شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن

ویزای شینگن بر گرفته از پیمان است که در سال ۱۹۸۵ در کشور لوکزامبورگ بین ۶ کشور اروپایی به امضا در آمد. این پیمان بدین صوت است که امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. پس از به توافق رسیدن کشورها و گذشت زمان، کشورهای دیگر به این پیمان اضافه شدند که در حال حاضر ۲۸ کشور اروپایی از قوانین این پیمان پیروی می کنند.

موسسه مهاجرتی آریانا پارس شما را در راستای اخذ ویزای شینگن در تمام کشورهای این حوزه یاری می نماید.

کشورهای عضو منطقه شینگن

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لاتویا

انواع ویزای شینگن

بصورت کلی ویزای شینگن به ۴ دسته تقسیم می شود. که این ۴ گروه را به تفضیل توضیح می دهیم :

ویزای نوع ۱:

ویزای توریستی می باشد که اکثرا ایرانیان برای اخذ این نوع ویزا اقدام می نمایند. بدین صورت می باشد که افرادی که قصد مهاجرت توریستی به کشورهای اروپایی را خواهان باشند با در دست داشتن ویزای شینگن می توانند به کشورهای عضو شینگن مهاجرت کرده و سپس به کشور خود باز گردنند.

ویزای نوع ۲:

نوع دیگری از ویزای شینگن بدین صورت می باشد که فرد متقاضی اجازه ورود به کشورهای عضو اتحادیه شینگن را دارا نمی باشد ولی برای مهاجرت به سایر کشورها می تواند در یکی از فرودگاه های کشورهای عضو اتحادیه اروپا پرواز خود را تعویض کرده و راهی کشوری در خاج از شینگن شوند.

ویزای نوع ۳:

نام این ویزا، ویزای ترانزیت می باشد یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه کشورهای اتحادیه اروپا را دارا می باشد و می تواند از شینگن بعنوان یک منطقه عبوری استفاده می نماید و از طریق زمینی اجازه عبور از این کشور را دارا می باشد تا به کشور دیگری غیر شینگن برسد.

ویزای نوع ۴:

ویزای بلند مدت می باشد که معمولا تجار و بازرگانان از این نوع ویزا استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

موسسه مهاجرتی آریانا پارس با بهره بردن از مشاورین حاذق، پیشرو در عرصه مهاجرت و با همکاری با بیش از ۲۵ کشور جهت اخذ ویزای شینگن، شما را در راستای هدفتان برای زندگی بهتر راهنمایی می کند.

نکات مهم جهت اخذ ویزای شینگن

  • در صورتی که ۹۰ روز در کشورهای عضو شینگن را سپری کرده اید باید به مدت ۳ ماه در یکی از کشورهای خارج از محدوده شینگن مهاجرت کرده و سپس برای اخذ مجدد ویزای شینگن اقدام نمایید.
  • داشتن ویزای شینگن بدین معنا نمی باشد که فرد متقاضی می تواند بدون هیچ گونه محدودیتی، به تمامی کشورهای عضو این محدوده وارد شود.

برخی از کشورها بصورت قانونی می توانند از ورود متقاضی به کشورهای خود جلوگیری نمایند. بدین صورت که سوال هایی جهت هدف شما برای ورود به کشور و برنامه هایتان و همچنین مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت فرد می پرسند فلذا توصیه می شود متقاضیانی که جهت انجام چنین کاری را دارند از آمادگی بالایی را جهت پاسخگویی به سوالات مورد نظر کشورها داشته باشند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن

  • مدارک شناسایی به همراه کپی آن ها
  • اصل گذرنامه فرد متقاضی که حداقل به مدت ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پرینت گردش حساب بانکی که توسط بانک مهر و امضا شده باشد.
  • چک یا ضمانت بانکی به مبلغ ۱۰ میلیون تومان به ازای هر فرد جهت ضمانت بازگشت

لازم به ذکر است که افراد با توجه به وضعیت خود مدارک لازم را برای اخذ ویزای شینگن به همراه داشته باشند، بطور مثال بای دانشجویان همراه داشتن کارت بین المللی دانشجویی الزامی می باشد.

موسسه مهاجرتی آریانا پارس و وکلا و متخصصان آن خود را مسئول به روشنگری در این باب می دانند تا از این طریق از جان و مال و زمان هم وطنان عزیزمان حراست کنند.

5/5 ( 1 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *