آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش سرفصل ها

شرایط زندگی در کانادا

شاید اولین کلماتی که با شنیدن عبارت زندگی در کانادا در ذهن انسان نقش می بندد، کلمات دوری و سرما باشد. زندگی کردن در کانادا موضوعی است که شاید ذهن بسیاری از افراد را نه تنها در کشور ما بلکه در سرتاسر دنیا به خود مشغول کرده است.

در این مقاله قصد داریم تا به این سوال پاسخ دهیم که زندگی در کانادا تا چه اندازه با تصویری که در ذهن شما از این موضوع قرارداد شباهت دارد.هم چنین به توضیح مشکلات زندگی در کانادا و شرایط زندگی در آن خواهیم پرداخت.

 

کیفیت زندگی در کانادا

سطح زندگی در کانادا بسیار مطلوب و مناسب می باشد دلیل این ادعا هم متقاضیان زیاد برای ورود به این کشور از روش های مختلف مانند تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و آمار منتشر شده توسط نهاد های معتبر است. اشخاصی که در این کشور به هر شکلی مقیم هستند معمولا از زندگی خود رضایت دارند. درآمد بالا و امکانات به روز و پیشرفته باعث افزایش کیفیت زندگی در کشور کانادا شده است.

حدود ۶۶ درصد از اتباع این کشور صاحب خانه هستند و فرزندان در کانادا تا سن ۲۰ سالگی در کنار والدین خود زندگی می کنند و بعد از آن باید به صورت مستقل زندگی نمایند. شرایط این کشور از نظر شاخص قدرت خرید و آب و هوا در وضعیت مناسبی قرار دارد. کانادا به دلیل استقبال از مهاجران و تازه واردان به این کشور در سطح بین المللی مطرح می باشد.

طبق آمار منتشر شده میانگین امید به زندگی در این کشور برای زنان ۸۴ و برای مردان ۸۰ سال اعلام شده که این امر نشان دهنده سطح رفاه و شرایط زندگی در کانادا است. بر اساس نظر سنجی انجام شده کانادایی ها به سطح زندگی خود از ۱۰ نمره ۷٫۵ نمره داده اند. از سایر عوامل مهم در کیفیت زندگی در این کشور می توان به امنیت عالی، ثبات سیاسی و اقتصادی و سیستم آموزشی معتبر اشاره کرد.

معایب زندگی در کانادا چه هستند؟

شرایط زندگی در کانادا مانند سایر کشورهای جهان ممکن است با چالش های خاص خود همراه باشد، اگر چه این چالش ها ممکن است برای هر فرد متفاوت باشد در ادامه قصد داریم به متداول ترین مشکلات زندگی در کانادا اشاره نماییم.

در زمستان جان سالم به در ببرید!

طبق آمار رسمی دولت کانادا، چالش آب و هوایی پیش روی ساکنین کانادا، دغدغه حدوداً ۱۵٫۶ % مهاجرین در ابتدای ورود به کانادا بوده است.

آب و هوای سرد و خشک کانادا، باعث وقوع روزهای سرد و برفی متعددی که از کشورهای گرمسیر تر به این کشور مهاجرت می کنند، به یک چالش جدی در سال های اولیه ورود تبدیل گشته است.

خرید ساعت رولکس هزینه دارد!

بر اساس آمار مجله اکونومیست در سال ۲۰۱۹ سه شهر بزرگ و مهم کانادا، یعنی شهرهای مونترال، تورنتو و ونکوور خود در لیست صد شهر پر هزینه دنیا قرار دارند.

کیفیت فوق العاده برای زندگی در این شهرها و سایر شهرهای این کشور باعث شده تا هزینه های زندگی در این کشور برای مهاجرین به یک چالش اساسی برای زندگی و مهاجرت در این کشور تبدیل گردد.

اگر پول کمی دارید، لطفاً مریض نشوید!

سیستم سلامت عمومی رایگان در کشور کانادا باعث شده تا برای مراجعه به یک پزشک، مدت زمان طولانی به عنوان صف انتظار پیش روی ساکنین این کشور قرار گیرد. زمان انتظار برای وقت ملاقات برخی از پزشکان، بعضاً تا ۶ ماه نیز به طول می انجامد. البته بیمارستان های خصوصی نیز در دسترس عموم قرار دارند ولیکن هزینه های درمانی در این اماکن می تواند شرایط زندگی در کانادا برای یک خانواده را سخت نماید.

کانادا,کانادا,کانادا

هزینه های زندگی در کانادا

هزینه های زندگی در کانادا و هر منطقه متفاوت و معمولا در شهر های پر جمعیت هزینه های بیشتری باید پرداخت کرد و در مناطق کم جمعیت هزینه ها معقول تر است. شهرهای بزرگ و پرجمعیت از نظر بازار کاری در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارند و میزان حقوق و دستمزد هم در آن ها بیشتر می باشد. از جمله شهرهای پر هزینه در کانادا می توان به ونکوور و تورنتو اشاره کرد که هزینه زندگی برای یک نفر ماهانه حدود ۲۰۰۰ دلار می باشد. از ایالت های کم هزینه می توان به استان مانیتوبا اشاره کرد که هزینه زندگی در کانادا برای یک نفر ماهانه حدود ۱۰۰۰ دلار است.

حداقل نرخ مالیات در این کشور ۱۵ درصد محاسبه می گردد البته با افزایش درآمد نرخ مالیات نیز به صورت پلکانی افزایش خواهد یافت. در ادامه به هزینه های مختلف در دو ایالت کانادا اشاره خواهیم کرد :

ایالت انتاریو

عنوان هزینه
اجاره مسکن ۱۶۰۰ تا ۲۴۰۰ دلار ماهانه
برق، آب، اینترنت و گاز ۲۱۰ تا ۲۳۰ دلار ماهانه
بلیط مترو و تروما ۱۵۱ دلار ماهانه
۱ کیلو گوشت ۲۰٫۸۱ دلار
۱ وعده غذا در رستوران ۲۰ دلار

ایالت مانیتوبا

عنوان هزینه
اجاره مسکن ۷۰۰ تا ۹۰۰ دلار ماهانه
برق، آب، اینترنت و گاز بین ۱۸۰ تا ۲۱۰ دلار ماهانه
بلیط مترو و تروما ۱۰۰ دلار ماهانه
۱ کیلو گوشت ۱۳٫۵ دلار
۱ وعده غذا در رستوران ۱۵ دلار

راهنمای اجاره خانه در کانادا

بدون شک یکی از دغدغه های اصلی افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، تهیه یک محل اسکان مناسب با هزینه های منطقی خواهد بود. برای اجاره خانه در کانادا روش های مختلفی وجود دارد، متقاضیان اجاره خانه در کانادا علاوه بر استفاده از خدمات مشاورین املاک می توانند از آگهی های موجود در سایت های مختلف اینترنتی نیز استفاده نمایند.

به طور کلی بخش اعظمی از مخارج زندگی در کانادا به هزینه های اجاره مسکن اختصاص دارد. از این رو میزان اجاره بهای مسکن، نوع قرارداد، امکانات و موقعیت مکانی ملک بسیار حائز اهمیت می باشد. از سوی دیگر برخی از خانه ها به صورت مبله و برخی بدون وسایل اجاره داده می شود. خانه های مبله معمولاً برای دانشجویان یا افرادی که قصد اقامت کوتاه مدت در کانادا را دارند به عنوان یک گزینه مناسب جهت اسکان محسوب می شود.

معرفی سایت های اجاره خانه در کانادا

یکی از بهترین روش های پیدا کردن یک خانه اجاره ای با امکانات و اجاره بهای مناسب، جستجو در سایت های اجاره ملک در کانادا می باشد، برای خرید و اجاره خانه در کانادا سایت های فراوانی وجود دارد، که متقاضیان می توانند با مراجعه به این سایت ها گزینه های مناسب را انتخاب نمایند. در این بخش از مطلب به معرفی برخی از سایت های اجاره خانه در کانادا خواهیم پرداخت.

سایت پدمپر (PadMapper)

سایت پدمپر از مشهورترین سایت ها اجاره خانه در کانادا می باشد، که بر اساس Google Map کار می کند، در واقع این سایت خانه های موجود برای اجاره را با نقشه، عکس و توضیحات کامل آگهی می کند، از سوی دیگر سایت پدمپر دارای فیلترهایی است که متقاضیان می توانند گزینه هایی نظیر شهر مورد نظر، متراژ خانه، تعداد اتاق خواب، امکانات و میزان اجاره بهای مورد نظر را انتخاب نمایند.

سایت کریگزلیست (craigslist.ca)

سایت کریگزلیست از جمله سایت های مطرح برای درج آگهی های تجاری برای انواع محصولات و خدمات نظیر خرید و فروش ماشین، اجاره یا خرید مسکن، کالا و خدمات می باشد، ثبت آگهی در این سایت رایگان است، از این رو روزانه هزاران آگهی جدید در سایت کریگزلیست ثبت می شود. این سایت علاوه بر کانادا آگهی های مربوط به آمریکا را نیز به ثبت می رساند.

سایت کیجیجی (Kijiji.ca)

سایت کیجیجی بدون تردید از جمله بهترین سایت های کانادا می باشد، که انواع آگهی های تجاری از اتومبیل گرفته تا بلیط تورهای تفریحی در آن وجود دارد. کیجیجی سایتی با طراحی بسیار مدرن می باشد که افراد می توانند با استفاده از موتور جستجوی این سایت گزینه های مورد نظر خود برای اجاره خانه به راحتی پیدا کنند.

سایت ویو ایت (View It)

سایت ویو ایت نیز از دیگر سایت های معتبر برای اجاره خانه در کانادا می باشد، کلیه آگهی های موجود در این سایت با عکس و اطلاعات کامل ارائه می شود، از سوی دیگر امکان ارسال اطلاعات مربوط به آگهی های ثبت شده در این سایت به ایمیل افراد نیز وجود دارد.

تازه واردین کدام شهرهای کانادا را برای اجاره خانه انتخاب می کنند؟

پاسخ به این سوال تماماً به شرایط افراد بستگی دارد، درواقع برخی از مهاجران تازه وارد با توجه به مواردی نظیر اشتغال، تحصیل، زندگی، سرمایه گذاری و… شهر محل زندگی خود را انتخاب می نمایند، از این رو مقصد مهاجران تازه وارد در کانادا بسته به اهداف شخصی متفاوت خواهد بود.

با این حال شهرهای تورنتو، ونکوور، مونترال و اتاوا با توجه به تعدد موقعیت های شغلی، امکانات آموزشی و رفاهی ایده ال، کیفیت بالای زندگی، شرایط آب و هوایی مناسب و… پذیرای بیشترین تعداد مهاجران تازه وارد در کانادا می باشند. به طور کلی میانگین هزینه های اجاره خانه در شهرها و ایالت های مهم کانادا برای ۱ ماه به شرح ذیل می باشد.

نام شهر میانگین اجاره آپارتمان ۱ خوابه میانگین اجاره آپارتمان ۲ خوابه
تورنتو ۱۸۵۰ دلار ۲۳۰۰ دلار
ونکوور ۱۸۰۰ دلار ۲۲۰۰ دلار
مونترال ۱۴۰۰ دلار ۱۸۵۰ دلار
بریتیش کلمبیا ۱۵۵۰ دلار ۱۹۵۰ دلار
ویکتوریا ۱۵۰۰ دلار ۱۹۰۰ دلار
نیوفاندلند ۸۰۰ دلار ۱۰۰۰ دلار
کبک ۷۰۰ دلار ۱۳۰۰ دلار

 

قوانین مالیاتی کانادا

حقوق، دستمزد، کارمزد و حق الزحمه مشمول مالیات در کشور کانادا می شود. یکی از مهم ترین نکات در خصوص قوانین مالیاتی در کانادا، ثبات میزان مالیات در این کشور می باشد. از سال ۲۰۱۱ میلادی، میزان مالیات فدرال در این کشور ثابت است. در خصوص سایر مالیات های موجود در کشور کانادا که در بخش بعد مورد بررسی قرار می گیرند، نوع پرداخت متناسب با زمان و مکان متغیر می باشد.

طبق قوانین مالیاتی کشور کانادا، افراد در تاریخ ۳۰ آوریل موظف به پرداخت مالیات سالانه خود می باشند. برای پرداخت مالیات افراد می بایست فرم اظهارنامه مالیاتی را پر نمایند، توجه داشته باشید صداقت و ارائه گزارش مالی دقیق در ارتباط با درآمد یکساله افراد بسیار مهم خواهد بود. پس از تکمیل اظهارنامه مالیاتی و ارائه مدارک مالی نرخ مالیات سالیانه افراد محاسبه می شود و فرد قادر خواهد بود با پرداخت مبلغ مورد نظر به اداره مالیات ایالت مورد نظر تسویه حساب مالیاتی را دریافت نماید.

انواع مالیات ها در کانادا

در کانادا انواع مختلف مالیات وجود دارد از جمله مالیات بر درآمد، فروش، دارایی و مالیات شرکت ها. مالیات بر درآمد در کانادا بیشترین درآمد دولت فدرال را تشکیل می دهد. در واقع، تقریباً نیمی از بودجه دولت فدرال را تأمین می کند. هم مالیات شرکت و هم مالیات فروش حدود پانزده درصد از درآمد دولت فدرال را تشکیل می دهند. در ادامه به انواع مالیات ها در کانادا اشاره شده است.

سیستم مالیات بر درآمد

مالیات کانادا براساس اقامت شما است و از اول ژانویه تا ۳۱ دسامبر ادامه دارد. اگر در کانادا اقامت دارید باید هر سال حداکثر تا تاریخ ۳۰ آوریل اظهارنامه مالیاتی ارائه دهید. شما باید درامدی که هم در داخل و هم در خارج از کانادا بدست آورده اید را وارد نمایید. اگر در خارج از کبک زندگی می کنید باید یک اظهارنامه مالیاتی که شامل مالیات های استانی و فدرال است، ارائه نمایید. اگر در کبک زندگی می کنید، دو برگه به ​​طور جداگانه برای مالیات فدرال و استان ثبت می کنید. مشابه سایر کشورها، مالیات بر درآمد در کانادا پیش رونده است. این بدان معناست که هرچه درآمد بیشتری کسب کنید، مالیات بیشتری نیز پرداخت خواهید کرد.

سیستم مالیات بر املاک

اگر خانه ای در کانادا دارید، باید مالیات ملک آن را پرداخت کنید. مشابه سایر برنامه های مالیاتی در کانادا، مبلغی که پرداخت می کنید بسته به مکان متفاوت خواهد بود. مالیات بر دارایی در سطح محلی و در هر ایالت اخذ می شود. مالیات بر دارایی خدمات مختلفی از جمله آب، برف روبی، جمع آوری زباله، پلیس و حفاظت از آتش را شامل می شود.

سیستم مالیات شرکت ها

شرکت های بزرگ در کانادا، از جمله شرکت های خصوصی و غیرفعال، هم از سود و هم از سرمایه مالیات می پردازند. مالیات شرکت ها در سطح فدرال و همچنین استانی دریافت می شود. بنابراین نرخ مالیات شرکت ها نه تنها از نظر نوع و اندازه شرکت، بلکه از نظر استان فعالیت نیز متفاوت است.

سیستم مالیات فروش

همچنین از مصرف بیشتر کالاهای مصرفی و خدمات از کانادایی ها مالیات گرفته می شود. مالیات کالاها و خدمات دولت فدرال (GST) و مالیات فروش استانی (PST) دولت های استانی هر دو در اکثر کالاها و خدمات مصرفی در کانادا اعمال می شوند. در بعضی از استان ها، GST و PST با هم ترکیب می شوند و مالیات فروش هماهنگ (HST) تشکیل می دهند.

در استان های دیگر، PST وجود ندارد. از آنجا که هر دو دولت فدرال و استانی مالیات فروش را دریافت می کنند، نرخ مالیات برای هر کالای مصرفی یا خدمات ممکن است بسته به استان متفاوت باشد.

نکته ای که بسیاری از افراد هنگام ورود به کانادا برای اولین بار تکان دهنده یا گیج کننده می دانند قیمت کالای هنگام پرداخت است. زیرا در کانادا برخلاف بسیاری از کشورهای دیگر، مالیات فروش معمولاً در قیمت تبلیغاتی لحاظ نمی شود.متناسب با استان و نوع کالا یا خدمات، مصرف کنندگان می توانند در حدود پنج تا پانزده درصد بیشتر از قیمت ذکر شده در مالیات پرداخت نمایند.

مالیات انتقال زمین

همه استانها و مناطق از خریدار ملک در محدوده خود مالیات انتقال زمین یا هزینه ثبت نام می گیرند. این عوارض به صورت درصدی، در بیشتر موارد در مقیاس کشویی، از قیمت فروش یا ارزش ارزیابی شده ملک فروخته شده بیان می شود و به طور کلی در زمان ثبت عنوان ملک قابل پرداخت است. نرخ ها به طور کلی از ۰٫۰۲٪ تا ۵٪ متناسب با ایالت مورد نظر متغیر است، اما اگر خریدار غیر مقیم باشد ممکن است، مالیات بیشتری را پرداخت نماید.

 

کانادا,کانادا,کانادا

تجربه زندگی در کانادا

آگاهی از تجربه و مشکلات و معایب زندگی در کانادا از زبان دیگران می تواند باعث اطمینان خاطر از وضعیت و شرایط این کشور باشد زیرا زندگی در غربت کانادا معایب خود را به همراه دارد و افرادی که قبلا با این امور مواجه شده اند می توانند با راهنمایی، کمک زیادی به تازه واردان برای سازگاری سریع و کم دردسر با شرایط زندگی در کانادا نمایند. البته بر اساس اطلاعات موجود کشور کانادا از این دسته اشخاص استقبال می کند و معمولا شرایط مناسبی برای آنان در نظر گرفته است. در ادامه به بیان تجربه زندگی در کشور کانادا می پردازیم :

تجربه زندگی فرناندو اورتگا در کانادا :

من اهل مکزیک هستم. تحصیلات خود را از سن ۱۸ سالگی در کانادا گذرانده ام و در حال حاضر در این کشور مشغول به کار می باشم. زندگی در کانادا برای تازه واردان بسیار متفاوت است. کانادایی ها از بهترین افرادی هستند که من با آنها ملاقات کرده ام ، بسیار مودب هستند. چند هفته پیش یک پسر در خیابان با ماشین به ما کمک کرد زیرا باتری ماشین ما خراب شده بود، پس از چند بار تلاش و درست نشدن آن به خانه خود رفت و یک باتری آورد و به ما قرض داد تا ما بتوانیم ماشین خود را روشن کنیم (البته بعدا آن را پس دادیم).

دقت کارها در ونکوور: اگر برنامه اتوبوس بگوید ساعت ۴:۵۶ می رسد ، ساعت ۴:۵۶ می رسد. مردم از خیابان فقط از محل عابر پیاده عبور می کنند. من مقیم نیستم بنابراین هزینه مراقبت های بهداشتی را پرداخت می کنم ، اما ساکنان آن را به صورت رایگان دریافت می نمایند البته دندان پزشکی شامل خدمات رایگان نمی شود و پر هزینه است. زندگی در اینجا گران است اما حقوق و دستمزد رقابتی می باشد و می توانید با کار بیشتر درآمد مناسبی داشته باشید. از ملیت های مختلف در این کشور وجود دارند.

مزایای زندگی در کانادا چیست؟

به تهرانتو خوش آمدید

بیشتر از ۲۰ درصد از ۳۵ میلیون نفر ساکن در کانادا دارای پدر یا مادر خارجی هستند. حتی در بعضی از شهر ها مثل تورنتو، بیش از نیمی از ساکنین شهر را مهاجرین تشکیل داده اند. همین مسئله باعث شده تا اکثر مردم کانادا نسبت مهاجرین به کانادا ذهنیت مثبتی داشته باشند.

به همین دلیل، وفق پذیری افراد، پس از ورود به کانادا در مقایسه با بسیاری از کشورهای سایر نقاط جهان، ساده تر شده است. نکته جالب اینکه بسیاری از کانادایی ها به خاطر حضور تعداد زیاد مهاجرین ایرانی در شهر تورنتو، به این شهر عنوان ((تهرانتو)) را اطلاق می کنند.

فقط بفرمایید دنبال چه چیزی هستید!

تنوع فرصت های شغلی و تحصیلی بی نظیر کشور کانادا برای مهاجرین همیشه باعث اشتیاق تعداد زیادی از افراد  برای مهاجرت این کشور شده است. تقریباً برای همه رشته های تحصیلی و مهارت های شغلی به اندازه کافی در کانادا کار وجود دارد و حتی اگر مهارت یا تجربه کاری در زمینه خاصی ندارید، امکان تحصیل در کانادا در دوره های مختلف و کسب مهارت کافی برای پیدا کردن کار در کانادا برای شما وجود دارد.

آسیبی به شما نمی رسد، اگر رسید، ما هستیم!

کشور کانادا برای بیشتر افرادی که دارای اقامت دائم و یا پاسپورت کانادایی هستند، امکان استفاده از بیمه های درمانی کاملاً رایگان را فراهم کرده است.

علاوه براین، ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که کانادا جزء کشورهایی است که بیشترین میزان امنیت احتمالی و کمترین میزان تلفات و مرگ و میر ناشی از حوادث انسانی را دارد.

کانادا,کانادا,کانادا

زندگی کردن در کانادا چه تفاوتهایی با زندگی در ایران دارد؟

اولین تفاوت عمده زندگی در کانادا با زندگی در ایران، نوع اداره جامعه است. در ایران جامعه توسط یک دولت مرکزی یعنی دولت جمهوری اسلامی ایران اداره می شود ولی در کشور کانادا، هر ایالت به صورت مستقل اداره می شود.

بسیاری از قوانین، حتی قوانین مالیاتی، احکام قضایی و رویه های اداری از ایالتی به ایالت دیگر متفاوت است. تا جایی که به طور مثال حتی ایالتی مثل کبک قوانین مهاجرت متفاوتی از قوانین دولت فدرال را وضع و اجرا می نماید.

رزومه بر عکس تهیه کنید!

شاید اولین قدم برای پیدا کردن یک شغل در ایران، مراجعه به سایت های نیازمندی و تماس با کارفرماها به صورت شخصی است ولیکن در کانادا بیشتر بار پیدا کردن شغل برای یک فرد روی دوش موسسات کاریابی است. موسساتی که باعث می شوند شما حتی بدون دیدن کارفرما، از مراحل اولیه انتخاب یک نیروی کار جدید بگذارید و وارد مصاحبه ای رو در رو یا غیر حضوری با کارفرما شوید: نکته مهم در پیدا کردن شغل در کانادا، داشتن یک رزومه با استایل کانادایی است.

رزومه های کانادایی برعکس رزومه های دیگر نقاط دنیا، ترتیب عکس دارند، یعنی کار اخیر شما در ابتدا و کار اول شما در انتهای رزومه کانادایی جای می گیرد.

پولتان را در بانک نگذارید!

بسیاری از بانک های دولتی و خصوصی کشور ایران از سرمایه گذاری های صاحبان سپرده در این کشور استقبال زیادی می کنند و حاضرند حتی تا ۲۴ درصد سالانه سود به سپرده گذاران، پرداخت نمایند.

ولیکن بیشترین نرخ سود بانکی که یک بانک کانادایی به یک سپرده گذار پرداخت می نماید، چیزی کمتر از ۳ درصد به صورت سالانه است. این موضوع دلیل واضحی برای اثبات این مدتی است که سپرده گذاری در بانک های کانادا از لحاظ اقتصادی امری معقول تلقی نمی شود.

کانادا,کانادا,کانادا

زندگی شما در کانادا چگونه خواهد بود؟

عاشق اخبار هواشناسی باش!

از آنجایی که سردی هوا یکی از دغدغه های بیشتر مهاجرین به کانادا محسوب می شود، پیش بینی وضع آب و هوای یک روز خاص تاثیر بسزایی در فعالیت های روزانه ساکنین کانادا دارد.

مردم کانادا تقریباً هر روز نیاز به بررسی شرایط آب و هوای شهر خود دارند. چرا که بارش برف بخصوص در زمستان ممکن است حتی مانع از رسیدن یک فرد به محیط کار یا دانشگاه وی شود. پس چک کردن اخبار هواشناسی جزء اولین کارهای یک کانادایی محسوب می شود.

شهرت را عوض نکن

بخاطر گستردگی سرزمینی کشور کانادا، زندگی در هریک از شهرهای کانادا با سایر شهرها تا حد زیادی متفاوت است، تا جایی که تصور می شود دو شهر مختلف کانادا، شهرهای یک کشور نیستند. نحوه رفت و آمد، مالیات، انتخاب مسکن، تفریحات و سایر جوانب زندگی یک فرد کاملاً وابسته به محل زندگی وی در کانادا است و معمولاً جابجایی از یک شهر به یک شهر دیگر به اندازه جابجایی از خارج کانادا به یکی از شهرهای کانادا دشوار است.

سیب زمینی روی مبل!

شاید یکی از مهمترین تفریحات کانادایی ها تماشا کردن تلویزیون باشد، بطوریکه طبق آمارهای رسمی هر کانادایی در روز به صورت میانگین ۴ ساعت تلویزیون نگاه می کند. نکته جالب اینکه ورزش اول کشور کانادا هاکی است و بخاطر شرایط اقلیمی کانادا، دیدن مسابقات هاکی یکی از سرگرمی های دسته جمعی در کشور کاناداست.

کانادا,کانادا,کانادا

کانادا برای چه کسانی مناسب است؟

کانادا خانه ی بسیاری از مهاجرین از سرتاسر دنیا با نژاد ها و پیشینه های فرهنگی متفاوت بوده است. همین مساله باعث ایجاد جامعه با تنوع فرهنگی بسیار زیاد (شاید در گونه خود متنوع ترین) گشته است. ولی شاید برای اینکه بفهمید آیا کانادا کشوری مناسب برای سپری کردن عمرتان هست یا نه، باید به چند سوال مهم پاسخ دهید.

  • تا چه اندازه می توانید خودتان را با آب و هوای سرد تطبیق دهید؟
  • سفر به ایران برای شما اهمیت دارد یا خیر؟
  • می توانید برای هر بار سفر به یک شهر یا کشور دیگر هزینه های سفر هوایی را پرداخت نمایید؟
  • تا چه اندازه آماده رقابت با هزاران مهاجرین هستید که به خاطر تخصصشان موفق به ورود به کشور کانادا شده اند؟
  • تا چه اندازه میل به تحصیلات در مقاطع دانشگاهی را در خود سراغ دارید؟

شاید تعدادی از این سوال ها در نگاه اول و قبل از مهاجرت به کانادا برای شما بی معنی باشند ولی باید این مساله را در نظر بگیرید که پس از مدت کوتاهی از ورود شما به این کشور، این سوال ها می تواند در خوشحالی و رضایتمندی شما از زندگی نقش به سزایی داشته باشد.

بارزترین خصوصیات کانادایی ها، آرام و طالب صلح بودنشان محسوب می شود. کانادایی ها حتی در مواقعی که مقصر نیستند هم معذرت خواهی می کنند. پس اگر فردی پر جنب و جوش هستید که همواره به دنبال تکاپوی زیادی در محیط شهری خود هستید، شاید باید در قصد خود برای مهاجرت به کانادا صرف نظر کنید.

لینک منبع: Living conditions in Canada

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

     

    دیدگاه ها

    ۴۶ پاسخ به “زندگی در کانادا”

    1. مرضیه گفت:

      بنده فوق لیسانس رشته مدیریت از دانشگاه دولتی دارم قصد دارم برای فوق لیسانس دوم برم کانادا.لطفا میفرمایید که با توجه به انتخاب دانشگاهی بهتر هزینه هام چقدر میشه در سال

      • consultant گفت:

        حدودا ۱۵تا۲۰هزار دلار برای یکسال

      • author4 گفت:

        هزینه های تحصیل در کانادا متناسب با دانشگاه، شهر و نوع دوره تحصیلی متغیر است.اما به طور معمول هزینه های تحصیل در کانادا برای دانشگاه های دولتی در حدود ۱۵۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰ دلار کانادایی در سال میتونه باشه.دانشگاه های خصوصی هزینه های بیشتری داره. همچنین باید هزینه های زندگی رو در نظر بگیرید که شامل مسکن، غذا، حمل و نقل، کتاب و مصارف روزمره است.

    2. سینا گفت:

      سلام. دخترم سال ۱۱ هست با معدل ۱۹.۸۰
      میخوام در کانادا ادامه تحصیل بده. لطفا راهنمایی میکنید

      • consultant گفت:

        سلام
        میتونن برای سال ۱۲اقدام بکنند در کنار کالج کورس زبان هم دارند زیر۱۸سال باشن یکی از والدین هم میتونه همراهشون بره

      • author4 گفت:

        اولین مرحله گرفتن مدرک یلتس هست که ایشون باید بگیرن،،، دوم مدرسه و کالج مورد نظرشون انتخاب کنن و از برنامه های کالج مورد نظر مطمئن باشن که برنامه های مطابق با رشته مورد علاقه دخترتون هست.سپس درخواست ویزا رو ارسال کنید. البته باید برنامه مالی برای هزینه های تحصیلی و زندگی در کانادا داشته باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شبکه های اجتماعی

    arrow up