شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت کاری استرالیا

اقامت کاری کشور استرالیا

کشور استرالیا همواره جرو کشورهایی بوده است که مشتاق به جذب نیروهای کاری متخصص در زمینه های مختلف بوده است . هرچند که در چند سال گذشته تغییر قوانین زیادی در پرونده های مهاجرتی استرالیا پدید آمده است ولیکن این کشور همچنان در قالب ۳ طرح زیر اقدام به جذب نیروهای کاری و متخصص از سرتاسر دنیا می نماید .

طرح ویزا برای افراد متخصص مستقل ( کلاس ۱۸۹ )

این طرح جایگزین طرح ویزای ۱۷۵ و ۸۸۵ که در گذشته جرو پروسه های مهاجرت استرالیا محسوب می شده است ، میباشد.

این دسته از متقاضیان اخذ اقامت استرالیا ، افرادی هستند که از طرف کارفرما یا ایالت یا خویشاوندان خود حمایت می شوند و به صورت کاملا مجزا و مستقل اقدام به شروع پروسه های مهاجرتی خود می نمایند .

به وسیله این ویزا متقاضیان قادر خواهند بود تا در هر نقطه از استرالیا کار و یا اقامت نمایند و همچنین امکان به همراه بردن خانواده خویش را نیز خواهند داشت . روند اقدام جهت اخذ این ویزا برای افراد متخصص مستقل به شرح ذیل می باشد .

۱) ارسال درخواست به دایره مهاجرت استرالیا

۲) دارا بودن شغل مرتبط با یکی از شغل های اعلام شده توسط دولت استرالیا

۳) داشتن توانایی و مهاجرت در شغل مذکور

۴) دارا بودن سن ۱۸ تا ۵۰ سال در زمان درخواست

۵) داشتن مدرک زبان کافی(زبان انگلیسی)

۶) کسب ۶۰ امتیاز مورد نیاز جهت اقدام برای این بورسیه

پس از ارسال درخواست به دولت استرالیا ، دعوت نامه ای از طرف اداره مهاجرت استرالیا به شما ارسال میگردد و از زمان صدور دعوت نامه ، متقاضی ۶۰ روز فرصت دارد تا درخواست آنلاین خود را ثبت نماید و نحوه اقدام پس از دریافت دعوت نامه از اداره مهاجرت استرالیا در این نامه شرح داده شده است.

از مزایای دریافت ویززای ۱۸۹ یا همان ویزای متخصص مستقل می توان به تحصیل، کار و اقامت دائم استرالیا، بهره گیری از امتیازات بیمه درمانی دولت استرالیا، بهره مندی از حقوق و مزایای اقامت دائم در این کشور و اقدام جهت پاسپورت استرالیا را نام برد.

۲- افراد متخصص منتخب ( ویزای ۱۹۰ )

این ویزا به افرادی تعلق میگیرد که توسط استانی از استان های استرالیا ، برگزیده شده اند . این ویزا به فرد اجازه میدهد تا در هر نقطه ای از استرالیا مشغول به کار و اقامت گردد و همچنین ایشان را قادر به همراه ساختن اعضای خانواده در پرونده مهاجرتی خود می نماید.

این ویزا جایگزین ویزاهای ۱۷۶ و ۸۸۶ شده اند .

برای اقدام جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق این طبقه ویزا ، متقاضیان میبایست ابتدا درخواست را مبنی بر شرایط خویش به اداره مهاجرت استرالیا تسلیم نمایند و اگر شرایط مورد نظر استانی از استان های استرالیا را اخذ نمود ، قادر خواهد بود ، پس از دریافت دعوت نامه خود جهت اخذ اقامت استرالیا از این طریق اقدام نماید .

شرایط لازم جهت اقدام برای اخد اقامت استرالیا از طریق این ویزا به شرح ذیل است :

۱) داشتن سن بین ۱۸ تا ۵۰ سال

۲) داشتن شغل و حرفه مرتبط با لیست مشاغل انجام شده توسط دولت استرالیا

۳) توانایی مکالمه زبان انگلیسی

۴) کسب ۶۰ امتیاز در سیستم امتیازبندی دولت استرالیا

۵) برخورداری از وضعیت جسمانی مناسب

متقاضیانی که از طریق این ویزا جهت اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام می نمایند می بایست حداقل ۲ سال در ایالتی که ایشان را برگزیده است اقامت داشته باشند .

مزایای اخذ این ویزا برای متقاضیان اخذ اقامت دائم استرالیا عبارتند از تحصیل زندگی و کار دائم در استرالیا ، بهره مندی از مزایای بیمه و حقوق شهروندی در استرالیا ، اقدام جهت پاسپورت استرالیایی .

۳- افراد متخصص تحت حمایت خویشاوندان خود

متقاضیانی که تحت این ویزا اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا می نمایند می بایست در ایالت محل زندگی خویشاوندان خود مشغول به کار شوند .

شرایط اخذ این ویزا به صورت کلی مشابه به دو ویزای مار الذکر می باشد . شرایط اسپانسرها نیز می بایست به شرح ذیل باشد .

 الف ) استرالیایی باشند یا اقامت دائم استرالیا را داشته باشند یا ساکن نیوزلند باشند .

ب) فامیل درجه یک متقاضی باشند

ج) ساکن ایالت های ویکتوریا ، استرالیای جنوبی ، ایالت شمالی تاسمانیا ، بخش هایی از کوئیتزلند ، استرالیای غربی باشد .

دیدگاه ها

76 پاسخ به “اقامت کاری استرالیا”

  1. سارا گفت:

    سلام. من اینجا سابقه کار ندارم. مدرکم ارشد هست و دانشجوی دکتری هستم. اگر از طریق استادم از آدلاید پیشنهاد کاری دریافت کنم امکان گرفتن ویزا دارم یا خیر؟ اگر دارم کدوم ویزا و چقدر زمان بر هست؟

    • آریاناپارس گفت:

      سلام اگر سن زیر 33 سال داشته باشید 5 سال سابقه کار مرتبط با رشته و مدرک زبان IELTS EACH SKILL 7 میتونید به عنوان نیروی متخصص وارد کشور استرالیا بشید.و از ابتدا اقامت دائم بگیرید.

  2. سید محمد براتی گفت:

    سلام من لیسانس ساخت وتولید دارم.یک سال هم سابقه کار توی کارخانه ذوب اهن دارم .و کار ذوب اهن رو کامل یاد گرفتم ..چطور میتونم برم استرلیاو توی کارخونه های ذوب کار کنم////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. nimatullah گفت:

    سلام نعمت الله هستم فارغ تحصیل رشته فزیک هستم انگلیسی بلد هستم اما مدرکی ندارم آیا میتانم در خواست مهاجرتی به کشور استرالیا نمایم اگه میتونم چگونه در خواست نمایم لطفآ همکاری کنبد.

  4. جلیل گفت:

    سلام
    من 27 ساله لیسانس ساخت و تولید 4 سال سابقه مرتبط در حال پیگیری ایلتس هستم تا 7 ماه اینده .مدارک فنی نقشه کشی صنعتی .رتبه چهارم کشور المپیاد علمی عملی دانشگاه ها.میخوام برای استرالیا تاسمانیا اقدام کنم پسرخالمم اونجاست. الان مرتبط با کارم دو سال هست که پروانه کسب دارم . و 5 نفر کارگر دارم که شامل همون 4 سال بیمه میشه .خواستم بدونم برای ویزای 190 با رشته سازمان وت اسس که میگن زبان نمیخواد میتونم شروع به اقدام کنم.

  5. حسین عبدی گفت:

    سلام بنده هشت سال خیاط حرفه ای لباس مجلسی زنانه می باشم میخواستم بدونم فقط من بیمه نیستم راهی داره ویزا بگیرم؟اصلا خیاطی هم مورد نیاز استرالیا هست یا ن؟مرسی

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      باید آیلتس حد اقل 6.5 داشته باشید و در زمان اقدام اگر در لیست مشاغل بود میتوانید در لیست انتظار باشید

  6. حسین گفت:

    سلام
    اگر از طریق نیروی کار متخصص ویزا بگیریم باید در همان رشته کار کنیم یا میشه هر کاری انجام داد؟
    مثلا من حسابدارم میتونم کاری غیر از حسابداری انجام بدم؟
    این موضوع باعث مشکل در اخذ اقامت دایم نمیشه؟
    ممنون میشم کمکم کنیدلطفا اگر امکانش هست پاسخ رو به ایمیل من بفرستید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ اقامت کاری استرالیا محدودیتی جهت نوع کار ندارید . یعنی شما هر نوع درخواست کار را از هر کارفرمایی داشته باشید برای اخذ ویزا کافیست و مشکلی جهت اقامت دائم برای شما ایجاد نمیشود

  7. داود گفت:

    سلام. من 31 سال سن دارم. لیسانس روانشناسی هستم. مدرک زبان آیلتس دارم. مدرک از جهاد کشاورزی با عنوان پرورش قارچ دارم به همراه 6 سال سابقه خوداشتغالی در این زمینه. آیا با این تخصص (پرورش قارچ)و دیگر شرایط امکان مهاجرت دارم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام . با توجه به شرایط کاری در استرالیا به این صورت است که شما باید در خواست کار داشته باشی یا از طریق امتیاز بندی که مربوط به سابقه کارو مدارک زبان وظعیت تعحل و شرایط تحصیل میتوانید در این صورت این رزومه هارا تحویل سفارت دهید تا یک کارفرما یک در خواست مربوط به شرایط شما بدهد در این صورت بتوانید ویزا بگیرید . شرایط اخذ ویزای کار در استرالیا از طریق امتیاز بندی زمان بر است.

  8. امید گفت:

    باسلام و احترام خدمت شما
    من 34 سالمه و دارای مدرک کارشناسی الکترونیک هستم..و شغلم راهبری مترو میباشد..8 سال سابقه کار دارم..و زبان خارجی هم تازه شروع به یادگیری کردم..آیا میتونم به عنوان راهبر مترو در استرالیا اقامت بگیرم..متاهل هستم و دارای یک فرزند میباشم..ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..باتشکر فراوان

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.با توجه به شرایط کاری در کشور استرالیا میتوانید از طریق امتیاز بندی اقدام کنید اما زمان بر است. شما با بالا بردن رزومه هایتان به عنوان مثال مدرک زبان . سابقه کاری و تحصیلات پرونده ی خودرا به سفارت دهید با ابن شرایط یک کارفرمایی باید پیدا شود که طبق این رزمه ها برای شما در خواست کار بدهد .دراین صورتی شانس برای اخذ ویزا وجود دارد

  9. جواد گفت:

    سلام من یک کابینت کار وmdfکارم کجا باید ثبت نام کنم ایا آدرس سایتی هست

  10. مرتضی گفت:

    سلام من نجات غریق و مربی شنا هستم بصورت حرفه ای همچنین مدرک لیسانس مهندسی برق قدرت هم دارم.شرایط ویزای 189 رو دارم یا خیر?

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      ویزای 189 استرالیا مربوط به افراد متخصص مربوط به نیازهای کشور استرالیا میباشد . چنانچه فردی جز مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا باشد این امکان را دارد تا از این نوع ویزا استفاده کند

  11. Hassan گفت:

    سلام من جوشکار برق و آرگون وcou هستم دارای مدرک بین‌المللی وایلتس 6 دارم 6 سال هم سابقه کار مرتبط دارم چه جوری میتونم اقامت استرالیا بگیرم. مممنون

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما به سه روش اول Skilled Worker، دوم داشتن کارفرما جهت گرفتن درخواست کار و سوم از طریق سیستم امتیاز بندی می توانید اقدام کنید.

  12. وحید گفت:

    کارشناس برق هستم ۲۶ ساله با آیلتس ۷.چقدر پول نیاز دارم واسه رفتن؟؟

  13. حامد گفت:

    سلام
    من فوق ليسانس اقتصاد با ٧ سال سابقه بيمه
    امكان ويزا و اقامت كار دارم؟چون رشتم در ليست مشاغل استراليا نبود

  14. مهدی بخارایی گلستانی گفت:

    سلام مهدی هستم یک سوال من دارای مدرک کارشناسی عمران و سابقه کار 17سال در شرکت مشاور بودم و دارای مدارک ورزشی نجات غریق و مربیگری و داوری و مدارک فنی وحرفه ای رشته نقشه کشی ساختمان درجه 1-2وهمچنین در رشته نقشه برداری به مدت 3سال سابقه دارم میخواستم بپرسم با توجه به شرایط سن که 44سال دارم امکان مهارت وجود دارد با تشکر

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما جهت مهاجرت باید از طریق سرمایه گذاری یا ثبت شرکت اقدام نمایید که با توجه به کشورهای مختلف این امکان برای شما وجود دارد

  15. hadi گفت:

    باسلام هادی هستم دارای مدرك دكتری حسابداری كه فوق و دكترا را در كشور هندستان بودم قبل اينكه برم هند ۵ سال سابقه كار حسابداری دارم و الان حدود ۲ سال كه در دانشكاه تدريس مكنم برای رفتن به استرليا و يا كانادا چه بايد كرد؟

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام. در صورتی که پیشنهاد شغلی از کشور استرالیا داشته باشید یا اینکه از طریق سیستم امتیازبندی این کشور اقدام نمایید، می توانید برای مهاجرت کاری در این کشور اقدام نمایید.

  16. مرتضی گفت:

    سلام
    من لیسانس مدیریت بازرگانی.کارشناس بانک با سابقه ۷سال.ایتلس ۷.سن ۳۳
    آیا امکان ویزای کاری برای استرالیا را دارم؟
    با تشکر فراوان

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای ویزای کاری استرالیا باید آیلتس 7، 5تا 8 سال سابقه کار، مدرک تحصیلی فوق لیسانس و زیر 33 سال داشته باشید. این گزینه حدودا 2 سال زمان بر است.

  17. شیدا گفت:

    با عرض سلام من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی هستم می خواستم ببینم می تونین واسم ویزای کاری بفرستین؟

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      اقدام کردن برای ویزای کاری استرالیا مشخصات فردی شما شامل سن، تحصیلات، نمره آیلتس شما را در بر میگیرد که هر کدام از اینها یک امتیازی دارد که در مجموع حداقل باید 60 امتیاز شود تا بتوان برای ویزای کار شما اقدام کرد.

  18. محمدرضا گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید.من ۲۴سال دارم و در حال حاضر در آلمان زندگی میکنم،میخواستم ببینم با مدرک اسپیلدونگ آلمان برای اقامت کاری در استرالیا کاری میشه انجام داد یا ن؟

  19. mmm.fff گفت:

    سلام شرایط یک دریانورد(مهندس سوم موتور کشتی های نامحدود) برای کار تو استرالیا رو میشه توضیح بدین؟؟

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام. دریانوردان با توجه به اینکه مدارک بین المللی دریافت می کنند می توانند بدون محدودیت در هر کشوری شروع به کار کنند. کشور استرالیا نیز مقصد مناسبی برای یک دریانورد است. دریافت اقامت کاری از این طریق بستگی به دیگر مؤلفه های رزومه تحصیلی و کاری فرد مورد نظر دارد. برای بررسی دقیق تر شرایط خود با مشاوران مؤسسه در ارتباط باشید.

  20. آتنا گفت:

    سلام. من دکتر دامپزشک هستم، به تازگی فارغ التحصيل شدم، میخواستم ببینم میتونم برای ویزا کاری استرالیا اقدام کنم؟ شانس کار در کشور استرالیا را دارم؟ مدرک ایران برای کشور استرالیا قابل قبول است؟

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام. مدرک تحصیلی شما جزو مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا است. برای بررسی دقیق تر رزومه خود و ارزیابی شانس دریافت اقامت کاری استرالیا با مشاوران مؤسسه در ارتباط باشید.

  21. Farzin گفت:

    سلام 27 سالمه و 5 سال سابقه کار در شیرینی پزی وداری مدرک بین لمللی شیرینی پزی ایا استرالیا برای قنادی قبول میکنه

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام. در صورتی که پیشنهاد شغلی از این کشور داشته داشته باشید امکان مهاجرت کاری برای شما فراهم خواهد بود. در صورتی که در لیست مشاغل ایالتی این کشور نیز عنوان شغل شما ذکر شود نیز این امکان برای شما فراهم است.

  22. سارا گفت:

    سلام سارا هستم فیزیوتراپ 14سال سابقه با بیمه می توانم برای ویزای کار ودر نهایت اقامت استرالیا اقدام کنم

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      در صورت داشتن مدرک زبان می توانید شانس خود را برای ویزای کار کشور استرالیا اقدام نمایید

  23. محمدرضا عصری گفت:

    باسلام .من مرد 42 ساله هستم دارای مدرک تاسیسات وجوشکاریو لوله کشی گاز وتعمیر کامل پکیچ ازفنی حرفه دارم ومدرک نصب وتعمیر کامل اب گرم کن خورشیدی دارم ازشما خواهش دارم که من جواب بدید که میتونم ویزا بگیرم و من دو پسر دارم یکی 11 سال ودیگری 1سال تشکراز شما

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      در صورت داشتن مدرک دانشگاهی و مدرک زبان لازمه می توانید برای ویزاهای کار کشور استرالیا اقدام نمایید

  24. نجمه گفت:

    با سلام
    من 30 ساله هستم. مدرک کارشناسی حسابداری دارم. 5 سال سابقه کار با بیمه دارم در حال پیگیری آیلتس هستم
    میتونم برای ویزای کار استرالیا اقدام کنم؟ چقدر طول می کشه تقریبا” ؟
    مرسی

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      با سلام
      شرایط شما برای اخذ ویزای کار در کشور استرالیا مناسب می باشد فقط نیازمند بررسی مدارک می باشید که معمولا بین 6 ماه تا 3 سال بطول می انجامد

  25. محمد رضا گفت:

    قصدمهاجرت به استرالیایا کانادا از طریق نیروی کار تخصصی وماهر دارم بنده گواهینامه مهارت از سازمان فنی وحرفه ای مطابق با استاندارد مهارت ۱/ ۱/ ۳/ ۴۱ /۷۴ -۹ حرفه کارگر عمومی اسکلت ساز درجه سه به مدت سی وشش ساعت با کسب نمره ۷۷ از ۱۰۰ و سطح خوب میباشم وبعد ازتاریخ دریافت مدرک دارای سه سال سابقه بیمه تامین اجتماعی کارگران ساختمانی میباشم ضمنا دارای مدرک کاردانی کارهای عمومی ساختمان میباشم که بعد از تاریخ دریافت مدرک دارای سابقه بیمه نمیباشم ونیز سابقه سه سال بیمه تامین اجتماعی در یک شرکت ساختمانی با عنوان شغلی جوشکار قبل از گرفتن مدارک دانشگاهی وفنی وحرفه ای دارم ایا امکان دریافت اقامت از طریق نیروی کار تخصصی وماهربرایم وجود دارد با تشکر

  26. مصطفی گفت:

    سلام
    28 ساله لیسانس عمران سابقه کار یکسال آیلتس 6.5 امکان اخذ ویزای کار استرالیا برام وجود داره؟ اگه آیلتس 7 بگیرم و اونموقع امکانپذیر باشه؟ مراحل اقدام چیه و چیکار باید بکنم؟
    ممنون

  27. مریم گفت:

    سلام من 24 ساله هستم. مدرک کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی میکروبی دارم. 2 سال سابقه کار بدون بیمه. آیلتس 7 دارم
    میتونم برای ویزای کار استرالیا اقدام کنم؟

  28. مهدی گفت:

    در صمن سابقه کاری دارم 2 سال سازمان اب و 8 سال خودم دفتر فنی مهندسی داشتم مهر و جواز دار

  29. مهدی گفت:

    سلا م من مدرک فوق لیسانس کامپیوتر دارم انگلیسی مدرک ندارم ولی بلدم تا حدودی صحبت نوشتن و خواندن
    ایا با این شرایط میتونم اقدام با اخذ ویزای استرالیا کنم برای کار و زندگی ؟
    29 سال دارم

  30. سيدي گفت:

    باسلام و احترام
    من فوق ليسانس مهندسي پليمر دارم پنج سال هم سابقه كار دارم نمره IELTS 5 دارم دارم تلاش مي كنم بيشتر بشه. بهترين كشوري كه پيشنهاد ميديد (از لحاظ سرعت پيدا كردن كار) براي من كار كجاست؟

  31. ساسان متين گفت:

    سلام بنده ورزشكارم وعناويني در رشته قايقراني در سطح كشور كسب كردم والانم آتشنشانم خيلي دوست دارم براي كار برم استراليا مهم نيست چه كاري چه پيشنهاد ميكنيد

  32. سحر گفت:

    سلام . من کارشناسی ارشد انیمیشن هستم و سابقه کار دوساله بدون بیمه دارم. با این شرایط ویزای کار میشه گرفت؟

  33. عباس گفت:

    با سلام
    اینجانب کارشناس مکانیک با 13 سال سابقه در بزرگترین شرکت فولاد خاورمیانه هستم.
    تسلط کامل به انجام تعمیرات و over hall دارم.
    علاقه به مهاجرت به کشوری دیگر دارم که در زمینه فولاد فعالیت کنم. کشور مورد نظر فرقی نداره اروپا یا آسیا باشه.
    قطر یا بحرین . همان . استرالیا. بلژیک . هلند . سوئد . ایتالیا……. فرقی نداره مدرک زبان هم ندارم.لطفا راهنمایی بفرماييد

  34. اعظم افرایی گفت:

    سلام من جواز کسب مونتاژ صنایع فلزی دارم و در زمینه مونتاژ مصنوعات چوبی(تخت و کمد و‌..) هم هفت سال بیمه دارم.ایلتس هفت بگیرم شرایط کار برای من در استرالیا هست

  35. مریم گفت:

    سلام وقتتون بخیر من کارشناس ارشد یک اداره دولتی با مدرک لیسانس مرتبط با شغلم و سابقه کار 17 سال هستم میخواستم ببینم برای حسابداری میتونم اقدام کنم ؟ در ضمن دوره زبان هم برام برگزار شده و دارم برای آیلس میخونم .

  36. davood گفت:

    سلام .من بیست وهشت سال دارم با چهارسال سابقه بیمه ومدرک کارشناسی و همچنین ارشدمو در رشته زمین شناسی گرایش مهندسی از دانشگاههای دولتی گرفتم وزبان هم برای گرفتن نمره هفت ایلتس پیگیر هستم.آیا با وجود این شرایط احتمال گرفتن ویزا برای من در استرالیا هست؟

  37. Y گفت:

    سلام من كارمند بانك هستم
    سه سال سابقه دارم
    ليسانس مديريت دارم
    اگه مدرگ زبان بگيرم چقد زمان ميره مه أقامت بگيرم؟

  38. حمید گفت:

    سلام
    دوست عزیز بنده لیسانس حسابداری در دانشگاه دولتی دارم
    الانم مشغول به ادامه تحصیل در فوق لیسانس در دانشگاه دولتی می باشم
    2 سال سابقه کار حسابرسی و 2 سال سابقه کار در شرکت نفت دارم و الانم مشغولم
    زبانمم در حد خوبی هستش و فک کنم نمره 6 و7 هفت ایلتس رو بگیریم
    متاهل هستم
    بنظرتان میتونم برم استرالیا؟؟؟
    چه باید بکنم؟؟؟؟

  39. وحید گفت:

    سلام من 25 سالمه و جوشکار برق و co2 هستم و حدود سه سال سابقه بیمه دارم و در شرکتهای بزرگی مثل ماموت و زال تجهیز سابقه کار دارم میخاستم ببینم به نظر شما میتونم برای اقمت کاری ویزا بگیرم ممنون

  40. ali گفت:

    سلام من شغلم بافندگی قالهای تمام ابریشم هست که به اروپا صادر میشه ایا برای من میشه کاری کرد

  41. وحید گفت:

    سلام من 25 سالمه و جوشکار برق و co2 هستم و چهار سال سابقه بیمه دارم میخاشتم ببینم برای جوشکاری میتونم ویزای کار بگیرم ؟ و هزینه این کار چقدر میشه ممنون در ضمن مدرک تحصیلی من دیپلم مکانیک خودرو هستش

  42. طاهر گفت:

    باسلام من جوان 24ساله هستم بامدرک دیپلم صنایع فلزی ولی یک مدرک مهارت جوشکاری ازسازمان پارسه دارم باترجمه مدرک من علاقه به مهاجرت کاری به کشورهای اروپای یااسترالیا رادارم لطفا راهنماییم کنید 09148134406

  43. امیری گفت:

    سلام من کارم نجاری همان کابینت سازی هستم من زبانم خوب نیست اما خودم جواز کسب دارم که مشغول کار بودم اگر سابقه کار بخوان باید از جای معطبر باشه مثلا شرکت باشه یا نه و چقدر زمان میبرد تا کار ما انجام بگیرد

  44. ایمان گفت:

    سلام و پیشاپیش ممنون.
    برای نجات غریقی ،ویزای کار استرالیا میشه گرفت؟

  45. امیر گفت:

    سلام امیر-33 ساله تهران-لیسانس برق قدرت دانشگاه سراسری همدان -مجرد-آیلتس:L6,R6,W7,S7.5 overall6.5-یکسال و نیم سابقه کار با بیمه در زمینه اتوماسیون ،کنترل، اسکادا شرکت خصوصی تهران-۷ سال سابقه با بیمه مهندس برق ارشد کشتیرانی شرکت نفت- برای ۱۸۹ حساب کردم امتیاز ۵۵ ولی برای ۱۹۰ امتیازم ۶۰ میشه- حق الوکاله ویزای ۱۹۰ چقدره؟ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای هر دو پروسه کاری کشور استرالیا اقدام انجام می شود که برای اطلاعات بیشتر و تعرفه قیمت با مشاورین موسسه در تماس باشید

  46. محسن گفت:

    سلام
    من دارای مدرک تحصیلی لیسانس مکانیگ(ساخت و تولید)هستم
    دارم مدرک زبان و مدرک فنیcncهم میگیرم.سن۲۵.
    سابقه کار هم در صنعت نظامی دارم ک بعیده به دلایل امنیتی بهم بدند .
    ایا شرایط کافی جهت اقامت کاری دارم.
    و این ک ایا کار نیز ب کمک وکیل رزرو شده یا تازه باید بعد رفتن دنبال کار بگردم؟!

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای کسب ویزای کار در کشور استرالیا نیازمند مدرک زبان آیلتس نمره 7 و 2 سال سابقه کار با بیمه می باشید و در صورت داشتن این مدارک می توانید برای ویزای کار کشور استرالیا اقدام نمایید

  47. علیرضا گفت:

    با سلام
    برای اقامت و ویزای کاری چه باید کرد…
    من کارشناس مکانیک هستم و 8 سال سابقه کار مفید و مرتبط داشتم…
    آیا استرالیا جای خوبی واسه کار و اقامته…
    چند وقت طول میکشه از موقع اقدام
    من زبانم خوب نیس … باید حداقل نمره 6.5 آیلتس و داشته باشم؟
    کلا با همه مخارج بلیط و غیره و بیکاری اوایل اونجا و بقیه چیزا چقد هزینه داره… یعنی چقد پول میخواد؟

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      برای ویزا کار در کشور استرالیا باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشید که نمره ی مورد نیاز برای این کار نمره ی 7 در آزمون IELTS می باشد.مدت زمان انجام این کار حدود 2 سال می باشد.
      هزینه متفرقه متناسب با زمان انجام کار متغیر می باشد

  48. shirin گفت:

    با عرض سلام خدمت شما وبا سپاس فراوان از سایت خیلی خوبتون من 32 سال دارم مدرک ایتلس با نمره 7 و برنامه نویسی جاوا از موسسه ی فنی و حرفه ای دارم و به مدت 1 سال است که در یک شرکت خصوصی در حیطه ی برنامه نویسی کار می کنم مجرد هستم خیلی علاقمند م که برای اقامت دائم و کار به یک کشور اروپایی یا استرالیا مهاجرت کنم با این شرایطی که دارم امکان دارد شما چه کشورهایی را پیشنهاد می کنید با سپاس از شما

    • آریانا پارس گفت:

      سلام با توجه به شرايط فعلي كشور ها براي مهاجرين خارجي،اگر مدرك تحصيلي نداشته باشيد فقط در صورتي ميتونيد از به يك كشور اروپايي مهاجرت كنيد كه يك پيشنهاد كار از يك شركت اروپايي داشته باشيد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *