موسسه مشاوره شغلی و کاریابی بین المللی آتیه پردازان و موسسه سفیران حامی با نام تجاری آریاناپارس، دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شماره مجوز ۴۷۴۴۹۱ و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شماره مجوز ۴۲/۴۸۹۹۸


شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی چک

بررسی ویزای توریستی چک

وکلای با تجربه موسسه مهاجرتی آریانا پارس می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی چک یاری رسانند. اخذ ویزای توریستی کشور چک، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. بصورت کلی برای اخذ این ویزا هر یک از کشورهای مورد نظر، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت و افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

سوالی که برای علاقه مندان ویزای چک مطرح می شود که چه مدارکی برای اخذ ویزای توریستی لازم است؟

بصورت کلی فرد در صورت داشتن مدارک ذیل شانس بیشتری برای اخذ آن خواهد داشت؛

  • مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت، شناسنامه و ترجمه های آن
  • نامه های بانکی که نشان دهنده ی گردش مالی و استطاعت مالی افراد می باشد
  • اسناد مالکیت زمین یا ملک
  • نامه های کاری فرد که نشان دهنده ی وابستگی افراد به ایران است
  • نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را در جهت اخذ ویزای توریستی کشور چک، افزایش دهند.

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور چک برای افرادی که خانواده خود را در ایران دارند بسیار بیشتر می باشد و در صورت اقدام با خانواده و یا اگر فرد مجردی برای ویزای توریستی اقدام نماید از شانس پایین تری برخوردار هستند. بطور مثال اگر در یک خانواده ۳ نفری پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی کشور چک نمایند شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی اقدام نمایند شانس افراد کاهش می یابد.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا به دو صورت ویزای تک وروده (Single entry ) و یا ویزای چند وروده (Multiple  ) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. بصورتی که معمولا برای اولین بار ویزای تک وروده صادر می شود. لازم بذکر است ویزای توریستی چک همانند سایر کشورهای حاضر در حوزه شینگن، به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی این کشور شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می دهد. این مطلب بدین معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور چک می تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر اروپا شوند و حتی زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگر در حوزه شینگن سپری نماید.

 

بصورت کلی افراد پس از ورود به کشور چک می توانند یک فرصت شغلی مناسب و یا یک زمینه کار آفرینی را جهت اقامت این کشور برگزینند و پس از ورود به کشور ایران برای آنها اقدام نمایند تا موفق به اخذ اقامت این کشور شوند. روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت چک پس از ورود به کشور اتخاذ می نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه آریانا پارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهد.

 

0/5 ( 0 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *