موسسه مشاوره شغلی و کاریابی بین المللی آتیه پردازان و موسسه سفیران حامی با نام تجاری آریاناپارس، دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شماره مجوز ۴۷۴۴۹۱ و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شماره مجوز ۴۲/۴۸۹۹۸


شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای ۱۹۰ استرالیا

شرایط ویزای ۱۹۰ استرالیا

ویزای ۱۹۰ استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که توسط استانی از استان های استرالیا، برگزیده شده اند. این ویزا به فرد اجازه می دهد تا در هر نقطه ای از استرالیا مشغول به کار و زندگی باشند و همچنین ایشان را قادر به همراه ساختن اعضای خانواده در پرونده مهاجرتی خود می نماید.

کشور استرالیا همواره جزو کشورهایی بوده است که مشتاق به جذب نیروهای کاری متخصص در زمینه های مختلف بوده است. هرچند که در چند سال گذشته تغییر قوانین زیادی در پرونده های مهاجرتی استرالیا پدید آمده است ولیکن این کشور همچنان اقدام به جذب نیروهای کاری و متخصص از سرتاسر دنیا می نماید.

برای اقدام جهت اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ استرالیا، متقاضیان می بایست ابتدا درخواست را مبنی بر شرایط خویش به اداره مهاجرت استرالیا تسلیم نمایند و اگر شرایط مورد نظر استانی از استان های استرالیا را اخذ نمودند، پس از دریافت دعوت نامه خود جهت اخذ اقامت استرالیا از این طریق اقدام نمایند. متقاضیانی که از طریق این ویزا جهت اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام می نمایند می بایست حداقل ۲ سال در ایالتی که ایشان را برگزیده است اقامت داشته باشند.

مراحل اخذ ویزای ۱۹۰

به صورت کلی مراحل اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا را می توان به ۷ مرحله طبقه بندی کرد.

  • مرحله ۱

در ابتدای کار باید رشته تحصیلی فرد مورد نظر در لیست مشاغل دولت استرالیا وجود داشته باشد.

  • مرحله ۲

کسب حداقل امتیازات با توجه به رزومه شخصی خود

  • مرحله ۳

ارزیابی مهارت ها را تکمیل کنید. برای اینکه واجد شرایط ویزای Subclass 190 شوید، باید یک ارزیابی مهارت را تکمیل کرده و یک نمره قابل قبولی بدست آورید. نمره شما باید مطابق آن باشد که در دعوت نامه شما مشخص شده است.

  • مرحله ۴

ابراز علاقه را از طریق SkillSelect ارسال کنید. شما نیاز به ارائه  (EOI) از طریق SkillSelect می باشید. برنامه SkillSelect تعدادی سؤال در رابطه با پیشینه، مهارت ها و سابقه کار مربوط به شما خواهد پرسید.

  • مرحله ۵

هنگامی که EOI خود را ارسال کنید، توسط مقامات دولتی که به دنبال کارگران آینده نگر با مجموعه مهارت های شما هستند، قابل مشاهده است. اگر دولتی تصمیم بگیرد که شما را نامزد کند، دعوت نامه دریافت می کنید تا ویزای ۱۹۰ را درخواست کنید.

  • مرحله ۶

بعد از پیدا کردن کارفرمای و نامزدی، می توانید برای ویزا ۱۹۰ استرالیا به صورت آنلاین از طریق DHA اقدام کنید.

  • مرحله ۷

DHA می تواند در مورد درخواست ویزا تا ۳ ماه به طول بینجامد.

مدارک لازم ویزای ۱۹۰ استرالیا

ویزای ۱۹۰ استرالیا

به صورت کلی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا به شرح زیر می باشد.

  • مدارک شناسایی شامل پاسپورت و شناسنامه
  • مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی
  • اسناد معتبر برای ارائه پرداخت هزینه
  • مدارم مورد نیاز برای اثبات وضعیت تاهل
  • کارت پایان خدمت
  • عکس
  • سوابق کاری با شرایط مورد نظر دولت استرالیا
  • سوابق تحصیلی
  • گواهی سلامت متقاضی و همراهان
  • گواهی سوءپیشینه پلیس

امتیازات مورد نظر ویزای ۱۹۰ استرالیا

متقاضیان ویزای ۱۹۰ استرالیا برای اقدام و قبولی در اخذ این ویزا باید در سیستم امتیاز بندی تعیین شده، حداقل ۶۵ امتیاز را دریافت کنند.

  • مدرک زبان

شرایط ارائه مدرک زبان برای ویزای ۱۹۰ استرالیا متفاوت می باشد. به صورت کلی مدارک زبان اعم از IELTS، OET، TOFEL و PTE مورد قبول سفارت استرالیا می باشد.

  1. حداقل نمره ۷ در هر مهارت آزمون آیلتس: ۱۰ امتیاز
  2. حداقل نمره ۸ در هر مهارت آزمون آیلتس: ۲۰ امتیاز
  • سوابق تحصیلی

با توجه به سیستم امتیازبندی کشور استرالیا، حداقل مدرک تحصیلی مورد قبول برای اقدام، مدرک کاردانی می باشد.

  1. فوق دیپلم یا تایید سابقه کار در حد فوق دیپلم در استرالیا یا خارج آن: ۱۰ امتیاز
  2. مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا: ۱۵ امتیاز
  3. داشتن مدرک دکترا در استرالیا و یا خارج از استرالیا: ۲۰ امتیاز
  4. حداقل ۲ سال تحصیل در استرالیا و در یکی از مراکز مورد تایید این کشور: ۵ امتیاز
  • سن

به صورت معمول افراد برای درخواست اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا باید کمتر از ۴۵ سال را داشته باشند.

  1. سن بین ۱۸ تا ۲۴ سال: ۲۵ امتیاز
  2. سن بین ۲۵ تا ۳۲ سال: ۳۰ امتیاز
  3. سن بین ۳۳ تا ۳۹ سال: ۲۵ امتیاز
  4. سن بین ۴۰ تا ۴۴ سال: ۱۵ امتیاز
  • سوابق کاری

با توجه به قوانین دولت استرالیا، سوابق کاری پس از آخرین مدرک دانشگاهی مورد قبول می باشد. لازم بذکر است در صورت کار در کشور استرالیا، امتیازات بیشتری به متقاضیان تعلق می گیرد.

  1. ۳ تا ۵ سال: ۵ امتیاز
  2. ۵ تا ۸ سال: ۱۰ امتیاز
  3. ۸ تا ۱۰ سال و یا بالاتر: ۱۵ امتیاز
  • تمکن مالی

یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای ویزای ۱۹۰ استرالیا، تمکن مالی خواسته شده توسط سفارت است. با توجه به قوانین کشور استرالیا افراد برای اخذ ویزا باید هزینه زندگی خود را به همراه داشته باشند.

  1. به ازای یک نفر ۳۰۰۰۰ دلار
  2. افراد متاهل ۳۵۰۰۰ دلار
  3. خانواده سه نفری ۴۰،۰۰۰ دلار
  4. خانواده به همراه دو فرزند ۵۰،۰۰۰ دلار
  • امتیازات اضافه

متقاضیان ویزای مهارتی کشور استرالیا می توانند در صورت ارائه هر یک از موارد زیر امتیازات بیشتری را کسب کنند.

  1. داشتن حداقل ۱۲ ماه سابقه کار حرفه ای در استرالیا: ۵ امتیاز
  2. تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز
  3. امتیاز همسر: ۵ امتیاز
  4. نمره زبان دیگر: ۵ امتیاز
  5. اسپانسر شیپی برای ویزای ۱۹۰ استرالیا: ۵ امتیاز

مزایای ویزای ۱۹۰ استرالیا چیست؟

ویزای ۱۹۰ استرالیا

ویزا کار ۱۹۰ یا ویزای کار نیروی متخصص استرالیا، تمام مزایای اقامت دائم استرالیا را برای متقاضی و خانواده فرد شامل می شود.

  • اجازه تحصیل در استرالیا
  • اجازه کار در استرالیا
  • اجازه زندگی در استرالیا به طور نامحدود
  • ثبت نام در مدیکر، برنامه بهداشت و درمان دولتی استرالیا
  • امکان درخواست تابعیت استرالیا

SkillSelect چیست؟

SkillSelect یک برنامه مهاجرتی استرالیا است که کارگران ماهر بین المللی را با کارفرمایان استرالیا مطابقت می دهد. این سیستم بسیار شبیه به یک هیئت شغلی آنلاین است که بر اساس مهارت و نیاز، نیروی متخصص کار را با کارفرمایان مطابقت می دهد.

چگونه SkillSelect کار می کند؟

  1. متقاضیان اطلاعات خود را از طریق فرم آنلاین وزارت امور داخلی استرالیا (DHA) در SkillSelect وارد می کنند.
  2. متقاضیان در یک آزمون مهارت ثبت نام می کنند تا توانایی های آنها از جمله دانش سطح انگلیسی و سوابق تحصیلی مورد ارزیابی قرار گیرد.
  3. متقاضیان (EOI) را در دسته ویزا انتخاب می کنند.
  4. هنگامی که متقاضی در لیست انتظار قرار دارند، کارفرمایان استرالیا یا دولت های ایالتی با توجه به خواسته های خود برای فرد مورد نظر دعوت نامه کاری ارسال می کنند.
  5. متقاضی درخواست ویزا را تکمیل می کند.
  6. در صورت پذیرش درخواست، متقاضی ویزا استرالیا را دریافت می کند.

مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. برند آریاناپارس که تنها دارنده مجوزهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم تحقیقات و فن آوری در ایران می باشد، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا را فراهم آورده است.

5/5 ( 1 نظر )
برچسب‌ها:
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *