شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

پزشکی در دانمارک

مهاجرت پزشکان به دانمارک

اقدام برای پزشکی در دانمارک شامل مهاجرت دندانپزشکان و پزشکان به این کشور می شود. پزشکان و دندانپزشکان برای مهاجرت به دانمارک می توانند از روش های مختلف، همچون ویزای کار در دانمارک و تحصیل در دانمارک اقدامات خود را صورت دهند. در این متن به شرایط ویزای کاری این گروه پرداخته شده است.

کسانی که از خارج از کشور دانمارک در رشته های پزشکی یا دندانپزشکی فارغ التحصیل شده اند، می توانند برای اقامت موقت دانمارک اقدام کنند. در این دوره اقامت موقت آنها می توانند اقدام به یادگیری زبان دانمارکی نموده و مراحل ثبت مدرک (آزمون های حرفه ای و…) را طی کنند تا بتوانند به عنوان پزشک یا دندانپزشک در دانمارک، مورد تأیید قرار گیرند.

افراد در صورت اخذ اقامت موقت که به منظور دریافت مجوز طبابت در دانمارک اعطا می شود، از اجازه کار در کشور دانمارک برخوردار نمی باشند. از این رو فرد باید برای یک اجازه کار مجزا با عنوان “اشتغال برای انطباق و اهداف آموزشی” (‘employment for adaptation and training purposes’) اقدام نماید. این پروسه نیز در واقع بخشی از فرایند ثبت مدرک است.

کدام کشور ها برای مهاجرت پزشکان مناسب است؟؟؟ برای پاسخ به این سوال شما می توانید ویدئو زیر را مشاهده نمایید.

اقدام برای پزشکی در دانمارک

راهنمای مرحله به مرحله ارسال درخواست به آژانس بین المللی استخدام و یکپارچه سازی دانمارک (SIR) توضیح داده می شود. پیش از اقدام حتما از واجد شرایط بودن خود برای این برنامه اطمینان حاصل کنید.

مدارک

در ابتدای کار مدارک مورد نیاز برای اقدام باید فراهم باشد. اگر مدارک ارسالی به یکی از زبان های انگلیسی، آلمانی، نروژی، سوئدی یا دانمارکی نیستند، باید ترجمه رسمی آنها به یکی از زبان های دانمارکی یا انگلیسی ارسال شود. بهتر است پیش از پر کردن فرم درخواست، مدارک ذیل آماده شود.

  • مدارک مربوط به پرداخت فی.
  • کپی تمام صفحات پاسپورت شامل صفحه کاور روی پاسپورت.
  • مدارک مربوط به قبولی مدرک تحصیلی فرد از طرف اداره ایمنی بیمار دانمارک.
  • مدارک مربوط به توانایی مالی فرد در دوره حضور در دانمارک.

کامل کردن فرم درخواست

در این مرحله فرد به فرم های درخواست دسترسی دارد. پیش از شروع این مرحله مطمئن شوید که مراحل قبلی به درستی و با دقت به سرانجام رسیده اند. تمامی فرم های درخواست، دستورالعمل های مشخص و دقیقی دارند که نشان می دهند فرم چگونه باید پر شود و چه مدارکی باید همراه با فرم فرستاده شوند.

ارسال درخواست

به صورت معمول پزشکان و دندانپزشکان می توانند از دو طریق برای ارسال درخواست اقدام نمایند. کسی که فرم آنلاین را پر کرده و فرستاده است، مرحله بعدی کار او فرایند بایومتریک است. درخواست کاغذی می تواند به یک مرکز دیپلماتیک دانمارکی (سفارت) یا مرکز درخواست در کشور محل اقامت شما فرستاده شود. پزشکان و دندانپزشکان که در کشور دانمارک اقامت دارند، می توانند از داخل این این کشور روند ارسال درخواست خود را طی کنند.

فرایند بایومتریک

پزشکان و دندانپزشکان برای دریافت اقامت باید ویژگی های بایومتریک خود را به ثبت برساند. این کار به معنی است تصویر صورت فرد و همچنین اثر انگشتش باید ثبت شده باشد. این اطلاعات در یک میکروچیپ که داخل کارت اقامت جا داده شده است ذخیره می شود. اگر فرد نخواهد که اطلاعات بایومتریک او ثبت شود، درخواست او ریجکت خواهد شد. یعنی درخواست فرد اصلا بررسی نخواهد شد.

کسی که درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال می کند باید ظرف مدت ۱۴ روز فرایند بایومتریک خود را به انجام برساند. کارهای بایومتریک در سفارت انجام می شود. این کار در ایستگاه پلیس محلی در دانمارک (که تجهیزات ثبت ویژگی های بایومتریک را دارد) و یا در مرکز شهروندان SIRI نیز می تواند به انجام برسد.

اگر به دلیل محدودیت وقت سفارت فرد نتواند کارهای بایومتریک خود را در ۱۴ روز به انجام برساند، این مساله باید از طریق ایمیل اطلاع داده شود و زمان انجام کارهای بایومتریک گفته شود تا درخواست فرد ریجکت نشود.

اگر فرم درخواست به صورت کاغذی ارسال شود، کارهای بایومتریک فقط از طریق سفارت قابل انجام است.

دریافت جواب

فردی که فرم درخواست خود را می فرستد و فرایند بایومتریک را نیز انجام می دهد به صورت میانگین ظرف مدت یک ماه جواب خود را دریافت خواهد کرد. این مدت زمان ممکن است در آینده تغییر کند که میزان دقیق زمان انتظار از طریق سایت قابل پیگیری است.

در حین این دوره خانواده فرد نیز اجازه اقامت در دانمارک را دارند. این اجازه اقامت برای همسر و فرزند زیر ۱۸ سال که با پدر و مادر خود زندگی می کند نیز صادر می شود.

مدت زمان اقامت

در ابتدا فرد اجازه اقامت دو ساله دارد. اگر در طی این دو سال فرد زبان دانمارکی را فرا بگیرد و مدرک آزمون زبان دانمارکی بگیرد، اجازه اقامت او برای دو سال دیگر تمدید می شود. تمدید اقامت از این روش بیش از ۴ سال امکان پذیر نیست.

مساله بسیار مهمی که در اینجا وجود دارد این است که فرد باید قبل از به پایان رسیدن اجازه اقامتش برای تمدید آن اقدام نماید. این اقدام هم برای اجازه اقامت و هم برای اجازه کار باید به انجام برسد. اگر فرد درخواست خود را برای تمدید وضعیت اقامتی اش ارسال کرده باشد، می تواند در کشور دانمارک بماند و کار خود را نیز ادامه دهد. این مساله حتی اگر SIRI هنوز جواب فرد را نداده باشد و اجازه اقامت یا کار قبلی منقضی شود نیز صادق است.

اعتبار کوتاه تر به دلیل منقضی شدن پاسپورت

اجازه اقامت فقط تا ۹۰ روز پیش از تاریخ انقضای پاسپورت اعتبار دارد. اگر دوره اعتبار پاسپورت از دوره اعتبار اجازه اقامت کمتر باشد، اجازه اقامت کوتاه تر خواهد شد. این مساله به این معنی است که اعتبار اجازه اقامت فرد از حدی که می تواند باشد کمتر خواهد شد. وقتی که پاسپورت جدید دریافت شود، فرد می تواند برای تمدید اجازه اقامت خود اقدام نماید. این کار در زود ترین زمان، ۳ ماه قبل از تاریخ انقضای اجازه اقامت انجام خواهد شد.

زبان دانمارکی

هر فرد بالای ۱۸ سال که اجازه اقامت کشور دانمارک را دارد و آدرسش را در اداره ثبت ملی دانمارک به ثبت رسانده است می تواند از کلاس زبان دانمارکی استفاده نمایند. معمولا شهرداری محل اقامت مسئول پیشنهاد دادن کلاس زبان مناسب و ارجاع فرد به مرکز زبان است. اگر تا یک ماه بعد از ثبت آدرس کلاس زبان به فرد معرفی نشد، او باید با شهرداری محل اقامت خود تماس بگیرد. معمولا کلاس های زبانِ افراد تازه وارد به دانمارک با هم برگزار می شود.

برای مهاجرت پزشکان به دانمارک حداقل های زبان الزامی می باشد، از همین رو پزشکان می توانند با بررسی از وب سایت رسمی کشور دانمارک اطلاعات جامع را بدست آورند. همچنین شرایط مهاجرت دندانپزشکان به دانمارک به همین منوال می باشد.

حقوق و اجازه هایی پزشکان و دندانپزشکان

در صورت مهاجرت پزشکان به دانمارک و همچنین مهاجرت دندانپزشکان به دانمارک برای این دسته از افراد حقوقی در نظر گرفته می شود.

  • کار

در بازه زمانی اقامت موقت برای ثبت مدرک، فرد اجازه کار ندارد. بنابراین برای امکان کار کردن، باید برای اجازه کار اقدام نماید. اگر فرد بخواهد اجازه کاری غیر از طبابت داشته باشد، باید یک جاب آفر مطابق با شرایط دانمارک ارائه نماید. الزام خاصی برای نوع شغل یا حتی تمام وقت بودن آن وجود ندارد. اما اجازه کار فقط تا زمانی معتبر است که اجازه اقامت موقت اعتبار دارد.

  • اقامت

اجازه اقامت و کاری که از این طریق اعطا می شود، امکان ماندن در دیگر کشورهای حوزه شینگن تا ۱۸۰ روز را فراهم می کند. اما با دریافت این اقامت نمی توان در دیگر کشورهای حوزه شینگن کار کرد. از شروط لازم برای تمدید اقامت:

  1. آدرس معتبر در دانمارک
  2. بیش از ۶ ماه متوالی خارج از دانمارک نباشد.

اگر کسی بخواهد برای یک مدت طولانی خارج از کشور دانمارک بماند می تواند برای دریافت مجوز dispensation اقدام کند تا اجازه اقامت او منقضی نشود.

  • مزایای عمومی پزشکی در دانمارک

فردی که برای اقامت پزشکی در دانمارک اقدام می نماید باید توانایی پرداخت هزینه های خود و خانواده اش را داشته باشد. به عنوان مثال فرد نمی تواند از مزایای اقدام سیاست اجتماعی فعالانه “Active Social Policy Act” استفاده کند. اگر فرد یا اعضای خانواده اش به هر نحوی از این گونه خدمات عمومی استفاده کنند، اجازه اقامت خود را از دست خواهند داد. باید توجه داشت که اگر هر اداره ای، مثل شهرداری، مزایایی را به افراد دارای تابعیت خارجی ارائه کند، باید این مساله را به اطلاع SIRI برساند.

شرایط مالی کشور دانمارک

مساله دیگر این است که فرد باید اثبات کند که توانایی مالی لازم برای زندگی خود و افراد خانواده اش در کشور دانمارک را دارد. اسناد این مساله نیز باید ضمیمه درخواست اقامت شود. به ازای هر ماه زندگی در دانمارک در سال اول هزینه های زیر را باید در نظر گرفت:

  • فرد کمتر از ۲۵ سال و مجرد: ۵۵۲۳ کرون دانمارک
  • فرد ۲۵ ساله و بیشتر و مجرد: ۶۶۶۰ کرون دانمارک
  • فرد متأهلی که هم خودش و هم همسرش بیش از ۲۵ سال دارند: ۱۳۳۲۰ کرون دانمارک

پزشکی در دانمارک

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه مهاجرتی آریاناپارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

5/5 ( 1 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

40 پاسخ به “پزشکی در دانمارک”

  1. سامان گفت:

    سلام بنده دندانپزشک هستم نوع امتحان معادل سازی و اینکه برای این امتحان ایا نیاز به خواندن زبان تخصصی هست؟چون امتحان به یک زبان دیگه و یک متد اموزشی دیگه‌باید خیلی سخت باشه

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      در کشور دانمارک به شما به عنوان دندانپزشک زمان تا ۲ سال داده می شود که بتوانید زبان دانمارکی را در آنجا فراگیرید. وسپس از شما آزمون گرفته می شود.

  2. راضیه گفت:

    سلام خسته نباشید. من پزشکی عمومی را در دانشگاه آزاد تموم کردم. مدرک من در دانمارک مورد تایید است؟ 80 امتیاز تعلق میگیرد؟

    • آریاناپارس گفت:

      سلام
      شما برای ویزای کاری دانمارک می توانید اقدام نمایید. لطفا برای دریافت اطلاعات دقیق و جزیی تر با موسسه تماس بگیرید.

  3. مرسده گفت:

    سلام من متخصص زنان هستم امتحان در دانمارک فقط از دوره تخصص من انجام میشود؟و آیا کتبی هم به زبان دانمارکی است؟

  4. شیرین دیانی گفت:

    سلام من پزشک عمومی هستم چه مراحلی رابایدطی کنم برای مهاجرت وکاردرکشوردانمارک؟ودرآمدیک پزشک چقدره؟باتشکروسپاس

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      باید ابتدا یک دوره دو ساله زبان را طی کنید و بعد از قبولی آزمون پایانی 6 ماه دوره بالینی و بعد آزمون میگیرند و بعد 6 ماه تحت نظر کار میکنید و نهایتا احجازه فعالیت طبابت در دانمارک را خواهید گرفت

  5. مریم گفت:

    سلام من متخصص پوست فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دارای بورد تخصصی هستم
    میخام بدونم در چه کشوری مدرک ایرانم رو راحتتر قبول میکنند وزودتر میتونم
    به عنوان متخصص م مشعول کار شوم
    که از نطر هزینه زیاد بهم فشار نیاد
    و اینکه به یکی از دوستان با شرایط مشابه من گفتید برای بورس سوییس میتونه اقدام کنه برای فوق
    آیا اگر المانی و فرانسه بلد نباشیم اصلا بورس امکان پدیر نیس؟
    بورس که میکنن ینی عمومی و تخصص است رو قبول دارند و بعد اتمام دوره فوق همونجا میتونی مشغول کار بشوی ؟
    یا اینکه فقط برای مملکت خودت ارزش داره و باید بعد اتمام تحصیل برگردی؟

    شرایط بورس چی هست..؟
    ایا لینکی از سایتهای خود سوییس میتونید معرفی کنید که توصیح کامل داده باشه؟
    ببخشید از تعداد زیاد سوالات و ممنون از وقتی که میگذارید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام اول از همه باید یکی از زبان های رایج سوییس رو بلد باشید و باید ازمون بدید تا مدرکتون ثبت بشه و اینکه تحصیلات در دوره ی تخصص بصورت پژوهش محور است و باید استاد راهنما داشته باشید

  6. سپید گفت:

    با سلام
    چه تفاوتی در پروسه مهاجرت پزشک عمومی و متخصص به دانمارک هست؟آیا پزشک متخصص هم مدرک پزشک عمومی و هم تخصص خود رو دوباره تو دانمارک امتحان بده؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      هر کدام باید یک آزمون جامع از دوره ای که تحصیل کرده اند را در دانمارک با موفقیت طی کنند . برای دوره زبان و دوره عملی تفاوتی ندارند

  7. لیلا گفت:

    با سلام و احترام
    من فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه شهید بهشتی و فارغ التحصیل تخصص پوست از دانشگاه گیلان در سال جاری هستم و دارای بورد تخصصی هستم . آیا می توانم برای رشته ی فوق تخصص از دانشگاههای سوئیس فاند دریافت کنم . آیا انجا اجازه ی کار دارم.
    با تشکر ار وقتی که می گذارید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      بله شما اصلا باید بر اساس بورسیه اقدام کنید البته باید به زبان آلمانی یا فرانسه مسلط باشید . تحصیل فوق تخصص ماهیت کار دارد و بر اساس آن به شما حقوق و اقامت داده میشود

  8. b گفت:

    سلام
    آیا تخصص بیهوشی یا پزشکی عمومی جز رشته های موردنیاز هست ؟

  9. فروزان رضایی گفت:

    باسلام:دخترم درمقطع پیش دانشگاهی است.معدلش19/4است.داییش دردانمارک شاغل ،متاهل ودارای اقامت است.درصورت ساپورت دخترم توسط داییش،آیانیاز به وثیقه است؟آیا گرفتن گرین کارت تحصیلی راحتر میشود؟چند ماه می تواند درمنزل داییش باشد تا مدرک زبان دانمارکی بگیرد؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با توجه به شرایط دختر شما برای ادامه تحصیل در کشور دانمارک در دانشگاه و با داشتن مدرک زبان میتونید اقدام کنید.

  10. فاطمه گفت:

    سلام آیابرای تحصیل دررشته های دندانپزشکی وداروسازی بایدزبان دانمارکی دانست یابه زبان انگلیسی وجودداره ؟
    ممنون

  11. ملیکا گفت:

    با سلام
    میخواستم بدونم امکان تحصیل در رشته ی پزشکی در دانمارک به زبان انگلیسی وجود داره؟من لیسانس زیست شناسی از دانشگاه سراسری دارم.

  12. فرنوش گفت:

    سلام من مي تونم از ابتدا شروع به تحصيل در رشته ي دامپزشكي در دانشگاه كپنهاگ كنم ؟

  13. احمد گفت:

    سلام .
    متخصص جراحی مغز واعصاب با سابقه ۳سال کار چگونه است

  14. شادی گفت:

    سلام امکان ورود به دانشگاه پزشکی بعد گذروندن دیپلم وپیش دانشگاهی با ارایه ی معدلو رتبه ی کنکور وجود داره؟

  15. سحر گفت:

    لطفا در مورد هزینه های زندگی در دانمارک و هم چنین درآمد پزشکان توضیح بفرمایید.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.با توجه این که در ایران مکانی وجود ندارد شما مدرک زبان دانمارکی اخذ نمایید نمی توانید برای این پروسه اقدام نمایید

  16. حامد گفت:

    سلام و با تشکر.ایا امتحان پزشکی به زبان دانمارکیه یا انگلیسی؟ یاد گیری زبان دانمارکی چقدر طول میکشه؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      دوره ها و امتحانات پزشکی در کشور دانمارک به زبان دانمارکی برگزار می شود.
      یادگیری زبان جدید به استعداد و شرایط شما بستگی دارد

  17. فرزانه گفت:

    ایا مهاجرت به دانمارک شرایط سنی دارد؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شرایط سنی برای مهاجرت به دانمارک محدودیت خاصی ندارد برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحه ی مخصوص گرین کارت دانمارک مراجعه بفرمایید

  18. سارا گفت:

    با سلام
    آیا پس از دریافت گرین کارت و پاس کردن امتحانات زبان دانمارکی امتحان در زمینه پزشکی نیاز نیست؟ و صرفا پس از گذراندن امتحانات زبان امکان کار به عنوان پزشک فراهم می گردد؟

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      پس از قبولی در امتحانات پزشکی می توانید به عنوان یک پزشک در این کشور مشغول به فعالیت کنید.با توجه به فرصت 3 ساله امکان چنین کاری وجود دارد.

  19. sepideh گفت:

    با سلام
    آیا برای دامپزشکان هم به همینصورت هست؟

  20. غزال گفت:

    با سلام و تشکر از اطلاعات مفيدتون.مى خواستم بپرسم اين شرايط که بيان کرديد در مورد دندانپزشکان هم صدق مى کند؟ و آيا داشتن مدرک تخصص امتيازى دارد و امتحانات دندانپزشکان چند مرحله است ؟ با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      مدرک شما 80 امتیاز دارد که در صورت داشتن مدرک زبان گرین کارت دانمارک به شما تعلق می گیرد.

  21. سینا گفت:

    با سلام.
    در خصوص مهاجرت به دانمارک.
    آیا داشتن پروانه مطب بیش از 5 سال از سازمان نظام پزشکی جزو سوابق کار محسوب می شود؟
    یا الزاما می بایست گواهی از ارگانی خاص گواهی سابقه کاری تهیه کرد؟

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام و احترام
      به صورت کلی میشود نامه ای را تنظیم کرد که بتوان این را جزء سوابق کاری شما محسوب کرد. لطفا به منظور دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *