شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت تاجیکستان

اقامت تاجیکستان به همراه توضیحات

جمهوری تاجیکستان از کشورهای آسیای مرکزی است که پس از فروپاشی جماهید شوروی به عنوان کشوری مستقل سربرآورد. این کشور همسایگانی از جنوب (افغانستان) و از غرب با ازبکستان و از شمال و شرق به ترتیب قرقیزستان و چین دارد. اغلب افراد این کشور را تاجیک‌ها تشکیل میدهند که اشتراک فرهنگی زیادی با مردم ایران دارند. 65% از جمعیت این کشور تاجیک هستند.

برای دریافت اقامت تاجیکستان و یا گرفتن ویزای این کشور راه‌هایی وجود دارد ویزای گردشگری که با نام ویزای T شناخته میشود ویزای سرمایه گذاری (C) ویزای کاری (M) و ویزای تحصیلی از انواع ویزاهای این کشور میباشند که از طریق سفارت این کشور ارائه میشود.

تنها ویزایی که به راحتی در اختیار افراد قرار میگیرد ویزای توریستی این کشور است. برای گرفتن این ویزا و سفر به این کشور میتوانید به صورت الکترونیکی اقدام کنید و ویزای 45 روزه این کشور را برای بازید و گردش دریافت کنید ولی این مدت قابل تمدید نیست.

سیستمی به نام OVIR سیستم ثبت‌نام و احراز هویت اتباع خارجی در تاجیکستان است و برای مسافرانی که حداکثر 30 روز در این کشور می‌مانند لزومی ندارد ولی برای اقامت بیشتر از آن علاوه بر داشتن ویزا باید این سیستم هم تکمیل شود و مدارک شناسایی مورد نیاز به اداره مهاجرت ارائه گردد.

برای دریافت ویزای گردشگری این کشور احتیاجی به دفاتر مهاجرتی نیست و میتوانید این ویزا را به صورت الکترونیکی دریافت کنید.

مهاجرت از طریق ازدواج:

یکی از راه‌های اخذ اقامت تاجیکستان از طریق ازدوج میباشد یعنی فردی که تبعه این کشور نیست میتواند با فردی تاجیکی ازدواج کند و اقامت این کشور را دریافت کند ولی نکات مهمی نیز در این زمینه وجود دارد که باید به آنها توجه کرد.

فردی که میخواهد با یک غیر تبعه ازدواج کند باید ثابت کند که توانایی حمایت مالی از همسر خود را دارد و میتواند برای او مسکن تهیه کند ضمناً باید 11 سال در کشور تاجیکستان زندگی می‌کرده باشد، قابل ذکر است که این دو نفر باید ثابت کنند که ازدواج آنها به صورت صوری نبوده و قصد آنها از ازدوج کاملاً جدی است.

پس باید مسکنی تهیه کنند و در کنار هم زندگی کنند از جمله این موارد این است که چه مدتی است که با یکدیگر آشنا شده‌اند و چه مدت از آشنایی آنها میگذرد که اگر این موضوع را اثبات کنند اخذ ویزا به راحتی امکانپذیر است.

اخذ تابعیت تاجیکی به روشهای زیر امکانپذیر است:

از طریق پذیرش ملیت
از طریق استرداد تابعیت
از طریق تولد
از طریق انتخاب ملیت تاجیکی
در صورت تغییر مرز کشور جمهوری تاجیکستان

1. فرزندی که پدر یا مادر او تبعه تاجیکستان باشند با صرف نظر از اینکه خود فرزند کجا متولد شده باشد تبعه این کشور خواهد شد.

2. اگر تابعیت پدر و مادر با هم فرق داشته باشد ولی یکی از آنها زمان تولد فرزند تبعه تاجیکستان باشند، اگر فرزندشان از شرایط زیر برخوردار باشد تابعیت تاجیکی دریافت میکند:

در خاک این کشور متولد شده باشد.

در خارج از خاک کشور متولد شده باشد و در زمان تولد پدر و مادرش و یا یکی از آنها در خاک جمهوری تاجیکستان به صورت دائمی اقامت داشته اند.

اگر تابعیت پدر و مادر متفاوت است ولی یکی از آنها در زمان تولد فرزند تبعه‌ی تاجیکستان بوده باشند و دیگری خارجی باشد و در زمان تولد فرزند هر دوی آنها در کشور نباشند تابعیت این فرزند که در خارج از خاک است بر اساس توافق نامه‌ای که بین پدر و مادر نوشته میشود تعیین میگردد و در صورتی که 3 ماه بگذرد و پدر و مادر به توافق نرسند و مطابق با قوانین کشوری که فرزند در آن تولد یافته تابعیتی به او داده نشود فرزند تابعیت تاجیکستان را دریافت خواهد کرد.

اگر فرزندی متولد شود که یکی از پدر یا مادر او تابعیت تاجیکستان را داشته باشد و دیگری خیر باز هم تابعیت کشور به او داده میشود.

اگر مادر بدون تابعیت باشد ولی تابعیت خویشاوندی پدر اثبات شده باشد فرزند متولد شده تابعیت تاجیکستان را دریافت خواهد کرد.

در موردی که مادر تبعه است و پدر تبعه این کشور نیست نیز بدون توجه به محل تولد فرزند تابعیت تاجیکی به او داده میشود.
در صورتی که پدر و مادر هیچ کدام تابعیت این کشور را نداشته باشند ولی بصورت دائمی در این کشور اقامت داشته باشند فرزند تابعیت این کشور را دریافت خواهد کرد.

اگر فرزندی در تاجیکستان متولد شود ولی پدر و مادرش ناشناس و گمنام باشند نیز تابعیت تاجیکی به او اعطا میشود.
فرزندی که در تاجیکستان از پدر و مادری که تابعیت خارجی دارند متولد شود اگر تابعیت جای دیگری را دریافت نکند تابعیت تاجیکستان به او اعطا میشود.

اخذ تابعیت کشور تاجیکستان از طریق فرایندی دیگر نیز امکانپذیر است:

فردی که دارای دستاوردهای مهم در زمینه فناوری، درمان، علم، ورزش، اقتصاد و یا زمینه‌های مشابه داشته باشد که باعث توسعه این کشور شود نیز میتواند با ارائه آن اقامت این کشور را بگیرد.
افرادی که تابعیت هیچ کشوری را ندارند میتوانند برای دریافت تابعیت تاجیکستان اقدام کنند.
مورد دیگری که میتوان به آن اشاره کرد این است که رئیس جمهور کشور تاجیکستان میتواند بدون توجه به قوانین اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت، تابعیت را اعطا کند.

قوانین سرمایه‌گذاری در کشور تاجیکستان
مقررات عمومی
تمام حقوقی سرمایه‌گذاری
حمایت دولت از سرمایه‌گذاران
الزامات مورد نیاز

مقررات پایانی

یکسری فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کشور تاجیکستان وجود دارد که منجر به اقامت افراد میشود مثل ایجاد نیروگاه‌های تولید برق آبی و سدهای بزرگ، ساخت مجتمع‌های مسکونی و هتل، احداث کارخانه‌های جدید، فعالیتهای صنایع غذایی، فعالیتهای صنایع تبدیلی، فعالیت در زمینه صنایع پزشکی و داروسازی و نساجی و راهسازی و در مورد آخر سرمایه‌گذاری در بخش توریسم و گردشگری.

سرمایه‌گذاری در این کشور تسهیلاتی دارد مثل تسهیلات مالیاتی، گمرگی، اعطای کمکهای بلاعوض نقدی و غیرنقدی دولتی، تسهیلات مالیاتی و گمرکی

تحصیل در تاجیکستان

دانشجویان خارجی میتوانند در هر سه سطح کارشناسی، ارشد دکتری در این کشور تحصیل کنند تحصیل در لیسانس 4 سال، ارشد 2 سال و دکتری بیشتر جنبه پژوهشی و تحقیقاتی دارد. دولت تاجیکستان به کسانی که هزینه پرداخت را به اندازه کافی ندارند سالانه تا 5000 دلار اعطا میکند و دانشجویان دکتری میتوانند تا سقف 10.000 دلار نیز برای کارهای تحقیقاتی استفاده کنند.

هزینه‌های زندگی دانشجویی در تاجیکستان تقریباً شبیه به ایران است به عنوان مثال هزینه اجاره یک دستگاه آپارتمان ماهانه 400 دلار میباشد. و هزینه خوابگاه 200 دلار میباشد. قابل ذکر است که بهترین دانشگاه‌ها در شهر دوشنبه واقع شده است و دانشجویان میتوانند به هزینه‌های متعادلی در این کشور تحصیل کنند.

مطلب فوق جهت آشنایی با راه‌های مهاجرتی به کشور تاجیکستان نگاشته شده است و امید است که علاقمندان به مهاجرت به این کشور بتوانند از مزایای این مطلب استفاده کنند.

دیدگاه ها

15 پاسخ به “اقامت تاجیکستان”

  1. نفیسه گفت:

    سلام
    بالیسانس مدیریت دولتی در تاجیکستان کار هست??

    • آریاناپارس گفت:

      سلام
      باید با موسسات کاریابی صحبت کنید و یا اینکه پیشنهاد شغلی داشته باشید که بتوانید از آن طریق اقدام کنید.

  2. آزاده مصری گفت:

    باسلام من ارشد ادبیات فارسی ودارای مدرک هنرخوشنویسی ازانجمن خوشنویسان هستم ومتاهلم .شرایط من اوجا چطوره؟؟

    • آریاناپارس گفت:

      سلام ما کشور های آسیایی مدنظرمون نیست چون از نظر بحث اقامتی شما رو کاور نمی کنند.اگر برای دکترا در یک کشور اروپایی بتونیم براتون یه استادی پیدا کنیم که دارن روی ادبیات فارسی کار می کنند این به نفعتون هستش که تحصیلی اقدام کنید.

    • آریاناپارس گفت:

      سلام
      شما می توانید از طریق ویزای کار که با گرفتن جاب آفر امکان پذیر است اقدام نمایید.

  3. رضا گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    پیام دوست ارایشگرمون رو خوندم ک در جواب نوشتین نمیشه.منم ارایشگرم و قصد دارم به کشور تاجیکستان برم برای همین کار یعنی با مدرک ارایشگری نمیشه برم اونجا و اقامت بگیرم؟ اگه میشه بعد از چند وقت اقامت میدن ک من همسر و فرزندم رو هم ببرم
    و اگر نمیدن و تحصیلی میدن شرایطش چجوریه
    خیلی سوال کردم ولی ممنون میشم راهنمایی کنید

    • آریاناپارس گفت:

      سلام کشورهای آسیایی تو حوزه فعالیت ما نیست برای شمایی که متهل هستید بهترین کشور ها انگلیس و کانادا هستش.

  4. سعید گفت:

    سلام
    من هیچ ویژگی ای ندارم. فقط سه میلیارد تومان کل داراییم میشه. همسر و یه فرزند زیردوسال دارم. می‌خوام اقامت دائم یا موقت یک کشور ارزان رو بگیرم شما کجارو پیشنهاد میکنید و از چه طریق؟!!!

  5. abbasinviss گفت:

    سلام من میتونم برای شغل ارایشکری مردانه بیام تاجیکستان ؟

    • آریاناپارس گفت:

      سلام شغل ارایشگری برای گرفتن ویزا تاثیری نداره مگر از طریق مدرک تحصیلیتون اقدام کنید.

  6. Pegah Hemmati گفت:

    سلام من لیسانس زبان دارم میتونم از طریق کار اونجا اقامت بگیرم

  7. قاطع گفت:

    سلام دوستان خوب ایرانی وهمزبانم
    خدا کند که سرحال باشید
    من یک شهروند افغانستان هستم شغل مهندسی صنایع ونفت دارم تجربه کاری برای مدت هفت سال درکارخانه های داخلی افغانستان را دارا میباشم میخواهم به تاجکستان مهاجرت کنم لطفآ من را رهنمایی فرمایید وشاید ازطریق شرکت مهاجرتی شما من موفق به اینکارشوم ممنون منتظرجواب خوب تان هستم دوستان
    این است ایمیل آدرس من spenttird@yahoo.com

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای کار در تاجیکستان بدون شک نیازمند داشتن یک درخواست کار میباشید یا اینکه برای تحصیل اقدام نمایید و بعد از اقامت وارد بازار کار گردید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *