شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی انگلستان

 ویزای توریستی انگلستان

وکلای با تجربه موسسه مهاجرتی آریانا پارس می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان یاری رسانند.

اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

اگرچه برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند، فلذا اگر ایشان قصد ماندن در انگلستان را نیز دارند، می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی

حال این سوال مطرح می شود که مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان چه مدارکی هستند؟

فرد می بایست با مدارکی نظیر :

مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت

  1. شناسنامه و ترجمه های آن ها
  2. نامه های بانکی
  3. اسناد مالکیت منزل یا زمین
  4. نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد
  5. نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان، افزایش دهند.

لازم بذکر که مهمترین مدرک برای ارائه به سفارت پرینت گردش مالی ۶ ماهه فرد متقاضی می باشد .

شانس اخذ اقامت توریستی انگلستان

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان اقدام می نمایند.

بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی انگلستان نمایند.

شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور انگلستان است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان برای فرد، افزایش می یابد.

گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور انگلستان همانندکشور آمریکا می باشد و نسبتا شرایط یکسانی را دارا می باشند.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور انگلستان، ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور انگلستان از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

شرایط اقامت انگلستان پس از ورود با ویزا توریستی

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد ، پس از ورود به کشور انگلستان، می توانند در کشور انگلستان اقامت دائم را اخذ نمایند؟

موسسه مهاجرتی آریانا پارس با سال ها تجربه درخشان خود در امور مربوط به اقامت اروپا و اخذ انواع ویزا در بسیاری از کشورهای دنیا، سوال فوق را این گونه پاسخ خواهد داد.

افراد می توانند با ورود به کشور انگلستان در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت انگلستان را پس از ورود به کشور انگلستان فراهم نمایند.

اول اینکه فرد در مدت حضور خود در انگلستان، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت انگلستان فراهم آورد تا پس از بازگشت از انگلستان بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.

روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت انگلستان پس از ورود به کشور انگلستان اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه آریانا پارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.

برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

34 پاسخ به “ویزای توریستی انگلستان”

  1. احمد گفت:

    سلام
    برادر بنده جراح هستن در منچستر و من به همراه خانمم میتونیم ویزای توریستی به کمک دعوت نامه بگبریم؟ اگر بخوایم برای پناهندگی از اونجا اقدام کنیم آیا مشکلی برای برادر که دعوت نامه فرستاده پیش میاد از لحاظ اقامتی یا خیر و تمکن مالی و ملکی هم میتونم جور کنم . مدرک تحصیلی خودم هم ارشد هستش

    • آریاناپارس گفت:

      سلام بله برای برادرتون مشکل ایجاد میشه و خودتون از طریق تحصیلی میتونید اقدام کنید.اگر 6.5 آیلتس رو داشته باشید.

  2. رضا گفت:

    با سلام ميخواستم بدونم اگه با ویزای توریستی در انگلستان دنبال کار بگردیم و کار مورد نظر رو پیدا کنیم می تونیم همون جا تبدیل ویزا کنیم یا باید برگردیم ایران و برای ویزای کار اقدام کنیم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      نه در انگلیس که در هر جای دیگر دنیا ویزای توریستی در همان کشور تبدیل به ویزای غیر یا اقامتی نمیشود و باید از کشور خروج و مجدد وارد شوید

  3. احسان گفت:

    سلام و وقت بخیر

    من 30 سال دارم متاهل و کارمند بانک هستم
    به همراه همسرم میخوایم برای یک سفر به انگلستان بریم
    با این شرایط هزینه گرفتن ویزا و شانس گرفتن چقدره؟؟؟
    و اینکه چقدر طول میکشه؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام باید شما تمکن مالی داشته باشد حساب مالی خوب و ملک داشته باشد نامه اشتغال به کار یا تحصیل داشته باشد و در شرایط ایده آل تر دعوت نامه داشته

  4. رویا گفت:

    سلام برای اقدام برای ویزای توریستی مانده حساب باید چه مبلغی باشد

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای ویزای توریستی چیزی در حدود 5 تا 8 هزار پوند و معادل ریالی آن را باید برای سفارت انگلیس ارائه دهید

  5. Afshin گفت:

    درود بر شما و عرض ادب و احترام، مزاحم میشم ببخشید. تا سال ۹۴ شاغل رسمی یک ارگان دولتی بودم( دارای حکم کارگزینی و فیش حقوقی تا آن موقع و سابقه پرداخت بیمه ) ، الآن به مدت دو سال و اندی از آن شغل فاصله گرفتم ، و از آن زمان تا کنون در شهرستان زمین خریداری میکنم و با یک مهندس عمران بطور مشارکتی اقدام به تولید ساختمان و فروش واحد ها به خریداران میکنم .( بساز و بفروشی اصطلاحا” ) ، طبیعتا برای ساختمان سازی ، جواب ساخت از شهرداری ، برای فروش واحد ها مالیات نقل و انتقال و برای طول دوره ساخت ، به عنوان یکی از کار فرماها، ساختمان و پرسنل سازنده توسط شرکت های بیمه ، تحت پوشش بیمه هستند که ما پرداخت میکنیم. ضمن اینکه دانشجوی مقطع دکتری مالی هستم و کارت بین المللی دانشجویی هم دارم. ۱- از بابت وضعیت اشتغال جهت مجاب کردن افسر سفارت ، چه مدارک درخورتوجه ارائه دهم که بخش شرایط اشتغال رو داشته باشم. ( توضیح اینکه متاهل و دارای فرزند محصل هستم و گواهی اشتغال به کار همسر و اشتغال به تحصیل فرزند رو هم دارم.) ۲_ قصد سفر مجردی توریستی رو دارم ، نمیخوام قبلش بابت ویزا در کشورهای حوزه شینگن هزینه کنم . مد نظر ویزای توریستی به انگلستان است. هیچ بنی بشری هم در انگلیس ندارم که واسم دعوتنامه بفرسته ، ۳- آیا مشکل دعوتنامه رو موسسه شما میتونه حل کنه ؟ از بابت کنگره ایی ، کنفرانسی ، نمایشگاهی، سمیناری و… هم موسسه شما میتونه در دعوتنامه کمک کنه که صفر تا صد کار رو به شما بسپارم اگر شرایط توریستی رو نداشته باشم. تشکر ویژه و عذر خواهی از بابت اطاله کلام

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای توجیه آفیسر ویزا چنانچه شغل های شما مرتبط با رشته تحصیلیتان باشه با ارائه بیمه سوابق شما تایید خواهد بود (برای آفیسر ویزا)
      برای توریستی انگلیس اگر حساب بانکی خوب و پرونده قوی تشکیل بدید بدن دعوت نامه میشه اقدام کرد به دلیل اینکه شما مصاحبه ای ندارید حتما پرونده قوی به اخذ ویزا کمک میکند

  6. علی گفت:

    سلام
    من برای یه بازدید قصد دارم در یک سفر بطور همزمان به کشور سویس و انگلیس سفر کنم. چطور میشه با توجه به اینکه هر دو کشور ویزای مجزا نیاز دارن، برای ویزای هر دو اقدام کنم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      دو ویزای مجزا نیاز داره. باید وقت سفارت انگلیس رو در سوئد بگیرید و وقت سفارت سوئد رو در ایران بگیرید.

  7. مهران گفت:

    با سلام

    در مورد ويزاي انگليس حداكثر زمان در خواست قبل از سفر چند ماه است
    ملاک تاریخ sumbit فرم است یا تاریخ مراجعه به vfs و تحویل مدارک

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      ملاک سابمیت میباشد و بین یک هفته تا 1 ماه از سفارتهای ترکیه یا امارات زمان خواهد برد

  8. حمید گفت:

    در کامنت ها دوستی اشاره کرده بود هدف اصلی از سفر به انگلیس دیدن جاذبه های ورزشی دقیقا مثل من
    اما سوال من این که من هم تازه خدمتم تمام شده و به عنوان مربی و بازیکن ورزشی فعالیت میکنم و فیش حقوق پروانه کسب و سند ملکی خاصی برای ارائه به سفارت ندارم به جز حساب های بانکی با این وجود چقدر شانس گرفتن ویزای توریستی انگلیس برای من وجو دارد؟؟؟
    و به صورت تقریبی هزینه های این سفر برای من چقدر خواهد بود شامل گرفتن ویزا بلیط و رزرو هتل

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      جهت اخذ ویزای توریستی انگلیس حتما میبایست دعوت نامه ای معتبر (ترجیحا خانواده درجه یک) داشته باشید و تمکن مالی در گردش (حد اقل 6 ماهه) ارائه دهید . هزینه ها بستگی به مدت زمان ویزا و نوع و محل اقامت شما دارد و عددی را نمیتوان برای آن تعیین کرد

  9. رضا گفت:

    سلام. من برای یک کنفرانس در لندن دعوت نامه دارم. بدلیل مشغله کاری زیاد، میخوام روند اخذ وقت سفارت و آپلود مدارک و پرداخت هزینه ها را از طریق آژانس انجام بدم. انجامش برای شما با چه هزینه ای مقدوره؟

  10. سارا گفت:

    سلام من مدرک کارشناسی معماری دارم و خودم اینجا یک مغازه زدم و کار میکنم . از نظر ملک و پرینت حساب بانکی مشکلی ندارم چون گردش حسابم خوب هست . میخوام بدونم واسه کشورهای انگلیس و آمریکا میتونم جهت ویزای توریستی اقدام کنم ؟ و چه میزان احتمال داره که بتونم ویزای توریستی بگیرم . و هزینه های موسسه شما به چه صورت هست ؟ با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. دریافت ویزای توریستی انگلستان، علاوه بر مواردی که فرمودید نیاز به داشتن سوابق مسافرت در حوزه شینگن و دلیل قانع کننده برای ورود به آن کشور (مانند دعوت نامه) دارد. باید شرایط شما دقیق تر مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان شانس شما را برای این مسأله ارزیابی نمود.

  11. raha گفت:

    سلام من برادرم برای یک دوره چند ماهه به لندن رفته از طرف دانشگاه Imperial college london و من میخوام برای ویزای توریستی اقدام کنم من فعلا دانشجو نیستم و پذیرش فول فاند دکتری از دانشگاه ایالتی امریکا رو دارم که جدیدا با ویزای من موافقت نشده به نظرتون شانس این رو دارم که ویزای توریستی انگلستان رو بگیرم ؟من نمیخوام به انگلستان سفر کنم فقط میخوام توی پاسم ویزای انگلیس خورده باشه تا برای گرفتن ویزای آمریکا یک امتیاز مثبت محسوب بشه.
    ممنون از وقتی که میگذارید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. با توجه به اینکه برای بالا رفتن شانس ویزای توریستی باید دعوتنامه ای از طرف یکی از اقوام درجه 1 شما که مقیم کشور انگلستان است داشته باشید و برادر شما مقیم انگلستان نیست، در شانس ویزای شما تفاوتی ایجاد نمی شود. شما باید با توجه به شرایط و پرونده خودتان برای ویزای توریستی این کشور اقدام نمایید.

  12. سینا گفت:

    سلام مجدد…
    یک دنیا سپاسگزارم از سایت آریاناپارس عزیزم که خیلی زود پاسخ این نکته ی مبهم بنده رو دادن….خداروشکر خیلی خیالم راحت شد،،،،چون واقعا زورم گرفته بود…چون همونجوری که قبل هم عرض کردم خداروشکر هیچ گونه نیازی به کارت پایان خدمت به جز سفرهای خارج از کشور ندارم…پس اتفاقا این دوسالی که من رفتم خدمت،مهمترین اصل مطلب بوده برای خروج از کشور….آخه من امروز تازه شده یک هفته که سربازیم تموم شده و منتظر کارت پایان خدمتم هستم که بیفتم دنبال کارای پاسپورت و ویزا و سفارت و اینجور چیزا…
    بازم ممنونم از محبت شما که با اثبات اشتباه نبودن رفتن خدمت بنده،واقعا خوشحال و امیدوارم کردید…
    به امید دیدارتون…

  13. سینا گفت:

    سلام و عرض خسته نباشید…
    شرایط ویزای توریستی لندن رو که شما زحمت کشیدید گذاشتین رو مطالعه کردم و تقریبا 90 درصد شرایطش رو دارم….نکته ای که خیلی داره آزارم میده اینه که بنده فقط و فقط و فقط به دلیل سفر به خارج از کشور با تورهای مربوطه اقدام به رفتن خدمت سربازی کردم و به قرآن دو سال رو با انگیزه و عشق شهرهای لندن و منچستر برای دیدن ورزشگاه ومبلی لندن و ورزشگاه اولدترافورد منچستر گذروندم.ولی الان میبینم که توی شرایط گفته شده هیچ اسمی از کارت پایان خدمت برده نشده…یعنی خداوکیلی من رکب خوردم؟؟؟؟؟؟؟؟من هیچ نیازی به کارت پایان خدمت نداشتم و فقط به دلیل همین تورهای یکی دوهفته ای به دوبی و ترکیه و لندن و منچستر و….رفتم سربازی.سوال اینه که یعنی توی مدارکت برای تورهای توریستی اصلا چیزی به اسم کارت پایان خدمت از ما نمی خوان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم اگه پاسخ این نکته ی ابهام آمیز در ذهن من رو بدید…بی صبرانه منتظرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      دوست عزیز و بزرگوار تمام مطالب شما صحیح است ولی سربازی رفتن شما برای گرفتن گذرنامه است و بدون داشتن گذرنامه اجازه خروج از کشور را ندارید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. بدون داشتن کارت پایان خدمت شما امکان دریافت پاسپورت و مجوز خروج از کشور را نخواهید داشت. اما خود کارت پایان خدمت چیزی نیست که سفارت کشور مقصد، برای صدور ویزای توریستی از شما طلب نماید.

  14. نينا گفت:

    سلام به مدت سه ساله كه در انگلستان با ويزاي ازدواج زندگي ميكنم و ميخوام دعوتنامه واسه پدر و مادرم بفرستم برأي ويزاي توريستي ، داراي شغلي نيستم و همسرم انگليسي و دانشجو است ولي شاغل نيست، ميخوام ببينم چطور ميتونم دعوتنامه بفرستم و أيا چون شغلي ندارم داراي شرايط دعوتنامه فرستادن هستم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      امکان ارسال دعوتنامه برای پدر و مادرتان هست فقط اثبات تمکن مالی پدر و مادر برای سفارت الزامیست

  15. سعید گفت:

    باسلام وخسته نباشید.
    تقریباتمام نظرات و سوالات را مطالعه کردم.
    لیسانس شیمی محض و فوق لیسانس شیمی آلی دارم.
    امادوست داشتم برای برخورداری ازشانس بالا مجددادوره لیسانس شیمی درآکسفورد بگذرونم مشکل زبان و مشکل مالی تقریبا وجوندارد.
    کاش میشدغیرحضوری بخونم وفقط امتحانات پایان ترم شرکت کنم. بعدازلیسانس بامعدل خوب برای بورسیه اقدام می کردم.

    • احمد هاشمی شاهرودی گفت:

      سلام
      برای به دست اوردن ویزای تحصیلی کشور انگلستان در رشته شیمی با داشتن مدرک زبان میتونید اقدام کنید ولی برای بورس شدن نیاز به داشتن نمرات خوب معدل خوب و داشتن مدرک لیسانس از یک دانشگاه رنک بالا و داشتن پژوهش های بین المللی میتونید درخواست بورس در مقطع فوق لیسانس ارائه بدهید.

  16. محمدعلی بابایی گفت:

    باسلام
    من با مدرک کاردانی رشته برق در حرفه ی ساخت درب وپنجره upvcمهارت کافی دارم و همچنین یک شیشه بر ماهر هستم و در حدود 50 میلیون پول دارم.میخاستم از طریق قانونی وارد خاک کشورهای اروپایی از طریق اقامت کاری،پناهندگی و… بشم اگه لطف کنید در این زمینه بنده رو راهنمائی کنید ممنون میشم.( لندن_استرالیا _کانادا)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *