شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت اسپانیا

اقامت و مهاجرت به اسپانیا

بسیاری از کشورهای اروپایی در سالیان نه چندان دور شرایط اخذ اقامت در ازای خرید ملک را در اختیار متقاضیان مهاجرت به اروپا قرار می دادند. از سال ۲۰۰۰ که اقتصاد اروپا با مشکلات فراوانی مواجه شد و بسیاری از کشور های اروپایی مثل فرانسه و یونان دچار مشکلات عدیده ی اقتصادی شدند، جهت گیری دولت ها به تغییر قوانین مهاجرتی اخذ اقامتشان از حالت خرید ملک به حالت شروع یک طرح اقتصادی و شروع یک کسب و کار در این کشور ها تغییر کرد.

ولیکن اقتصاد اسپانیا همچنان بر اساس جذب سرمایه گذار ونه کار آفرین مبتنی است و یعنی این کشور علاوه بر جذب کار آفرینان سرتا سر دنیا، هنوز با خرید ملک به متقاضیان اخذ اقامت دائم در اسپانیا اجازه در خواست اخذ اقامت را اعطا می نماید.

نکته جالب درباره ی مهاجرین به کشور اسپانیا این است که بخش اعظم مهاجرین به اسپانیا را کشور های شرق آسیا و هندوستان تشکیل می دهند.

در چند سال گذشته، با توجه به سخت تر شدن قوانین مهاجرتی در کشور های اروپایی دیگر، بسیاری از ایرانیان نیز علاقه مندی چشم گیری به اخذ اقامت اسپانیا نشان داده اند. چنانکه بطور مثال عده مهاجرین ایرانی از رقم ۴۵۶۰ ایرانی در سال ۲۰۰۷ به میزان ۱۲۳۳۴ ایرانی در فقط یک سال افزایش یافته است.

شرایط خرید مسکن

متقاضیان اخذ اقامت دائم اسپانیا می بایست جهت خرید ملکی با حداقل ارزش ۱۵۰۰۰۰ یورو اقدام خود را جهت در خواست اقامت اسپانیا شروع کنند. خرید املاک به صورت رسمی و با اسناد دولتی کشور اسپانیا در لحظه خرید به نام متقاضی خرید ملک در کشور اسپانیا می شود و ایشان می توانند حتی بخشی از مبلغ لازم جهت خرید املاک را نیز از دولت اسپانیا به صورت وام بانکی دریافت کنند.

قدم بعدی برای این متقاضیان تسلیم درخواست خود مبنی بر اخذ اقامت دائم اسپانیا به دولت این کشور است. افراد متقاضی می توانند در ابتدا موفق به دریافت ویزای یک ساله برای خود و سپس در سال دوم ویزای یک ساله برای همراهان خود شوند.

در ادامه و با تمدید ویزای ایشان در سال سوم ، این افراد موفق به اخذ اقامت دائم اسپانیا از طریق سرمایه گذاری یا همان خرید ملک می شوند.

گفتنی است در طی این زمان، خدمات تحصیلی، درمانی و پزشکی برای افراد بصورت رایگان و کاملا مشابه یک شهروند اسپانیایی صورت می گیرد.

مدت زمان انجام این پروسه طبق اعلام دولت اسپانیا در حدود ۸ تا ۱۰ ماه خواهد بود.

وکلای موسسه مهاجرتی آریانا پارس از شما تقاضا می نمایند در صورت مواجهه با وعده های واهی فریبکاران، گفته های ایشان را با آنچه دولت اسپانیا در وب سایت رسمی خود بیان داشته است، مقایسه کرده تا گفتار درست را از وعده های فریبکارانه تشخیص دهید.

4/5 ( 1 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

114 پاسخ به “اقامت اسپانیا”

  1. ندا گفت:

    سلام من 28 سالمه و ارشد طراحی داخلی دارم بهترین راه حل برای گرفتن اقامت اسپانیا چیه ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام از طریق تحصیلی اقدام نمایید و بعد بتوانید ویزاتون رو تبدیل به ویزای کار کنید و بمونید.

  2. NEDA گفت:

    سلام
    من لیسانس رشته مهندسی صنایع شیمیایی دارم 26 سالمه میخواستم بدونم میتونم با وجود مدرکم دوباره برای تحصیل در رشته دارو سازی اقدام کنم لطفا راهنمایی کنید چه شرایطی نیاز هست ممنون.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل در رشته دارو سازی به طور قطع محدودیت سنی هست و الزام به مدرک زبان خودشان . با کمی ریسک میتوانید اقدام کنید

  3. Shj گفت:

    سلام دوست عزيز
    من چندين ماه هست كه از طريق خريد ملك golden visa دارم چندين ماه را در اسپانيا بودم و حالا برگشتم و ماه اينده دوباره به اسپانيا بر ميگردم حالا مىخواستم بدانم كه براى تمديد اين ويزا بايد حتما در سفارت تهران اين كار را بكنم يا در اسپانيا كه هستم هم مى توانم ويزا را تمديد كنم
    ممنون ميشم اگر جواب بديد سپاس

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      اگر هنوز golden visa ی شما اعتبار دارد میتوانید بروید از همانجا اقدام نمایید و ویزایتان را تمدید نمایید

  4. حسین اهل زاده گفت:

    با سلام و تشکر از وبسایت خوبتون
    من یک برنامه نویس کامپیوتر هستم و زبان اسپانیایی رو هم بلدم ، به نظر شما راحت ترین راه برای گرفتن اقامت برای من چیه؟

    خیلی متشکرم

  5. الهه گفت:

    سلام خسته نباشید.من ۲۷ سالمه و لیسانس ادبیات انگلیسی دارم.چطوری میتونم برای مهاجرت به اسپانیا اقدام کنم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ ویزای تحصیلی در اسپانیا شما زیاد شانس بالایی ندارید تمام دانشگاه های دنیا شرایط سنی دارندhttps://arianaabroad.com/%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/

  6. Vito گفت:

    سلام خسته نباشید

    من معامله گر بورس و بازارهای مالی هستم. از چه طریق می تونم اقامت اسپانیا رو بگیرم ؟

    اگر از طریق کاری باشه لطفا شرایط رو بفرمایید.

    متشکرم

  7. نگار گفت:

    سلام.. من 18 سالمه و رتبه کنکور پایین 100 در رشته تجربی دارم.. ایا رتبه کنکور شرایط مهاجرت رو اسون میکنه؟

  8. بهروز سلطانی گفت:

    سلام , لطفا در خصوص اخذ اقامت دائم کشور اسپانیا از طریق تمکن مالی توضیح فرمایید چه شرایطی لازم است . بنده خانواده ای هستیم شامل خودم همسر و پسرم( 16ساله) .

  9. هادی گفت:

    سلام خسته نباشید من دیپلم دارم و 3 سال در مراکز معاینات ماشین کار کردم تنها هستم چگونه می توانم اقامت اسپانیا را برای اشتغال به کار بگیرم لطفا راهنمایی کنید ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با داشتن درخواست شغلی از داخل اسپانیا شما میتوانید برای کار و دریافت ویزای کاری این کشور اقدام کنید

  10. امیر نصیری گفت:

    سلام . بنده دارای فرزند مبتلا به اوتیسم هستم ایا با شرایط بنده برای درمان در اسپانیا میتوانم برای اقامت اقدام کنم

  11. افشین گفت:

    سلام
    1. اقامت از طریق ویزای تحصیلی در مقطع ارشد چطوری هست ؟
    2. برای خرید ملک با وام بانکی خوده این کشور اولا حداقل مبلغ مورد نیاز چه مقدار می باشد ؟ و اینکه مبلغ وام اعطایی و درصد سودهایشان (اگر دارد) چه شرایطی دارد ؟
    2. اقامت برای افراد با شرایط خاص (Sexual factors) چطور هست ؟ و آیا شما این امور را انجام می دهید؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      تا زمانی که اقامت دائم کشور را دریافت نکنید امکان گرفتن وتم رت ندارید . برا یمقطع ارشد نیز داشتن آیلتس 6 تا 6.6 الزامیست و داشتن معدل خوب بعلاوه ریز نمرات

  12. فرید گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    خواستم بدانم، منظور از گرفتن اقامت دائم از طریق پیشنهاد کاری،چه شغلی می باشد.
    آیا مثلا با داشتن یک پیشنهاد کاری،برای کار در یک فروشگاه و فروشندگی هم،گرفتن اقامت دائم امکان پذیر است؟
    کلا یک پیشنهاد کاری برای گرفتن اقامت دائم،دارای چه ویژگیهایی می باشد؟

  13. سعيد گفت:

    سلام
    از طريق خريد ملك ميتونم اقامت اسپانيا بگيرم؟
    ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. در حال حاضر خرید ملک در کشور اسپانیا منجر به دریافت اقامت دائم این کشور نمی شود. با این کار یک اقامت 3 ساله به شما تعلق خواهد گرفت.

  14. کامران جهانی گفت:

    با سلام

    بنده دندانپزشک هستم با 7-8 سال سابقه کار و هم اکنون مطب دارم مشهد
    مسلط به زبان انگلیسی
    ایا امکان اقامت اسپانیا را دارم ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با توجه به شرایط شما برای دریافت کارت اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی میتونید اقدام کنید .

  15. سعيد گفت:

    سلام
    راحت ترين راه اقامت اسپانيا كه بعد از چند سال تبديل به پاسپورت شود شرايطش را بفرماييد لطفا.
    ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. در حال حاضر پروسه تمکن مالی در کشور اسپانیا ساده ترین روش دریافت اقامت دائم این کشور است.

  16. پانته آ گفت:

    سلام
    ١-اين اقامت از طريق خريد ملك اقامت شينگن هست يا فقط اسپانيا ؟
    ٢- آيا ملك مثلا به قيمت ١٥٠٠٠٠ يورو مي توان به نام دو نفر باشد كه هر دو نفر سال اول اقامت يك ساله بگيرن ؟ براي پدر مادرم اين سوْال كردم چون هر دو باهم مي خواهند بيايند

    • آریانا پارس گفت:

      سلانم
      در قوانین جدید اسپانیااز طریق خرید ملک منجر به گرفتن اقامت دایم نخواهد شد . طبق قانون ملک مورد نظر چنانچه در باقت جدید باشد باید قیمتی معادل 500 هزار یورو باشد و اگز بافت قدیم 250 هزار یورو ارزش داشته باشد. اگر پدر خریداری کنند به مادر هم داده میشود

  17. کامران جهانی گفت:

    با سلام

    بنده دندانپزشک هستم با 7-8 سال سابقه کار و هم اکنون مطب دارم مشهد
    مسلط به زبان انگلیسی
    ایا امکان اقامت اسپانیا را دارم ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. برای دریافت اقامت اسپانیا باید از طریق یکی از راهکارهای موجود در این کشور (کار، سرمایه گذاری، تمکن مالی و…) اقدام نمایید. شما در صورتی که فرایند ثبت مدرک خود در این کشور را طی کنید می توانید برای دریافت پیشنهاد کاری اقدام نمایید.

  18. Soheil گفت:

    سلام من كاملا سردرگمم و نميدونم چكار كنم خواهشا راهنماييم كنيد تا آخر عمر مديونتونم؛من 16 سال و خورده اى دارم در حال حاضر رشته تجربى ميخونم و فوتبال رو به صورت جدى دنبال ميكنم استعدادم هم براى فوتبال خيلى زياده اما در ايران با اين پارتى بازى ها هيچ آينده اى ندارم؛مدرك تافل هم دارم كه خيلى كمك ميكنه زبانم عاليه؛خواستم ببينم بايد چكار كنم كه اقامت اسپانيا رو بگيرم تا آينده موفق باشم باسپاس

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با توجه به شرایط شما میتونید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید و برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا نیاز به داشتن مدرک زبان اسپانیایی و ارائه مدرک پیش دانشگاهی میتونید اقدام کنید.

  19. مريم رضايي گفت:

    سلام من و همسرم فوق ليسانس و ليسانس معماري داريم،الانم ديگه ٤٠سال رو رد كرديم دو تا فرزند پسر و دختر داريم كه به ترتيب ١١و٥/٥هستن،براي اقامت و كار در اسپانيا نياز به راهنمايي داريم و چقدر امكان اين امر وجود داره؟ضمنا مدرك هر دو مون از دانشگاه ازاد هست.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای دریافت ویزای اسپانیا از طریق تمکن با توجه به شرایط شما بهترین راه است و میتونید همسر و فرزنداتون را همراه خود به کشور اسپانیا ببرید

  20. فرزین گفت:

    با سلام
    آیا در صورت دریافت اقامت اسپانیا بر اساس درآمدهایم در ایران، پس از مدتی که از اقامتم در اسپانیا گذشت، می توانم نسبت به ثبت شرکت اقدام کنم؟
    با تشکر

  21. فرزین گفت:

    سلام
    آیا در بین خدماتتان تنظیم طرح توجیهی را نیز تقبل می کنید؟
    با تشکر

  22. افسانه جعفری گفت:

    سلام
    اخذ اقامامت از طریق اثبات تمکن مال امکان پذیر است؟

  23. محمد گفت:

    سلام من در شركت صادرات پسته فعاليت دارم براي ثبت شركت در اسپانيا و براي شروع چه كار بايد انجام بدم.و براي يادگيري زبان بايد از همينجا اقدام كنم يا اسپانيا؟اگه امكانش هست راهنمايي كنيد با تشكر

  24. سما گفت:

    سلام.
    ایا از طریق شما میتواتیم کار در اسپانیا پیدا کرده و برای اقامت اقدام کنیم؟

  25. محمد گفت:

    سلام بنده دانشجوی کارشناسی حسابداری هستم و میخوام برای ادامه تحصیل به اسپانیا برم چطور امکان پذیره؟ و یک دانشجو مثل من باید حداقل چه شرایطی داشته باشه؟؟

    • آریانا پارس گفت:

      شما با مدرک لیسانستون + مدرک زبان IELTS6 یا مدرک زبان رسمی کشور اسپانیا می توانید برای پذیرش ارشد کشور اسپانیا اقدام کنید .

  26. فرزین گفت:

    سلام.من کاپیتان کشتی هستم.جهت کار در اسپانیا چگونه اقدام کنم

  27. زهرا گفت:

    سلام
    من و همسرم اگر برای کار بخواهیم اقدام کنیم چطور باید شروع کنیم و چه کارهایی مورد نیاز برای اسپانیا هست که بتونیم انجام بدیم؟و بهمون اقامت بدن

    • آریانا پارس گفت:

      با داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در کشور مقصد می توانید برای ویزای کاری اقدام کنید که پس از 3 تا 5 سال کارکردن می توانید اقامت دائم اسپانیا را دریافت کنید .

  28. عمید گفت:

    سلام من دکتری کشاورزی از یکی از دانشگاه های معتبر مالزی دارم چطور میتوانم اقامت اسپانیا را بگیرم

  29. ناصر گفت:

    سلام برای ثبت شرکت چگونه باید اقدام کنیم شما در این زمینه می توانید کمک کنید؟ آیا سن متقاضی اهمیت دارد؟ در ضمن من و خانواده ام به مدت 2 سال در اسپانیا زندگی کرده ام ممنون

  30. امير گفت:

    اقا ١٥٠٠٠٠ يورو ميشه چند به تومن؟

    • آریانا پارس گفت:

      قربان این پروسه تا سال 2007 اجرایی بود که الان دیگر عملی نیس ، لطفا مطالب جدیدتر را مطالعه کنید .

  31. علیرضا گفت:

    علیرضا
    سلام : بنده متاهل و دارای 2 فرزند هستم و کاسب در بازار و دارای جواز از اتحادیه . میخواستم اقامت قانونی و مطمن در اسپانیا داشته باشم

  32. بنفشه گفت:

    سلام من میخواهم برای اسپانیا اقامت بگیرم بهم گفتن که از طریق یادگیری زبان این کشور از طریق کلاس های داخل خود سفارت بعدع دوسال اقامت میدن.ایا صحت دارد؟لطفا راهنمایی کنید.چطور باید درکلاس های داخل سفارت ثبت نام کنم.

  33. میلاد گفت:

    سلام. بنده متاهل و دارای شرکت نصب سیستم های اکترونیکال تخصصی هستم. در زمینه هنر موسیقی به چند ساز مسلط هستم. آیا راهی برای اقامت در اسپانیا هست؟ ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      از طریق ثبت شرکت یا کار می توانید اقامت اسپانیا را بگیرید ولی نیازمند داشتن کارفرما می باشید در کشور اسپانیا

  34. نرگس گفت:

    با سلام
    در حال حاضر اقامت دائم اسپانیا برای خانواده ۴ نفره از چه راهی ممکن هست و چقدر پول مورد نیاز می باشد؟

  35. سارا گفت:

    سلام.امیدوارم خوب باشین. ببخشید اگه من به جای خرید ملک یه هتل کوچیک یا یه بد اند برکفست بگیرم آیا امکان داره خودمم بتونم توش کار کنم ؟؟ و اینکه پروسه اخذ پاسپورت چقدر طول داره ؟؟؟ ممنون

  36. مجتبی گفت:

    سلام . بنده برادرم از طریق ازدواج با تبعه اسپانیایی ، اقامت اسپانیا را گرفته است . ایا بنده میتوانم از طریق دعوتنامه ایشان اقامت اسپانیا را اخذ کنم ؟

  37. حمید طه نبهانی گفت:

    با عرض سلام ، اینجانب یک مهندس بازنشسته که نزدیک به 40 سال عمرم در خارج ( انگلستان و امارات ) برای درس و کار گذراندم و الان در ایران هستیم .فقط من و خانمم هستیم .
    تو فکر رفتن به ترکیه بودم ولی بعلت مشکلات اخیر ترکیه منصرف و بفکر جای دیگه هستم ، من میتونم الان یک اپارتمان 100000 یورو بخرم و در حال حاضر ماهی معادل 2500 یورو برای مخارج داشته باشم از سپرده ، اجاره و غیره که در ایران دارم.. ولی در ایران ملک دارم که گذاشتم برای بعد بفروشم.

    Appreciate your help

    Hamid Taha Nabhani

  38. ساناز تركشي گفت:

    سلام ، با خريد ملك با حداقل چه قيمتي ميتوان اقامت اسپانيا أخذ كرد ؟

  39. امینی گفت:

    با سلام آیا برای دندانپزشک اقامت میدهند .

  40. شايان گفت:

    با سلام و خسته نباشيد بابت زحمتاتون
    من كارشناسي عمران دارم از دانشگاه آزاد برا من گزينه اي واسه پذيرش اسپانيا هست،زبانمم تقريبا خوبه ولي هنوز واسه آيلتس اقدام نكردم،اگه هست ارشد و ايران بخونم بهتره يا اونجا
    با تشكر

  41. علی گفت:

    با عرض سلام من تصمیم دارم اقامت اسپانیا بگیرم ،مدرک تحصیلی لیسانس ابزار دقیق دارم ،لطفا راهنمائیم کنید چ طور میتونم این کارو بکنم

  42. mehdi گفت:

    بادرود من کارت معافیت پزشکی خودم را دریافت کرده ام و کارم در زمینه کامپیوتر هست من قادر به دریافت اقامت دائم هستم وبهترین روش برای گرفتن اقامئت دائم کدام است و چقدر پول مورد نیاز هست با تشکر

  43. asal گفت:

    باسلام،درصورت خرید ملک دراسپانیا،پرداخت مالیات و اقامت مستمر درانجا اجباریست؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      در حال حاضر با خرید ملک نمی توانید برای اقامت این کشور اقدام نمایید و قوانین برای سال 2007 بوده

  44. فاروق گفت:

    با سلام
    بنده 29 ساله متاهل و دارای یک فرزند هستم. لیسانس عمران. پیشنهاد کار از یک شرکت و کارخانه معتبر در اسپانیا دارم و پروسه پیگیری ویزای کار شروع شده. سوال بنده این است که بر اساس قوانین مهاجرت اسپانیا, روند اقامت دائم و سپس شهروندی اسپانیا چگونه است؟
    تشکر

  45. محسن گفت:

    باسلام. اینجانب فوق لیسانس زراعت دانشگاه دولتی دارم و معدلم ۱۶:۳۰ و سابقه ۴ سال فعالیت در بهترین فرم در زمینه کشاورزی دارم. لطفا بگویید کدام روش بهترین روش اخذ اقامت اسپانیا می باشد؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.در صورت نداشتن پیشنهاد شغلی در کشور اسپانیا می توانید بعد از اتمام تحصیل در کشور اسپانیا 4 سال کار کنید و اقامت دائم کسب نمایید.

  46. سپهر گفت:

    سلام بنده مبلغ 60000000 میلیون تومان پول دارم با این مبلغ میتوانم اقامت اسپانیا را بگیرم لطفا راهنمایی فرمایید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با توجه به قوانین جدید با خرید ملک نمی توانید اقامت دائم کشور اسپانیا را کسب کنید و اقامت های کوتاه مدت به شما داده می شود

  47. مجيد گفت:

    باسلام ازطريق خريدملك ميشه اقامت دائم اسپانياگرفت؟

  48. محمد گفت:

    باسلام.
    صنایع شیمیایی خوندم و بیش از 5 سال سابقه رسمی شرکت ملی نفت دارم و 32 سالمه .متاهل.الان دانشجوی ارشد مهندسی محیط زیست هستم(ارائه پایان نامه مونده)
    شانس اقامت و کار برای کدام کشور ها و از چه روشی دارم.من نظرم امریکا و کاناداست وبعد اروپا .محبت بفرمایید برای کجا و چه روشی برای من پیشنهاد میکنید.
    متشکرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.مطلب شما در گروه اقامت اسپانیا قرار گرفته است لطفا در خواست خود را در گروه اقامت در کانادا یا آمریکا قرار دهید.

  49. بهنام گفت:

    سلام من ليسانس مهندسي زمين شناسي از دانشگاه سراسري اروميه هستم آيا شانس أقامت در كدوم كشور را و چگونه دارم لطفا راهنمايي كنيد؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با توجه به شرایط شما بهترین راه برای اخذ اقامت ، روش تحصیلی می باشد که پس از اتمام تحصیل به مدت 3 سال در کشور مورد نظر کار کرده و پس از آن اقامت دائم کشور مورد نظر را بگیرید. برای اطلاعات بیشتر با مشاورین موسسه در ارتباط باشید

  50. Reza گفت:

    سلام ..ايا هنوز با خريد ملك مي شود اقامت گرفت ؟و بايد براي اين ٣ سال در اسپانيا ساكن بود ؟ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام در حال حاضر دولت اسپانیا برای خرید ملک اقامت های حداکثر دو ساله اعطا میکنه ولی هیچ تضمینی بابت اخذ اقامت دائم وجود نداره

  51. محمدالله حسنی گفت:

    سلام خدمت شما: دقیقا معلوم است بعد از چه مدتی دوباره پروسه اخذ ویزای از طریق خرید املاک دوباره آغاز میشود؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام در حال حاضر دولت اسپانيا اقامت هاي با مدت يكسال و دو سال را به خريداران ملك اعطا ميكنه ولي طرحي جهت اقامت دايم هنوز مطرح نشده

  52. ashkan گفت:

    سلام خسته نباشید ..من معدلم خوب نیست..رشته عمرانم..میتونم پذیرش دانشگاه اسپانیا واسه ارشد با هزینه شخصی بگیرم؟
    ایلتس دارم

  53. غلامرضا رباط میلی گفت:

    درود بر شما
    لطفا در خصوص بهترین و ساده ترین راه گرفتن اقامت اسپانیا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

  54. mohammad fakhari گفت:

    با سلام ایا دولت اسپانیابه کسانی که قصد کارافرینی در این کشوررا دارند با توجه به سوابق کاری در ایران با ارایه طرح توجیهی اقتصادی همکاری میکند و اقامت میدهد

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      در حال حاضر در کشور اسپانیا شما فقط از طریق ثبت شرکت می توانید اقامت این کشور را بگیرید. که داشتن طرح توجیهی یکی از موارد خواسته شده می باشد.

  55. شکوفه گفت:

    با سلام من از طریق یکی از اقوام که ساکن سوییس هستند مطلع شدم که با 50،000 یورو میشه تو اسپانیا آپارتمان خرید و اقامت گرفت. آیا درسته ؟

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      در حال حاضر این قانون اجرایی نیست ولی با توجه به اطلاعات موجود تا چند ماه آتی این قانون اجرایی می شود

  56. aram گفت:

    چه کشورهایی از طریق خرید ملک اقامت میدن؟ و چقدر پیش پرداخت بدیم و بقیه چطور تسویه میشه؟

  57. Davoud گفت:

    سلام
    لطفا منابع رسمي دولت اسپلنيا برأي سرمايه گذاري را اعلام فرماييد
    من آمادگي تا٥٠٠٠٠٠ يورو را هم دارم ولي با شرط اطمينان از اقامت دائم

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام واحترام
      در حال حاضر این قانون اجرایی نیست ولی تا چند وقت اخیر دوباره این قانون برپپا می شود.

  58. Azi گفت:

    سلام! آیا هنوز از این طریق میشه برای اخذ اقامت اقدام کرد؟

  59. صدور گفت:

    با سلام من یه ملک در اسپانیا دارم که قصد فروش دارم اگر ممکن هست و شما در این امرفعالیت دارید راهنمایی بفرمایید

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      شما شرایط ملک خود را برای آدرس ما ایمیل کنید.با توجه به بررسی های لازم به شما گفته می شود که امکان این کار هست یا خیر

  60. gh گفت:

    سلام . این روش چقدر شدنی و شانس اخذ اقامت چند درصد است؟ و لطفا حدود هزینه ها و مدت انتظار را توضیح دهید و در کدام شهر اسپانیا ملک ارائه میکنید؟

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      ای قانون تا سال 2007 اجرا می شد ولی در حال حاضر انجام شدنی نیست ولی به احتمال زیاد تا چند وقت اخیر دوباره قابل اجرا می شود.

  61. مریم صالحی گفت:

    سلام تا آنجایی که بنده اطلاع دارم اوایل سال جاری پارلمان اسپانیا با مبلغ 500,000 یورو به جای 160,000 یورو پیشنهاد شده توسط دولت تحت عنوان residency by property موافقت کرده است اگر غیر این است و با 150,000 یورو این مهم امکان پذیر است لطفا” با ذکر منبع رسمی مرا راهنمایی بفرمایید.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام و درود

      دقیقا درست می فرمایید، ولی هنوز این قانون تصویب نشده است، فعلا فقط در پرتغال با 500.000 یورو امکان پذیر است.

  62. آریانا پارس گفت:

    سلام

    اقامت از چه طریقی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *