شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به لهستان

بررسی شرایط مهاجرت به لهستان

کشور لهستان در مرکز اروپا واقع شده است که پایتخت آن شهر ورشو می باشد. افراد از راه های مختلف برای مهاجرت به لهستان می توانند اقدام نمایند.

1- ویزای توریستی کشور لهستان :

یکی از راه های ورود به کشور لهستان، اخذ ویزای توریستی این کشور می باشد که افراد در صورت اخذ روادید می توانند مدت زمان مشخص را در لهستان سپری کنند. ماهیت ویزای توریستی سپری کردن یک مدت مشخص در یک کشور می باشد که پس از مدت زمان تعیین شده ملزم به خروج می باشید.

فلذا ویزای توریستی انتخاب مناسبی برای مهاجرت به یک کشور علی الخصوص کشور لهستان نمی باشد و علاقه مندان به این کشور می توانند در زمانی که در خاک این کشور حضور دارند، شرایط کاری و کارآفرینی این کشور را مورد بررسی قرار داده و پس از بازگشت به کشور مبداء برای ویزای کار و یا سرمایه گذاری اقدام نمایند.

2- ویزای کاری کشور لهستان :

قوانین حقوقی کار در کشور لهستان همانند سایر کشور های اتحادیه اروپا نیازمند شرایط بخصوصی است که در صورت احراز شرایط مورد نظر افراد می توانند برای اقامت دائم کشور لهستان لقدام نمایند. مهم ترین اصل در کسب ویزای کار، اخذ دعوت نامه ی کاری از یک کارفرما در کشور لهستان است که اگر فرد متقاضی موفق به اخذ آن شود، می تواند برای ویزای کار اقدام کرده و از خدمات آن بهره مند شوند.

لازم بذکر است در صورت اخذ ویزای کار لهستان، فرد متقاضی می تواند همسر و فرزند زیر 18 سال خود را به همراه داشته باشد.

3- ویزای تحصیلی کشور لهستان :

لهستان از آن دسته کشور های غیر انگلیسی زبان می باشد که تحصیلات خود را در تمام مقاطع به زبان انگلیسی ارائه می دهد که یکی از نکات برتر لهستان هم به حساب می آید. دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشور لهستان باید مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی ارائه دهند تا اجازه ورود ه دانشگاه های کشور لهستان را داشته باشند. لازم بذکر است برخی دانشگاه های کشور لهستان به دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل که مدرک زبان لازمه را در اختیار ندارند. اجازه سپری کردن دوره ی زبان قبل از دانشگاه را صادر می کند.

تحصیلات در مقطع لیسانس سه سال بصورت معمول ارائه می شود که می توان بعنوان امتیاز مثبت لهستان در نظر گرفت.

لازم بذکر است که کشور لهستان اجازه ورود همراه به دانشجویان را اعطا نمی کند.

یکی از روش های ورود به کشور لهستان سپری کردن دوره ای تحصیلی و پس از آن تبدیل به ویزای کار کرده و موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شوند.

اخذ نمایندگی از بسیاری دانشگاه ها و مراکز معتبر جهان، ارائه صدها پرونده موفق به چنیدن سفارت کشورهای مختلف دنیا و ایجاد رابطه مبتنی بر رضایت قلبی و اطمینان خاطر موکلین عزیز همواره بزرگ ترین افتخار موسسه آریانا پارس بوده و سرلوحه عملکرد آتی آن نیز خواهد بود.

4- ویزای سرمایه گذاری لهستان :

ثبت شرکت در کشور لهستان مطمئن ترین روش برای اخذ ویزای سرمایه گذاری این کشور می باشد که افراد می توانند برای این پروسه مهاجرتی اقدام نمایند.

شرایط شرکت در کشور لهستان با سایر کشورهای حوزه اتحادیه اروپا متفاوت می باشد، علاقه مندانی که قصد اقامت در یکی از کشور های حوزه شینگن و اتحادیه اروپا را دارند می توانند با ثبت شرکت در کشور لهستان به خواسته خود برسند. افرادی که موفق به ثبت شرکت در کشور لهستان می شوند، می توانند پس از سپری کردن 4 تا 5 سال اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

 

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *