست همواره در بین برترین کشورهای جهان قرار دارد. زندگی در انگلستان امکان پیشرفت شغلی، تحصیلی و اقتصادی افراد را فراهم می نماید، استفاده از بالاترین سطح کیفیت و استانداردهای زندگی به همراه شرایط ایده ال اقتصادی انگلستان را به یکی از محبوب ترین کشورهای جهان برای زندگی، کار و تحصیل تبدیل نموده است.

با توجه به موارد ذکر گردیده در این مطلب می توان نتیجه گیری نمود که مهاجرت به انگلستان از هر طریقی قطعاً باعث ایجاد تحولات بسیار مثبتی در زندگی افراد می شود، و آینده ای درخشان همراه با موفقیتی تضمین شده را در پی خواهد داشت.

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    دیدگاه ها

    ۷۹ پاسخ به “مهاجرت به انگلستان”

    1. زهرا گفت:

      سلام من ۱۸ سالمه و می‌خوام برای تحصیل به انگلستان بیام میخواستم بدونم چجوری میتونم مادر و پدرم را هم با خودم ببرم؟
      اگه راهی نیست که با من بیان سریع ترین راه براشون چیه تا بعد بتوانند اقامت هم بگیرن؟

      • آریانا پارس گفت:

        با سلام
        پدر و مادر فقط تا قبل از ۱۸ سالگی می توانند شما را همراهی کنند. در صورتی که یکی از والدین شما پذیرش از دانشگاه دریافت نمایند یا اینکه بتوانند پیشنهاد شغلی پیدا کنند قادر خواهند بود که به کشور انگلستان وارد شده و بعد از چندسال اقامت دائم را دریافت نمایند.

    2. پدرام گفت:

      سلام من ۲۰ سالمه رشته دندون پزشکی و مدرک آیلتس هم دارم میخواستم بدونم چجور میتونم ویزا بگیرم برایه ادامه تحصیل و اقامت دائم و همچنین هزینه میانگین زندگی با هزینه دانشگاه و اجاره خونه و ویزا و خورد و خوراک به طور میانگین چقدر هستش؟

      • author15 گفت:

        سلام
        برای تحصیل در رشته ی پزشکی و دندان پزشکی از سه روش می توان اقدام کرد:
        ۱)A-level دوره ای ۲ ساله است که مناسب افراد دارای مدرک دیپلم می باشد.
        ۲)Foundation n دوره ای ۱ ساله است که افراد باید دارای آیلتس ۵ باشند.
        ۳)GCSE این دوره معادل دو سال اول تحصیل در دبیرستان است و مناسب افرادی است که فاقد مدرک زبان ولی تسلط نسبی به زبان دارند

    3. پوریا شفیعی گفت:

      من میخواستم بصورت ویزای کار اقدام کنم به چه صورته ؟

      • author15 گفت:

        سلام
        معمولا باید از یک کارفرما تو این کشور پیشنهاد کاری داشته باشید.

    4. پوریا گفت:

      سلام هزینه مهاجرت چقدره

      • author15 گفت:

        سلام
        برای تحصیل، کار یا سرمایه گذاری و برای چه کشوری مد نظرتون هست؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شبکه های اجتماعی

    arrow up