شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی فرانسه

وکلای با تجربه موسسه مهاجرتی آریانا پارس می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی کشور فرانسه یاری رسانند.

اخذ ویزای توریستی کشور فرانسه، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

اگرچه برخی از هم وطنان گرامی، با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند، فلذا اگر ایشان قصد ماندن در فرانسه را نیز دارند، می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی فرانسه

شانس اخذ اقامت توریستی فرانسه

شرایط اقامت فرانسه پس از ورود با ویزا توریستی

دیدگاه ها

11 پاسخ به “ویزای توریستی فرانسه”

  1. saeid گفت:

    سلام , میخواستم بدونم مدت زمان انتظار وقت عادی مصاحبه سفارت فرانسه برای ویزای توریستی بطور تقریبی چه مدت طول میکشه و برای وقت فوری چه مدت طول میکشه؟ ,, تشکر

  2. مینا احمدی گفت:

    سلام خسته نباشید
    ببخشید من تنهایی و برای دیدن شخصی جهت ازدواج میخواهم به فرانسه سفر کنم و این دیدار صرفا جهت آشنایی میباشد. میخواستم بدونم اگر این موضوع رو در روزمصاحبه سفارت مطرح کنم شانس من برای دریافت ویزای فرانسه بیشتر خواهد شد یا خیر؟ ممنون.

  3. محمد گفت:

    ببخشید میشه بگین نامه بانکی چجوره و باید از چه وقتی پرینت حسابو بگیریم و اینکه بدون سند مالکیت هم ویزا میدن؟؟!

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ ویزای توریستی فرانسه داشتن سند ملکی شانس شمارا بالا میبرد . پرینت حساب بانکی را هنگام اقدام برای اخذ ویزا ارائه دهید البته حساب باید گردش مالی داشته باشد . حد اقل گردش 3 ماه باشد

  4. maryamm گفت:

    سلام برای ویزا حتما باید مدارک اشتغال بکار اراءه داد اگر شاغل نباشد فرد چکار باید کرد؟

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام. باید توجه داشته باشید که کلیه مدارک شما با هم مورد سنجش و ارزیابی قرار می گیرد. در صورتی که شاغل نباشید می توان با تقویت مدارک دیگر، شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش داد. برای بررسی دقیق شرایط خود با مشاوران مؤسسه در ارتباط باشید.

  5. مهرداد گفت:

    سلام وقت بخیر آیا برای ویزای توریستی فرانسه باید مدارک رو ترجمه کرد،شنده ام سفارت فرانسه مدارک فارسی رو قبول می کنه؟

  6. شيرين گفت:

    سلام خسته نباشيد. ببخشيد چه ميزان پول بايد تو حساب باشه واسه ويزاي توريستي ١ ماهه؟
    باتشكر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *