شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای توریستی نروژ

شرایط اخذ ویزای توریستی نروژ

همانند سایر کشورهای حاضر حوزه شینگن به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی نروژ شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می هد. این مطلب به این معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور نروژ می تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر اروپا شود و حتی زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگر حوزه شینگن سپری نماید.

ویزای توریستی یکی از روش های موجود برای مهاجرت به نروژ می باشد. لازم بذکر است که این اتفاق فقط در مدت مشخصی صورت می گیرد و به اقامت دائم منجر نخواهد شد. ویزای شینگن برای افرادی که متقاضی سفر به کشور مختلف اروپایی و یا به طور کلی کشورهای شینگن هستند بسیار مناسب است. اگر متقاضی این نوع ویزا را نداشته باشد برای هر بار سفر به کشورهای عضو شینگن نیاز دارد تمامی مدارک خود را آماده و ترجمه کرده، هزینه و زمان بسیاری برای شخص خواهد داشت.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای (Single entry) و یا ویزاهای (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور نروژ، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای (Multiple) به متقاضیان ورود به خاک کشور نروژ از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

مدارک اخذ ویزای نروژ

اخذ ویزای توریستی کشور فنلاند ، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

  • پرداخت هزینه های سفارت
  • فرم درخواست ویزای توریستی نروژ (Application for Schengen Visa (English
  • اسناد مالکیت منزل یا زمین
  • ارائه گذرنامه که حداقل سه ماه پس از پایان بازدید اعتبار داشته باشد.
  • بیمه مسافرتی
  • نامه های بانکی که شامل گردش مالی و استطاعت مالی
  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی
  • انگشت نگاری
  • در صورت سن زیر ۱۸ سال، رضایت از والدین الزامی می باشد.
  • نامه اشتغال به تحصیل در صورت در یکی از دانشگاه های کشور ایران

علاوه بر موارد فوق، ممکن است از متقاضیان خواسته شود اطلاعات مربوط به برنامه سفر، وسایل نقلیه، سفر بازگشت، کمک مالی و دارایی و اشتغال را ارائه دهند.

امکان اخذ ویزای توریستی

  • دیدار فرزند 
  1. به صورت معمول افراد برای دیدار از فرزندان و والدین، شانس بالایی برای اخذ ویزای نروژ را دارا می باشند.
  • دیدار همسر
  1. شانس اخذ ویزا برای دیدار همسر بسیار زیاد می باشد.
  2. اثبات رابطه و صحت آن حائز اهمیت می باشد.
  3. در صورت ارائه دلیل خاص، به طور مثال تولد فرزند و یا بیماری، احتمال دریافت ویزای توریستی نروژ بسیار زیاد می باشد.
  • برادر یا خواهر 
  1. در صورت قصد بازدید از خواهر یا برادر شانس اخذ ویزا مناسب می باشد.
  2. اگر دلیل خاصی برای بازدید از خواهر یا برادر وجود داشته باشد، به عنوان مثال  عروسی، شانس بیشتری برای دریافت ویزا در نظر گرفته می شود.
  • فامیل
  1. در صورت قصد سفر برای دیدار از اعضای خانواده، مانند یک مادربزرگ، عمه یا پسر عموی، به طور معمول ویزای را دریافت نخواهید کرد.
  2. اگر یک دلیل ویژه برای بازدید از نروژ داشته باشید، برای مثال برای شرکت در مراسم تشییع جنازه، احتمال دریافت ویزا ممکن می باشد.
  • کسب و کار
  1. در صورت مراجع به کشور نروژ برای شروع کسب و کار، در برخی موارد امکان اخذ ویزای نروژ وجود دارد.
  2. در صورت شرکت در جلسه کاری مهم و یا شرایطی همانند این موضوع، شانس دریافت ویزا برای متقاضیان بالا می باشد.
  • گردشگری و یا بازدید از نروژ
  1. اگر شما قصد سفر به نروژ را به عنوان یک توریست دارید، به طور معمول شانس ویزای مناسبی را نخواهید داشت.
  2. در صورت ارتباط قوی با کشور نروژ و یا سابقه سفرهای قبلی، شانس اخذ ویزا افزایش می یابد.

ویزای توریستی نروژ

هزینه پردازش ویزا

هزینه پردازش ویزا به صورت نقدی بر اساس درخواست پرداخت می شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد شیوه های پرداخت، به وب سایت رسمی سفارت مراجعه فرمایید.

  • برای بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال : ۶۰ یورو
  • برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ ساله : ۳۵ یورو
  • برای همه کودکان زیر ۶ سال : رایگان
  • دانش آموزان یا آموزگاران همراه با هدف از سفر آموزشی  : رایگان
  • محققان برای انجام تحقیقات علمی : رایگان
  • تمدید ویزا : ۳۰ یورو

به صورت کلی تمدید ویزا در کشور نروژ امکان پذیر می باشد. برای تمدید ویزای توریستی نروژ، افراد باید دلایل منطقی برای انجام این کار داشته باشند. از جمله این دلایل می توان به لغو آخرین پرواز، بیماری های حاد، بیماری ناگهانی فردی که به واسطه آن وارد نروژ شده اید اشاره کرد. تصمیم گیری در مورد تمدید اعتبار ویزا توسط پلیس انجام می شود.

دلایل ریجکت شدن

درخواست ویزای توریستی نروژ ممکن است بر اساس نظر و صلاحدید افسر پرونده رد و یا به اصطلاح ریجکت شود.

  1. عدم ارائه دلیل محکم و قانونی جهت بازگشت به کشور
  2. فعالیت های جنایتکارانه در گذشته و یا هم اکنون
  3. نداشتن هدف مشخص و مورد تائید برای سفر
  4. ارائه مدارک جعلی

متقاضیان اخذ ویزای شینگن جهت کسب اطلاعات بیشتر و چگونگی دریافت این ویزا می توانند با مشاورین موسسه مهاجرتی آریاناپارس در ارتباط باشند.

شرایط اخذ اقامت با ویزای توریستی نروژ

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزای توریستی کشور نروژ اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد، پس از ورود به این کشور، می توانند در کشور نروژ اقامت دائم را اخذ نمایند؟ افراد می توانند با ورود به کشور نروژ در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت نروژ را پس از ورود به کشور نروژ فراهم نمایند.

ویزای توریستی نروژ

  1. فرد در مدت حضور خود در نروژ، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت نروژ فراهم آورد. تا پس از بازگشت از نروژ بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار در نروژ و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نمایند.
  2. اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه آریاناپارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.
0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

3 پاسخ به “ویزای توریستی نروژ”

  1. محمد علی خسروی گفت:

    سلام خسته نباشید
    برای ویزای توریستی نروژ باید چقدر سپرده داشت؟ سند مالکیت الزامیه؟ اگر دعوت نامه نداشته باشیم شانسمون کمه؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام برای گرفتن ویزای توریستی سند ملکیت,تمکن مالی در حدود 40 میلیون, گواهی اشتغال به تحصیل و کاری شما و دعوت نامه ی معتبر نیاز می باشد.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام برای گرفتن ویزای توریستی سند ملکیت,تمکن مالی در حدود 40 میلیون, گواهی اشتغال به تحصیل و کاری و دعوت نامه ی معتبر نیاز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *