شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی لهستان

ویژگی های ویزای توریستی لهستان

کشور لهستان در مرکز اروپا واقع شده است و از شرق با آلمان، از شمال با جمهوری چک، از جنوب با روسیه هم مرز است که ورشو به عنوان بزرگترین و پایتخت این کشور محسوب می شود. ویزای توریستی لهستان با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. بصورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هریک از کشورها فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور انتخابی فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

ویزای توریستی لهستان مخصوص سفر های کوتاه مدت یا دیدار اعضای خانواده و بستگان است که برای سفر به این کشور احتیاج به اخذ ویزای شینگن می باشد. برای اخذ ویزای در ابتدا به ساکن باید از سفارت وقت مصاحبه رزرو کرده و تاریخ و ساعت مقرر جهت مصاحبه و انگشت نگاری به عمل مورد نظر مراجعه نمود. لازم بذکر است در صورتی که بصورت خانوادگی قصد سفر را دارید هرکدام از اعضاء باید مجزا فرم پر کنند و تمام افراد بالای 12 سال انگشت نگاری می شوند. از تمامی مدارک فتوکپی داشته باشید که کپی آن ها مورد بررسی قرار می گیرد و اصل مدارک به شما بازگردانده می شود. مبلغ سفارت هم همزمان ارائه مدارک باید پرداخت کرد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی :

1- شناسنامه و در صورتی که متاهل می باشید قباله ازدواج هم لازم می باشد.

2- گذرنامه رسمی که حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

3- نامه های بانکی که شامل استطاعت مالی و گردش مالی ماهیانه می باشد.

4- اسناد مالکیت منزل  یا زمین

5- در صورت دانشجو بودن، نامه اشتغال به تحصیل

6- بیمه مسافرتی

7- رزرو هتل و بلیط هواپیما

8- اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی که متناسب با حرفه ی ایران متفاوت می باشد. به صورت معمول گواهی اشتغال به کار برای افرادی که بعنوان کارمند در ایران  مشغول به کار می باشند و در صورت حرفه شخصی خود نیاز به جواز کسب هستید.

تجرد یا تاهل افراد در شانس ویزا تاثیر گذار می باشد، گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور لهستان برای افرادی که خانواده خود را در ایران دارند بسیار بیشتر می باشد و در صورت اقدام خانواده و یا اگر فردی مجری برای ویزای توریستی اقدام نماید و از شانس پاییین تری برخوردار هستند. بطور مثال اگر در یک خانوداه 4 نفری پدر و مادر خانواده بصورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای کشور لهستان نمایند شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی اقدام نمایند شانس افراد کاهش می یابد.

از فاکتور های مهم برای اخذ ویزای توریستی،دعوت نامه می باشد. اگر یک فرد از اقوام درجه یک فرد مثل پدر، مادر، برادر و یا خواهر در کشور لهستان حضور داشته باشند. شانس بالاتری برای دریافت ویزا خواهند بصورت کلی دعوت نامه حتی اگر از اقوام و یا دوستان هم باشد از نداشتن دعوت نامه بهتر است.

ویزاهای توریستی در دنیا به دو صورت ویزای تک وروده ( single entry  ) و یا ویزای چند وروده ( Multiple ) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. بصورتی که معمولا برای اولین بار ویزای تک وروده برای افراد صادر می شود.

ویزای توریستی لهستان همانند سایر کشورهای حاضر حوزه شینگن به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی این کشور شوند. مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می دهد. این مطلب بدین معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور لهستان می توانند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر شینگن شوند و حتی زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگر در حوزه شینگن سپری نمایند.

مهم ترین سوال افرادی که جهت اخذ ویزای توریستی کشور لهستان اقدام می نمایند این مطلب است که آیا فرد، پس از ورود به کشور لهستان می توانند در کشور لهستان اقامت دائم را اخذ نمایند؟!

موسسه مهاجرتی آریانا پارس با سال ها و تجربه درخشان خود را در امور مرتبط به اقامت اروپا و اخذ انواع ویزای در بسیاری از کشور دنیا سوال فوق را به این گونه پاسخ خواهد داد.

فرد در مدت حضور خود در کشور لهستان، بتواند یک موقعیت شغلی و یا دانشگاه مورد نظر و یا یک کار آفرینی را جهت اخذ اقامت لهستان فراهم آورد تا پس از بازگشت از این کشور بتواند برای دیگر ویزاها نظیر ویزای کاری، ویزای تحصیلی و یا اخذ اقامت کار آفرینی اقدام نماید.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه آریانا پارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت و یا سفر به خارج از کشور را فراهم آورده است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *