شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

شرایط گرفتن اقامت برزیل

شرایط گرفتن اقامت برزیل و تشریح

راه های مختلف و زیادی برای مهاجرت به کشورهای مختلف وجود دارد . امروزه تعدادی از خانواده ها بنابر اهدافشان قصد مهاجرت به برزیل را دارند . برای مهاجرت کردن به برزیل باید شرایط گرفتن اقامت آن را بدانید . از جمله راه هایی که می توانید بصورت قانونی به برزیل مهاجرت کنید می توان به تحصیل ، کار ، سرمایه گذاری و ثبت شرکت ، ازدواج و تولد اشاره کرد .

برزیل هم همانند کشورهای دیگر شرایط اقامت خاص خود را دارد ، هر شخص با دانستن شرایط گرفتن اقامت برزیل می تواند تصمیم درستی در این زمینه بگیرد . سعی کنید برای گرفتن اقامت به خوبی تحقیق کنید و شرایط را بسنجید و بعد برای گرفتن اقامت برزیل اقدام کنید .

کشور برزیل بزرگترین کشور آمریکای جنوبی می باشد . این کشور غول اقتصادی آمریکای لاتین می باشد . این کشور در دوره ی شکوفائی است و ثبات مالی دارد . پایتخت این کشور برازیلیا و زبان رسمی آن پرتغالی می باشد .

گرفتن اقامت از طریق تولد در کشور برزیل

باید بدانید که کشورها در دادن تابعیت خود یا از سیستم خاک استفاده می کنند یا خون ، برزیل از جمله کشورهایی است که از قانون خاک پیروی می کند . هر کودکی که در برزیل به دنیا بیاید شهروند برزیل محسوب می شود حتی اگر پدر و مادر فرزند خارجی باشند و نکته جالب این است که بقیه فرزندان هم می توانند اقامت دائم برزیل را کسب کنند .

فرزندانی که در کشور برزیل به دنیا بیایند ولی پدر و مادر آنها خارجی باشند ولی در برزیل زندگی کنند تابعیت را می گیرند .
فرزندانی که در خارج از کشور برزیل و از یک پدر و مادر برزیلی متولد شوند اگر قبل از سن بلوغ باشد توسط پدر و مادر و اگر بعد از سن بلوغ باشند باید خودشان برای این مسئله اقدام کنند .

گرفتن تابعیت کشور برزیل

برای گرفتن تابعیت کشور برزیل متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند .
_ باتوجه به قوانین کشور برزیل ، ظرفیت حقوقی داشته باشند .
_ تکمیل فرم ثبت نام
_ مدارکی دال بر اقامت مدام به مدت 4 سال در برزیل
_ تسلط به زبان پرتغالی و …
_ شغل ، اموال و حرفه ای که ثابت کند که شخص قابلیت حمایت خود و خانواده اش را دارد .
_ ازدواج باشخصی که شهروند برزیل است .
_ عدم وجود هرگونه شکایت ، جرم و جنایت
_ نداشتن بدهی مالیاتی
_ داشتن گواهی سلامت

اگر شخصی شهروند برزیل شود حق رأی دارد ، حق استخدام در مشاغل دولتی به جز چند مورد استثناء را دارد ، حق گرفتن پاسپورت دارد ، و حق گرفتن همه خدمات شهروندی برزیل که به دلیل سن و یا معلولیت رایگان می باشد را دارد .

گرفتن اقامت برزیل از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری

برای دریافت این نوع از اقامت شخص باید حداقل 000/50 دلار برای ایجاد یک شرکت داشته باشد ، و حسابی باید به نام شخص باید در برزیل افتتاح شود . متقاضی از این طریق اقامت 1 ساله کسب کند و آن را تمدید کند و کسب اقامت دائم را امکان پذیر کند .

اگر فرد با یک شخص برزیلی ازدواج کند نیز می تواند اقامت دائم این کشور را بدست آورد .

گرفتن اقامت برزیل از طریق کار

برای گرفتن کار در برزیل شخص باید در برزیل کارفرما داشته باشد و این کارفرما باید اجازه حذف نیروی خارجی را داشته باشد ، داشتن حداقل مدرک لیسانس و تجربه کاری از الزامات اخذ ویزای کار در این کشور است . آشنا بودن به زبان پرتغالی می تواند شانس شما را بالا ببرد . متقاضی اگر 3 یا 4 سال در این کشور کار کند و مالیات پرداخت کند می تواند اقامت دائم را دریافت کند.

گرفتن اقامت برزیل از طریق تحصیل

دانشگاه های کشور برزیل از رنکینگ های بالایی برخوردار هستند مثل سایر کشورها ، دانشگاه های این کشور نیز به 2 دسته دولتی و خصوصی تقسیم می شوند ، دانشگاه های دولتی تقریباً به صورت رایگان هستند ولی دانشگاه های خصوصی سالیانه 5000 تا 6000 دلار هزینه دریافت می کنند .

طول دوره لیسانس در این کشور 4 ساله است و اجازه کار 10 ساعت در هفته می باشد . طول دوره کارشناسی ارشد 2 ساله می باشد و شخص 20 ساعت در هفته می تواند کار کند و در مقطع دکتری بین 3 تا 5 سال می باشد که نوعی شغل تمام وقت به حساب می آید . شخص پس از اتمام تحصیل می تواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کند .

اگر اقامت کشور برزیل را داشته باشید

می توانید خرید و فروش ملک در برزیل انجام دهید ، از بانک های دولتی با سود کم وام دریافت کنید ، ارز به این کشور منتقل کنید ، در کشور برزیل کار کنید و اگر پاسپورت آن را داشته باشید می توانید بدون ویزا به 155 کشور دنیا سفر کنید ، فرزندانتان در مدرسه های برزیل و خود شما در دانشگاه های برزیل به صورت رایگان تحصیل کنید و نیز امکان تجارت با کشورهای آمریکایی ، اروپایی و سایر کشورها را نیز دارید .

در نهایت باید گفت که اخذ اقامت برزیل مطلوب می باشد . شخص باید شرایط خود را بسنجد و بعد برای گرفتن اقامت برزیل اقدام کند برای آگاهی از این شرایط بهتر است که از وکلای مجرب مهاجرتی بهره ببرید و این اقدامات را توسط موسسات حقوقی معتبر انجام دهید .

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *