info@arianaabroad.com

مشاوره رایگان: ۰۲۱۹۱۰۹۸۰۰۲

۰۲۱-۹۱۰۹۸۰۰۲

وبلاگ

میزان درآمد معلم ها در کشورهای مختلف

میزان درآمد معلم ها درکشورهای مختلف

شاید میزان درآمد معلم‌ها در کشورهای مختلف و مقایسه آن با درآمد معلمان ایرانی باعث شده است تا مهاجرت معلم ها به یکی از دغدغه های چند سال نظام آموزشی ایران تبدیل شود. اگرچه شاید این موضوع با بسیاری دیگر از مشاغل مشترک باشد ولی اختلاف بیشتر میزان درآمد معلمین در ایران و خارج از کشور باعث شده است تا تب مهاجرت در میان معلم ایران ایرانی در چند سال گذشته بیش از پیش داغ‌تر شود.

با توجه به اهمیت مهاجرت معلمان سعی داریم در ادامه در این مقاله در ابتدا به سوالات زیر پاسخ دهیم: 

  • آیا معلمان می‌توانند به خارج از کشور سفر کنند؟
  • شرایط مهاجرت معلمان چیست؟
  • روش‌های مهاجرت معلمان ابتدایی و مهاجرت معلم زبان ها به چه صورت است؟
  • بهترین کشور برای مهاجرت معلمان ایرانی کدام کشور است؟
  • آیا راهی برای مهاجرت معلم بازنشسته وجود دارد؟

و ادامه راهنمای جامع و صفر تا صدی از مهاجرت معلمان ایرانی به خارج از کشور را ارائه نماییم.

مزایای مهاجرت معلم‌ها به سایر کشورها 

شاید در حال حاضر یک معلم برای مهاجرت از ایران دلایل زیادی داشته باشد،دلایلی که شاید ریشه در مسائل اقتصادی،اجتماعی، سیاسی و یا فرهنگی داشته باشد. ولی به هر حال مهاجرت برای معلمین (به هر دلیلی) ، ممکن است فرصت‌های بزرگی را به همراه داشته باشد. در ادامه قصد داریم به بزرگترین مزایای مهاجرت معلمان به خارج از کشور اشاره کنیم. 

افزایش حقوق 

شاید اگر معلم بودن را سخت‌ترین شغل در ایران نداریم حتماً آن را باید جزو ۱۰ شغل سخت در ایران قرار دهیم. عدم تناسب میزان درآمد معلمین در ایران با هزینه‌ها باعث شده است تا بسیاری از افراد با مقایسه درآمد معلمین در کشورهای مختلف تصور کنند تا در صورت مهاجرت(حتی به کشورهای نه چندان بزرگ جهان ) می‌توانند شرایط مالی بهتری را برای خود و خانواده خود ایجاد کنند.تصوری که که شاید در مقایسه آماری متوسط میزان درآمد معلمی در ایران و سایر کشورهای جهان خیلی هم بیراه نباشد.

منطقهمتوسط در آمد معلم ها در سال (دلار آمریکا)
ایران6 هزار دلار
آمریکا و کانادا50 هزار دلار
اروپا45 هزار دلار
خاور میانه35 هزار دلار

افزایش منزلت شغلی 

با قطعیت می‌توان گفت که اهمیت آموزش و پرورش به خصوص در سنین ابتدایی برای افراد جامعه در جوامع کشورهای غربی باعث شده است تا منزلت معلمین در سایر کشورهای جهان به مراتب بیشتر از شرایط کنونی شغلی در ایران برای این افراد زحمتکش باشد. شاید برای بسیاری از افراد که قصد انتخاب یک شغل دولتی برای تمام زندگی خود را دارند، استخدام در یک بانک برای استفاده از تسهیلات بانکی و یا استخدام در یک شرکت نفتی برای درآمد های نجومی و سایر ارگان‌ها بسیار جذاب‌تر از استخدام در وزارت آموزش و پرورش با همه مطالبات حداقلی همیشه عقب مانده معلمین باشد.

پس شاید کار کردن در موقعیتی که مقام و منزلت معلمی را در حد و شأن خود داشته باشد یکی از مهم‌ترین مزیت‌هایی است که مهاجرت معلمین برای این قشر فداکار به همراه می‌آورد.

شرایط کاری ساده‌تر

به غیر از فاکتورهای ذکر شده شاید سهولت کار به عنوان یک معلم در سایر کشورها و مقایسه آن با شرایط معلمی در ایران یکی دیگر از انگیزه‌هایی است که باعث می‌شود معلمین به مهاجرت به عنوان یک گزینه جدی فکر کنند. برخی از عوامل در ابتدای کار یک معلم به واسطه علاقه به این شغل  توسط معلمین در نظر گرفته نمی‌شوند ولی در ادامه باعث تحمل سختی برای طیف وسیعی از این افراد می‌شود.

در جدول زیر مقایسه ای می‌بینیم از  فاکتورهای دخیل در دشواری و سهولت کار( نظیر میزان ساعت کاری،تعداد دانش آموز در هر کلاس،میزان مرخصی و غیره) برای معلمین در ایران و سایر کشورهای جهان. 

فاکتور شرایط کاردر ایرانخارج از کشور
ساعات کاری هفتگی بیش از ۴۰ ساعت در هفتهحدودا ۳۰ تا ۳۵ در هفته
تعطیلات۳ ماه تابستان۳ ماه تابستان، تعطیلات زمستانی
نسبت دانش‌آموز به معلمبیش از ۳۰ دانش‌آموز در کلاس ۱۵ تا ۲۵ دانش‌آموز در کلاس
امکانات آموزشیمحدود و اغلب قدیمیپیشرفته، با استفاده از فناوری‌های جدید و روش‌های نوین آموزشی
وضعیت قرارداد کاریاغلب قراردادی و موقتبسیاری از معلمان استخدام دائم هستند و از ثبات شغلی برخوردارند

چالش‌های معلمین برای مهاجرت 

اگرچه شرایط خاص معلمان در خارج از کشور باعث علاقه شدید این افراد به مهاجرت شده است همیشه پیش روی مهاجرت این قشری از جامعه چالش‌هایی وجود دارد که ممکن است مانع از انجام خواسته ایشان شود. اگرچه می‌توان به برنامه‌ریزی صحیح اثر منفی موانع را بر روی فرایند مهاجرت معلمین یا تا حد زیادی کم کرد و یا از بین برد. مهمترین معایب مهاجرت معلمین بپردازیم.

تعهد به خدمت در ایران

بیشتر معلمانی که به صورت رسمی در ایران فعالیت دارند معمولاً مشکل تعهد به خدمت ا بزرگترین مشکل پیش روی مهاجرت خود می‌دانند. همین مسئله باعث می‌شود تا دریافت گواهی شغلی و یا ترجمه مدارک خود با چالش‌هایی روبرو باشند. بیشتر معلمین متقاضی مهاجرت برای حل این مشکل ناچار می‌شوند تا گزینه مهاجرت خود را از میان کشورهای انتخاب کنند که پروسه‌های مهاجرت به آنها نیازمند ترجمه رسمی مدارک نیست. همین قضیه می‌تواند نتخاب‌های پیش روی مهاجرت معلم ها را تا حد زیادی محدود نماید.

مجوزهای کشور مقصد 

معمولاً شغل معلمی نظیر شغل‌های پزشکی و وکالت نیازمند دریافت مجوزهای لازم برای افراد مهاجر در کشورهای خارجی است. طی کردن فرایندهای دریافت مجوز در سایر کشورها معمولاً پیچیدگی‌ها و دشواری‌های خاص خود را دارد. همین مسئله باعث شده است تا بسیاری از معلمین حداقل در چند سال اول پس از مهاجرت در شغلی به غیر از معلمی نظیر مشاور و شغل‌های مشابه به فعالیت مشغول شوند. 

زبان کشور مقصد 

متقاضیان مهاجرت به سایر کشورها در شغل معلمی معمولاً نیاز دارند تا به زبان کشور مقصد  در حد پیشرفته تسلط داشته باشند. مثلاً شخصی که قصد مهاجرت به یک کشور انگلیسی زبان را دارد می‌بایست برای ادامه کار خود به عنوان یک معلم در این کشورها نمره آیلتس با حداقل نمره ۷ را کسب نماید. فرایند یادگیری زبان با فشار کار یک معلم در ایران معمولاً سازگاری ندارد و همین قضیه باعث می‌شود تا بسیاری از معلمین نتوانند در فرایند مهاجرت از ایران موفق باشند. این دشواری زمانی بیشتر خواهد بود که کشور مقصد زبانی غیر از انگلیسی داشته باشد.

روش های مهاجرت معلم ها به کشورهای مختلف

امروزه شاهد افزایش مهاجرت معلم ها به کشورهای مختلف هستیم و می‌بینیم که در کشورهایی که از معلمان به خوبی قدردانی می‌کنند، رضایت مطلوبی وجود دارد و میزان مهاجرت معلم ها به این کشورها بیشتر است. پس اگر شما هم قصد دارید تا از فرصت خود استفاده کنید و مهاجرت به کشوری دیگر را تجربه کنید، ادامه مقاله را بادقت مطالعه کنید.

شرایط مهاجرت معلمین به سایر کشورهای جهان تا حد زیادی با سایر رشته‌ها تفاوت دارد. شاید اولویت استخدام برای افراد بومی و یا حساسیت این شغل باعث شده است تا فرایند مهاجرت برای معلمین پیچیده‌تر است بقیه رشته‌های شغلی باشد. با این حال در حال حاضر روش‌های مهاجرتی زیادی برای مهاجرت یک معلم به خارج از ایران و به کشورهای برتر جهان وجود دارد. سعی داریم در این بخش به طور مفصل در رابطه با روش‌های مهاجرت برای معلمین به خارج از کشور به بحث و گفتگو بپردازیم.

مهاجرت از طریق کاری 

یکی از جذاب‌ترین و ایده‌آل‌ترین روش‌های مهاجرتی نه تنها برای رشته معلمین و بلکه برای همه رشته‌های کاری مهاجرت از طریق دریافت پیشنهاد شغلی از خارج از کشور است. در استفاده از این روش معمولاً متقاضیان نیاز دارند تا از یک کارفرما در کشور مقصد پیشنهاد شغلی دریافت کنند. این پیشنهاد شغلی برای معلمین می‌تواند از طرف یک دانشگاه،مدرسه و یا مرکز آموزش خصوصی باشد. ولی به صورت کلی کارفرما در این پیشنهاد شغلی اصطلاحاً اسپانسر متقاضی برای دریافت ویزای کار خواهد بود. در ادامه اندکی به ابعاد مختلف مهاجرت کاری برای معلمین از طریق دریافت جاب آفری یا پیشنهاد شغلی خواهیم پرداخت.

مراحل مهاجرت کاری از طریق جاب آفر برای معلمین 

معمولاً معلم‌ها می‌بایست با مکاتبه با یکی از کارفرماهای بالقوه در کشور مقصد او را مجاب کنند که به جای یک نیروی بومی وی را به عنوان نیروی کار استخدام نماید. اگرچه ممکن هستین در ابتدا به نظر سخت بیاید ولی برخی معلمین با اضافه کردن فاکتورهایی در رزومه خود نظیر شرکت در دوره‌های خاص آموزشی و یا توانایی و تسلط به زبان‌های خارجی و موارد دیگر ، موفق به دریافت جاب آفر از سایر کشورها شده‌اند.پس از دریافت جاب آفر در کشور مقصد مراحل مربوط به مهاجرت کاری از طریق جاب آفر با اقدام برای دریافت ویزا در این کشور ادامه پیدا می‌کند. از آنجا که معمولاً سخت‌ترین مرحله در مهاجرت کاری برای معلم‌ها دریافت جاب آفر است،معمولا فرایند دریافت ویزا صرفاً با ارائه چند مدرک خواسته شده توسط سفارت کشورهای مختلف به سادگی قابل انجام است. 

مهاجرت از طریق تحصیل برای معلمین 

یکی از متداول‌ترین روش‌های مورد استفاده توسط معلمین برای مهاجرت از ایران و ادامه زندگی در خارج از کشور استفاده از روش مهاجرت تحصیلی است. با توجه به پیچیده بودن شرایط مهاجرت کاری برای معلمین در سایر کشورها برخی از متقاضی مهاجرت با شغل معلمی تصمیم می‌گیرند تا با طی کردن یک دوره آموزشی در کشور مورد نظر خود شانس خود را برای دریافت پیشنهاد شغلی افزایش دهند. تحصیل در برخی از رشته‌های مرتبط با آموزش در کشورهای انگلیسی زبان به خصوص در کشورهایی نظیر کانادا و انگلستان شانس پیدا کردن کار برای معلمی در این کشورها را تا حد چشمگیری افزایش می‌دهد. 

بهترین رشته‌ها برای تحصیل معلمی در خارج از کشور 

اگر معلمی قصد کار در حوزه آموزش در خارج از کشور را دارند با تحصیل در برخی از رشته‌ها می‌توانند شانس پیدا کردن کار را پس از تحصیل را در کشورهای خارجی تضمین کنند. تحصیل در رشته‌هایی که به نحوی با آموزش در سنین پایین سر و کار دارد  یا رشته‌هایی که با تخصص بر آموزش بر افراد معلول و یا کودکان اوتیسمی صورت می‌گیرد بارزترین رشته‌های این دسته هستند. از طرفی معلمین می‌تواند با تحصیل در رشته‌های نظیر مدیریت آموزش شانس خود را برای پیدا کردن شغل در زمینه های مرتبط با آموزش به غیر از معلمی نیز افزایش دهد.

بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی معلمین

با توجه به ضرورت یادگیری زبان بومی کشورهای مقصد برای کار معلمی معمولاً معلم‌های ایرانی کشورهای نظیر کانادا، استرالیا ،انگلستان و آمریکا را کشورهای ایده‌آل‌تری برای پیدا کردن شغل و مهاجرت می‌داند. طی کردن یک دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های کشورهای مذکور می‌تواند زمینه ساز دریافت ویزای کار و اقامت دائمی کشورها باشد. علاوه بر آن متقاضی مهاجرت تحصیلی به این کشورها امکان مهاجرت به صورت خانوادگی را نیز خواهند داشت. امکانی که در بسیاری از کشورهای اروپایی نظیر آلمان و اتریش به سادگی میسر نمی‌شود.

مهاجرت از طریق نیروی متخصص برای معلمین 

علاوه بر روش‌های بالا ذکر کرده‌ایم برخی از معلمین ایرانی از روش‌هایی معروف به روش‌های اسکلید ورکر یا همان مهاجرت از طریق نیروی متخصص نیز برای مهاجرت به کشورهایی نظیر استرالیا،نیوزلند و کانادا استفاده می‌کنند. در این روش‌ها معمولاً متقاضیان بر اساس فاکتورهایی نظیر مدرک تحصیلی،سن،مدرک زبان و برخی عوامل دیگر امتیازات لازم جهت اقامت دائم کشورهای فوق ذکر را به دست می‌آورد. معمولاً شغل معلمی و مشاغل مربوط به حوزه آموزش یکی از مشاغل مورد نیاز در لیست‌های اعلامی توسط اداره مهاجرت این کشورها است.

میانگین حقوق معلم ها در کشورهای مختلف دنیا

حقوق معلم ها در کشورهای مختلف

حال نوبت به آن رسیده است تا درباره میزان درآمد معلم ها در کشورهای مختلف به شما بگوییم. سعی کرده‌ایم تا بهترین کشورها برای مهاجرت معلم ها را بررسی کنیم که بالاترین دستمزد را در بر می‌گیرند.

میزان درآمد معلم ها در انگلیس

انگلستان یکی از رویایی‌ترین کشورها برای زندگی به شمار می‌رود. حال اگر در این کشور معلم هم باشید، قرار است تا زندگی فوق العاده‌ای را تجربه کنید. در انگلستان با بالاتر رفتن تجربه کاری شما، میزان حقوق‌تان به طور چشمگیری افزایش می‌یابد. جالب است که بدانید با دریافت پاسپورت این کشور، می‌توانید لذت سفر کردن به دیگر کشورهای اروپایی را نیز به دست آورید. مزیت مهاجرت معلم ها به انگلیس این است کهدیگر نگرانی از بابت یادگیری زبانی جدید به غیر از انگلیسی را ندارند و می‌توانند با بالاتر بردن سطح دانش زبانی خود، در این مسیر با موفقیت رو به رو شوند. حقوق معلم‌ها در کشور انگلیس حدود 28.000 پوند است که با توجه به تجربه کاری شما می‌تواند به 47.000 پوند در سال نیز برسد. البته توجه داشته باشید که این آمار برای شهر لندن است و میزان درآمدها در دیگر شهرهای کشور انگلستان ممکن است تا حدودی متفاوت باشند.

میزان درآمد معلم ها در استرالیا

استرالیا یکی از کشورهایی است که دستمزد بسیار خوبی را به معلمان تقدیم می‌کند. علاوه بر آن شما می‌توانید از گذراندن تعطیلات خود در کنار حیوانات زیبایی مانند کانگورو لذت ببرید. طبیعت این کشور بسیار جذاب است و مطمئن می‌شوید که در استرالیا به هیچ وجه نمی‌توانید در خانه بمانید و از هر لحظه اقامت در استرالیا شگفت زده می‌شوید. زبان تدریس کشور استرالیا انگلیسی است و این موضوع نیز به محبوبیت این کشور در بین مهاجران افزوده است. میزان درآمد معلم ها در استرالیا به صورت سالانه بیشتر از 62.000 دلار استرالیا محاسبه شده است.

میزان درآمد معلم ها در کانادا

می‌توانیم کانادا را بهترین کشور برای مهاجرت معلمان در نظر بگیریم. در کانادا شما می‌توانید به زبان انگلیسی و یا فرانسوی تدریس کنید. کمترین میزان درآمد یک معلم در کشور کانادا حدود 42.000 است که به معلم‌های کامپیوتر در سال‌های اول تدریس‌شان تعلق می‌گیرد. با بالاتر رفتن تجربه معلم کامپیوتر، میزان دستمزد وی می‌تواند به 91.000 دلار افزایش یابد. معلم‌های دبیرستان و زبان نیز تقریبا از همین میزان دستمزد برخوردار هستند. بالاترین دستمزد در کانادا به معلمان دوره دبستان تقدیم می‌شود که از حدود 78.000 تا 122.000 متغیر است.

کشور کانادا که از لحاظ نظام آموزشی در سطح بسیار بالایی قرار دارد. اغلب مردم این کشور دارای سطح سواد بالایی هستند.دولت کانادا حدود ۴/۵ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش و پرورش می کند و سرمایه گذاری های بسیاری در این زمینه انجام داده است. مدارک تحصیلی کانادا جزء معتبرترین مدارک نظام آموزشی جهان به شمار می آید و این کشور دارای استانداردهای بالای علمی است.میزان درآمد معلم ها پس از مهاجرت به کانادا بسیار خوب است و متوسط حقوق یک معلم با سابقه کار بالا ۵۶۵۰۰ دلار تخمین زده می شود.

میزان درآمد معلم ها در آمریکا

آمریکا با داشتن برترین دانشگاه‌ها و مدارس در سطح جهان، بیشترین دستمزد را به معلمان می‌دهد. میزان درآمد معلم ها در کشورهای مختلف در مقایسه با میزان درآمد معلم ها در کشور آمریکا معمولا کمتر محاسبه می‌شود. از آن جایی که آمریکا همیشه مدارس و دانشگاه‌هایی را طراحی کرده است که از سطح بسیار بالایی برخوردار هستند، پس ورود معلم‌ها به سیستم تحصیلی این کشور بسیار سخت است. در واقع معلم نیز باید از سطح علمی بالایی برخوردار باشد و در فن بیان و پرزنت کردن به خوبی عمل کند تا بتواند به مهاجرت به آمریکا دست پیدا کند. مقدار حقوق معلم ها در کشور آمریکا تقریبا 60.000 دلار در سال تخمین زده می‌شود. مانند هر کشور دیگری با جا به جایی در شهرهای مختلف آمریکا، شاهد متفاوت بودن دستمزدها می‌شویم. معمولا ایالت داکوتای جنوبی کمترین میزان دستمزد را به معلمان ارائه می‌دهد که حدود 43.000 دلار است. در مقابل در نیویورک، معلمان در سال حدود 80.000 دلار دستمزد دریافت می‌کنند.

میزان درآمد معلم ها در لوکزامبورگ

به دلیل شرایط مناسب اقلیمی و اقتصادی این کشور از لحاظ آموزش و پرورش بسیار پیشرو و پیشگام است. کیفیت آموزش در این کشور در سطح بسیار بالایی قرار دارد. تمامی کودکان از سن ۴ تا ۱۶ سالگی می بایست به مدرسه بروند و تحصیل کنند.بیشتر مدارسی که افراد در آنها تحصیل می کنند دولتی است و هزینه ای از ساکنین دریافت نمی کنند. دانش آموزان علاوه بر دروس پایه ای که ملزم به یادگیری آن هستند می بایست سه زبان لوکزامبورگی، فرانسوی و آلمانی را نیز بیاموزند.

قطعاُ در چنین سیستم آموزشی ارزش و بهای خاصی برای معلمان خود قائل هستند و دستمزد مناسب و شایسته ای برای آن ها در نظر می گیرند. میانگین حقوقی که برای معلمان در آن کشور در نظر گرفته شده است حدود ۶۴۰۰۰ تا ۹۸۰۰۰ دلار در سال است که با توجه به میزان سابقۀ افراد برای آن ها در نظر گرفته می شود.

حقوق معلم در هلند

هلند سیستم آموزشی ویژه ای دارد. هر فرد با توجه به نیازها و علایق خود و پس از انتخاب شغل وارد مدارس مختلف می شوند بنابراین می توان گفت نظام آموزشی هلند دانش آموز محور است و دانش آموزان خود تصمیم می گیرند چه چیزی بی آموزند مدارس برای مقدار زمانی و موضوعات مختلف برنامه ریزی و تصمیم گیری می نمایند.

شروع مدارس ابتدایی از ۴ سالگی است بنابراین کودکان می بایست در شروع ۵ سالگی در مدرسه حضور داشته باشند. نظام آموزشی این کشور بسیار باکیفیت است حتی در سال ۲۰۰۸ این کشور در رتبۀ نهم قرار گرفت. برای مهاجرت به هلند باید بدانید میزان درآمد معلم ها خوب است، آنها به طور میانگین ۳۶۰۰۰ دلار تا ۶۰۰۰۰ دلار بر حسب توانایی و تجربه خود کسب می کنند.

حقوق معلم ها در کشور سوئیس

حقوق معلم در سوئیس

شرایط و ساختار آموزشی در سوئیس بسیار متفاوت است و هر یک از ۲۶ ایالت مستقیم مسئول سیستم آموزش اجباری خود هستند. بنابراین هر یک از ایالت ها به طور مستقل خود تصمیم می گیرند که چه چیزی آموزش داده شود و انتقال از ایالتی به ایالت دیگر بسیار دشوار است:در کشور سوئیس آموزش برای همۀ کودکان و نوجوانان اجباری است. مقررات و قوانین مربوط به آموزش توسط کانتون ها اداره می شوند. اغلب کودکان از سن ۶ سالگی به مدرسه می روند و طول دوره تحصیل آن ها ۱۲ سال است.

آموزش و پرورش در کشور سوئیس کیفیت و سطح بسیار بالایی دارد. در این کشور آموزش به زبان های آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی یا رومانی صورت می گیرد. کشور سوئیس در دانش ریاضیات در سطح عالی قرار دارد.میزان درآمد معلم ها پس از مهاجرت به سوئیس به طور میانگین مبلغی حدود ۴۷۵۰۰ دلار تا ۶۹۰۰۰ دلار می باشد. که این مبلغ بستگی به تجربه و سابقۀ کار و فعالیت آن ها دارد و هر چه سوابق آن ها بیشتر شود حقوق بیشتری دریافت خواهند کرد.

حقوق معلم در آلمان

در آلمان نیز هر ایالتی مسئول نظارت بر سیستم و کیفیت آموزشی خود است. آلمان کشوری است که از لحاظ هزینه تحصیل بسیار مقرون به صرفه است. در این کشور یا اصلاُ هزینه ای دریافت نمی شود و یا هزینه های تحصیل بسیار کم و ناچیز است.کودکان از سن ۶ سالگی به مدرسه می روند. طول دورۀی تحصیل ۱۲ سال است. نظام آموزشی آلمان رقابتی است و دانش آموزان پس از قبولی در آزمون های ورودی می توانند مشغول به تحصیل شوند.معلم ها بعد از مهاجرت به آلمان حقوقی میانگین ۴۷۵۰۰ الی ۶۵۰۰۰ دلار دریافت می کنند که با توجه به میزان سوابق و تجربیات آن ها این میزان درآمد افزایش می یابد.

حقوق معلم در هلند

هلند سیستم آموزشی ویژه ای دارد. هر فرد با توجه به نیازها و علایق خود و پس از انتخاب شغل وارد مدارس مختلف می شوند بنابراین می توان گفت نظام آموزشی هلند دانش آموز محور است و دانش آموزان خود تصمیم می گیرند چه چیزی بی آموزند مدارس برای مقدار زمانی و موضوعات مختلف برنامه ریزی و تصمیم گیری می نمایند.شروع مدارس ابتدایی از ۴ سالگی است بنابراین کودکان می بایست در شروع ۵ سالگی در مدرسه حضور داشته باشند. نظام آموزشی این کشور بسیار باکیفیت است حتی در سال ۲۰۰۸ این کشور در رتبۀ نهم قرار گرفت. برای مهاجرت به هلند باید بدانید میزان درآمد معلم ها خوب است، آنها به طور میانگین ۳۶۰۰۰ دلار تا ۶۰۰۰۰ دلار بر حسب توانایی و تجربه خود کسب می کنند.

مقایسه در آمد معلم ها در کشور های مختلف دنیا

جدول مقایسه در آمد معلمین در کشور های مختلف

شاید یکی از مهمترین فاکتورهای انتخاب مقصد مهاجرت برای معلمین مقایسه بین درآمد کشورهای مختلف و مقایسه مدت زمان انجام فعالیت حرفه‌ای است. سعی کردیم در جدول زیر مقایسه ای میان ۱۰ کشور پرطرفدار میان معلمین جهت انجام مهاجرت کاری را نمایش دهیم.

کشوردر آمد سالانهطول عمر کاری
لوکزامبورگ$100,00040
سوئیس$85,00042
کره جنوبی$72,00043
کانادا$68,00041
استرالیا$65,00040
آلمان$62,00039
ایالات متحده$58,00040
ژاپن$55,00045
سنگاپور$52,00044
ایرلند$50,00041
بهترین کشور برای مهاجرت معلمان ایرانی

بهترین کشور برای مهاجرت معلمان ایرانی

میزان درآمد معلم ها در کشورهای مختلف تاثیر زیادی بر بهترین شدن آن کشور برای مهاجرت می‌گذارد. با این حال اگر آن کشور مدت زمان تعطیلات بیشتری را نیز در اختیار معلم قرار دهد و از طرفی با ارائه پاسپورت معتبر، به وی اجازه سفر در کشورهای مختلف اروپایی را بدهد، به کشوری فوق العاده برای مهاجرت معلمان تبدیل می‌شود. در ادامه سعی کرده‌ایم تا بهترین کشورها برای مهاجرت معلمان ایرانی را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار دهیم.

بهترین کشور برای مهاجرت معلمان ایرانی از نظر درآمد

میزان درآمد معلم ها در کشورهای مختلف را کمی بالاتر با یکدیگر مقایسه کردیم. به عنوان یادآوری، کشور آمریکا بیشترین دستمزد را به معلمان ارائه می‌داد که حدود 80.000 دلار در سال تعریف می‌شد. علاوه بر کشور آمریکا، کشورهایی مانند کانادا و استرالیا نیز سطح دستمزد بسیار عالی را در اختیار معلمان قرار می‌دادند.

بهترین کشور برای مهاجرت معلمان ایرانی از نظر جذابیت

طبیعت کشور استرالیا مثال نزدنی است. تصور کنید زندگی در خانه‌ای که در حیاط آن ممکن است کانگورو وجود داشته باشد، چقدر هیجان انگیز است. بسیاری از معلمان علاقه مند به حیوانات و طبیعت سرسبز و زیبا، معمولا کشور استرالیا را برای مهاجرت انتخاب می‌کنند. استرالیا مخصوصا برای معلمانی که حوزه درسی‌شان مربوط به حیوانات است، بهترین کشور برای مهاجرت به شمار می‎‌روند.

بهترین کشور برای مهاجرت معلمان ایرانی از نظر کیفیت زندگی

اگر به دنبال تجربه کیفیت زندگی بالاتری هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا در کشورهایی مانند کانادا، لوکزامبورگ، انگلیس و هلند، معلمی را تجربه کنید. کیفیت زندگی در این کشورها بسیار بالا است و در کنار آن از نظر پزشکی نیز عملکرد فوق العاده‌ای دارند.

بهترین کشور برای مهاجرت معلمان ایرانی از نظر اقتصاد

احتمالا با خواندن این تیتر، نام کشور آلمان در ذهن شما هم پدیدار شد. آلمان با داشتن یک اقتصاد قدرتمند برای افرادی که به دنبال مهاجرت و بعد از آن پیشرفت‌های اقتصادی بزرگ هستند بسیار مناسب است. اگر معلمی هستید که دوست دارید همیشه درباره اقتصاد حرفی برای گفتن داشته باشید و یا حوزه تدریس شما در این رابطه است، پیشنهاد می‌کنیم تا به هیچ وجه مهاجرت به آلمان را از دست ندهید.

سوالات مهم در رابطه با حقوق معلمان خارج از کشورها و مهاجرت معلمین

موسسه کاریابی بین‌المللی که سال‌هاست در زمینه مشاوره شغلی به مشاغل مختلف از جمله معلمان عزیز کشورمان مشغول فعالیت هستیم در چند سال گذشته با پرسش‌های بی‌شماری در رابطه با حقوق معلمان خارج از کشور و همچنین شرایط مهاجرت برای این شغل روبرو بوده‌ایم. قصد داریم در این بخش با متداول‌ترین پرسش‌های مربوط به این دو حوزه بپردازیم.

آیا معلمان می‌توانند به خارج از کشور سفر کنند؟

به طور کلی معلمان ها من برای سفر به خارج از کشور چالشی وابسته به شغلشان ندارند. مثلاً یک معلم می‌تواند به صورت توریستی و همانند هر فرد دیگری به کشورهای مختلف جهان سفر کند. ولی برای مهاجرت از ایران به عنوان یک معلم، متقاضیان می‌بایست مدارک مربوط به سوابق تحصیلی و کاری خود را ترجمه کند و این امر مستلزم آزاد بودن مدارک تحصیلی و نداشتن تعهد خدمت است. همین مسئله باعث شده است تا بسیاری از معلمان برای مهاجرت به خارج از کشور دچار چالش‌های بزرگی شوند.

آیا می‌توان به آموزش آنلاین به خارج از کشور مهاجرت کرد؟

یکی از تغییرات که در چند سال گذشته مهاجرت معلمان به خارج از کشور را دچار تغییرات زیادی کرده است تغییر شکل آموزش از شکل سنتی به شکل آنلاین در بیشتر کشورهای جهان است. بسیاری از پلتفرم‌ها و سایت‌های آموزش آنلاین به معلمین از سراسر کشورهای جهان اجازه می‌دهد تا بدون محدودیت در زمینه تخصص خود کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان یا دانشجویانی از سراسر کشورهای جهان داشته باشند. اگرچه برگزاری کلاس‌های آنلاین برای یک معلم به صورت مستقیم نمی‌تواند زمینه‌ساز مهاجرت وی را فراهم کند ولی برگزاری این کلاس‌ها می‌تواند زمینه تامین مالی هزینه‌های مربوط به مهاجرت در کشورهای مختلف جهان را برای معلمین ایجاد کند. همچنین سوابق مربوط به دوره‌های آموزشی برگزار شده توسط یک معلم به صورت آنلاین می‌تواند پس از سفر به کشور مقصد وی باعث افزایش شانس استخدام به عنوان یک معلم در یک مرکز آموزشی شود.

رشته‌هایی باعث افزایش شانس مهاجرت معلمین به خارج از کشور می‌شود؟

به غیر از رشته‌های مربوط به ریاضی و تجربی که همواره مخاطب خاص خود را دارد معلمانی که در زمینه آموزش زبان اشتغال دارند می‌توانند از شانس خوبی برای پیدا کردن کار در سایر کشورها برخوردار باشند. این قضیه فقط به زبان انگلیسی محدود نمی‌شود و مثلاً معلمانی که که زبان‌های نظیر آلمانی،روسی و عربی را تدریس می‌کنند می‌توانند به عنوان یک معلم دو زبانه در سر کشورهای جهان اقدام به پیدا کردن شغل نماید. علاوه بر آن معلمانی که در زمینه آموزش به کودکان معلول و همچنین آموزش در سال‌های اولیه زندگی یک کودک تخصص دارند از شانس قابل توجهی برای مهاجرت برخوردار خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.