موسسه مشاوره شغلی و کاریابی بین المللی آریاناپارس، دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شماره مجوز ۴۷۴۴۹۱ با عنوان آتیه پردازان و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شماره مجوز 43/128986 با نام گروه آریانا


شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت فرانسه

شرایط اقامت فرانسه

کشور فرانسه به عنوان یکی از لوکس ترین کشورهای اروپائی مقصد اقامتی بسیاری از افراد می باشد. دریافت اقامت فرانسه از طرق مختلفی امکان پذیر می باشد، روش هایی مانند تحصیل، کار، ازدواج و چندین روش دیگر موجب دریافت اقامت دائم این کشور اروپائی می گردند.

هزینه های زندگی در این کشور یکی از دغدغه های اصلی مهاجران است که در این مقاله بیشتر راجع به تمامی جنبه های زندگی و اقامت در این کشور صحبت خواهیم کرد. دریافت اقامت فرانسه بعد از چند سال زندگی در این کشور کاری ممکن خواهد بود که به اختصار توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد.

شرایط زندگی در کشور فرانسه چگونه است؟

کشور فرانسه در اروپای غربی واقع شده است، پایتخت آن پاریس و زبان رسمی مردم آن فرانسوی می باشد. فرانسه با کشورهایی مانند بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس و ایتالیا همسایگی دارد.

فرانسه مهد رشته ی حقوق و خود تابع حقوق رومی، ژرمنی می باشد و حقوق ایران نیز بسیار به این کشور شبیه است و قسمت های زیادی از قانون مدنی ایران مطابق با قوانین فرانسه می باشد.

اقامت فرانسه

فرانسه آب و هوای متنوعی در شهرهای مختلف دارد، به عنوان مثال می توانید شبی سرد را در فرانسه سپری کنید و پس از آن با سفر به شهری دیگر صبحی گرم و دل انگیز را ببینید. آب و هوای این کشور در فصل تابستان گردشگران بسیاری را به سوی خود جذب می کند.

همانطور که می دانید فرانسه کشوری توریستی است و سالانه افراد بسیاری از اقصی نقاط دنیا برای دیدن جاذبه های توریستی این کشور از جمله برج ایفل، موزه ی لوور، قلعه ی لویر ولی و … به این کشور سفر می کنند. حضور توریست ها در این کشور باعث رونق اقتصاد فرانسه شده است.

روند کاهش نرخ بیکاری کماکان در فرانسه رو به بهبود است به صورتی که در ماه های آغازین سال میلادی کاهش چشمگیری داشته است، بنابراین چنانچه به جستجوی کار در این کشور بپردازید، احتمال یافتن شغلی مناسب برایتان زیاد خواهد بود.

چه روش هایی برای اقامت در کشور فرانسه وجود دارد؟

همانطور که قبلا اشاره ی کوتاهی نمودیم روش هایی مانند کار، تحصیل، سرمایه گذاری و ازدواج در فرانسه منجر به اقامت دائم در این کشور خواهند شد البته باید اشاره کرد که به صرف داشتن ویزای تحصیلی قادر به دریافت اقامت دائم این کشور نخواهید بود و باید چند سالی پس از تحصیل در این کشور زندگی و کار کنید تا بتوانید درخواست اقامت دائم به دولت بدهید.

روش های اخذ اقامت در فرانسه را یک به یک بررسی خواهیم کرد و چنانچه سوالی در هر مورد برایتان پیش آمد، با تماس تلفنی با مشاورین آریاناپارس قادر به حل تمام سوالات خواهید بود.

اقامت فرانسه از طریق تحصیل

اخذ اقامت فرانسه از طریق ویزای تحصیلی یکی از پر طرفدارترین روش های مهاجرتی به این کشور می باشد که امروزه طرفداران بسیاری را به سوی خود جذب کرده است. تحصیل در فرانسه منجر به اقامت موقت تحصیلی شما در این کشور خواهد شد که قادر خواهید بود در هر سه مقطع تحصیلی پذیرش را دریافت کنید، بنابراین کسانی که قصد اخذ اقامت دائم فرانسه را از ابتدا دارند روش تحصیلی برایشان چندان مناسب نیست.

دانشجویانی که ۴ یا ۵ سال تحصیلی را در فرانسه می گذرانند اجازه دارند پس از اتمام تحصیل ۱ سال در فرانسه اقامت داشته باشند تا شغل مرتبط با رشته ی تحصیلی شان بیابند و پس از چند سال کار کردن در فرانسه درخواست اقامت دائم به دولت بدهند. چنانچه قصد تحصیل در کشور فرانسه را دارید به مطلب تحصیل در فرانسه مراجعه فرمائید تا اطلاعات کاملی در این زمینه دریافت کنید.

اقامت فرانسه از طریق کار

برای دریافت اقامت فرانسه از طریق کار باید از یک کارفرمای معتبر پیشنهاد شغلی دریافت کنید که البته دریافت این آفر شغلی کار ساده ای نیست چرا که کارفرما می بایست وزارت کار را توجیح کند که شخص مناسبی را در کشور خودش و اتحادیه اروپا نیافته است و به همین دلیل مجبور به دادن این پیشنهاد شغلی به یک نیروی کار بین المللی شده است.

برای بررسی شرایط کار در این کشور پیشنهاد می کنیم مطلب کار در فرانسه را مطالعه بفرمائید.

اقامت فرانسه

بنابراین برای کار در کشور فرانسه ملزم به داشتن مجوز کار می باشید که کارفرما باید این سند معتبر را در اختیار شما قرار دهد. متقاضیان کار در فرانسه برای بازه کوتاه مدت زیر ۹۰ روز باید ویزای کار کوتاه مدت دریافت کنند که البته دریافت این نوع ویزا برای شهروندان برخی از کشورهای اروپائی و آسیایی لازم نیست.

مجوزهای کار در فرانسه انواع مختلفی دارند و هر کدام با توجه به الزامات خاص خود و طول مدت خاص و شرایط کاری ویژه ای صادر می شوند، بنابراین چنانچه قصد دریافت اقامت دائم فرانسه از طریق ویزای کاری را داشته باشید باید یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای معتبر در فرانسه دریافت کنید و با ۳ سال کار کردن در این کشور و پرداخت مالیات سالانه اقامت دائم را دریافت نمائید. برای دریافت اطلاعات کاملتر و به روز در این زمینه می توانید به سایت کنسولگری فرانسه در ایران مراجعه فرمائید.

اقامت فرانسه از طریق تولد فرزند

یکی از روش های دیگر اخذ اقامت فرانسه تولد فرزند در خاک این کشور می باشد که البته همانطور که می دانید کشورهای اروپائی از قانون خون یا خاک تبعیت می کنند و کشور فرانسه جز آن دسته از کشورهایی می باشد که تابع قانون خون می باشد، یعنی اگر فرزندی در خاک این کشور متولد شود چنانچه پدر یا مادر او تبعه فرانسه باشند، قادر به دریافت تابعیت خواهد بود و در غیر اینصورت تحت شرایط ویژه ای تابعیت را بدست خواهد آورد که در ذیل عنوان می کنیم

  • شخص ۱۸ ساله شده باشد و از سن ۱۱ سالگی به صورت مستمر در این کشور زندگی کرده باشد
  • اگر نوزاد قبل از ژانویه ۱۹۹۴ در فرانسه متولد شده باشد
  • اگر نوزاد خارج از خاک فرانسه از پدر و مادری فرانسوی متولد شده باشد می تواند شش ماه تا یک سال قبل از ۱۸ سالگی برای اخذ اقامت فرانسه اقدام کند
  • فرزند در سن ۱۶ سالگی درخواست اقامت دائم خود را به دولت داده باشد
  • افرادی که تبعه دیگر کشورهای فرانسوی باشند و یا پناهنده ی دولت فرانسه باشند قادر به اخذ تابعیت فرانسه برای فرزندان از طریق تولد نخواهند بود.

اقامت فرانسه از طریق ازدواج

چنانچه با یک شهروند فرانسوی ازدواج کنید قادر به دریافت اقامت دائم این کشور و سپس تابعیت آن خواهید بود، در صورت ازدواج با یک شهروند فرانسوی باید درخواست تابعیت خود را پس از ۴ سال به اداره ی مهاجرت فرانسه ارسال نمائید.

برای اخذ اقامت فرانسه باید قبل از ارسال درخواست خود حداقل ۱ سال را در این کشور زندگی کرده باشید و همچنین همسر شما شهروند فرانسه باشد.

برای اخذ شهروندی کشور فرانسه از طریق ازدواج باید شرایط زیر را داشته باشید

  • ازدواج شما با شهروند فرانسوی پس از گذشت ۴ سال به اتمام نرسیده باشد
  • همسر متقاضی تحت هیچ شرایطی تابعیت فرانسوی را از دست نداده باشد
  • فرد دانش زبان فرانسوی را کسب کرده باشد

اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری

به صورت کلی راه اندازی یک بیزینس در یک کشور اروپائی الزام به نوشتن نقشه ی تجاری آن بیزینس و سود دهی آن در طی مدت اقامت از طریق این ویزا می باشد. برای اینکه بتوانید تجارتی را در فرانسه راه اندازی کنید ابتدا باید ویزای توریستی این کشور را دریافت نمایید و پس از انجام بررسی های لازم اقامت ۱ ساله ای را بدست خواهید آورد که به واسطه آن قادر خواهید بود تجارت مورد نظر را در فرانسه راه اندازی کنید.

سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت

برای ثبت شرکت در فرانسه نیز باید مانند سرمایه گذاری در این کشور اقدام به ارائه بیزینس پلن یا نقشه تجاری نمائید و با دریافت ویزای کوتاه مدت وارد فرانسه شوید و پس از انجام مقدمات کار به ایران بازگردید و درخواست ویزای بلند مدت خود را به سفارت ارائه دهید و پس از بازگشت به فرانسه فعالیت خود را آغاز نمائید.

پس از شروع بیزینس خود قادر به دریافت اقامت ۱ ساله کشور فرانسه خواهید بود و تا مادامی که این فعالیت ادامه دارد اقامت شما قابل تمدید خواهد بود. پس از ۵ سال فعالیت اقامت ۱۰ ساله این کشور را بدست خواهید آورد و پس از آن نیز می توانید درخواست تابعیت خود را به فرانسه اعلام نمائید.

سرمایه گذاری های دیگری مانند خرید ملک و اوراق قرضه نیز در فرانسه وجود دارند که به واسطه ی آنها قادر خواهید بود اقامت ۱ ساله ی این کشورها را دریافت کنید ولی در نظر داشته باشید که تمدید این نوع اقامت ها کار ساده ای نیست.

اقامت فرانسه

آریاناپارس به عنوان تنها مرکز مشاوره در ایران که بصورت همزمان دارای مجوز اعزام نیروی کار به خارج از کشور از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را دارد به شما توصیه می کند جهت انجام هر گونه امور سرمایه گذاری در فرانسه با وکلای مجرب مشورت و بهترین مسیر را انتخاب نمائید.

اقامت فرانسه از طریق پناهندگی

کشور فرانسه حقوق پناهندگان را که در کشور خود از طریق یک قدرت مستقل و یا غیر مستقل مورد آزار و اذیت قرار گرفته است را به رسمیت می شناسد، بنابراین افرادی که شرایط لازم را برای پناهندگی داشته باشند مجوز دریافت اقامت فرانسه را بدست خواهند آورد.

پناهندگان درخواست خود را به اداره حفاظت از پناهندگان و مهاجرین اعلام می کنند و در صورت موافقت با آن یک کارت سبز دریافت خواهند نمود که اعتباری ۱ ماهه دارد و پس از بررسی های مجدد یک کارت زرد ۳ ماهه و پس از آن اقامت ۱۰ ساله به شخص اعطا خواهد شد.

اقامت فرانسه چه مزایا و معایبی دارد؟

فرانسه یکی از پهناورترین کشورهای اروپائی می باشد و یکی از دلایل مهاجرت افراد به این کشور، سیستم آموزش قوی و زبانزد بودن این کشور در بحث هنر  و تاریخ می باشد. آب و هوای مطبوع فرانسه از دیگر مزایای این کشور می باشد، تجربه  ی چهار فصل در کشوری که مردمان خونگرم و مهمان نواز نیز دارد از جذابیت های هر کشوری می تواند باشد.

اخذ پذیرش از دانشگاه های رایگان اروپائی و احتیاج نداشتن به مدرک زبان جزو موارد دیگری است که علاقه مندان زیادی را به سوی فرانسه جذب کرده است. سیستم آموزشی منظم این کشور و تنوع رشته های گوناگون به زبان های فرانسوی و انگلیسی درخواست پذیرش سالانه دانشگاه ها و ورود دانشجویان متعدد به این کشور را افزایش داده است.

معایب

از معایب مهاجرت به فرانسه می توان به هزینه های آن اشاره کرد، همانطور که می دانید پاریس یکی از گران ترین شهرهای اروپاست که هزینه های زندگی بالایی دارد، بنابراین اگرچه هزینه های تحصیل در این کشور نخواهید داشت ولی هزینه های خورد و خوراک،مسکن و رفت و آمد شما در شهر های بزرگ فرانسه کم نیست.

یکی از چالش های مهاجران در فرانسه، یافتن شغل مناسبی در این کشور می باشد. تسلط کامل به زبان فرانسوی می تواند بسیار به این روند کمک کند که مطمئنا بسیاری از افراد در بدو ورود خود به این کشور به اندازه ی کافی به زبان تسلط ندارند و ممکن است در ماه های نخستین موفق به یافتن شغل مناسبی نگردند و مجبور شوند همه ی هزینه های زندگی را شخصا تامین کنند.

یکی دیگر از معایب مهاجرت به کشور فرانسه، پذیرفته نشدن دانش آموزان در مدارس دولتی این کشور می باشد، پس اگر فرزند دارید و قصد مهاجرت به فرانسه را در سر دارید باید برای شهرهای بزرگی مثل پاریس اقدام کنید تا بتوانید فرزندانتان را در مدارس دولتی این کشور ثبت نام کنید.

راه های تمدید اقامت در فرانسه چیست؟

در تمامی روش های مهاجرتی که در رابطه با آنها توضیح دادیم امکان تمدید اقامت وجود خواهد داشت، به عنوان مثال در روش تحصیلی، پس از اتمام تحصیل چنانچه شغل مناسبی بیابید قادر به تمدید ویزا خواهید بود.

در روش کاری اگر قرارداد شما با کارفرمای مورد نظر تکرار شود، اقامت شما به سبب آن تمدید خواهد شد و پس از ۳ سال منجر به دریافت پاسپورت فرانسه خواهد شد.

در روش سرمایه گذاری تمدید اقامت شما پس از یک سال منوط به پرداخت مرتب مالیات های بیزینس راه اندازی شده و اثبات به سود رسیدن تجارت شما می باشد، در غیر اینصورت ممکن است ویزای شما تمدید نگردد. برای دریافت اطلاعات کاملتر به مطلب مهاجرت به فرانسه مراجعه فرمائید.

چگونه پاسپورت فرانسه را دریافت کنیم؟

برای دریافت پاسپورت کشور فرانسه ابتدا باید اقامت موقت و سپس دائم این کشور را داشته باشید. به صورت معمول، اقامت ۳ تا ۵ ساله در کشور فرانسه لازم است تا بتوانید درخواست پاسپورت بدهید. دریافت پاسپورت هر کشور اروپائی کار ساده ای نیست و باید کاملا به دولت آن کشور اثبات کنید که از هر جهت واجد شرایط زندگی در کشور فرانسه می باشید، یعنی تمامی اصول اخلاقی لازم را در طی این چند سال رعایت کرده اید، زبان و تاریخ این کشور را به خوبی می دانید و مرتکب هیچ گونه جرم و جنایتی نشده اید.

پس از بررسی دقیق این موارد پاسپورت این کشور را دریافت خواهید کرد و به واسطه ی آن قادر به سفر به بسیاری از کشورهای دنیا بدون نیاز به ویزا خواهید بود. چنانچه قصد مهاجرت به کشور فرانسه و دریافت اقامت این کشور را دارید می توانید با مشاورین آریاناپارس تماس حاصل کرده و با دریافت مشاوره رایگان بهترین مسیر را انتخاب کنید.

5/5 ( 1 نظر )
برچسب‌ها:
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها
ثبت نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *