شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

کشور فرانسه از سال ۱۹۹۷ میلادی به عضویت پیمان شینگن در آمده است. به موجب این پیمان کلیه گردشگرانی که قصد سفر به فرانسه را دارند می بایست با اخذ ویزای شینگن وارد این کشور شوند. ویزای توریستی فرانسه مختص سفرهای کوتاه مدتی است که برای تفریح یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان اعطا می شود. اعتبار ویزای توریستی فرانسه بستگی به نوع درخواست فرد و تصمیم سفارت مذکور دارد.

پس از صدور ویزای توریستی فرانسه، سفارت این کشور برچسبی حاوی اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و تعداد دفعاتی که امکان سفر وجود دارد در گذرنامه فرد ثبت می کند. در سال های اخیر فرانسه نیز همانند سایر کشورهای این حوزه ویزاهای توریستی خود را به دو صورت کوتاه مدت و بلند مدت ارائه می کند.

کشور فرانسه

فرانسه از کشورهای اروپای غربی و عضو پیمان شینگن است که به دلیل جاذبه های گردشگری و اماکن تاریخی و فرهنگی همواره مورد توجه گردشگران بسیاری قرار گرفته است. فرانسه به دلیل داشتن بیشترین میراث فرهنگی جهانی جز چهار کشور برتر در لیست یونسکو قرار دارد. از دیگر جاذبه های گردشگری کشور فرانسه  می توان به سواحل زیبای آن در دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس اشاره کرد، که باعث تمایزات بسیار این کشور با سایر کشورهای این منطقه شده است.

ویزای توریستی فرانسه

قابل ذکر است مکان های دیدنی فرانسه همانند موزه لوور، برج ایفل و … باعث جذب گردشگران و متقاضیان بسیاری برای اخذ ویزای توریستی این کشور می باشد. اگر قصد سفر به این کشور را دارید جهت اطلاع از مدارک مورد نیاز و چگونگی اخذ ویزای توریستی فرانسه با مشاورین موسسه آریاناپارس در ارتباط باشید.

اخذ ویزای توریستی فرانسه

اولین مرحله برای درخواست ویزای توریستی فرانسه، پر کردن فرم تقاضای ویزا می باشد، که متقاضی می تواند این فرم را از سایت سفارت و یا به صورت حضوری از سفارت دریافت کند. از سال ۲۰۱۷ خدمات ویزای سفارت فرانسه به شرکت VFS گلوبال انتقال یافت، پس از آن تاریخ در روند اخذ ویزای شینگن تغییراتی ایجاد شد. متقاضیان می توانند مدارک مربوط را به شرکت VFS که در حال حاضر در هروی سنتر واقع است تحویل داده و کارهای اخذ ویزای خود را انجام دهند.

جهت اخذ ویزای توریستی در سازمان VFS هیچ گونه مصاحبه ای انجام نمی گیرد و فقط مدارک متقاضیان چک شده و انگشت نگاری می کنند.

مدارک لازم ویزای توریستی فرانسه

علاوه بر فرم ویزای شینگن متقاضیان می بایست مدارکی را برای اخذ ویزای توریستی فرانسه فراهم کنند که شامل موارد زیر است:

ویزای توریستی فرانسه

  • اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ویزای درخواستی به اضافه کپی صفحات اول و دوم گذرنامه و تمامی صفحاتی که مهر ویزا در آنها خورده باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید که این عکس کمتر از سه ماه قبل گرفته شده و کاملا مطابق با ظاهر فعلی فرد باشد.
  • اسناد مرتبط با وضعیت شغلی متقاضی برای گرفتن ویزای توریستی فرانسه الزامی می باشد.

کارمندان بخش دولتی: فیش حقوقی، ترجمه آخرین حکم کارگزینی، گواهی مرخصی

کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به روی سربرگ رسمی شرکت به اضافه میزان حقوق دریافتی و مدت مرخصی

دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه: کارت دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی

مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی برای گرفتن ویزای توریستی فرانسه لازم هستش.

  • سوابق بیمه
  • سند مالکیت به نام شخص متقاضی
  • پرینت گردش مالی سه ماهه با مانده حساب بیش از ۵۰ میلیون بر روی سربرگ انگلیسی بانک به همراه مهر و امضای شعبه
  • نامه تمکن مالی
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • بیمه نامه بین المللی
  • نامه ای جهت ارائه هدف سفر به فرانسه

قابل ذکر است کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود.

ویزای توریستی فرانسه

هزینه و زمان اخذ ویزا

بررسی اولیه جهت صدور ویزا عموما دو هفته طول خواهد کشید، البته ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته ای بیشتر زمان احتیاج باشد اما به طور کلی پس از ۶ هفته از تحویل مدارک، وضعیت متقاضی مشخص می شود. هزینه صدور ویزای توریستی فرانسه حدود ۶۰ یورو می باشد.

آدرس سفارت فرانسه در تهران

  • خیابان نوفل لوشاتو، شماره ۶۶_۶۴
  • تلفن سفارت: ۶۴۰۹۴۰۰۰_۰۲۱
  • آدرس اینترنتی: WWW.ambafrance-ir.org
  • ساعت کاری سفارت فرانسه:یک شنبه تا پنج شنبه،۱۶_۹

    بهترین شهرهای کشور فرانسه

    پاریس:
    پاریس شهری است مملو از زیبایی که از موزه لوور گرفته تا برج ایفل، خیابان شانزه لیزه، ساکره سوآ و … که همه ساله دوست داران این شهر از همه جای دنیا برای قدم زدن در خیابان ها و قهوه نوشیدن در کافه های آن به این شهر سفر می کنند. مترو در این شهر از اهمییت خاصی برخوردار است و سیستم حمل و نقل این شهر بسیار عالیست. پاریس را می توان شهر فرهنگ و مد نامید.

    ویزای توریستی فرانسه

    نیس:
    شهر نیس فرانسه یک شهر ساحلی است و در کنار آب های مدیترانه و در جنوب این کشور قرار دارد. این شهر به اسم شهر آفتاب و شنا معروف است و دارای سواحل زیبا و آفتاب دلپذیر برای آفتاب گرفتن می باشد. هتل های ماسه ای زیادی در این شهر وجود دارد که رویایی بودن این شهر را بیشتر می کند.

    کن:
    شهر کن به شهر جشنواره ها شهرت دارد و شعار این شهر این است که همه ی جشنواره ها باید در این شهر برگزار شود. جشنواره های فیلم و گردشگری و جشنواره های مختلف همه ساله در این شهر برگزار می شود و به کن هویت خاصی بخشیده است.

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

11 پاسخ به “ویزای توریستی فرانسه”

  1. saeid گفت:

    سلام , میخواستم بدونم مدت زمان انتظار وقت عادی مصاحبه سفارت فرانسه برای ویزای توریستی بطور تقریبی چه مدت طول میکشه و برای وقت فوری چه مدت طول میکشه؟ ,, تشکر

  2. مینا احمدی گفت:

    سلام خسته نباشید
    ببخشید من تنهایی و برای دیدن شخصی جهت ازدواج میخواهم به فرانسه سفر کنم و این دیدار صرفا جهت آشنایی میباشد. میخواستم بدونم اگر این موضوع رو در روزمصاحبه سفارت مطرح کنم شانس من برای دریافت ویزای فرانسه بیشتر خواهد شد یا خیر؟ ممنون.

  3. محمد گفت:

    ببخشید میشه بگین نامه بانکی چجوره و باید از چه وقتی پرینت حسابو بگیریم و اینکه بدون سند مالکیت هم ویزا میدن؟؟!

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ ویزای توریستی فرانسه داشتن سند ملکی شانس شمارا بالا میبرد . پرینت حساب بانکی را هنگام اقدام برای اخذ ویزا ارائه دهید البته حساب باید گردش مالی داشته باشد . حد اقل گردش 3 ماه باشد

  4. maryamm گفت:

    سلام برای ویزا حتما باید مدارک اشتغال بکار اراءه داد اگر شاغل نباشد فرد چکار باید کرد؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. باید توجه داشته باشید که کلیه مدارک شما با هم مورد سنجش و ارزیابی قرار می گیرد. در صورتی که شاغل نباشید می توان با تقویت مدارک دیگر، شانس شما را برای دریافت ویزا افزایش داد. برای بررسی دقیق شرایط خود با مشاوران مؤسسه در ارتباط باشید.

  5. مهرداد گفت:

    سلام وقت بخیر آیا برای ویزای توریستی فرانسه باید مدارک رو ترجمه کرد،شنده ام سفارت فرانسه مدارک فارسی رو قبول می کنه؟

  6. شيرين گفت:

    سلام خسته نباشيد. ببخشيد چه ميزان پول بايد تو حساب باشه واسه ويزاي توريستي ١ ماهه؟
    باتشكر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *