شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به اتریش

بررسی شرایط مهاجرت به اتریش

کشور اتریش از آن دسته کشورهای اتحادیه اروپا می باشد که علاقه مندان خاص خود را دارد و به صورت معمول افرادی که علاقه ای به زبان آلمانی دارند و به دنبال شرایط معقول تری می باشند به فکر مهاجرت به اتریش هستند. لازم به ذکر است شهر وین در کشور اتریش بعنوان برترین شهر اروپا شناخته شد. این کشور حالت های مختلفی را برای ورود به کشور خود در نظر گرفته است که به تحلیل و بررسی هریک از شرایط پرداخته می شود.

1- ویزای توریستی کشور اتریش :

بصورت معمول متقاضیان اخذ ویزای توریستی اتریش باید مدارکی را برای سفارت تنظیم و تهیه کنند که نشان دهنده برگشت فرد به کشورخود می باشد. ویزای توریستی به منظور سپری کردن یک دوره زمانی در خاک کشور اتریش می باشند که علاقه مندان به بازدید از این کشور می توانند در خواست روادید داده و پس از سپری کردن مراحل اداری، مدت زمان مشخصی را در این کشور سپری کنند.

کشور اتریش در محدوده شینگن می باشد و افراد برای کسب روادید باید فرم شینگن را پر کرده و برای سفارت اتریش اقدام نمایند. لازم بذکر است دلیل سفر به کشور اتریش باید توجیه کننده بوده که می توان با دعوت نامه این نکته را اثبات کرد.

2- ویزای کار کشور اتریش:

بصورت معمول متقاضیان و یا علاقه مندان به مهاجرت به اتریش در قدم اول به دنبال کسب درآمد از این کشور می باشند که برای تحقق یافتن این خواسته، پیش فرض هایی باید رعایت شود.

قدم اول داشتن پیشنهاد شغلی یا job offer است که در صورت یافتن آن، فرد متقاضی باید برای آن درخواست داده و در انتظار مراحل قانونی آن باشد که بدین شرح است.

در ابتدا کار فرما، حرفه مورد نظر خود را بصورت آگهی در کشور اتریش و اتحادیه اروپا ارائه می دهد و اگر فرد مورد نظر در این محدوده نبود می توان برای کسب ویزای کار اقدام کرد. لازم بذکر اس پس از 3 سال کار و پرداخت مالیات تبدیل به اقامت دائم می شود.

3- ویزای تحصیلی کشور اتریش:

با توجه به سختی روند اخذ ویزای کار در کشور اتریش، علاقه مندان به کشور اتریش از طریق ادامه تحصیلات وارد این کشور شده و پس از اتمام آن از تبدیل ویزا بهره مند می شود.

دسته دوم افراد هم، دانشجویان می باشند که کشور اتریش را به واسطه تحصیلات رایگان و دانشگاه های برتر انتخاب می کنند.

افراد با شرایط مختلف می توانند برای ادامه تحصیل در کشور اتریش اقدام کرده و از تحصیل در دانشگاه های برتر این کشور بهره مند شوند.

لازم بذکر است که برای ادامه تحصیل در کشور اتریش نیاز به مدرک زبان نمی باشند و  دانشجویان می توانند دوره های زبان خود را در خاک اتریش سپری کرده و پس از تکمیل این دوره برای دانشگاه های کشور اتریش اقدام نمایند.

4- ویزای سرمایه گذاری کشور اتریش :

در حال حاضر افراد برای سرمایه گذاری در کشور اتریش باید از طریق ثبت شرکت اقدام نمایند و پس از سپری کردن دوره ای حدود 3 سال به اقامت دائم منجر شود. برای انجام و عملی کردن این پروسه در ابتدای کار نیاز به شریک اتریشی دارند که حداقل 51 درصد سهام شرکت به نام او باشد. مراحل اخذ ویزای سرمایه گذاری کشور اتریش را می توانید در صفحه مربوطه مطالعه کرده و در صورت لزوم چنین تصمیمی را اتخاذ کرد.

مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مراحل انجام پروسه های مختلف می باشد. موسسه ی آریانا پارس با بهره گیری از چنید وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان  و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به کشور اتریش را فراهم آورده است.

 

دیدگاه ها

18 پاسخ به “مهاجرت به اتریش”

  1. سحر معمار گفت:

    سلام روز بخیر من مدرک ارشد حقوق خصوصی دارم و 33 سالم هست آیا امکان ادامه تحصیل رشته خودم در اتریش وجود دارد؟
    زبان در حد دانشگاهی بلدم
    مجرد هستم
    با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام شما چنانچه فارغ التحصیل از دانشگاه سراسری باشید می توانید برای اتریش اقدام نمایید. البته در نظر داشته باشید هر چقدر سن شما بالاتر باشد شانس ویزای شما کمتر خواهد شد.

  2. مریم گفت:

    سلام
    در روش اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری باید شریک اتریشی پیدا کنیم که 51 در صد شر کت به نام اون باشه و با سرمایه گذاری 49 درصد بقیه اش رو به نام ما میکنه ؟ اگر جواب مثبته چطور شخص مورد نظر رو می تونیم پیدا کنیم و چطور بهش اعتماد کنیم ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام بله شما برای ثبت شرکت نیاز به یک شریکی که پاس کشور اتریش را دارا می باشد دارید که بتوانید 51% از سهم سهامتون را به نام ایشان بزنید قطعا این شخص باید مورد اطمینان شما باشد و از قبل شناخته شده باشد. قطعا این کار هم کار راحتی نمی باشد.

  3. vida گفت:

    با سلام و احترام
    من 36 سال دارم – مدرك تحصيلي كارشناسي مهندسي نرم افزار از e-learning از دانشگاه دولتي شيراز رو دارم با معدل 13.5 و نزديك به 12 سال در كار هاي مديا مانند video editing- graphic- و جلوهاي ويژه و انيميشن بوده ام و سابقه كار مستند ندارم – آشناييم به زبان انگليسي خوبه و لي بايد براي مدرك اقدام كنم – داراي همسر و يك فرزند 3 ساله هستم.ميخواستم براي مهاجرت اقدام كنم – لطفا راهنمايي بفرماييد.متشكرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      بهترین روش مهاجرت که تحصیل هست ولی برای کار در اتریش نکته بسیار مهم تسلط به زبان همان کشور میباشد و در حالت بهتر داشتن یک درخواست کار یا قرار داد کاری از کارفرمایی مشخص هست که میتوان از سایت های کاریابی آن را پیگیری کرد

  4. مرضیه گفت:

    باسلام خانمی هستم ۳۴ساله ۷سال سابقه آرایشگری حرفه ای دارم وسالندارهستم ولیسانس معماری،همسرم لیسانس مدیریت وکارمندباسابقه ۱۷سال ویک فرزند۱۲ساله داریم ،خواهان اقامت اتریش هستیم.سپاس ازراهنماییتون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اقامت اتریش باید یا از لحاظ ثبت شرکت و سرمایه گذاری با حد اقل 150 هزار یورو سرمایه اولیه اقدام کنید یا از لحاظ تحصیل و یا تمکن مالی . لطفا با موسسه تماس بگیریدhttps://arianaabroad.com

  5. آهو گفت:

    سلام من در افغانستان استم ایا میتوانم ویزه کاری اترش دریفت نمایم هزینه مصرف چه مقدار میباشد ؟

  6. سعید گفت:

    سلام. من 42سالمه.کاردانی رشته ابیاری کشاورزی ازدانشگاه دولتی دارم.همسرم کارشناسی روانشناسی . دوفرذند8و13ساله دارم…15سال سابقه سرپرستی اجرایی درزمینه خطوط اب وفاضلاب شهری دارم.ایا میتوانم جهت کارواقامت دراتریش اقدام نمایم..ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      الویت کارفرماها با افراد خودشان و فارغ التحصیلان خودشان میباشد تا انهارا شاغل کنند، مگرینکه درخواست شغلی داشته باشید.
      برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید:
      https://arianaabroad.com/

  7. محمد رضا ریحانی گفت:

    سلام من در زمینه تولید قایقهای لوکس تفریحی با هزینه تولید بسیار مناسب از یک روش اختصاصی و یا تولید سایر قایقهای دگر مثل قایقهای دلفیینی که این رو زها طرفداران زیادی دارد و قابلیت حرکت در زیر اب را دارد رو میخواهم در کشور اتریش انجام بدهم با یک سرمایه گذار اتریشی لطفا راهنمایی بفرمایید ضمنا رشته تحصیلی من مرتبط نیست ولی اطلا عات کافی در این زمینه دارم و زمینه فعالیت من در ایران هم تولید قایق میباشد

    • آریانا پارس گفت:

      سلام شما برای انجام این کار نیازمند پیدا کردن یک کار فرما که بتواند تو حیطه ی کاریتون ساپورتتون کند می باشید. وبعد از آن می توانید برای ویزای کاری اتریش اقدام نمایید. و چنانچه بخواهید ثبت شرکت در راستای حرفه ی خود داشته باشید باید حتما شریک مالی که پاس کشور اتریش را دارد را داشته باشید که بتوانید 51% از سهم سهامتون را به نام ایشون بزنید.

  8. امید گفت:

    سلام من 34 سالمه.لیسانس الکترونیک دارم. و کارمند مترو(راهبر قطار) هستم و8 سال هست که سابقه دارم وهمچنان مشغول بکار هستم..متاهلم و یک دختر 15ماهه دارم/.همسرم فوق دیپلم امور بانکی میباشد.زبان بلد نیستم ولی تازه شروع به یادگیری کردم.
    ایا بااین شرایط امکانش هست که بتونم اقامت کاری در اتریش بگیرم باتوجه به اینکه 8سال سابقه راهبری یا هموم لوکوموتیورانی قطار را دارم..لطفا راهنماییم کنید..باتشکر از شما

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با داشتن مدرک زبان و بودن در لیست مشاغل مورد نیاز کشور مقصد امکان پذیرش و دریافت ویزای کار را دارید . البته چون سوابق کاری شما کمی خاص هست . سختتر و طولانیتر پرسه را باید طی نمایید

  9. هادي غرقابي گفت:

    سلام من 32 سالمه . فوق ليسانس علوم سياسي و روابط بين الملل دارم. متاهلم و دو پسر 2 و 4 ساله دارم . همسرم زبان انگليسي دانشگاهي نيمه كاره خوند. با اين شرايط محبت بفرماييد براي راهنمايي :
    1- ميخوام پزشكي در اتريش يا المان بخونم از پايه مثلا دبيرستان و ديپلم مرتبط با اون .
    2- زبان بلد نيستم
    3-تخصص برق ساختمان مدرك فني حرفه اي دارم
    4 – وضعيت سربازي پسرام و اينكه اجازه خروج دارن يا نه ؟
    5- تحصيلات همسرم ارزشي داره براي مهاجرت؟
    6- با توجه به سنم تحصيلم تخصصم فرزندانم اونجا ميتونم چه كار و درامدي داشته باشم ؟
    چطوري تحصيل كنم و …
    متشكر از شما

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای ورود به رشته پزشکی محدودیت سنی تا 22 سال میباشد و نیاز به قبولی کنکور سراسری در رشته پزشکی ایران هستید بعلاوه مدرک زبان b1 آلمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *