شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی فنلاند

وکلای با تجربه موسسه مهاجرتی آریانا پارس می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند یاری رسانند.

اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

اگرچه برخی از هموطنان گرامی با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را در سر می پرورانند. فلذا اگر ایشان قصد ماندن در فنلاند را نیز دارند. می بایست با مدارک خود دال بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی

شانس اخذ اقامت توریستی فنلاند

شرایط اقامت فنلاند پس از ورود با ویزا توریستی
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

16 پاسخ به “ویزای توریستی فنلاند”

  1. سعیده گفت:

    سلام من میخوام ویزای کاری برای فنلاند بگیرم اما مشکلم اینه که بچه شیرخوار دارم بالطبع می بایست با همسر و فرزندم برم که بتونم به کارام برسم ، در ضمن بابت مبلغ که به حسابم داشته باشم و سند و … مشکلی ندارم اگر ضمانتی بخوان
    1 – می خوام بدونم به 3 نفرمون ویزا میدن یا نه ؟
    2 – می خوام بدونم چه جوری می تونم وقت سفارت رو سریعتر بگیرم
    3 – اگر به فرزندم یا همسرم ویزا ندن نمی تونم برم می خوام بدونم اگر به من ویزا بدن و نرم برای سفرهای بعدیم به مشکل میخورم یا نه؟
    سپاسگذار

    • احمد هاشمی شاهرودی گفت:

      سلام
      برای گرفتن ویزای کاری فلاند یا نیاز به داشتن جاب آفر است یا از طریق اسکیلد ورکر اقدام کنید و در صورت گرفتن ویزای کار میتونید همسر و فزندتون همراهتون باشند ولی برای همسر با تاخیر 3 ماهه و اگر ویزا صادر شود و در مدت زمان وقت ویزا شما نروید یک پرونده بد در سفارت خواهید داشت.

  2. محمد xxx گفت:

    سلام.میخاستم بدونم ایا توسط یکی از بستگان میشه در فنلاند اقامت گرفت؟؟؟
    لطفا جواب بدین

  3. خسرو گفت:

    سلام من دی ی شرکتی به عنوان مسئول فروش مشغول به کار میباشم با ماهی 4000000 تومان و هم اکنون دانشجوی ارشد می باشم مدرک کاردانی خدمات جهانگردی و کارشناسی و ارشد مدیریت صنعتی و کارت بین المللی دانشجویی دارم شانس گرفتن ویزای فنلاند چقدر است؟با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی فنلاند :
      سند مالکیت
      گواهی اشتغال به تحصیل یا کار
      سپرده ی بانکی خوب
      گردش حساب ماهانه
      دلیل سفر
      وضعیت تآهل و تجرد
      سابقه ی سفر خارجه
      دعوت نامه
      جهت کسب اطلاعات بیشتر و بررسی شرایطتان می توانید با مشاورین موسسه ی اریاناپارس در ارتباط باشید
      https://arianaabroad.com/contact-us/

  4. امین گفت:

    سلام من تمایل دارم به کشور فنلاند مهاجرت کنم
    شغلم آزاد است و پروانه کسب و مجوز شرکت صادرات و واردات دارم
    تمکن مالی صد میلیون دارم .پرینت حساب متوسط به بالا دارم.مدرک دیپلم فنی دارم
    و دو مدرک فنی و حرفه ای جوشکاری برق درجه یک و درجه دو با نمره بالا دارم.
    و مدرک ورزشی ووشو و یک مقام قهرمانی ووشو دارم
    از چه روشی میتونم اقدام کنم و یا چه روشی را شما میتونید به من پیشنهاد کنید .
    تماس من ۰۹۱۷۶۲۷۵۲۲۷ امین

  5. شاهرخ ادیب گفت:

    سلام
    من و خانواده ام پارسال تابستان از فرانسه ویزای توریستی شنگن گرفتیم (بدون تور) و رفتیم گشتیم در ضمن خودم هم قبلا (چند سال پیش) دوبار ویزای شنگن(آلمان) و یک بارهم ویزای انگلیس گرفته ام
    می خواستم بدونم
    اولا چقدر احتمال داره اگر درخواست ویزا ی توریستی با خانواده بکنم رد بشه؟ شانس قبولیم چقدره.؟
    دوما اگر ویزای شنگن رو از فرانسه بگیرم نقطه ورودم میتونه فنلاند باشه ایراد نداره؟
    سوما اگر بخواهم از فنلاند اقدام کنم مثلا برای اقامت دو هفته ای حداقل چندروز از اقامتم باید در فنلاند باشه تا شانس دریافت ویزام بیشتر بشه؟
    با تشکر از پاسخ شما

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.شما برای اخذ ویزای توریستی کشورفنلاند نیازمند داشتن گواهی اشتغال به کار یا تحصیل،سند ملکیت و گردش مالی خوب می باشید.
      داشتن دعوت نامه و سابقه سفر به شنگن شانستان را در این پروسه بالا می برد.

  6. آرزو گفت:

    سلام من همسرم خرداد آینده برای شرکت در کنفرانسی از طرف سازمان محل کارش قراره اعزام بشه و من هم میخوام بطور همزمان تو اون تاریخ همراهش برم ولی از اونجا که همسرم ویزای شرکت در کنفرانس اخذ میکنه میخوام بدونم من چقدر شانس دارم ویزای توریستی برای همون تاریخ بگیرم و اینکه شما میتونید برام ویزا بگیرد؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.شما برای اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند نیازمند داشتن گواهی اشتغال به کار یا تحصیل،سند ملکیت و گردش مالی خوب می باشید.
      داشتن دعوت نامه و سابقه سفر به شنگن شانستان را در این پروسه بالا می برد.

  7. neda گفت:

    سلام
    من دانشجوی دندانپزشکیم
    برای دو هفته میخوام ویزای توریستی فنلاند رو بگیرم که اونجا یک دوست رو ببینم
    ملک و زمین ندارم
    یک فیش حقوقی به مبلغ حدودی 600 هزار تومن برام صادر میشه به عنوان وظیفه بگیر

    -چقد باید پول داشته باشم؟
    -چقد شانس دریافت ویزا دارم؟
    -آیا فیش حقوقی نقشی برام داره یا نه؟
    -تا 13 اردیبهشت که وقت سفارت دترم چه کار کنم که شانس دریافت ویزا افزایش پیدا کنه؟

    متشکرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما برای اخذ ویزای تحصیلی حداقل باید مبلغ 30 میلیون تومان در حسابتون باشه.دلیل سفر شما خیلی قانع کننده نیست.فیش حقوقی شما هم مبلغ زیادی نداره و شاید خیلی کمکی بهتون نکنه

  8. امیر گفت:

    کل هزینه اخذ ویزای توریستی فنلاند چقدر است ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *