شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

کار در لهستان

شرایط کار در لهستان

با وجود موقعیت اقتصادی قوی در اروپا، هزینه های کم زندگی و تحصیل در رشته های مختلف، کار در لهستان برای افراد جالب توجه می باشد و سالیانه تعداد زیادی برای ویزای کار لهستان اقدام می کنند. برای افرادی که لهستان را به عنوان یک محل کار انتخاب کرده اند، تعداد زیادی شغل در دسترس است. در واقع، لهستان یکی از بزرگترین مراکز خدمات درمانی (BPO / SSCs) در اروپا را دارا می باشد.

تعدادی از شرکت های چند ملیتی در لهستان:

  • Agora SA
  • Asseco Group
  • Diebold Nixdorf
  • FCA Group
  • GSK (GlaxoSmithKline) Poland
  • LOT Polish Airlines
  • Nordea Group
  • Orange Polska
  • PKN Orlen
  • PKO Bank Polski
  • Poznan Volkswagen
  • RBS Poland
  • T-Mobile Polska
  • Toyota Motor Poland

آشنایی با لهستان

کشور لهستان در مرکز اروپا واقع است و از شرق با آلمان، از شمال با جمهوری چک، از جنوب با منطقه کالینینگراد(روسیه)، از جنوب غرب با لیتوانی و از غرب با بلاروس و اوکراین هم مرز است. پایتخت لهستان شهر ورشو می باشد که بزرگترین شهر این کشور محسوب می‌شود و از لحاظ وسعت در رده شصت و هشتم کشورهای جهان قرار دارد. از مهم ترین شهرهای لهستان می‌توان به ووج، کراکوف، وروسواو، پوزنان، گدانسک، اشچچین، کاتوویتس اشاره کرد.

کوه‌های کارپات در جنوب لهستان واقع شده است، از جمله رودهای مهم لهستان می‌توان به ویستولا، وارتا و باگ اشاره کرد که نقش مهمی در تجارت لهستان ایفا می‌کنند. بلندترین نقطه لهستان، کوه ریسی می باشد.

قوانین کار در لهستان چگونه است؟

ساعات اداری معمولا ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر است، گاهی اوقات انتظار می رود که تا ساعت ۵ بعدازظهر کار ادامه پیدا کند. در بعضی از نقاط، ممکن است کار در روز شنبه ها از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر می باشد.

اخذ مجوز کار در لهستان می تواند یک مسئله پیچیده باشد. برای کار قانونی در لهستان لازم است که نه تنها یک مجوز کار داشته باشید بلکه اقامت قانونی در لهستان داشته باشید. با اخذ ویزا یا اجازه اقامت شما می توانید به طور قانونی در لهستان اقامت داشته باشید، اما به این معنا نیست که شما می توانید کار کنید.

برای کار قانونی در لهستان، شما نیاز به اجازه کار دارید و این سند تنها می تواند براساس درخواست کارفرمای اعطا شود. به عبارت دیگر شما نمی توانید برای مجوز کار خود درخواست کنید. این بخش سخت ترین بخش این روند است زیرا شما ابتدا باید یک شغل و یک کارفرما را که مایل به استخدام شما می باشد، پیدا کنید.

فرایند درخواست مجوز کار

برای دریافت اجازه کار، کارفرما نیاز به پر کردن مجوز درخواست کار دارد که شامل نام شرکتی است که شما را استخدام کرده و عنوان شغلی در این شرکت دارد. این امر عواقب بزرگی دارد، زیرا مجوز کار شما فقط برای شرکت و موقعیت داده معتبر است. اگر تصمیم بگیرید که شرکت خود را ترک کنید، اجازه کار خود را از دست می دهید و به همین ترتیب، اگر می خواهید شغلی جدید کسب کنید، کارفرمای جدید مجبور خواهد شد که از درخواست مجوز کار جدید برای شما درخواست شود.

شش نوع مختلف مجوز کار وجود دارد:

A – زمانی که شخصی در یک شرکت مستقر در لهستان کار می کند.

B – زمانی که یک شخص در یک هیئت مدیره کار می کند یا به عنوان یک شریک عمومی در لهستان مشغول به کار است.

C – زمانی که یک فرد برای یک کارفرمای غیر لهستانی کار می کند، اما بیش از ۳۰ روز به شعبه یا مرکز واقع در لهستان مهاجرت می کند.

D – زمانی که فرد برای کارفرمای غیر لهستانی کار می کند و به منظور اهداف خود به لهستان مهاجرت می کند. به عنوان مثال صادرات

E – زمانی که یک فرد در حال کار برای یک کارفرمای غیر لهستانی و برای مدت زمان بیش از ۳ ماه

S – کار فصلی مجوز که در تاریخ ۱ ژانویه ۲۰۱۸ معرفی شد. مجوز کار فصلی توسط استاروست بر اساس درخواست کارفرما صادر می شود. لطفا توجه داشته باشید که پس از ۱sth ژانویه ۲۰۱۸ کار فصلی تنها بر اساس مجوز کار فصلی مجاز خواهد بود.

چه روش هایی برای کار در لهستان وجود دارد؟

برای کار در لهستان، افراد متقاضی باید پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای لهستانی داشته باشند. لازم بذکر است که کارفرما در ابتدای کار باید نیروی واجد شرایط را از کشور لهستان و کشور های اتحادیه اروپا جذب کند. کارفرما برای جذب نیروی کار باید به مدت ۳ هفته تا ۳ ماه آگهی کند، اگر شخص واجد شرایط پیدا نشود، کارفرما می تواند نیروی لازمه خود را از افراد توانمند کشورهای دیگر اروپایی جذب کند.

لازم بذکر است که کارفرما باید نیاز به جذب نیروی کار را به اداره مهاجرت کشور لهستان اثبات کند تا مجوز این امر برای او صادر شود. این قانون در راستای به کارگیری افراد مقیم و یا در حال تحصیل در اروپا و کشور مورد نظر تدوین شده است. فلذا بدیهی است که پیدا کردن شغل برای افراد خارج از اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود.

شما می توانید کار در لهستان را در سایت های زیر جستجو کنید:

تعداد زیادی از روزنامه های لهستانی نیز شامل بخش های شغلی می باشند.

برای دریافت ویزای کار لهستان چه مدارکی لازم است؟

به صورت کلی افراد برای اخذ ویزا کار در لهستان باید مدارک زیر را به همراه داشته باشند.

  • عکس
  • سند سفر معتبر
  • اطلاعات از فرماندار که دارای صلاحیت اداره ثبت یا محل اقامت کارفرما است در مورد عدم امکان دسترسی به نیازهای کارکنان براساس سوابق بیکاران و افرادی که به دنبال کار هستند یا نتیجه منفی استخدام سازماندهی شده برای کارفرما، که قبل از ۱۸۰ روز قبل از درخواست، صادر نشده است، مورد نیاز است.
  • اسناد و مدارک حاکی از داشتن منابع ثابت و منظم درآمد کافی برای پوشش هزینه های زندگی و اعضای حمایت شده از خانواده
  • اسناد و مدارک حاکی از داشتن بیمه درمانی یا پوشش بیمه گر در هزینه درمان در لهستان
  • اسناد و مدارک حاکی از محل اقامت در لهستان، به عنوان مثال، قرارداد اجاره، تایید آدرس ثبت شده، گواهی (رزرو) از هتل
  • کپی از درخواست برای اجازه اقامت موقت  تکمیل شده با توجه به دستورالعمل های اضافه شده برای کارفرمایان

شرایط دریافت اقامت لهستان چگونه است؟

اجازه اقامت و اجازه اقامت موقت حداکثر ۳ سال است. با این حال، مدت اعتبار اجازه اقامت و کار ممکن است کوتاه تر باشد. معمولا دوره ای که اجازه اقامت و کار موقت صادر می شود بستگی به مدارک ارائه شده توسط خارجی دارد. به عنوان مثال، اگر خارجی یک قرارداد کار را با کارفرما برای مدت ۲ سال امضا کرده باشد، اجازه اقامت و اجازه اقامت موقت نیز برای مدت بیش از ۲ سال صادر می شود.

برای کسب اقامت دائم در کشور لهستان، افراد باید به مدت ۳ تا ۴ سال در این کشور مشغول به کار باشند و مالیات بر درآمد خود را پرداخت کنند. در صورت انجام این امر و عدم سوابق کیفری می توانند برای اقامت لهستان اقدام نمایند.

ویزای کار لهستان چه مزایا و معایبی دارد؟

از نکات مثبت کار در لهستان می توان به این نکته اشاره کرد که با توجه به بازار کار بین المللی در این کشور، افراد با دانش زبان انگلیسی می توانند در این کشور مشغول به کار شوند و مدرک زبان لهستانی اجباری نمی باشد. لازم به ذکر است که دانش زبان اصلی کشور، فرصت های شغلی بیشتری را برای افراد در بر خواهد داشت. از دیگر نکات مثبت ویزای کار در لهستان شرایط همراهان می باشد. افراد در صورت اخذ ویزای کاری لهستان می توانند همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشند.

به صورت معمول شانس افراد برای اخذ ویزای کاری لهستان با توجه به قوانین اتحادیه اروپا پایین می باشد و در همین راستا افراد به ادامه تحصیل در لهستان می پردازند تا شانس خود را برای پیدا کردن کار افزایش دهند.

بهترین مشاغل برای کار در لهستان کدامند؟

برترین مشاغل در کشور لهستان به شرح زیر می باشد.

  • مدیریت اجرایی و تغییر: ۱۱۹ هزار دلار در سال
  • فروش و توسعه کسب و کار: ۴۷ هزار دلار در سال
  • IT و توسعه نرم افزار: ۴۲ هزار دلار در سال
  • مشاوره، حسابداری و خدمات حرفه ای: ۴۱ هزار دلار در سال
  • خدمات مالی: ۳۷ هزار دلار در سال
  • کنترل مالی و استراتژی: ۳۳ هزار دلار در سال

کمبود مهارت

به واسطه کمبود مهارت، کارفرمایان به دنبال متخصصین در زمینه های زیر می باشند.

  • مهندسی: عمران، شیمیایی، برق و مکانیکی
  • فروش: نمایندگی فروش
  • حسابداری و مالی: حسابداران، حسابرسان، تحلیلگران مالی
  • IT: کارشناسان امنیت سایبری، مدیران شبکه، پشتیبانی فنی

برند آریاناپارس تنها دارنده مجوزهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ایران است که با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به لهستان را فراهم آورده است.

4.5/5 ( 4 نظر )
برچسب‌ها:
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها
ثبت نظر

11 پاسخ به “کار در لهستان”

  1. هستی گفت:

    با کار کردن در لهستان میتونم اقامت آلمان در شینگن دریافت کنم ؟

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      با کردن کشور لهستان می توانید اقامت این کشور را دریافت کنید . پس از اقامت و قوانین اتحادیه اروپا می توانید برای سفر، تحصیل و یا کار در آلمان اقدام نمایید.

  2. صبا گفت:

    سلام وقتتون بخیر . برای کار در لهستان هم سیستم امتیاز بندی وجود داره؟ بنده ۳۰ سالمه فوق عمران دارم می تونم برای کانادا هم اقدام کنم؟

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      سیستم کشور لهستان به صورت جاب آفر می باشد و باید در ابتدای کار دعوت نامه ای از کارفرما مورد نظر دریافت نمایید. برای کار در کانادا باید امتیازات لازمه را بدست آورید. برای محاسبه امتیازات می توانید به صفحه امتیازبندی کانادا مراجعه نمایید.

  3. صادق گفت:

    شرایط سرمایه گذاری در لهستان چطوره؟

  4. امیر علی گفت:

    سلام
    امکان کار و یا تحصیل با ویزای توریستی کشور لهستان هست؟

  5. اکبر گفت:

    سلام
    با تحصیل در لهستان شانسمون برای کار چقدر بیشتر میشه؟

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      برای مهاجرت تحصیلی در لهستان شما در مقطع لیسانس ۱۰ ساعت در مقطع ارشد ۲۰ ساعت و در مقطع دکترا ۳۰ ساعت در هفته حق کار قانونی دارید. اگر کار پیدا کنید و از طرف کارفرمای مربوط مورد تائید قرار بگیرید می تونید ویزای تحصیلیتون رو به ویزای کاری تبدیل کنید.

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      شما در پایان دوره تحصیلی چنانچه بتوانید کار تخصصی مطابق با رشته خود پیدا کنید می توانید اقامت کاری دریافت نموده و از آن طریق اقامت دائم و سپس پاسپورت این کشور را دریافت نمایید.وقتی شما یک دوره تحصیلی را در کشوری گذرانده باشید قطعا شانس بیشتری برای پیدا کردن کار خواهید داشت.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *