شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزا توریستی ایتالیا

بررسی ویژگی های ویزا توریستی ایتالیا

ایتالیا جنوب اروپا واقع شده است که کشوری توسعه یافته و جزو هشت کشور صنعتی دنیا محسوب می شود و پایتخت آن شهر پر جمعیت رم است. ویزا توریستی ایتالیا با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. بصورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هریک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

ویزا توریستی ایتالیا مخصوص سفر های کوتاه مدت یا دیدار اعضای خانواده و بستگان است که برای سفر به این کشور احتیاج به اخذ ویزای شینگن می باشد. برای گرفتن ویزا ابتدا باید از سفارت وقت مصاحبه رزرو کرده و تاریخ و ساعت مقرر جهت مصاحبه و انگشت نگاری به محل مورد نظر مراجعه نمود.

سفارت ایتالیا در خیابان آفریقا بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی واقع شده است که یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 تا 14 مشغول به کار می باشد.

اگر بصورت خانوادگی قصد سفر را دارید هر کدام از اعضاء باید مجزا فرم پر کنند و تمام افراد بالای 12 سال انگشت نگاری می شوند. از تمامی مدارک فتوکپی داشته باشند که کپی آنها مورد برسی قرار می گیرد و اصل مدارک به شما بازگردانده می شود. مبلغ سفارت هم در حین ارائه مدارک باید پرداخت کرد.

ویزا توریستی ایتالیا همانند سایر کشورهای حاضر حوزه شینگن به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی این کشور شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می هد.  این مطلب به این معناست که فرد متقاضی ویزای توریستی کشور ایتالیا می تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر اروپا شود و حتی زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگر حوزه شینگن سپری نماید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی ایتالیا :

  1. شناسنامه ایرانی
  2. گذرنامه رسمی که دارای حداقل 6 ماه اعتبار باشد
  3. نامه های بانکی که شامل گردش مالی و استطاعت مالی است
  4. اسناد مالکیت منزل یا زمین
  5. نامه اشتغال به تحصیل در صورت در یکی از دانشگاه های کشور ایران
  6. اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی که متناسب با حرفه مورد نظر مدارک متغیری لازم است.
  7. بیمه مسافرتی
  8. رزرو هتل و بلیط هواپیما

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور ایتالیا برای افرادی که خانواده خود را در ایران دارند بسیار بیشتر می باشد و در صورت اقدام با خانواده و یا اگر فرد مجردی برای ویزای توریستی اقدام نماید از شانس پایین تری برخوردار هستند.

بطور مثال اگر در یک خانواده 3 نفری پدرو یا مادر از خانواده بصورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی کشور ایتالیا نمایند شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی اقدام نمایند شانس افراد کاهش می یابد.

از فاکتورهای مهم برای اخذ ویزای توریستی، دعوت نامه می باشد. این مطلب بدین معناست که اگر یک فرد از اقوام درجه اول فرد مثل پدر، مادر، برادر و یا خواهر در کشور ایتالیا حضور داشته باشد، شانس بالاتری برای دریافت ویزا خواهند داشت بصورت کلی دعوت نامه حتی اگر از اقوام و یا دوستان هم باشد از نداشتن دعوت نامه بهتر است.

ویزاهای توریستی در اقص نقاط دنیا به دو صورت ویزای تک وروده (Single entry ) و یا ویزای چند وروده (Multiple ) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. بصورتی که معمولا برای اولین بار ویزای تک وروده صادر می شود.

از دیگر نکات حائز اهمیت، مدت زمان پروسه اخذ ویزای توریستی کشور ایتالیا حدود 40 روز می باشد، فلذا با دانش آگاهی از این بازه زمانی در صورت تمایل به جواب دهی در زمان کمتر، سریع تر برای ویزای توریستی ایتالیا اقدام نمایند.

شرایط پس از اخذ ویزا توریستی ایتالیا

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت اخذ ویزا توریستی ایتالیا می نمایند. این مطلب است که آیا فرد، پس از ورود به کشور ایتالیا می توانند در کشور ایتالیا اقامت دائم را اخذ نمایند؟!

اول اینکه در صورت ورود به کشور ایتالیا، برای تمدید ویزا یا اقامت طولانی تر باید به دفتر خدمات ثبت نام اتباع خارجی مراجعه فرمائید. دوم اینکه فرد در مدت حضور خود در کشور ایتالیا، بتواند یک موقعیت شغلی و یا یک کار آفرینی را جهت اخذ اقامت ایتالیا فراهم آورد تا پس از بازگشت از ایتالیا بتواند برای دیگر ویزاها نظیر ویزای کاری و یا اخذ اقامت کار آفرینی اقدام نماید.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. موسسه آریانا پارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق درخشان،  شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *