شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی فنلاند

شرایط ویزای توریستی فنلاند

همانند سایر کشورهای حاضر حوزه شینگن به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی فنلاند شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان داده می شود. این مطلب به این معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور فنلاند می تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر اروپا شود و حتی زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگر حوزه شینگن سپری نماید.

ویزای توریستی یکی از روش های موجود برای مهاجرت به فنلاند می باشد. لازم بذکر است که این اتفاق فقط در مدت مشخصی صورت می گیرد و به اقامت دائم منجر نخواهد شد. ویزای شینگن برای افرادی که متقاضی سفر به کشور مختلف اروپایی و یا به طور کلی کشورهای شینگن هستند بسیار مناسب است. اگر متقاضی این نوع ویزا را نداشته باشد برای هر بار سفر به کشورهای عضو شینگن نیاز دارد تمامی مدارک خود را آماده و ترجمه کرده، هزینه و زمان بسیاری برای شخص خواهد داشت.

انواع ویزای توریستی فنلاند

بر اساس اهداف سفر، انواع مختلفی از ویزای توریستی از جانب سفارت کشور فنلاند صادر می شود.

  • ویزای تک ورودی: اجازه ورود به کشور فنلاند برای یک بازه زمانی ۶۰ الی ۹۰ روزه
  • ویزای دوطرفه: اجازه ورود به کشور فنلاند برای یک بازه زمانی ۶۰ الی ۹۰ روزه و همچنین اجازه خروج و ورود مجدد برای فرد در نظر گرفته می شود.
  • ویزای مولتیپل: برای چندین بار به طور منظم به منطقه شینگن اعطا می شود. مدت زمان کل اقامت ممکن است از ۹۰ روز در یک دوره ی ۱۸۰ روزه تجاوز نکند. ویزای چند ورودی برای حداکثر پنج (۵) سال معتبر است.

مدارک مورد نیاز سفارت

اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند ، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

  • فرم درخواست ویزای توریستی فنلاند (Application for Schengen Visa (English
  • عکس: شامل یک عکس رنگی
  • پاسپورت: مدت اعتبار پاسپورت تا سه ماه
  • بیمه مسافرتی: حداقل پوشش بیمه های مسافرتی باید ۳۰،۰۰۰ یورو باشد و بیمه باید هزینه های ناشی از بیماری ناگهانی و تصادف (همچنین بازپرداخت بیمار) را پوشش دهد.
  • رضایت والدین: برای افراد زیر سن قانونی لازم است.
  • شناسنامه
  • نامه های بانکی که شامل گردش مالی و استطاعت مالی
  • اسناد مالکیت منزل یا زمین
  • نامه اشتغال به تحصیل در صورت در یکی از دانشگاه های کشور ایران
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما

علاوه بر موارد فوق، ممکن است از متقاضیان خواسته شود اطلاعات مربوط به برنامه سفر، وسایل نقلیه، سفر بازگشت، کمک مالی و دارایی و اشتغال را ارائه دهند.

ویزای توریستی فنلاند

هزینه ویزای توریستی فنلاند

هزینه پردازش ویزا باید به صورت نقدی بر اساس درخواست پرداخت شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد شیوه های پرداخت، به وب سایت رسمی سفارت مراجعه فرمایید.

  • هزینه در خواست : ۶۰ یورو
  • هزینه درخواست برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال : ۳۵ یورو
  • هزینه جواب دهی سریع : ۷۰ یورو

در موارد زیر پردازش به صورت رایگان می باشد.

  1. برای گروه هایی از دانش آموزان یا نوجوانان زیر ۱۸ سال که در رویدادهای فرهنگی یا ورزشی شرکت می کنند که توسط حامی رویداد دعوت شده اند.
  2. دارای گذرنامه دیپلماتیک یا خدماتی است که بازدید آن از اهمیت زیادی برای روابط بین فنلاند و کشور خارجی می باشد.

شرایط تمدید

به صورت کلی تمدید ویزا در کشور فنلاند امکان پذیر می باشد. برای تمدید ویزای توریستی فنلاند، افراد باید دلایل منطقی برای انجام این کار داشته باشند. از جمله این دلایل می توان به لغو آخرین پرواز، بیماری های حاد، بیماری ناگهانی فردی که به واسطه آن وارد فنلاند شده اید اشاره کرد. تصمیم گیری در مورد تمدید اعتبار ویزا توسط پلیس انجام می شود. متقاضیان برای تمدید ویزای توریستی می توانند در صورت احراز شرایط با پرداخت ۳۰ یورو به این امر دست پیدا کنند.

دلایل ریجکت شدن

درخواست ویزای توریستی فنلاند ممکن است بر اساس نظر و صلاحدید افسر پرونده رد و یا به اصطلاح ریجکت شود.

  1. عدم ارائه دلیل محکم و قانونی جهت بازگشت به کشور
  2. نداشتن سفر به خارج از کشور
  3. فعالیت های جنایتکارانه در گذشته و یا هم اکنون
  4. نداشتن هدف مشخص و مورد تائید برای سفر
  5. ارائه مدارک جعلی

متقاضیان اخذ ویزای شینگن جهت کسب اطلاعات بیشتر و چگونگی دریافت این ویزا می توانند با مشاورین مؤسسه آریاناپارس در ارتباط باشند.

شرایط پس از اخذ ویزای توریستی فنلاند

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی فنلاند اقدام می نمایند. این مطلب است که آیا افراد، پس از ورود به کشور فنلاند می توانند اقامت دائم را اخذ نمایند؟!

اول اینکه در صورت ورود به کشور فنلاند، برای تمدید ویزا یا اقامت طولانی تر باید به دفتر خدمات ثبت نام اتباع خارجی مراجعه فرمایند. دوم اینکه فرد در مدت حضور خود در کشور فنلاند، بتواند یک موقعیت شغلی و یا یک کار آفرینی را جهت اخذ اقامت فنلاند فراهم آورد تا پس از بازگشت از این کشور بتواند برای دیگر ویزاها نظیر ویزای کاری و یا اخذ اقامت کار آفرینی اقدام نماید.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. موسسه آریاناپارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

16 پاسخ به “ویزای توریستی فنلاند”

  1. سعیده گفت:

    سلام من میخوام ویزای کاری برای فنلاند بگیرم اما مشکلم اینه که بچه شیرخوار دارم بالطبع می بایست با همسر و فرزندم برم که بتونم به کارام برسم ، در ضمن بابت مبلغ که به حسابم داشته باشم و سند و … مشکلی ندارم اگر ضمانتی بخوان
    1 – می خوام بدونم به 3 نفرمون ویزا میدن یا نه ؟
    2 – می خوام بدونم چه جوری می تونم وقت سفارت رو سریعتر بگیرم
    3 – اگر به فرزندم یا همسرم ویزا ندن نمی تونم برم می خوام بدونم اگر به من ویزا بدن و نرم برای سفرهای بعدیم به مشکل میخورم یا نه؟
    سپاسگذار

    • احمد هاشمی شاهرودی گفت:

      سلام
      برای گرفتن ویزای کاری فلاند یا نیاز به داشتن جاب آفر است یا از طریق اسکیلد ورکر اقدام کنید و در صورت گرفتن ویزای کار میتونید همسر و فزندتون همراهتون باشند ولی برای همسر با تاخیر 3 ماهه و اگر ویزا صادر شود و در مدت زمان وقت ویزا شما نروید یک پرونده بد در سفارت خواهید داشت.

  2. محمد xxx گفت:

    سلام.میخاستم بدونم ایا توسط یکی از بستگان میشه در فنلاند اقامت گرفت؟؟؟
    لطفا جواب بدین

  3. خسرو گفت:

    سلام من دی ی شرکتی به عنوان مسئول فروش مشغول به کار میباشم با ماهی 4000000 تومان و هم اکنون دانشجوی ارشد می باشم مدرک کاردانی خدمات جهانگردی و کارشناسی و ارشد مدیریت صنعتی و کارت بین المللی دانشجویی دارم شانس گرفتن ویزای فنلاند چقدر است؟با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی فنلاند :
      سند مالکیت
      گواهی اشتغال به تحصیل یا کار
      سپرده ی بانکی خوب
      گردش حساب ماهانه
      دلیل سفر
      وضعیت تآهل و تجرد
      سابقه ی سفر خارجه
      دعوت نامه
      جهت کسب اطلاعات بیشتر و بررسی شرایطتان می توانید با مشاورین موسسه ی اریاناپارس در ارتباط باشید
      https://arianaabroad.com/contact-us/

  4. امین گفت:

    سلام من تمایل دارم به کشور فنلاند مهاجرت کنم
    شغلم آزاد است و پروانه کسب و مجوز شرکت صادرات و واردات دارم
    تمکن مالی صد میلیون دارم .پرینت حساب متوسط به بالا دارم.مدرک دیپلم فنی دارم
    و دو مدرک فنی و حرفه ای جوشکاری برق درجه یک و درجه دو با نمره بالا دارم.
    و مدرک ورزشی ووشو و یک مقام قهرمانی ووشو دارم
    از چه روشی میتونم اقدام کنم و یا چه روشی را شما میتونید به من پیشنهاد کنید .
    تماس من ۰۹۱۷۶۲۷۵۲۲۷ امین

  5. شاهرخ ادیب گفت:

    سلام
    من و خانواده ام پارسال تابستان از فرانسه ویزای توریستی شنگن گرفتیم (بدون تور) و رفتیم گشتیم در ضمن خودم هم قبلا (چند سال پیش) دوبار ویزای شنگن(آلمان) و یک بارهم ویزای انگلیس گرفته ام
    می خواستم بدونم
    اولا چقدر احتمال داره اگر درخواست ویزا ی توریستی با خانواده بکنم رد بشه؟ شانس قبولیم چقدره.؟
    دوما اگر ویزای شنگن رو از فرانسه بگیرم نقطه ورودم میتونه فنلاند باشه ایراد نداره؟
    سوما اگر بخواهم از فنلاند اقدام کنم مثلا برای اقامت دو هفته ای حداقل چندروز از اقامتم باید در فنلاند باشه تا شانس دریافت ویزام بیشتر بشه؟
    با تشکر از پاسخ شما

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.شما برای اخذ ویزای توریستی کشورفنلاند نیازمند داشتن گواهی اشتغال به کار یا تحصیل،سند ملکیت و گردش مالی خوب می باشید.
      داشتن دعوت نامه و سابقه سفر به شنگن شانستان را در این پروسه بالا می برد.

  6. آرزو گفت:

    سلام من همسرم خرداد آینده برای شرکت در کنفرانسی از طرف سازمان محل کارش قراره اعزام بشه و من هم میخوام بطور همزمان تو اون تاریخ همراهش برم ولی از اونجا که همسرم ویزای شرکت در کنفرانس اخذ میکنه میخوام بدونم من چقدر شانس دارم ویزای توریستی برای همون تاریخ بگیرم و اینکه شما میتونید برام ویزا بگیرد؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام.شما برای اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند نیازمند داشتن گواهی اشتغال به کار یا تحصیل،سند ملکیت و گردش مالی خوب می باشید.
      داشتن دعوت نامه و سابقه سفر به شنگن شانستان را در این پروسه بالا می برد.

  7. neda گفت:

    سلام
    من دانشجوی دندانپزشکیم
    برای دو هفته میخوام ویزای توریستی فنلاند رو بگیرم که اونجا یک دوست رو ببینم
    ملک و زمین ندارم
    یک فیش حقوقی به مبلغ حدودی 600 هزار تومن برام صادر میشه به عنوان وظیفه بگیر

    -چقد باید پول داشته باشم؟
    -چقد شانس دریافت ویزا دارم؟
    -آیا فیش حقوقی نقشی برام داره یا نه؟
    -تا 13 اردیبهشت که وقت سفارت دترم چه کار کنم که شانس دریافت ویزا افزایش پیدا کنه؟

    متشکرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما برای اخذ ویزای تحصیلی حداقل باید مبلغ 30 میلیون تومان در حسابتون باشه.دلیل سفر شما خیلی قانع کننده نیست.فیش حقوقی شما هم مبلغ زیادی نداره و شاید خیلی کمکی بهتون نکنه

  8. امیر گفت:

    کل هزینه اخذ ویزای توریستی فنلاند چقدر است ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *