معمولا فرانسه را به عنوان یک کشور توریستی میشناسیم ولی باید بدانید آمار مهاجرت به فرانسه در سالهای گذشته به شکل چشمگیری افزایش یافته است. روشهای متنوعی که دولت این کشور پیش روی علاقهمندان به مهاجرت به فرانسه قرار داده است باعث شده تا هر سال تعداد زیادی از مهاجرین از سراسر کشورهای جهان به این کشور مهاجرت کنند. در این میان آمار مربوط به مهاجرت متقاضیان ایرانی به فرانسه نیست به شکل قابل ملاحظهای رشد کرده است. بنابراین سعی میکنیم در این مقاله با توجه به اهمیت این موضوع به صفر تا صد مهاجرت به فرانسه بپردازیم. بنابراین در ابتدا سعی میکنیم به سوالات مهم زیر پاسخ دهیم:
- مزایا و معایب مهاجرت به فرانسه چیست؟
- شرایط مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل چیست؟
- آیا مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی ممکن است؟
- آیا مهاجرت به فرانسه از طریق کار ساده است؟
- هزینههای مهاجرت به فرانسه چقدر است؟
و در ادامه راهنمای گام به گام برای علاقمندان به این موضوع از لحظه مهاجرت به این کشور تا انتخاب بهترین شهر برای زندگی در فرانسه و همچنین توضیحات مفصلی در رابطه با هزینههای زندگی در فرانسه خواهیم پرداخت.
مهاجرت به فرانسه در گذر زمان
آمار مهاجرت به کشور فرانسه در طول تاریخ تغیرات محسوسی را تجربه نموده است. روند مهاجرت به فرانسه از سال ۱۹۶۰ افزایش یافت، بخش عمده ای از مهاجرانی که در حال حاضر در کشور فرانسه زندگی می کنند شامل افرادی می شود که از شمال آفریقا یعنی کشورهایی نظیر مراکش، الجزایر و تونس به فرانسه مهاجرت نموده اند.روند مهاجرت ساکنین آفریقای شمالی و غربی در سال ۱۹۸۰ به اوج خود رسید و تا کنون نیز ادامه دارد، این روند تا جایی پیش رفته است که در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد جمعیت فرانسه را آفریقایی تبارها تشکیل می دهند.از سال ۱۹۹۰ به جز کشورهای آفریقایی مهاجرانی از کشورهای آسیایی نیز به لیست مهاجران فرانسه اضافه شدند. اکثر این مهاجران را مسلمانان تشکیل می دهند، از این رو با توجه به رشد فزاینده آمار مهاجرت به فرانسه از سال ۱۹۹۰ تا کنون اسلام به دین دوم این کشور تبدیل گردیده است.
آمار مهاجرت به فرانسه
در سال 2025، بیش از ۷ میلیون ساکن در خارج از کشور متولد شده بودند که حدود ۱۱ درصد از کل جمعیت را تشکیل می دادند.بزرگترین گروه ساکنان خارجی متولد شده در فرانسه از پرتغال، الجزایر، مراکش، ایتالیا و تونس هستند.حدود ۴۱ درصد از ساکنان خارجی متولد شده در فرانسه بیش از ۲۰ سال در این کشور بوده اند، در حالی که ۲۸ درصد کمتر از ۵ سال است که در این کشور زندگی می کنند.اکثریت مهاجران در فرانسه به دلایل کاری یا خانوادگی می آیند. در سال 2025، ۶۱ درصد از مهاجران قانونی جدید در فرانسه به دلایل مربوط به کار، در حالی که ۳۲ درصد به دلایل مربوط به خانواده به این کشور آمده اند.فرانسه یک سیاست مهاجرتی انتخابی دارد و اولویت را به افراد دارای مهارت و تحصیلات می دهد که در این کشور تقاضای زیادی دارند. سال 2024 آمار مهاجرت به فرانسه به اوج خود رسید، در ۶ ماهه نخست سال 2024 بیش از ۱۳۵۰۰۰ نفر و در ۶ ماهه دوم حدود ۱۸۴۰۰۰ نفر به فرانسه مهاجرت نمودند. طی سال های اخیر فرانسه به طور متوسط بیش از ۲۰۰ هزار مجوز اقامت برای متقاضیان صادر می نماید.
در سال های اخیر تعداد پناهجویان در فرانسه رو به افزایش بوده است. در سال 2024، بیش از ۱۵۰۰۰۰ نفر در فرانسه درخواست پناهندگی دادند که بالاترین تعداد در اروپا است.فرانسه دارای جمعیت زیادی از مهاجران غیرقانونی است که تخمین زده می شود بین ۳۰۰۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰۰ نفر باشند. بسیاری از این افراد سال ها در فرانسه بوده اند و در جوامع خود ریشه دارند.در سال 2024، فرانسه بیش از ۲۶۰۰۰۰ ویزا برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا صادر کرد که اکثریت ویزاها به دلایل تحصیلی، کاری یا خانوادگی اعطا شد.
روش های مهاجرت به فرانسه
فرانسه به عنوان کشوری پیشرفته و تراز اول در اروپا همواره یکی از گزینه های قابل توجه برای افرادی می باشد که قصد مهاجرت دارند. فرانسه از گذشته های دور تا کنون کشوری مهاجرپذیر با سیاست مرزی نسبتاً باز به شمار می آید، هرچند طی سال های اخیر سیاست های اتخاذ شده از سوی دولت فرانسه به سمت و سوی محدودیت پذیرش پناهجویان و افرادی که از لحاظ اقتصادی و اجتماعی سربار این کشور هستند سوق یافته است.اما با این وجود این کشور همچنان یکی از مقاصد مورد علاقه مهاجران به شمار می آید. برای مهاجرت به فرانسه روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه این مطلب به معرفی رایج ترین روش های مهاجرت به فرانسه خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل
فرانسه از امکانات آموزشی بسیار پیشرفته و دانشگاه های معتبری برخوردار است. بدون شک یکی از بهترین روش های مهاجرت به کشور فرانسه مهاجرت تحصیلی می باشد. فرانسه هرساله بیش از ۲۰ درصد از بودجه ملی خود را به حوزه آموزش اختصاص می دهد، از این رو تحصیل در اکثر دانشگاه های این کشور رایگان است. تحصیل در فرانسه به ۲ زبان انگلیسی و فرانسوی امکان پذیر است. تلفیق ۲ موضوع مهم مالی یعنی هزینه های مناسب زندگی و تحصیل رایگان فرانسه را به یکی از ۵ کشور برتر در امر جذب دانشجویان بین المللی تبدیل نموده است.
از دیگر مزایای تحصیل در فرانسه اجازه کار حین تحصیل برای دانشجویان است که در مقاطع مختلف شرایط متفاوتی خواهد داشت. از این رو دانشجویان بین المللی به واسطه انجام کار حین تحصیل می توانند اکثر هزینه های خود را پوشش دهند. همچنین در صورتی که دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیلی خود مشغول به کار در فرانسه شوند امکان اخذ اقامت دائم این کشور را خواهند داشت. در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد از مهاجران کشور فرانسه را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه عبارتند از:
- اصل و کپی شناسنامه ترجمه شده
- اصل گذرنامه با حداقل یک سال اعتبار
- کپی از ۵ صفحه اول گذرنامه متقاضی به همراه صفحات دارای مهر و ویزا
- تکمیل دو نسخه از فرم ویزای بلند مدت دانشجویی فرانسه
- دو قطعه عکس جدید ( عکس خانم ها حتما باید بدون حجاب باشد)
- رزومه تحصیلی ترجمه شده
- انگیزه نامه و توصیه نامه ترجمه شده
- ارائه تمکن مالی جهت پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل
- ارائه نامه پذیرش معتبر از دانشگاه در فرانسه
مهاجرت به فرانسه از طریق کار
دریافت ویزای کار فرانسه و مهاجرت به این کشور برای افرادی که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا زندگی می کنند به مراتب راحت تر از افرادی است که در کشورهای خارج از این اتحادیه زندگی می کنند. ولی به طور کلی افرادی که متقاضی دریافت ویزای کار فرانسه هستند به جاب آفر (پیشنهاد کاری) نیاز خواهند داشت.سالانه گردشگران بسیاری از کشور فرانسه بازدید می نمایند، از این رو شغل های فصلی فراوانی در این کشور وجود دارد، زمان اعتبار ویزای کار فرانسه با توجه به نوع و مدت کار مورد نظر متغیر خواهد بود، افرادی که موفق به اخذ ویزای کار فرانسه می شوند پس از گذشت ۳ الی ۵ سال می توانند درخواست اقامت دائم این کشور را ارائه نمایند. مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار فرانسه عبارتند از:
- مدارک شناسایی فرد متقاضی (پاسپورت، مدارک هویتی)
- آدرس محل سکونت فرد متقاضی در کشور مبداء
- مدارک شناسایی کارفرمای آینده در کشور فرانسه (نام، دفتر ثبت شده، شماره شناسایی)
- اطلاعات مربوط به زمان، مکان و محل کار
- اظهار نامه از کارفرما مبنی بر استخدام فرد متقاضی
- اصل و کپی مدارک دانشگاهی و حرفه ای معتبر مربوط به نوع کار
مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری
امروزه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یکی از روش های رایج برای مهاجرت به کشورهای معتبر جهان می باشد. طبق آخرین آمار انتشار یافته توسط AT Kearney در سال ۲۰۱۸ بین تمامی کشورهای جهان فرانسه پنجمین کشور موفق در زمینه جذب سرمایه گذاران خارجی به شمار می آید. دسترسی و تعامل مناسب با بازارهای جهانی، امنیت سرمایه گذاری، ایجاد بسترهای مناسب جهت انجام فعالیت های اقتصادی، بازار کار پر رونق و … باعث گردیده سرمایه گذاران فراوانی جذب کشور فرانسه شوند.به طوری که طی سال های اخیر میزان سرمایه گذاری در کشور فرانسه به بیش از ۵۷ میلیارد دلار رسیده است که این رقم رشد ۴۳ درصدی جذب سرمایه های خارجی را نشان می دهد. مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری روش های مختلفی دارد که در ادامه متداول ترین روش های سرمایه گذاری در فرانسه را معرفی خواهیم نمود.
ثبت شرکت
ثبت شرکت در فرانسه یکی از روش های مناسب جهت مهاجرت و در نهایت اخذ اقامت دائم این کشور می باشد. در این روش افرادی که شرکتی فعال در کشور خود دارند با ارائه بیزینس پلان می توانند درخواست افتتاح شعبه ای از شرکت خود در کشور فرانسه را ارائه نمایند. شخص متقاضی خود را به عنوان کارمند شرکت مورد نظر معرفی می نماید و حقوقی را تعیین می نماید که به عنوان درآمد ماهانه از این شرکت دریافت می نماید. این حقوق به صورت ماهانه می بایست بیش از ۲۰۰۰ یورو باشد.
شایان ذکر است که از دیدگاه دولت فرانسه اثبات این مسئله که سمت و فعالیت شخص مذکور در شرکتی که به ثبت رسیده است بسیار با اهمیت بوده و در اداره شرکت نقش حیاتی دارد و امری مهم تلقی می شود. در این روش شخص می تواند ویزای ۳ ساله اخذ نماید که به خانواده ایشان نیز به عنوان همراه این ویزا تعلق می گیرد، پس از گذشت این مدت امکان اخذ اقامت دائم فرانسه نیز وجود خواهد داشت. مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در فرانسه عبارتند از:
ردیف | مدارک |
---|---|
۱ | پر نمودن فرم ثبت شرکت در فرانسه |
۲ | اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل |
۳ | طرح توجیهی اقتصادی (Business Plan) |
4 | تمکن مالی بسته به نوع فعالیت فرد متقاضی حداقل ۴۵۰۰۰ یورو به بالا |
۵ | ارائه مدرک تحصیلی مرتبط با نوع فعالیت شرکت |
۶ | ارائه سابقه کاری مرتبط با نوع فعالیت شرکت |
۷ | نام شرکت (توسط خود شما ارائه می شود) |
خرید ملک
سرمایه گذاری در حوزه املاک یکی از روش های مناسب و بدون ریسک جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم این کشور محسوب می شود. حداقل سرمایه گذاری در این زمینه ۸۰ هزار یورو می باشد. طبق قوانین کشور فرانسه فرد متقاضی خرید ملک در فرانسه موظف خواهد بود به ازای هر یک از اعضای خانواده مساحتی به میزان ۲۰ الی ۳۵ مترمربع خریداری نماید. لازم به ذکر است فرد باید مالیات ملکی که در آن سکونت دارد را نیز بپردازد. البته دریافت اقامت دائم از طریق خرید ملک در فرانسه مراحل قانونی طولانی مدت تر و پیچیده تری را در بر خواهد داشت.
کارآفرینی
در این روش سرمایه گذاری فرد متقاضی با خرید بیزینس یا شرکتی در حال فعالیت و ایجاد اشتغال ویزای ۱ ساله دریافت خواهد نمود که به مدت ۵ سال این ویزا قابل تمدید می باشد و پس از گذشت ۵ سال ویزای ۱۰ ساله به فرد تعلق خواهد گرفت. معمولاً حداقل سرمایه گذاری در این روش ۷۵۰۰۰ یورو می باشد. متقاضیان این نوع سرمایه گذاری ملزم به گذراندن مراحل ذیل می باشند:
- درخواست ویزای کوتاه مدت
- بعد از اخذ ویزا و ورود به خاک فرانسه فرد متقاضی بیزینس یا شرکت ثبت شده مورد نظر خود را انتخاب می نماید.
- متقاضی به ایران بر می گردد و خواست ویزای بلند مدت (۶ماهه) را ارائه می دهد
- متقاضی از ایران به حساب فرانسه خود پول واریز می نماید.
- متقاضی به فرانسه می رود و بیزینس مورد نظر را خریداری می نماید سپس درخواست اقامت ۱ ساله را ارائه می دهد و رسید درخواست اقامت از سوی اداره پلیس به وی تحویل می گردد.
- فرد متقاضی با رسید اقامت اداره پلیس فرانسه، تجارت خود در فرانسه را شروع می نماید.
- فرد متقاضی پس از تاسیس شرکت مدارک لازم را جهت اخذ اقامت ۱ ساله در فرانسه به اداره پلیس فرانسه ارائه می دهد.
مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی
طبق ۲ پیمان نامه ژنو ۱۹۵۱ (سازمان ملل متحد) و پیمان نامه اروپایی حمایت از حقوق بشر افرادی که در کشور خود تحت تعقیب قرار دارند یا در معرض خطر مرگ می باشند، امکان ارائه درخواست پناهندگی به کشور دیگری را دارند. بدون شک با توجه به روش های متنوع و قانونی برای مهاجرت به فرانسه، مهاجرت به این کشور از طریق پناهندگی بسیار روش خطرناک، سخت و پیچیده ای است. افرادی که به صورت قانونی یا غیرقانونی وارد خاک کشور فرانسه می شوند امکان ارائه درخواست پناهندگی را خواهند داشت. معمولاً انجام پروسه اداری بررسی به درخواست های پناهندگی در فرانسه طولانی و بسیار پیچیده است.
طبق آمار انتشار یافته طی سال های اخیر بیش از ۷۰ درصد پناهجویان با رد درخواست های پناهندگی خود از سوی دولت فرانسه مواجه شدند. این آمار نشان دهنده سختگیری دولت فرانسه نسبت به کشورهای اروپایی دیگر در امر پذیرش پناهجویان است. از این رو گروههای مدافع حقوق پناهجو در فرانسه نگرانی خود را ابراز نمودند. در واقع با توجه به سختگیری های فرانسه در ارتباط با پناهجویان مدارک ارائه شده توسط فرد متقاضی پناهندگی (کیس پناهندگی) عامل اصلی و سرنوشت ساز در ارتباط با دریافت امتیاز پناهندگی از سوی دولت فرانسه می باشد.
از نظر قانونی، پناهندگان فرانسه به دو شکل مورد حمایت دولت فرانسه قرار می گیرند:
- قانون پناهندگی فرانسه: کارت اقامت ده ساله همراه با اجازه کار که بعد از اتمام تاریخ انقضا خود به خود تمدید می شود.
- حمایت جانبی: کارت اقامت یک ساله همراه با اجازه کار (قابل تمدید در صورتی که وضعیت در کشور مبدا تغییر مهمی نکرده باشد)
مزایای مهاجرت به فرانسه
فرانسه در هر سال میزبان بیش از ۸۰ میلیون توریست در سراسر کشورهای جهان است. بسیاری از این افراد پس از بازدید از این کشور به نحوی به فکر مهاجرت به فرانسه به طور دائم میافتند. مزایای مهاجرت به فرانسه به خصوص برای مهاجرین از کشورهای آفریقایی و خاورمیانه باعث شده است تا آمار مهاجرت به این کشور در چند سال گذشته به شدت افزایش یابد.
مزیت اول : کیفیت زندگی
بر اساس آمار ارائه شده توسط سازمانهای بزرگ جهانی رتبهبندی کیفیت زندگی در جهان کشور فرانسه با داشتن رتبه ۲۱ از نظر کیفیت زندگی جز بهترین کشورهای جهان از این حیث به حساب میآید. علاوه بر آن در سال ۲۰۲۵ این کشور به عنوان بهترین کشور در زمینه سیستم بهداشت و درمان از نظر سازمان بهداشت جهانی شناخته شده است. شاید همین دو مسئله کافی باشد تا درک تعداد زیادی از مهاجرین از کشورهای جهان سوم علاقه دارند تا به این کشور مهاجرت کنند.
مزیت دوم: تنوع روشهای مهاجرتی
یکی از بزرگترین مزایای مهاجرت به فرانسه به خصوص در چند سال گذشته تنوع روشهایی است که متقاضیان خارجی مهاجرت به این کشور میتوانند از آن برای مهاجرت به فرانسه استفاده کنند. تقریباً هیچ روش مهاجرتی در کشورهای مختلف جهان وجود ندارد که در فرانسه نیز مورد استفاده قرار نگرفته باشد. از روشهای ویزاهای تحصیلی،کاری و سرمایهگذاری گرفته تا روشهای جدیدی مثل مهاجرت از طریق استارتاپ کارآفرینی و حتی تمکن مالی طیف گسترده روشهایی است که باعث میشود متخصصین حداقل برای یکی از آنها شرایط مهاجرت فرانسه را داشته باشند.
مزیت سوم: شانس متقاضیان ایرانی برای مهاجرت به فرانسه
معمولاً به خاطر ثبات سیاسی کشور فرانسه شرایط متقاضیان ایرانی جهت مهاجرت به این کشور دچار تغییرات اساسی نمیشود. در چند سال گذشته که شاهد بسته شدن سفارت انگلستان در ایران،متشنج شدن روابط سیاسی ایران و آمریکا و همچنین تغییرات عجیب و غریب مهاجرت به کانادا بودهایم،شرایط مهاجرت به فرانسه برای متقاضیان ایرانی دستخوش تغییرات جدی نشده است. هنوز هم فرانسه جز کشورهایی تلقی میشود که متقاضیان ایرانی برای دریافت ویزای توریستی چالش جدی پیش روی خود نمیبیند. به طور کلی نرخ ریجکتی ویزا های مختلف در کشور فرانسه برای متقاضیان در ایران هیچ تفاوتی با سایر متقاضیان کشورهای جهان ندارد و این یکی از بزرگترین مزایای مهاجرت به فرانسه برای متقاضیان ایرانی محسوب میشود.
معایب مهاجرت به فرانسه
همانگونه که اشاره گردید مهاجرت به فرانسه روش های مختلفی دارد. انتخاب روش مهاجرتی مناسب به این کشور ارتباط مستقیم با آینده افراد در فرانسه خواهد داشت. در کنار مزایای مهاجرت به فرانسه معایبی نیز وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم نمود.
زبان فرانسوی
یادگیری زبان فرانسوی آن هم بدون لهجه برای برقراری ارتباط با مردم این کشور و به دست آوردن موقعیت شغلی و اجتماعی مناسب الزامی است. اغلب استخدام ها در فرانسه در بخش خصوصی و توسط شخص صورت می گیرد و در این مورد توانایی مهاجران در تسلط به زبان فرانسه در دستیابی آنها به شغل مناسب بسیار تاثیر گذار خواهد بود. متاسفانه یادگیری زبان فرانسه بدون لهجه کار بسیار سختی است و به همین دلیل مهاجران در چنین استخدامی هایی معمولا بعد از خود فرانسوی ها و در آخر صف قرار دارند.
اختلاف طبقاتی
برای افراد مهاجر که به تازگی وارد فرانسه می شوند اختلاف طبقاتی در جامعه خصوصاً بین مهاجران و فرانسوی ها بسیار مشهود خواهد بود. این موضوع در شهرهای بزرگ این کشور بسیار بیشتر حس می شود، پاریس پایتخت فرانسه و بزرگترین شهر این کشور است، این شهر پر زرق و برق جزو پنجاه شهر گران دنیا به حساب می آید و این موضوع زندگی در این شهر را برای مهاجران مقداری دشوار می کند.
اختلاف فاحش و قابل توجهی بین قیمت ها و هزینه های مسکن و زندگی در مرکز شهر و حومه آن وجود دارد. در واقع در فرانسه حومه نشین ها به فقر شهرت دارند، این موضوع نیز برای مهاجرانی که اغلب مجبور به حومه نشینی در اطراف پاریس هستند ناخوشایند است. لازم به ذکر است که افرادی که شرایط کاری مناسبی در شهر های دیگر فرانسه داشته باشند میزان مواجهه آنها با چنین مشکلاتی کمتر خواهد بود.
شرایط مهاجرت به فرانسه
شرایط مهاجرت به فرانسه را نمیتوان به اندازه شرایط مهاجرت به کشورهای آمریکا یا کانادا سخت و پیچیده دانست و نه به اندازه شرایط مهاجرت به کشورهای نظیر ترکیه یا قبرس ساده. با این حال هر یک از مسیرهای مهاجرت به این کشور ضوابط و شرایط مخصوص به خود را دارند. قصد داریم در این بخش صرفاً شرایط مهاجرت به فرانسه از روشهای مختلف ، نظیر شرط سنی، شرط زبان و شرایط مالی متقاضیان را مورد بررسی قرار دهیم.
شرط مهاجرت به فرانسه از طریق کار
مهمترین شرط مهاجرت به فرانسه از طریق کار داشتن دعوتنامه کاری از یک کارفرمای فرانسوی است. طبیعی است که این دعوتنامه نیز میبایست ضوابط و شرایط خاصی را رعایت کند مثلاً داشتن دعوتنامه شغلی از یک مغازه کوچک نمیتواند متضمن دریافت ویزای کار برای متقاضیان باشد. در قوانین مهاجرت به این کشور هیچ شرط خاصی به عنوان شرط سنی مهاجرت به فرانسه از طریق کار یا شرط زبان تعیین نشده است ولی متقاضیان با سن کمتر و همچنین مسلط به زبان فرانسوی یا انگلیسی شانس بالاتری برای احراز شرایط مهاجرت به فرانسه از طریق کار را دارند.
شرایط مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل
شرایط ورود به رشتههای مختلف تحصیلی و همچنین مقاطع مختلف در دانشگاهها معمولاً تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. ولی میتوان شرایط مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل را در دو مقطع پذیرش تحصیلی از دانشگاههای این کشور و دریافت ویزای دانشجویی خلاصه کرد. در مرحله پذیرش تحصیلی شرط سنی مهاجرت به فرانسه برای مقطع کارشناسی کمتر از ۲۵ سال،کارشناسی ارشد کمتر از ۳۰ سال و مقطع دکترا کمتر از ۴۰ سال است. علاوه بر اون شرط زبان برای مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح ب۱ یا شرکت در دورههای آموزش زبان فرانسوی در این کشور است. علاوه بر آن متقاضیان میبایست در مرحله ویزای دانشجویی توان اثبات تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینههای زندگی در این کشور را داشته باشند.
مهاجرت به فرانسه تا چه حد امکان پذیر است؟
برای مهاجرت به کشور فرانسه روش های مختلفی وجود دارد، این کشور همواره در طول تاریخ پذیرای مهاجران فراوانی از سرتاسر جهان بوده و هست. نکته قابل توجه برای موفقیت در کشور فرانسه روش مناسب مهاجرت به این کشور توسط افراد می باشد. در واقع افرادی که با اطلاعات کافی از روش های قانونی به کشور فرانسه مهاجرت می نمایند شانس موفقیت خود را در این کشور افزایش می دهند.
طبق آمار انتشار یافته از سوی جوامع آماری سازمان ملل در ارتباط با مهاجران طی سال های اخیر فرانسه یکی از موفق ترین کشورهای اروپایی در زمینه جذب دانشجویان بین المللی، سرمایه گذاران خارجی، نیرو کار متخصص و … بوده است. این آمار نشانگر سیاست های دولت فرانسه در راستای پذیرش مهاجران بین المللی است.
راحت ترین روش مهاجرت به فرانسه
افراد متقاضی مهاجرت به فرانسه با توجه به رزومه و شرایط شخصی خود می توانند بهترین روش را برای مهاجرت به این کشور انتخاب نمایند. در واقع با توجه به تفاوت شرایط افراد و همچنین تفاوت روش های مهاجرت به فرانسه برای هر فرد روش ایده ال مختص به خود وجود دارد. اما به صورت کلی و با توجه به آمارهای مربوط به مهاجران، بخش عمده مهاجران به فرانسه (بیش از ۴۰ درصد) را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند. تحصیل رایگان در دانشگاه های معتبر، هزینه های زندگی معقول، اجازه کار حین تحصیل و … از دلایل اصلی هجوم دانشجویان به فرانسه به شمار می آید.
سریع ترین روش مهاجرت به فرانسه
یکی دیگر از راه های سریع مهاجرت به فرانسه از طریق برنامه «گذرنامه استعداد» است.این برنامه برای جذب کارگران بسیار ماهر به فرانسه طراحی شده است و یک فرآیند سریع برای دریافت مجوز اقامت ارائه می دهد. برنامه پاسپورت استعداد برای افراد در زمینه های خاصی از جمله علم، فناوری، فرهنگ و کارآفرینی آزاد است. متقاضیان باید معیارهای خاص مربوط به تحصیلات، تجربه حرفه ای و سهم بالقوه خود را در اقتصاد فرانسه داشته باشند.چهار نوع پاسپورت استعدادیابی وجود دارد: پاسپورت “مهارت ها و استعدادها”، گذرنامه “کارت آبی اروپایی”، پاسپورت “کارآفرین” و گذرنامه “کارمند در حال تکلیف”. هر پاسپورت معیارهای واجد شرایط بودن و روند درخواست خود را دارد.
یکی از مزیت های اصلی برنامه پاسپورت استعدادهای درخشان، سرعت فرآیند درخواست است. درخواست ها ظرف چهار هفته بررسی می شوند و به متقاضیان موفق اجازه اقامت چهار ساله داده می شود. این باعث می شود که برنامه پاسپورت استعدادهای درخشان یکی از سریع ترین راه های مهاجرت به فرانسه برای کارگران بسیار ماهر باشد.توجه به این نکته مهم است که برنامه پاسپورت استعدادهای درخشان بسیار انتخابی است و رقابت برای ویزا می تواند شدید باشد. متقاضیان باید سطح بالایی از تخصص و مهارت در زمینه خود و همچنین انگیزه قوی برای زندگی و کار در فرانسه را نشان دهند.
بهترین روش مهاجرت به فرانسه
یکی از بهترین راه های مهاجرت به فرانسه از طریق برنامه “ویزای طولانی مدت برای بازدید کننده” است. این برنامه برای افرادی که مایل به زندگی در فرانسه برای مدت طولانی بدون لزوماً کار یا تحصیل هستند ایده آل است. ویزای اقامت طولانی مدت برای اقامت تا یک سال معتبر است و در صورت لزوم برای یک سال دیگر قابل تمدید است.برای واجد شرایط بودن، متقاضیان باید منابع مالی کافی برای حمایت از خود در طول اقامت خود داشته باشند و نباید قصد کار یا تحصیل در فرانسه را داشته باشند.یکی از مزایای ویزای بازدید طولانی مدت این است که به افراد امکان می دهد فرهنگ و سبک زندگی فرانسوی را بدون فشار یافتن شغل یا ثبت نام در یک برنامه تحصیلی تجربه کنند.
این یک راه عالی برای غوطه ور شدن در جامعه فرانسه، یادگیری زبان و ایجاد ارتباط است. یکی دیگر از مزایای ویزای اقامت طولانی مدت این است که می تواند به عنوان مسیری برای سایر انواع ویزا یا مجوز عمل کند.به عنوان مثال، افرادی که با ویزای بازدید طولانی مدت وارد فرانسه می شوند، ممکن است تصمیم بگیرند پس از ورود خود برای ویزای کاری یا تحصیلی اقدام کنند.توجه به این نکته مهم است که ویزای بازدید طولانی مدت برای افرادی که مایل به کار یا تحصیل در فرانسه هستند در نظر گرفته نشده است. اگر شغل یا تحصیل هدف نهایی باشد، انواع دیگر ویزا ممکن است مناسب تر باشد.
وکیل مهاجرت به فرانسه
مهاجرت به فرانسه می تواند فرآیند پیچیده ای باشد و کمک گرفتن از یک وکیل مهاجرت برای هدایت سیستم قانونی می تواند مفید باشد.مهم است که یک وکیل مهاجرتی را انتخاب کنید که در قوانین مهاجرت فرانسه با تجربه و آگاه باشد.کار با یک وکیل مهاجرت می تواند به اطمینان حاصل شود که روند مهاجرت به خوبی پیش می رود و شانس نتیجه موفقیت آمیز را افزایش می دهد..برخی از مزایای کار با وکیل مهاجرت به شرح زیر است:
- تخصص: وکلای مهاجرت درک عمیقی از قوانین مهاجرت فرانسه دارند و می توانند راهنمایی هایی در مورد بهترین گزینه های مهاجرتی موجود برای هر فرد ارائه دهند.
- روند درخواست: وکلای مهاجرت می توانند در روند درخواست از جمله جمع آوری مدارک مورد نیاز، پر کردن فرم ها و ارسال درخواست کمک کنند.
- ارتباط: وکلای مهاجرت می توانند به نمایندگی از مشتریان خود با مقامات مهاجرت فرانسه ارتباط برقرار کرده و وضعیت درخواست خود را به روز کنند.
- حل مشکل: وکلای مهاجرت می توانند به مشتریان کمک کنند تا مشکلاتی را که در طول فرآیند مهاجرت ایجاد می شود، مانند تأخیر یا رد کردن، بررسی کنند و برای یافتن راه حل تلاش کنند.
- درخواست تجدیدنظر: اگر درخواستی رد شود، وکلای مهاجرت می توانند در ثبت درخواست تجدید نظر و نمایندگی از مشتریان خود در دادگاه کمک کنند.
روش های اخذ اقامت فرانسه
بعضی از کشور های اروپایی نظیر فرانسه، پرتقال، اسپانیا از ویزای تمکن مالی حمایت می کنند و از این طریق می توانید اقامت این کشور ها را به دست آورید. به ویزای تمکن مالی فرانسه ویزای بازنشستگی نیز می گویند، در این روش باید شرایط خاصی را داشته باشید از جمله می توان به شرایط مالی شما اشاره کرد، به طوری که باید مقدار سرمایه مورد نظر آن کشور را داشته باشید و اطمینان دهید که از پس مخارج خود بر می آیید.یعنی با داشتن درآمد ثابت ماهانه خارجی بدون کارکردن در آن کشور می توانید هزینه های خود و خانواده تان را بدهید. فرانسه از جمله کشورهایی است که اقتصاد بسیار قوی دارد، به طوری که جزء ۸ قدرت برتر اقتصادی در جهان است و همچنین جزء کشورهای اتحادیه اروپا می باشد که از شرایط درمانی و آموزشی خوبی برخوردار است.
همین امر باعث شده توجه مهاجران را برای دریافت اقامت این کشور جلب کند، تقریبا حدود ۱۳ در صد جمعیت این کشور مهاجر هستند. دریافت اقامت این کشور از راهایی نظیر دریافت اقامت تمکن مالی فرانسه، ثبت شرکت، از طریق کار، طریق خرید ملک، ازدواج وغیره می توان اقدام کرد.سه نوع ویزای اقامتی در کشور فرانسه وجود دارد که باتوجه به شرایط موجود باید یکی از آنها را انتخاب کنید، نوع اول ویزای کوتاه مدت است که حداکثر تا سه ماه دارای اعتبار بوده و بیشتر برای گردشگری و ملاقات کوتاه است.نوع دوم ویزای طولانی مدت موقت، که حداکثر تا یک سال اعتبار دارد و برای کاره های کوتاه مدت مانند دوره های علمی کوتاه مدت کاربرد دارد. نوع سوم ویزای بیشتر از یک سال است که برای کار و تحصیل بیشتر کاربرد دارد، پس از گذشت ۵ سال از اقامت این کشور می توان برای تابعیت یا حق شهروندی فرانسه اقدام کرد.دریافت ویزای نوع سوم طرفداران خیلی بیشتری نسبت به دو نوع قبل دارد، افراد می توانید از طریق تمکن مالی ویزای نوع سوم را دریافت کنند.
اخذ اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی
شاید فکر کنید اقامت تمکن مالی همان اقامت سرمایه گزاری است، اما این دو باهم فرق می کنند شما برای دریافت اقامت سرمایه گذاری به سرمایه زیادی نیاز دارید و می توانید در انجا فعالیت تجاری و کسب و کار داشته باشید و نیاز به منبع درآمد خارجی ندارید.ولی اقامت از طریق تمکن مالی کاملا با آن متفاوت است و شرایط خاص خود را دارد، از شرایط تمکن مالی فرانسه برای دریافت اقامت باید به موارد زیر توجه کنید یکی از شرایط مهم برای تمکن مالی فرانسه این استکه شما و اعضای خانواده تان سوء سابقه جنایی و کیفری نداشته باشید.
همچنین گردش حساب ۳ ماهه اخیر تان باید بیشتر از 900 میلیون تومان باشد، باید حداقل دوسال سابقه کار به عنوان کار فرما را داشته باشید، یکی دیگر از شرایط مهاجرت تمکن مالی فرانسه این است که در این نوع اقامت دیگر شما اجازه کار در این کشور را ندارید.از آنجا که در هنگام دریافت اقامت این کشور موقعیت اقتصادی خوبی را برای مسئولان آن کشور ارائه داده اید حق کار کردن یه عنوان کارمند را ندارید، ولی با استفاده از سر مایه تان می توانید به صورت کارفرما در این کشور کار کنید، به عنوان مثال با ثبت شرکت مشغول به کار شوید.باید تا زمان دریافت اقامت دائم فرانسه هر سال تمکن مالی و درآمد ثابت خود را با ارائه مدارک به دولت اثبات کنید، همچنین باید حتما یک خانه برای خود و خانواده تان خریده یا اجاره کنید، که این خانه باید طبق استاندارد ها و متراژ مورد نظر این کشور باشد.
مراحل دریافت اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی
مراحل دریافت اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی به این صورت است که برای اخذ ویزای یک ساله فرانسه و سفر به این کشور پس از ورود به فرانسه حد اکثر سه ماه یا به عبارتی نود روز فرصت دارید که به اداره مهاجرت فرانسه مراجعه کنید و فرم مربوط به اقامت تمکن مالی این کشور را پر کنید و مدارک خود را تکمیل کنید.بعد از این مراحل دعوت نامه و کارت اقامت یک ساله خود و خانواده تان را از اداره مهاجرت دریافت می کنید، امکان دارد این فرایند سه ماه طول بکشد، در این مدت شما اجازه خروج از فرانسه را ندارید، پس از دریافت اقامت یک ساله باید آن را هر سال تمدید کنید.پس از گذشت ۵ سال اقامت ۵ ساله فرانسه به شما داده می شود و پس از گذشت ده سال این اقامت دائم می شود و شما می توانید ملیت و پاسپورت فرانسه را دریافت کنید.
مدت زمان پردازش درخواست اقامت فرانسه از طریق خود حمایتی
برای اقامت تمکن مالی فرانسه مدت زمان کوتاهی لازم است، همین مدت کوتاه باعث شده است که توجه مهاجران را به این روش برای مهاجرت جمع کند، به طوری که مدت زمان پردازش درخواست اقامت فرانسه از طریق خود حمایتی یا همان اقامت تمکن مالی حدود سه ماه است، یعنی شما می توانید طی مدت سه ماه اقامت یک ساله خود و اعضاء خانواده تان را دریافت کنید.همان طور که می بینید یکی از بی درد سر ترین راه های دریافت اقامت این کشور است که طی مدت کوتاهی به شما اقامت می دهد، البته شرایط شما هم بر روی مدت زمان دریافت اقامت تاثیر دارد و می تواند این روند را کند تر یا سریع تر کند.به عنوان مثال، سابقه سفر به کشورهای شینگن از سمت فرد متقاضی می تواند به شما کمک کند و این مدت زمان را کاهش دهد، همچنین درست است که برای دریافت این نوع اقامت سن مهم نیست ولی افراد بالای ۴۰ سال شانس بیشتری دارند، و معمولا مدت زمان پردازش اقامت آنها کوتاه تر است.
مدارک لازم برای اقامت خود حمایتی فرانسه
مدارک لازم برای اقامت خود حمایتی فرانسه شامل شرایط زیر می باشد، که این مدارک باید به صورت کامل و ترجمه شده در اختیار سفارت فرانسه قرار گیرد. ابتدا برای اینکه اثبات کنید که شرایط مالی مناسب را برای دریافت اقامت تمکن مالی فرانسه را دارید،باید یک حساب بین المللی باز کنید و باتوجه به کشور مقصد تان یک سپرده با میزانی که آنها تعیین می کنند باز کنید.این حساب به عنوان تضمین تا هنگام حضور فرد و خانواده اش در آن کشور ثابت باقی می ماند. داشتن، درآمد ثابت داشتن، پاسپورت معتبر با یک سال اعتبار داشتن، اجاره نامه معتبر داشتن، سند ملکی و ارائه آن برای اثبات تمکن مالی کشور فرانسه نیاز است.
همچنین به مدارکی از قبیل: داشتن سپرده بانکی، ارائه سهام شرکت، ارائه سند ملکی، حقوق بازنشستگی یا درآمد ثابت ماهانه، اجاره ملک،اگر متاهل هستید ارائه سند ازدواج، شناسنامه، عکس رنگی، پاسپورت، فیش هزینه های واریزی وغیره نیاز دارید. همچنین نباید سابقه ریجکتی از حوزه شنگن را داشته داشته باشید، اگر سابقه سفر به کشورهای شنگن از سمت فرد متقاضی هست مدارک آن را ارائه دهد.برای تمکن مالی فرانسه ارائه کپی سند های ملکی، پرینت شش ماهه حساب و همچنین لیست درآمد های خود لازم است، که این درآمد ثابت و ماهانه می تواند از طریق اجاره ملک، سود سپرده، حقوق بازنشستگی، سهام، یک تجارت یا هر درآمد ثابت دیگری باشد.
هزینه ی تمکن مالی فرانسه
برای دریافت اقامت تمکن مالی فرانسه باید این دو شرط را داشته باشید، یکی درآمد ثابت ماهانه و دیگری خرید یا اجاره یک خانه در این کشور که برای خرید و اجاره این خانه قیمت آن خانه مهم نیست، ولی متراژ آن مهم است، به طوری به ازای هر نفر از اعضای خانواده باید ۱۵ متر مربع زیر بنا داشته باشد. مثلا برای یک خانواده ۴نفره یک خانه با ۶۰ مترمربع زیر بنا کافی است، تا زمانی که شخص اقامت دائم فرانسه را دریافت نکرده است نمی تواند این خانه را اجاره دهد.حداقل سرمایه برای زندگی در فرانسه برای فرد متقاضی ۴۰۰۰۰ یورو وبرای همسر او ۲۰۰۰۰ یورو و مبلغ ۱۰۰۰۰ یورو برای هر فرزند می باشد و درآمد ماهانه برای زندگی در این کشور ۱۳۰۰ یورو برای فرد متقاضی و ۱۴۰۰یورو برای همسر شخص وبه ازای هر فرزند ۷۵۰یورو باید درآمد ماهانه و ثابت داشته باشد، تا بتواند ویزای تمکن مالی فرانسه را دریافت کند.
علاوه بر این ها هزینه بیمه ام باید پرداخت بشود، که تقریبا بین ۸۵۰ تا ۹۵۰ در سال است. وهر ساله باید با ارائه مدارک معتبر دارا بودن این سرمایه ها را تایید کند. صدور کارت اقامت فرانسه در سال اول تقریبا برابر ۱۸۰ یورو به ازای هر فرد است، که این مبلغ در سال دوم بیشتر می شود وبه ازای هر فرد ۲۶۶یورو می شود.
تمدید اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی
در صورتی که درخواست شما برای اقامت تمکن مالی فرانسه پذیرفته شود، برای شما و همسرتان کارت اقامت فرانسه ۱ ساله صادر می شود و در صورتی که فرزند زیر ۱۸ سال داشته باشید کارت اقامت ۵ ساله برای آنها صادر می شود که اقامت سالانه خود را هر ساله باید تا ۵ سال تمدید کرد.اگر بعد از ۵ سال شرایط قابل قبول و ثابت داشته باشد، اقامت فرد به صورت ۱۰ ساله تمدید خواهد شد وبعد از آن به صورت دائم می شود و دیگر نیازی به تمدید نیست و می توانید درخواست برای شهروندی فرانسه بدهید و به عنوان شهروند این کشور شناخته شوید.
مزیت های اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی
کشور فرانسه جزء اتحادیه اروپا و شنگن است، که شما با داشتن اقامت تمکن مالی این کشور می توانید، بدون داشتن ویزا به ۲۶ کشور جزء اتحادیه و حوزه شنگن سفر کنید، که اگر کارت اقامتی شما از موقت به دائم تبدیل شود ارزش دو چندانی پیدا می کند، که این یکی از مزایای مهم داشتن اقامت این کشور محسوب می شود.داشتن اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی به شما اجازه باز کردن حساب بانکی مستر کارت و ویزا کارت را می دهد. کشور فرانسه از لحاظ خدمات درمانی و همچنین بیمه سلامت و برنامه های درمانی دارای رتبه خوبی در جهان است، که شما با داشتن اقامت تمکن مالی این کشور از همه اینها برخوردار می شوید.همچنین می توانید کارت اقامت تمکن مالی فرانسه را حق شهروندی و پاسپورت این کشور تبدیل کنید، از جمله مزایای اقامت تمکن مالی فرانسه می توان گفت که نیازی به سرمایه گذاری در بانک های فرانسه و ثبت شرکت نیست.
یکی از ویژگی های مهم که جزء مزیت های این اقامت محسوب می شود این است که می توان در این نوع ویزا با خانواده مهاجرت کرد. یکی دیگر از مزیت های این ویزا این است که نیازی به ارائه مدرک زبان فرانسه نیست، علاوه بر آن به ارائه مدرک زبان انگلیسی نیز نیست بر خلاف دیگر راه های اقامت که حتما باید مدرک زبان داشته باشید تا بتوان اقامت آن کشور را گرفت.با اخذ اقامت فرانسه به شما حق رای و حق پاسپورت این کشور داده می شود. در صورت داشتن اقامت تمکن مالی فرانسه نیازی به حضور دائم در این کشور نیست شما و خانواده تان می توانید آزادانه به سایر کشور های اروپایی رفت و آمد کنید، همین که دوبار در سال در این کشور باشید کافی است.از مهم ترین مزیت های این نوع اقامت می توان به این مورد اشاره کرد که شما لازم نیست سرمایتان را در اختیار دولت این کشور بگذارید، همین که مدارک معتبر از این سرمایه به دولت فرانسه ارائه دهید کافی است، حساب شما می تواند در ایران یا هر کشور دیگری باشد هیچ مشکلی ندارد.
اخذ اقامت فرانسه از طریق ثبت شرکت
فرانسه سالانه بیش از ۱۱۰۰ سرمایه گذاری خارجی را به خود جذب می کند. از کشورهای اروپایی دریافت کننده سرمایه خارجی در بخش تولید است. برای درک جذابیت سرمایه گذاری در فرانسه، توجه به چند عامل مهم است. نیروی کار بسیار ماهر، مشوق های مالیاتی برای تحقیقات، زیرساخت های گسترده، ساختار مصرف انرژی، موقعیت مطلوب در مرکز منطقه یورو با یک بازار واحد اروپایی (۵۰۰ میلیون مصرف کننده)، همه اینها فرانسه را برای سرمایه گذاران از سراسر جهان که قصد مهاجرت سرمایه گذاری دارند بسیار جذاب می کند. همچنین افراد زیادی را علاقمند به کسب اقامت دائم در فرانسه می کند.
ثبت شرکت در فرانسه یکی از راحت ترین و مطمئن ترین روش های مهاجرت به این کشور است که از مزایای فراوانی برخوردار می باشد. در واقع ثبت شرکت در فرانسه نوعی سرمایه گذاری سودآور در این کشور محسوب می گردد. کشور فرانسه همواره از سرمایه گذاری در این کشور توسط شرکت های بین المللی و تجار استقبال به عمل آورده و شرایط مطلوبی برای انجام فعالیت های اقتصادی فراهم نموده است. از این رو آمار ثبت شرکت های بین المللی در این کشور همواره رو به افزایش است.
زندگی در فرانسه
بدون تردید فرانسه از جمله زیباترین و پیشرفته ترین کشورهای جهان محسوب می شود که از تاریخچه و فرهنگ بسیار غنی و تاثیرگذاری برخوردار است. زندگی در فرانسه قطعاً می تواند تجربه ای غیر قابل توصیف از هیجان، لذت و آرامش را در پی داشته باشد. این کشور ترکیبی جذاب از فرهنگ، تاریخ و مدرنیته می باشد، و برای هر نوع سلیقه و طرز تفکری می تواند مکان بسیار مناسبی برای زندگی، کار یا تحصیل باشد.فرانسه بنا به شهرتی که در جهان دارد با القاب مختلفی نظیر پایتخت فرهنگی جهان، سرزمین پنیرها یا کشور خروس ها شناخته می شود، این کشور به همراه اسپانیا و ایتالیا تنها کشورهایی در اروپا هستند که سالیانه بیش از چندین برابر جمعیت خود پذیرای گردشگران خارجی می باشند. در ادامه این مطلب با شرایط زندگی در فرانسه بیشتر آشنا خواهیم شد.
شرایط زندگی در فرانسه
با توجه به اختلاف سلیقه بین اشخاص مختلف و همچنین روحیات و نیازهای فردی قطعاً دیدگاه افراد نسبت به انتخاب بهترین کشور برای زندگی متفاوت خواهد بود. زندگی در سرزمین پنیرهای لذیذ علاوه بر مزایای فراوانی که دارد با اندک چالش هایی نیز همراه خواهد بود. فرانسه همواره در بین ۱۰ قدرت اقتصادی و صنعتی جهان قرار دارد. البته اقتصاد این کشور بعد از بحران اقتصادی اروپا با رکود نسبی رو به رو شد، ولی با اجرای سیاست های مالی مناسب از سوی دولت فرانسه روند رشد اقتصادی این کشور با افزایش چشمگیری همراه گردیده است.نفوذ سرمایه گذاران در بخش های مختلف اقتصادی در فرانسه باعث ایجاد اختلاف طبقاتی بین اقشار جامعه شده است.
در واقع بخش اعظمی از اقتصاد و صنعت فرانسه در اختیار نظام سرمایه داری می باشد، از این رو دست یابی به موقعیت های شغلی مناسب برای قشر کثیری از مردم فرانسه امری بسیار دشوار و دور از ذهن محسوب می شود. شاید به جرات بتوان گفت این موضوع یکی از مهم ترین چالش های زندگی در فرانسه به شمار می آید. البته با ایجاد تغیرات اساسی در ساختار اقتصادی فرانسه خصوصاً طی ۴ سال گذشته نفوذ نظام سرمایه داری در اقتصاد و سیاست فرانسه به مراتب کمتر شده و این روند همچنان ادامه دارد.فرانسه یکی از بنیانگذاران اصلی قوانین مربوط به حقوق بشر در جهان است، از این رو شهروندان فرانسه از حقوق شهروندی کامل برخوردار می باشند و مورد حمایت دولت قرار دارند، از سوی دیگر فرانسه از بالاترین استانداردهای زندگی و امکانات اجتماعی و رفاهی برخوردار است. با توجه به این موارد جای تعجب ندارد که فرانسه همواره در بین ۲۰ کشور برتر جهان برای زندگی قرار دارد.
هزینه زندگی در فرانسه
هزینه های زندگی در شهرهای مختلف فرانسه بسیار متفاوت خواهد بود. علاوه بر این سبک زندگی افراد و تعداد افراد خانواده از عوامل اصلی تعین هزینه های زندگی در فرانسه می باشد. به عنوان مثال هزینه زندگی در پاریس پایتخت پرآوازه فرانسه که به عروس شهرهای جهان شهرت دارد، حداقل ۱۵ درصد از کلیه شهرها و مناطق فرانسه بیشتر خواهد بود. به طور کلی هزینه های زندگی در ۳ شهر برتر فرانسه به شرح ذیل می باشد.
نوع هزینه | پاریس (یورو) | مارسی (یورو) | لیون (یورو) |
---|---|---|---|
هزینههای ماهیانه بدون اجاره | ۱۲۰۰ | ۹۰۰ | ۹۵۰ |
اجاره آپارتمان یکخوابه در مرکز شهر | ۱۳۵۰ | ۷۵۰ | ۸۰۰ |
اجاره آپارتمان یکخوابه خارج از مرکز | ۱۰۰۰ | ۶۰۰ | ۶۵۰ |
بلیط ماهانه حمل و نقل عمومی | ۸۵ | ۵۵ | ۶۰ |
وعده غذا در رستوران متوسط | ۱۵ | ۱۳ | ۱۴ |
خرید ماهیانه مواد غذایی اصلی | ۳۵۰ | ۲۸۰ | ۳۰۰ |
اینترنت پرسرعت ماهیانه | ۳۰ | ۲۸ | ۲۷ |
هزینه باشگاه ورزشی ماهیانه | ۴۵ | ۳۵ | ۳۸ |
سینما (یک بلیط) | ۱۲ | ۱۰ | ۱۰ |
مجموع هزینه ماهیانه (با اجاره در مرکز شهر) | ۲۴۷۲ | ۱۸۳۸ | ۱۹۹۲ |
پاریس
پاریس پایتخت فرانسه با جمعیتی بیش از ۱۱ میلیون نفر به پرجمعیت ترین منطقه شهری در اروپا تبدیل گردیده است. پاریس که علاوه بر عروس شهرهای جهان به شهر عشاق نیز شهرت دارد، پایتخت فرهنگ، هنر، مد و گردشگری در جهان است. پاریس به لطف جاذبه های گردشگری بی شمار و ساختار شهری فریبنده ای که دارد سالیانه میزبان میلیون ها گردشگر از سرتاسر جهان است. علاوه بر این پاریس مرکز معتبرترین دانشگاه های اروپا و قطب صنعتی کشور فرانسه می باشد، از این رو امکان دست یابی به موقعیت های شغلی ایده ال و سرانه درآمد فردی در این شهر بیشتر از سایر شهرهای فرانسه خواهد بود.لازم به ذکر است زندگی در پاریس این پایتخت پر زرق و برق و فریبنده علاوه بر مزایای بی شماری که در پی دارد، به هیچ وجه ارزان نخواهد بود. در واقع پاریس گران ترین شهر فرانسه برای زندگی می باشد.
مارسی
مارسی با جمعیتی بیش از ۱٫۷ میلیون نفر پس از پاریس به عنوان دومین شهر پرجمعیت فرانسه محسوب می گردد. علاوه بر این مارسی بزرگترین شهر بندری فرانسه می باشد و به دلیل موقعیت استراتژیکی که دارد، به عنوان یکی از مراکز تجاری و اقتصادی مهم در فرانسه از اهمیت بسیاری برخوردار است. درآمد اصلی مارسی از صنایعی نظیر شیلات، ماهیگیری و گردشگری تامین می گردد.مارسی دارای جاذبه های گردشگری فراوانی نظیر رستوران های ساحلی، ورزش های آبی، امکان تفریحی متعدد و… می باشد، از این رو مارسی سالانه پذیرای گردشگران فراوانی است. تنها نکته منفی که در مورد مارسی وجود دارد نرخ نسبتاً بالای جرم و جنایت در این شهر می باشد. به طور کلی هزینه های زندگی در این شهر بندری و رنگارنگ به شرح ذیل می باشد.
لیون
لیون با بیش از ۱٫۶ میلیون نفر جمعیت به عنوان سومین شهر پرجمعیت فرانسه محسوب می شود. این شهر به واسطه معماری فریبنده، جاذبه های گردشگری متعدد و اماکن تفریحی فراوانی که دارد، به عنوان قطب خوشگذرانی و زندگی شبانه در فرانسه شناخته شده است. لیون ریشه عمیقی در تاریخ و فرهنگ فرانسه دارد، این شهر مملو از اماکن تاریخی و فرهنگی نظیر موزه ها و بناهایی با معماری های قرون وسطا است، که چشم هر بیننده ای را خیره می کند.از سوی دیگر حضور باشگاه المپیک لیون و برگزاری مسابقات مهم اروپایی در این شهر شهرت خاصی را به لیون بخشیده است. علاوه بر این لیون مقر اصلی سازمان جهانی یونسکو (بخش میراث فرهنگی) در فرانسه می باشد. به طور کلی میانگین هزینه های زندگی در این شهر جذاب به شرح ذیل می باشد.
بهترین شهرهای فرانسه برای زندگی
از لحاظ جذب مهاجران خارجی فرانسه همواره در بین ۱۰ کشور برتر جهان قرار دارد. هزینه های مقرون به صرفه زندگی، استانداردهای بالای زندگی، آب و هوای بسیار مطبوع، نرخ بسیار کم جرم و جنایت و… از دلایل اصلی مهاجرت به فرانسه می باشد.هر یک از شهرهای فرانسه از لحاظ امکانات اجتماعی، شرایط اقتصادی، گردشگری، منابع طبیعی و… تفاوت های فراوانی با یکدیگر دارند، از این رو شرایط زندگی در شهرهای فرانسه بسته به نیازهای فردی متفاوت خواهد بود. البته بررسی مواردی نظیر میزان درآمد، کیفیت زندگی، امکانات اجتماعی، شرایط تحصیل و … می تواند معیار خوبی برای تعین بهترین شهرهای فرانسه جهت زندگی باشد. طبق نظرسنجی های انجام شده از شهروندان فرانسوی بهترین بهترین شهرهای فرانسه برای کار، زندگی، تحصیل و… به شرح ذیل می باشند.
پاریس
پاریس پایتخت فرانسه، شهری غرق در نور با ساختاری اغواگر که امروزه به پربازدیدترین شهر جهان تبدیل گردیده است. پاریس قطب صنعت، اقتصاد، فرهنگ و مد در فرانسه است، بیش از ۲۵ درصد از کل تولید ناخالص داخلی فرانسه در اختیار این کلان شهر پر زرق و برق می باشد، از این رو پاریس به عنوان ثروتمندترین شهر فرانسه محسوب می شود.از سوی دیگر پاریس خانه معتبرترین دانشگاه های فرانسه می باشد، دانشگاه های پاریس به واسطه اعتبار و امکانات آموزشی بسیار مناسبی که دارند هر ساله پذیرای هزاران دانشجوی بین المللی می باشند. علاوه بر شرایط تحصیلی ایده ال سرانه درآمد فردی در پاریس نسبت به سایر شهرهای فرانسه بیشتر خواهد بود. به طور کلی امکانات آموزشی و اجتماعی به همراه موقعیت های شغلی مناسب و استانداردهای بالای زندگی پاریس را به بهترین شهر فرانسه برای زندگی تبدیل نموده است، البته زندگی در این کلان شهر فریبنده هزینه های نسبتاً بالایی را در پی خواهد داشت.
مونپلیه
مونپلیه به واسطه معماری های خیره کننده، محله های کلاسیک، سواحل شنی حیرت انگیز و زندگی شبانه جذاب ترکیبی از هیجان و آرامش را به شهروندان ارائه می نماید، هزینه های زندگی در این شهر به مراتب کمتر از پاریس و شهرهای بزرگ فرانسه است، در حالیکه از لحاظ استانداردهای زندگی، آرامش و تعدد اماکن تفریحی و تاریخی از بسیاری از شهرهای فرانسه شرایط بهتری دارد.زندگی به مونپلیه به حدی جذاب است که این شهر نه تنها در بین شهروندان فرانسوی بلکه در بین مهاجران نیز از محبوبیت فراوانی برخوردار می باشد، در حال حاضر بیش از ۲۵ درصد از جمعیت مونپلیه را مهاجران تشکیل می دهند.
بوردو
بوردو مملو از تاکستان های انگور است، این شهر قطب اصلی تولید شراب در فرانسه می باشد، از این رو بوردو به شهر شراب شهرت دارد. یکی از مهم ترین جاذبه های گردشگری بوردو که باعث شده سالانه بیش از هزاران گردشگر جذب این شهر شوند موزه شراب است. بوردو فقط ۴۵ دقیقه با اقیانوس اطلس و سواحل زیبای آن فاصله دارد، همچنین با یک قطار ۳ ساعته می توان از بوردو به پاریس رفت. بوردو دارای برخی از بهترین مدارس و موسسات آموزش و پرورش در فرانسه می باشد.مدرسه بین المللی بوردو تنها مدرسه دو زبانه در منطقه می باشد و مدارس ابتدایی و محلی بسیار خوبی در بوردو وجود دارد که دانش آموزان می توانند برای تحصیل در این مدارس ثبت نام کنند. زمینه های اصلی آموزش در بوردو شامل اقتصاد، مدیریت، حقوق، علوم سیاسی و علوم مهندسی می باشد. علاوه بر این شهروندان در بوردو با پرداخت هزینه های مناسب می توانند از بالاترین استانداردهای زندگی در این شهر بهره مند شوند.
تفاوت زندگی در ایران با فرانسه
زندگی در ایران با زندگی در فرانسه تفاوت های بسیار محسوسی دارد. ایران و فرانسه از گذشته های دور تا کنون روابط نسبت خوبی با یکدیگر داشته اند. البته با توجه به تنش های اخیر بین ایران و اغلب کشورهای اروپایی، متاسفانه ایران به سوی انزوای بین المللی در حال حرکت است.زندگی در این ۲ کشور از لحاظ اقتصادی، سیاسی، مذهبی، آزادی اجتماعی، استانداردهای زندگی، امکانات اجتماعی، فرهنگ، روابط فردی، حقوق شهروندی و … بسیار متفاوت است. در حال حاضر کشور فرانسه با توجه به امکانات پیشرفته و رویه سیاسی معقول در زمره کشورهای تراز اول جهان قرار دارد، در حالیکه ایران متاسفانه در زمره کشورهای جهان سوم قرار دارد.
قطعاً فرهنگ و تاریخچه ایران نسبت به فرانسه و حتی اغلب کشورهای جهان است بسیار غنی تر می باشد و از اعتبار بالاتری برخوردار است، ولی متاسفانه عدم استفاده از امکانات موجود، سوء مدیریت و انزوای بین المللی در بخش های مختلف اقتصادی، علمی و صنعتی باعث اختلال در روند رشد ایران شده است. در حالیکه فرانسه با ثروت و امکانات کمتری که نسبت به ایران دارد، به لطف روابط دیپلماسی مناسب و مدیریت عالی در بخش های مختلف همواره در بین کشورهای تراز اول و پیشرفته جهان قرار دارد. به طور کلی تفاوت های اصلی زندگی در ایران با فرانسه به شرح ذیل می باشد:
- کیفیت زندگی
- سطح درآمد و هزینه های زندگی
- فرهنگ و روابط اجتماعی
- آزادی اجتماعی
- امکانات رفاهی و اجتماعی
- حقوق بشر
مزایا و معایب زندگی در فرانسه
زندگی در فرانسه تجربه هیجان انگیز و لذت بخشی از زندگی در کشوری پیشرفته همراه با بالاترین استانداردها خواهد بود، مشهورترین و لذیذترین غذاها و نوشیدنی متعلق به فرانسه است، این کشور به عنوان مهد صنعت مد و پایتخت گردشگری جهان محسوب می شود، از سوی دیگر از لحاظ تولید ناخالص داخلی و توسعه صنعتی فرانسه در بین ۱۵ کشور برتر جهان قرار دارد. این شرایط فرانسه را به یکی از کشورهای محبوب جهت زندگی، کار و تحصیل تبدیل نموده است.
قطعاً زندگی در فرانسه علاوه بر مزیت های فراوانی که در پی دارد، چالش هایی را نیز به همراه خواهد داشت. معمولاً مهاجران تازه وارد به فرانسه در بدو ورد به این کشور با چالش هایی نظیر یادگیری زبان فرانسوی، اشتغال و اختلاف طبقاتی موجود در اجتماع مواجه می شوند. هر چند مزایای زندگی در فرانسه به حدی خواهد بود که ارزش رویارویی با اندک چالش های پیش رو را خواهد داشت. به طور کلی مزایا و معایب زندگی در فرانسه به شرح ذیل می باشد:
مزایای زندگی در فرانسه | معایب زندگی در فرانسه |
---|---|
استفاده از بهترین امکانات اجتماعی و استانداردهای زندگی | یادگیری زبان فرانسوی |
سرانه درآمد فردی بالا | اختلاف طبقاتی بین اقشار جامعه |
هزینه بسیار ناچیز تحصیل | کمبود موقعیت شغلی ایده ال |
آب و هوای بسیار مطبوع | سیستم مالیاتی پیچیده |
اگر قصد بازنشستگی دارید بهترین شهر کدام است؟
برای افرادی که به بازنشستگی فکر می کنند احتمالا پشم اندازهای اشتغال بسیار کم اهمیت خواهد بود. در صدر لیست معیارهای بازنشستگی در خارج از کشور، با یک فضای عالی اجتماعی، امکانات بهداشتی و درمانی با کیفیت و مکانی پر کنب و جوش در فرانسه مواجه هستیم که بازنشستگان در آن از امکانات مناسبی برخوردارند. بوردو یکی از آن شهرهایی می باشد که برای بازنشستگان تسهیلات مناسبی را در نظر می گیرد و به عنوان مقصدی برای بازنشسته شدن در فرانسه در صدر جدول قرار دارد.اگر دوست دارید در دوران بازنشستگی خود در تابستان ها در سواحل اقیانوس استراحت کنید و در زمستان ها هم به اسکی بروید در مورد بوردو بیشتر تحقیق کنید. بوردو امکان یک زندگی متعادل را به بازنشستگان می دهد تا در فضایی بی سرو صدا به زندگی خود ادامه دهند.
لیون
شهر لیون رتبه شانزدهم در اروپا و رتبه سی ام در جهان را از لحاظ کیفیت زندگی دارد. اگر به کوه های آلپ علاقه دارید لیون شهر مناسبی برای بازنشستگی می باشد. اگر دوست دارید در دوران بازنشستگی رستوران گردی کنید و از غذاهای لذیذ لذت ببرید لیون را انتخاب کنید. لیون دارای ۲۰۰۰ رستوران می باشد پس اگر در لیون باشید و برای غذا خوردن از خانه بیرون بیایید هر آنچه می خواهید را پیدا خواهید کرد.
بهترین شهرهای فرانسه برای کار
اقتصاد فرانسه در سال های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است. فرانسه هفتمین اقتصاد دنیا را در سال ۲۰۱۹ از آن خود کرده است فرانسه دومین کشور اقتصادی اروپا پس از آلمان به شمار می آید. فرانسه در لیست پر بازدید ترین کشورهای دنیا قرار دارد و سالانه در آمد بسیاری از صنعت گردشگری دارد. اقتصاد فرانسه یکی از بزرگترین ها در دنیا و ترکیبی از کارآفرینی در بخش خصوصی و مشارکت دولت می باشد. در این بخش بیشتر با شهرهای اقتصادی فرانسه آشنا می شوید.
پاریس
پاریس را می توان یکی از قطب های اقتصادی جهان از نظر مالی، بازرگانی و مد دانست. از طرفی دیگر پاریس جزو ۵ شهر پر بازدید جهان به شمار می آید و سالانه تعداد زیادی توریست برای ازدید از برج ایفل به این شهر سفر می کنند.در کنار صنعت توریسم صنایع دیگری مانند کشاورزی و تکنولوژی نیز در این شهر باعث رشد اقتصادی فرانسه شده است. فرانسه بزرگترین تولید کننده چغندر قند و دومین تولید کننده شراب و پنیر در جهان است که بخش اعظمی از آن در شهر پاریس می باشد. البته نباید فراموش کرد که برج ایفل در شهر پاریس پر بازدید ترین جاذبه توریستی دنیا به حساب می آید و یکی از قطب های اصلی اقتصادی در فرانسه به شمار می آید. نرخ کار در شهر فرانسه توسط بخش های مختلف در جدول زیر آمده است.
مارسی
حمل و نقل در فرانسه یک صنعت چند میلیاردی به حساب می آید. فرانسه دارای یکی از متراکم ترین شبکه های راه آهن در جهان می باشد که شهرهای آن را به هم پیوند داده است. بزرگترین شرکت حمل و نقل ریلی در فرانسه می باشد که بیش از ۳۷ میلیارد دلار سرمایه دارد. شهر مارسیف لیون و البته پاریس قطب های حمل و نقل فرانسه به شمار می آیند.
بهترین شهرهای فرانسه برای سفر
نقل و قول معروفی از آدری هپبورن مدل و بازیگر معروف وجود دارد که می گوید: فرانسه همیشه ایده خوبی است. فرانسه دارای مکان های کشف نشدنی و در عین حال باور نکردنی است. از فلمینش لیل در شمال فرانسه تا مارسی در سواحل مدیترانه. بنابران اگر قصد سفر و مهاجرت به فرانسه را دارید با چک کردن این لیسن بهترین مکان های دیدنی فرانسه را کشف کنید.
پاریس
با نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت پایتخت کشور فرانسه می باشد. شهر نور و یکی از مشهورترین شهرهای جهان که مرکز مد، تجارت، فرهنگ و هنر است. پاریس مکانی شگفت انگیز برای بازدید و زندگی می باشد. البته با اینکه افرادی هستند که با این موضوع موافق نیستند ولی مانند بسیاری از شهرهای بزرگ دیگر افراد زیادی ر آن زندگی می کنند.نکته ای که در مورد پاریسی ها وجود دارد این است که آن ها را بی ادب می دانند! البته طیف گسترده ای از افراد با این موضوع موافق نیستند و اعتقاد دارند پاریس مردمان فهیم زیادی دارد و این حرف ها کلیشه است. اینکه تعداد زیادی از افراد وارد پاریس می شوند و پس از اتمام تحصیل یا کار به سرزمین مادری خود بر می گردند دلیل بر مشکلات پاریس نیست، بلکه هر کسی ترجیح می هد در خانه خود و جایی که بزرگ شده است زندگی کند. باید گفت که پاریس در مقایسه با شهرهایی همچون نیویورک، توکیو، شانگهای و لندن بسیار آرامتر می باشد.
مارسی
دومین کلان شهر فرانسه با ۸۶۱۶۳۵ نفر جمعیت، شهری پر تحرک دز نزدیکی دریای مدیترانه می باشد. ساکنان مارسی به دلیل لهجه گرم و جنوبی که دارند از دیگر بخش ها متمایز شده اند. مارسی برای افرادی که فرانسه را تنها با پاریس می شناسند حتما جای تعجب خواهد داشت. فرهنگ جسورانه مارسی به ایتالیا نزدیکتر از تصویر کلیشه ای است که از فرانسه ساخته اند.
لیون
لیون با جمعیتی حدود ۳۰۰ هزار نفر یکی دیگر از شهرهای دیدنی فرانسه می باشد که ریشه ای عمیق در تاریخ و فرهنگ دارد، حتی در دوران روم باستان نیز پایتخت گال بوده است. مردم لیون به تاریخ و فرهنگ شهر خود بسیار افتخار می کنند و امروزه چیزهای زیادی در این شهر خواهید یافت، مکان های بسیاری که ارزش دیدن دارند. لیون البته مکانی زیبا برای زندگی می باشد.
تولوز
تولوز با ساختمان های قرمز رنگش به La vilee Rose معروف می باشد. مکانی زیبا و خاص برای بازدید. تولوز نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد. یکی از مواردی که تولوز را دیدنی کرده است ترکیب ساختار قدیمی و جدید آن می باشد. ریشه های باستانی و نمونه های معماری قرون وسطایی تا زندگی پر جنب و جوش دانشجویانی که در این شهر تحصیل و زندگی می کنند.
نیس
اگر به دنبال لوکس ترین شهر از بین این ۵ شهر محبوب فرانسه می گردید، نیس انتخاب شما خواهد بود. ساختمان های رنگارنگ، ساحل لوکس و بالاخره زیبایی های خیره کننده ای که به شما احساس مجلل و گران بودن می دهد. در نیس هم خانه های دولتی وجود دارد ولی بخش مجلل شهر بیشتر به چشم می آید.
پرجمعیت ترین شهرهای فرانسه
فرانسه یکی از پرجمعیت ترین کشورها در جهان محسوب می شود. بیش از صدد شهر در فرانسه جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر دارند و ۳۸ شهر که جمعیت آنها بیش از ۱۰۰ هزار نفر می باشد و صدها شهر کوچک که این کشور را به یکی از مناطق پر جمعیت جهان تبدیل نموده است.در فرانسه طبقه بندی های مختلفی برای برای مناطق پر جمعیت وجود دارد. از جمله مناطق شهری شامل کلانشهرها، واحدهای شهری طبقه بندی شده بر اساس تراکم جمعیت در مناطقی که با مترو تردد می شود و کمون ها که مناطقی می باشند که دارای شورا و شهرداری هستند. هر کدام از این کمون ها ده ها تن جمعیت دارند.
همانند سایر کشورهای جهان جمعیت فرانسه بین مناطق شهری و روستایی تقسیم می گردد و در سال 2025 مشخص شد که جمعیت روستاها به بیش از ۱۳ میلیون نفر تجاوز کرده است. ولی این به معنی کاهش جمعیت مناطق شهری نمی باشد. فرانسه دارای ۱ شهر با بیش از میلیون نفر جمعیت، ۳۸ شهر با بیش از ۱۰۰ هزار نفر و ۹۱۵ شهر با ۱۰ هزار تا ۱۰۰ هزار نفر جمعیت می باشد. شهرهای فرانسه به ترتیب جمعیت عبارتند از:
- پاریس ۲۱۳۸۵۵۱ نفر
- مارسی۷۹۴۸۱۱ نفر
- لیون ۴۷۲۳۱۷ نفر
- تولوز ۴۳۳۰۵۵ نفر
- نیس ۳۳۸۶۲۰ نفر
- نانت ۲۷۷۲۶۹ نفر
- استراسورگ ۲۷۴۸۴۵ نفر
- مونت پلیه ۲۴۸۲۵۲ نفر
- بوردو ۲۳۱۸۴۴ نفر
- لیل ۲۲۸۳۲۸ نفر
بهترین شهرهای فرانسه برای تحصیل
با توجه به رتبه بندی دانشگاه های جهان در سال ۲۰۱۹ توسط تایمز هایر ۳۴ دانشگاه و موسسه آموزش عالی برای تحصیل در فرانسه در میان دانشگاه های برتر جهان قرار دارند. پاریس به عنوان نماد فرانسه ۸ دانشگاه از این لیست سی و چهارتایی را به خود اختصاص داده است. دانشگاه های شهر پاریس پنج رتبه برتر را به خود اختصاص داده اند اما شهرهایی همچون لیون، مارسی، گرنوبل و تولوز نیز در میان ۱۰ دانشگاه برتر فرانسه قرار دارند.بهترین موسسه آموزش عالی در میان دانشگاه های فرانسه دانشکده تحقیقاتی Paris Sciences et Lettres می باشد. این دانشگاه متشکل از ۲۵ موسسه تحقیقاتی و آموزش عالی می باشد. دانشگاه Ecole Normale Superieure de Lyon در شهر لیون در جایگاه ششم قرار دارد.
۲ دیدگاه در “مهاجرت به فرانسه”
سلام من یک دانشجوی افغان هستم و فعلا در ایران چگونه اقدام تحصیلی در فرانسه بکنم میش رهنمایی هم کنید
سلام اگر پاس ایران رو دارید میشه براتون اقدام کرد،زبان فرانسوی رو اوکی کنید