شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت مالتا

اقامت در کشور مالتا

افرادی که قصد مهاجرت به مالتا و دریافت اقامت مالتا را دارند باید به برخی از نکات و روش های مهاجرتی به این کشور توجه داشته باشند. در این مقاله به آشنای با کشور مالتا و روش های دریافت اقامت این کشور می پردازیم.

کشور مالتا جزیره بسیار کوچک در جنوب کشور ایتالیاست که از لحاظ آب و هوایی دارای شرایط مدیترانه ای می باشد. کشور مالتا که در تاریخ خود تحت استعمار کشورهای مختلف اروپای قرار داشت بالاخره استقلال خود را در سال ۱۹۷۴ از انگلستان بدست آورد. زبان رایج کشور مالتا انگلیسی می باشد ولی زبان رسمی آن مالت می باشد.

کشور مالتا دارای جمعیت بسیار کم و حدود ۵۰۰ هزار نفر دارد که در کشوری به وسعت ۳۱۶ کیلومتر مربع زندگی می کنند. پول رایج ان یورو می باشد و هم عضو اتحادیه اروپا و عضو شینگن می باشد. نزدیکترین کشور به این جزیره از لحاظ جغرافیایی کشور ایتالیا با مساحت ۲۵۵ کیلومتر می باشد که از طریق دریا می باشد.

کشور مالتا متاسفانه در حال حاضر در ایران هیچگونه سفارت و فعالیت سیاسی ندارد ولی در کشوری مثل ترکیه دارای سفارت می باشد. در حال حاضر تمام امور مربوط به شهروندان دو طرف را سفارت لهستان به عهده دارد.

اخذ اقامت در کشور مالتا به دو نحو اقامت موقت و دائم می باشد. از مزیت های اخذ اقامت در این کشور اجازه تحصیل، زندگی، سفر به کشورهای حوزه شینگن بدون اخذ روادید مجدد.

اقامت موقت

اخذ اقامت موقت در این کشور به روش های مختلف قابل دریافت می باشد. از جمله این روش ها ویزای تحصیلی است که منجر به یک اقامت موقت تحصیل هست. (البته در صورت پیدا کردن کار به دائم منجر می گردد)

گذراندن دوره زبان نیز از دیگر روش های اخذ اقامت موقت می باشد که افراد میتوانند برای تقویت زبان انگلیسی خود به یکی از کالج های این کشور رفته و جهت اخذ اقامت اقدام نمایند.

اقامت دائم

یکی از قوانین جامع در همه ی کشورهای اتحادیه اروپا این است که اقامت موقت پس از چندسال و به شرط کار کردن در آن کشور منجر به اقامت دائم خواهد شد. از دیگر شرایط اخذ اقامت مالتا خرید ملک می باشد.

خرید ملک

از شروط خرید ملک که توسط دولت بر متقاضی تحمیل می گردد تعهد ۵ ساله که در مدت زمان این سکونت اجازه جابجایی به فرد داده نمی شود. فرد متقاضی اخذ اقامت از طریق خرید ملک می بایست ملکی را به مبلغ ۳۵۰ هزار یورو خریداری نماید.

یک تبصره نیز در این مورد وجود دارد و اینکه فرد میتواند به ازای خرید ملک مبلغ ۱۶هزار یورو اجاره ماهیانه بپردازد. هر فرد پس از اینکه تاییده اخذ مدارک اقامت را دریافت نمودند به مدت ۴ ماه فرصت دارند تا سندی را دال بر خرید یا اجاره ملک به اداره مهاجرت ارائه نمایند.

از دیگر روش های اخذ اقامت دائم سرمایه گذاری در اوراق بهادار می باشد. در این روش فرد متقاضی میبایست مبلغ ۲۵۰ هزار یوروبه عنوان سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه و سهام به موجب درامد کل کشور سرمایه گذاری نماید.

این سرمایه گذاری می باست به مدت ۵سال در حساب دولت باقی بماند یامعادل ۱۰۰هزار یورو بلاعوض در دستگاه های مالی کشور مالتا سرمایه گذاری نمایید.

روند بررسی درخواست یک متقاضی

  • ابتدا باید مدارک هوییتی فرد به کمیته تشخیص ارائه گردد
  • پس از گذشت ۵ روز پاسخ هویت و امکان سرمایه گذاری یا عدم تایید ان اعلام می گردد.
  • پس از ۹۰ روز کمیته مدارک متقاضی جهت موافقت رسما تایید یا رد می شود.
  • پس از ۱۲۰ روز تایید یا عدم درخواست متقاضی از دولت مالتا اعلام می گردد.
  • پس از ۱۲۵ روز سهمیه مالی فرد اعلام میگردد که باید ظرف ۲۰ روز واریز گردد.
  • روز ۱۴۵ ام روز انقضای این فزصت می باشد.
  • پس از ۲۴۰ روز تمام روند سرمایه گذاری فرد در مالتا به اتمام می رسد و متقاضی در جهت سرمایه گذاری در اوراق بهادر به مبلغ ۱۵۰ هزار یورو و یا خرید یا اجاره ملک می بایست اقدام نماید.

همراهان عزیز جهت اخذ اطلاعات تکمیلی برای اقدام به اخذ اقامت مالتا می توانند از مشاوره رایگان موسسه آریاناپارس بهره بگیرند.

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *