شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

سرمایه گذاری کانادا

سرمایه گذاری کانادا

سرمایه گذاری برای خیلی از مردم ایران دارای اهمیت است. زیرا سرمایه گذاری برای آنها روشی سریع و در نتیجه اخذ اقامت کانادا در بردارد. قوانین سرمایه گذاری کانادا به صورت مستقیم در ایالت کبک در حال بررسی می باشد و متقاضیان برای اقامت در این ایالت اقدامات لازمه را انجام می دهند. لازم بذکر است در صورت اخذ اقامت اجازه زندگی و کار در سایر ایالت های کانادا میسر می باشد.

بسیاری از علاقه مندان بدلیل داشتن فرزندانی که نزدیک به مشمول سربازی می باشند این راه را انتخاب می کنند تا به صورت خانوادگی به کشور کانادا مهاجرت کرده و فرزندانشان نیز بتوانند در کشور کانادا تحصیل کنند. همانطور که تمامی کشورهای دنیا برای مهاجرین شرایطی را وضع می نمایند، کشور کانادا نیز شرایطی را برای علاقه مندان به سرمایه گذاری مشخص نموده است.

شرایط لازم جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری در کانادا

شرایط اخذ اقامت کانادا از روش سرمایه گذاری در کشور کانادا به سه قدم تقسیم بندی می شود.

قدم اول

فردی که علاقه مند به سرمایه گذاری کانادا می باشد در ابتدای راه خود می بایست دارایی بالغ بر ۲،۰۰۰،۰۰۰ دلار کانادا را داشته باشد. سوالی که می توان در این بخش مطرح کرد، شرایط ارائه حساب بانکی به سفارت کانادا می باشد و آیا تمام این مبالغ باید بصورت نقد در حساب باشد ؟

موسسه مهاجرتی آریانا پارس پاسخی روشن برای این سوال دارد و آن این است که دارایی ۲ میلیون دلاری که دولت کانادا از علاقه مندان به سرمایه گذاری طلب می کند، می تواند شامل زمین، ملک و حتی مقداری از دارایی متعلق به همسر باشد. در این قسمت این نکته قابل ذکر است که صرفا لازم نیست صد در صد این دارایی به کشور کانادا منتقل شود.

فرد سرمایه گذار در کانادا می بایست در پنج سال اخیر حداقل دو سال سابقه مدیریت داشته باشد. این بدین معناست که افراد در صورت موفقیت در ایران و سایر کشورها می توانند برای سرمایه گذاری کانادا اقدام نمایند. اگر که فرد متقاضی صاحب یک موسسه تولیدی و یا خدماتی باشد می بایست دفاتر سود و زیان و مدارک مالیاتی را جهت اثبات نشان دهد. سود آور بودن موسسه فرد متقاضی کمک شایانی برای موفقیت در پرونده تلقی می شود.

پزشکان، دندانپزشکان، وکلا و سایر رشته هایی که شرایط یکسانی را با این رشته ها دارند نیاز به ارائه دفاتر سود و زیان خود نمی باشند. مشاغل نامبرده میزان کار و مدیریت یکسانی را دارند. این نکته بدین معناست که می توانند با توجه به سوابق کاری خود مدرک مدیریت را مورد محاسبه قرار دهند.

قدم دوم

دومین قدم برای مهاجرت از روش سرمایه گذاری، انتقال نیمی از پول که معادل ۱ میلیون دلار کانادا می باشد. باید این مطلب را در نظر داشته باشید که هیچ سودی و بهره ای به این پول تعلق نمی گیرد و این مبلغ به مدت ۵ سال می بایست در اختیار دولت کانادا باشد و بعد از ۵ سال امکان گرفتن این مبلغ میسر می باشد.

قدم سوم

در صورت انجام کارهای ذکر شده، فرد متقاضی تست های پزشکی و معاینات لازمه را برای مراجعه به سفارت انجام می دهد. در صورت قبولی می توانند برای اخذ اقامت کشور کانادا اقدام نمایند.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مسلما افرادی که سرمایه گذاری کانادا را انتخاب می کنند بدنبال شرایط ایده آل در این کشور می باشند. از همین رو به بخشی از مزایای افراد سرمایه گذار در کشور کانادا می پردازیم.

  • اخذ اقامت برای تمامی اعضای خانواده

در صورتی که یکی از اعضای خانواده که شامل پدر یا مادر می شود تصمیم به سرمایه گذاری کانادا را داشته باشد می تواند سایر اعضای خانواده را به همراه داشته باشد. این قانون برای همسر و فرزندان زیر ۱۹ سال اجرایی می باشد.

  • عدم نیاز به مدرک زبان

این مطلب ذکر شده است که شما نیازی به مدرک زبان برای ورود به کشور کانادا ندارید. اما این نکته را در نظر داشته باشید که کشوری که برای اقامت انتخاب کرده اید، کشوری انگلیسی زبان است و در نهایت شما برای گذران زندگی و تحصیل و یا کار کردن و حتی ارتباط با مردم کانادا نیاز دارید که با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید.

موسسه زبان انگلیسی آریاناپارس با در اختیار داشتن ویژگی های منحصر به فرد، شما را تا کسب نمره مطلوب در آیلتس همراهی می کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین سطح رایگان با مشاوران مجرب موسسه زبان انگلیسی آریاناپارس در غرب تهران تماس حاصل نمایید.

  • سرعت اقامت بالا

در صورتی که برنامه سرمایه گذاری کانادا را انتخاب کنید در کمتر از ۱ سال می توانید اقامت کشور کانادا را دریافت کنید. به افراد در بدو ورود اقامت دائم یا PR کانادا تعلق می گیرد. در مقایسه با سایر کشورها، افراد در صورت سرمایه گذاری در کشور کانادا در زمان کوتاه تری می توانند اقامت دائم کشور مورد نظر را دریافت کنند.

  • امکان تحصیل رایگان

در صورتی که یکی از والدین برای سرمایه گذاری کانادا اقدام نماید، تحصیلات فرزندان به صورت رایگان می باشد و فرزندان می توانند از مدارس دولتی این کشور بهره مند شوند. لازم بذکر است که شرایط تحصیل این دسته از فرزندان همانند افراد کانادایی می شود. این نکته بدین معناست که در برخی از مدارس می توانند وام تحصیلی دریافت کنند یا در پایان تحصیلات خود هزینه های تحصیل را پرداخت کنند.

  • شرایط دانشگاهی مناسب

این نکته بدین معناست که در صورتی که اقامت دائم کشور کانادا را دریافت کنید و قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا را داشته باشید. می توانید در دانشگاه های دولتی این کشور با کمترین هزینه ها تحصیل کنید. لازم بذکر است  که تحصیل در دانشگاه های خصوصی برای افراد کانادایی و دانشجویان بین المللی به یک صورت بوده و دانشجویان ملزم به پرداخت هزینه می باشند.

  • امکان کار

در صورت اخذ اقامت کشور کانادا از روش سرمایه گذاری، اعضای خانواده اجازه کار خواهند داشت و می توانند بصورت تمام وقت مشغول به کار شوند. مسلما پیدا کردن کار به پارامترهای گوناگونی بستگی دارد که باید شرایط مورد نظر احراز شود.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه مهاجرتی آریاناپارس با به کار گیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

یک پاسخ به “سرمایه گذاری کانادا”

  1. رمضان طالش موسی گفت:

    سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
    وقت زیباتون بخیر و شادی و خوشی همراه با آرامش
    دست شما درد نکنه ، از اینکه خیلی واضح و روشن و ساده و اما کامل مردم را راهنمایی میکنید به سهم خودم تشکر میکنم ، بسیار کار ارزشمندی است . انشاالله که همیشه شاد و خندان ، سالم و تندرست ، پیروز و سربلند باشید .
    باتشکرطالش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *