info@arianaabroad.com

مشاوره رایگان: ۰۲۱۹۱۰۹۸۰۰۲

۰۲۱-۹۱۰۹۸۰۰۲

وبلاگ

بهترین موسسه مهاجرتی

بهترین موسسه مهاجرتی

رشد قارچگونه موسسات مهاجرتی در چند سال گذشته در ایران در پاسخ نیاز متقاضیان ایرانی برای مهاجرت از طریق روش‌های مختلف باعث شده است تا میزان کلاهبرداری‌ در در این حوزه به بیشترین مقدار خود در چند سال گذشته برسد. بنابراین با توجه به اهمیت این موضوع قصد داریم در این مقاله به سوالات مهمی در رابطه با این حوزه نظیر سوالات زیر پاسخ دهیم: 

  • چطور می‌شود استعلام موسسات مهاجرتی را گرفت؟
  • لیست موسسات مهاجرتی مورد تایید وزارت علوم و وزارت کار را از کجا می‌توان دریافت کرد؟
  • بهترین موسسه مهاجرتی ایران چه موسسه‌ای است؟
  • انواع روش های کلاهبرداری موسسات مهاجرتی چه هستند؟

پاسخ به این سوال‌ها که فقط بخش کوچکی از دغدغه علاقه‌مندان به مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری است به همراه بررسی تمام جوانب مربوطه به موضوع موسسات مهاجرتی را در ادامه بخوانید.

انواع موسسات مهاجرتی ایران

انواع موسسات مهاجرتی ایران

شاید اگر شما هم به موضوع مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری و اساساً هر روشی که به زندگی در خارج از کشور مرتبط می‌شود علاقه‌مند باشید به نحوی با تبلیغ یک موسسه مهاجرتی روبرو شده‌اید.از تبلیغات در شبکه‌های ماهواره‌ای گرفته تا بیلبوردهای تبلیغاتی در سراسر شهرهای ایران ، همه و همه قصد ترغیب کردن متقاضیان مهاجرت را به انتخاب این موسسات به عنوان موسسه مهاجرتی معتبر دارند.

 ولی پیش از آنکه به موضوع بهترین موسسه مهاجرت ایران بپردازیم می‌بایست بدانیم اساساً چه موسساتی در ایران مجاز به فعالیت در زمینه مهاجرت هستند. پس قصد داریم در این بخش جوانب مختلف این موضوع را مورد گفتگو قرار دهیم. 

موسسه مهاجرتی معتبر وجود ندارد! 

شاید برای شما جالب باشد که بدانید به صورت کلی فعالیتی با عنوان مهاجرت در ایران به هیچ عنوان فعالیت قانونی محسوب نمی‌شود. اصلا کلمه مهاجرت حتی در پاتفرم‌هایی نظیر اینستاگرام،کلماتی هستند که متناظر با کلمات قاچاق انسان ترجمه می‌شوند پس جز کلمات ممنوعه هستند و تبلیغ در راستای آن به طور کلی ممنوع است. در ایران نیز چ یک از موسسات فعال در زمینه‌های مختلف مهاجرت نمی‌تواند خود را یک موسسه مهاجرتی معتبر بداند چرا که فعالیت مهاجرتی یک فعالیت غیرقانونی است.

موسسات مهاجرتی از کجا مجوز می‌گیرند؟

موسسات مهاجرتی یا به عبارت بهتر موسساتی که فعالیت‌های مربوط به انواع روش‌های مهاجرتی را در ایران انجام می‌دهند ، صرفاً می‌توانند با توجه به زمینه فعالیتشان از برخی از ارگان‌ها و سازمان‌ها که متولی نظارت بر این امور هستند مجوز بگیرند. در حال حاضر و در زمان نگارش مقاله یعنی پاییز سال ۱۴۰۳ تنها ۳ سازمان ی‌توانند به برخی از خدمات موسسات مهاجرتی، مجوز فعالیت اعطا کند.

  • وزارت علوم : سازمان بورس دانشجویان که زیر مجموعه وزارت علوم ایران است صرفاً می‌تواند به موسساتی که در زمینه اعزام دانشجو به خارج از کشور فعالیت می‌کند مجوز فعالیت دهد.
  • وزارت کار: سازمان هدایت کار وزارت کار ایران مسئول صدور مجوز برای کاریابی‌های بین‌المللی صرفاً برای پیدا کردن کار در خارج از کشور و مشاوره‌های مربوط به مهاجرت کاری به خارج از کشور است.
  • وزارت گردشگری: مسئولیت صدور مجوز برای آژانس‌های مسافرتی صرفاً جهت دریافت ویزاهای موقت به مقصد توریستی در کشورهای مختلف را دارد. 

بنابراین هیچ مجوز دیگری برای فعالیت در زمینه مهاجرت در هیچ یک از شاخه‌های آن توسط هیچ سازمان دیگری صادر نمی‌شود. طبیعیست در صورتی که متقاضی مهاجرت با موسسه‌ای که مجوزی  از ۳ مرکز نامبرده شده ندارد قرارداد ببندد، به طور کلی مسئولیت کار خود را پذیرفته است و با موسسه قرارداد بسته است که ز موسسات معتبر محسوب نمی‌شود. 

آیا شرکت‌های ثبت شده حق انجام امور مهاجرتی را دارند؟

بسیاری از موسسات مهاجرتی با ادعای اینکه شرکت شان در سازمان ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده است اقدام به انجام امور مربوط به مهاجرت می‌کنند. همونطور که قبل‌تر ذکر شد قط شرکت‌های اجازه انجام امور مربوط به مهاجرت را دارند که مجوزهای مربوط به آن را از سازمان‌های مذکور دریافت کرده و پس از آن موضوع فعالیت مهاجرتی خود را به اساسنامه شرکت خود اضافه کرده باشند.پس اگر قصد انغقاد قرارداد با شرکتی را دارید که ادعای داشتن مجوز را دارد به راحتی می‌توانید با مراجعه به سایت سازمان ثبت شرکت‌های ایران و خواندن اساسنامه شرکت ببینید که اساساً مجوز انجام همچین فعالیتی را دارد یا خیر.

وظایف موسسات مهاجرتی در ایران

وظایف موسسات مهاجرتی در ایران

برای مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری به هر کشور قوانین و روشهای مهاجرتی بسیار متنوع و متفاوتی وجود دارد، یکی از مهم ترین وظایف موسسات مهاجرتی به منظور تسهیل شرایط در ارتباط با امور مهاجرتی و نهایتاً موفقیت در پرونده مورد نظر داشتن اطلاعات کامل در ارتباط با کلیه قوانین مهاجرتی می باشد. از آنجا که برخی از قوانین مهاجرتی هرساله دستخوش تغیر می شود به روز رسانی اطلاعات در مورد قوانین مهاجرتی برای موسسات مهاجرتی امری الزامی به شمار می آید. به طور کلی وظایف اصلی موسسات مهاجرتی به شرح ذیل می باشد:

  • صداقت در ارائه کلیه خدمات مهاجرتی
  • ارائه مشاوره تخصصی در ارتباط با کلیه روش ها و قوانین مهاجرتی
  • انجام کلیه مراحل اجرایی امور مهاجرتی به صورت قانونی
  • اجرای جلسات توجیهی و ارائه اطلاعات کامل در مورد شرایط پرونده متقاضیان
  • تشریح و توضیح کامل و دقیق در مورد مزایا و معایب روش مهاجرتی مورد نظر متقاضیان
  • آنالیز دقیق شرایط افراد و پیشنهاد بهترین گزینه برای مهاجرت
انواع کلاهبرداری موسسات مهاجرتی

انواع کلاهبرداری موسسات مهاجرتی 

وقتی این مقاله رو می‌خوانید احتمالاً صمیم خود را برای مهاجرت گرفته‌اید و قصد دارید یک موسسه معتبر مهاجرتی را با در نظر گرفتن جوانب کار پیدا کنید. ولی پیش از اینکه بتوانید با خواندن چند مقاله، معتبرترین موسسه مهاجرتی در ایران را بیابید، می‌بایست بدانید انواع کلاهبرداری موسسات مهاجرتی چه هستند و چطور اتفاق می‌افتند، تا در دام یکی از آنها نیفتید. 

در این بخش از مقاله قصد داریم به بررسی مهم‌ترین ترفندهایی بپردازیم که حتی ممکن است در صورت استعلام موسسات مهاجرتی نیز در دام آن گرفتار شوید. پس صرفاً به دیدن لیست موسسات مهاجرتی معتبر اکتفا نکنید و سعی کنید دانش خود را در این زمینه با خواندن این بخش از مقاله افزایش دهید.برای دسته‌بندی درست مطالب، سعی می‌کنیم انواع کلاهبرداری موسسات مهاجرتی را در قالب نوع فعالیتشان دسته‌بندی کنیم.

کلاهبرداری موسسات بدون مجوز 

یکی از شایع‌ترین روش‌های کلاهبرداری موسسات مهاجرتی در ایران که اتفاقاً به طور گسترده‌ای در صفحات شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند، ارائه مجوزهای فاقد اعتبار و یا اساساً بی‌ربط به موضوع فعالیت است. این موسسات معمولا دو روش برای انجام این کلاهبرداری مهاجرتی دارند. 

نوع اول : کلاهبرداری موسسات مهاجرتی از طریق مجوزهای منقضی شده 

یکی از متداول‌ترین روش‌های استفاده از این نوع کلاهبرداری که بیشتر مختص موسسات دانشجو و یا کاریابی بین‌المللی است که مجوز آنها منقضی شده است و نتوانستند شرایط تمدید آن را به دست آورند. این دسته از موسسات با ارائه مجوزهای بدون اعتبار در حال حاضر معمولاً با فریب دادن راجعین خود و اظهار اینکه این موسسات تحت نظر ارگان‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند ، اقدام به دریافت مبالغ و امضای قرارداد با مراجعین خود می‌کنند.

نوع دوم : فعالیت موسسات مهاجرتی با مجوز های بی ربط

این روش که یکی از رایج‌ترین روش‌هایی است که معمولاً توسط اشخاص و یا شرکت‌های خارج نشین مورد استفاده قرار می‌گیرد ، در نظر اول بسیار قانع کننده به نظر می‌رسد. این دسته از افراد با صرفاً یک ثبت شرکت در سازمان ثبت شرکت‌های ایران اظهار می‌کنند که با توجه به اینکه این شرکت در ایران ثبت شده است می‌تواند فعالیت‌های خود را به صورت قانونی در ایران صورت دهد. 

در صورتی که نکته مهم برای به دام نیفتادن در این دام درک این مطلب است که اساساً یچ شرکتی حق انجام هیچ گونه فعالیت مهاجرتی را در ایران ندارد مگر اینکه مجوز انجام این فعالیت را از یکی از ارگان‌های متولی این حوزه مثلاً وزارت علوم و یا وزارت کار دریافت کند.پس اساساً امضای قرارداد با اینگونه موسسات هیچ وجهه قانونی نخواهد داشت و در هیچ دادگاهی قابل پیگیری نیست.

نوع سوم : فعالیت موسسات خارج نشین 

متاسفانه این نوع کلاهبرداری موسسات مهاجرتی شاید از همه انواع دیگر قانونی‌تر باشد. در این روش معمولاً یک موسسه یا یک فرد که صرفاً ممکن است در یک کشور دیگر یک فعالیت ثبت شده (شاید هم به موضوع بی‌ربط به موضوع مشاوره) ، به متقاضیان اعلام می‌کنند که دارای مجوز مشاوره مهاجرت از فلان کشور هستند و فعالیت‌هایشان را این کشور تایید می‌کند. حالا اینجا دو مسئله پیش می‌آید اول اینکه اساساً ممکن است زمینه فعالیت ثبت شده ایشان در کشور مورد گفتگو هر چیزی به غیر از موضوع مشاوره مهاجرت باشد مثلاً امور مربوط به بازرگانی. مسئله دوم اما عمیق‌تر است و و این مسئله حتی برای افرادی که با وکلای تایید شده خارجی قرارداد می‌بندند هم وجود دارد. 

فرض کنید با یک وکیل تایید شده اداره مهاجرت کانادا قراردادی را به صورت آنلاین بسته‌اید. قراردادهایی که معمولاً فقط بر اساس مشاوره هستند نه انجام امور یا حتی اصول نتیجه در پروسه‌های مربوط به مهاجرت. اگر در هر یک از مراحل کم کاری از وکیل باعث ایجاد مشکل شود، هیچ روشی برای پیگیری حقوق خود نسبت به وکیل در کشور کانادا ندارید مگر گرفتن یک وکیل دیگر در کانادا برای شکایت از وکیل اول! و معمولاً برخی از وکلای تایید شده اداره مهاجرت کشورهای نظیر کانادا هم این موضوع را می‌دانند که بسیاری از متقاضیان به خاطر هزینه بر بودن شکایت از ایشان در این نوع قراردادها از این کار صرف نظر می‌کنند.

کلاهبرداری مشاورین مهاجرت در قالب اشخاص 

فقط کافیست یک گشت چند دقیقه‌ای در یک پلتفرم فضای مجازی مثل اینستاگرام داشته باشید تا ببینید ه تعداد از اشخاص به عنوان‌های متفاوت نظیر مشاور مهاجرت یا منتور اپلای یا هزاران عناوین خودساخته دیگر در صنعت مهاجرت مشغول به فعالیت هستند. در این بخش کمی راجع به شایع‌ترین روش‌های کلاهبرداری مشاورین مهاجرت می‌پردازیم.

نوع اول: کلاهبرداری مهاجرتی از طریق مهاجرت‌های قاچاق 

کلاهبرداران این روش معمولاً طعمه‌های خود را از میان افرادی انتخاب می‌کنند که هیچ چاره‌ای به غیر از مهاجرت کردن پیش روی خود ندارند و حاضرند به هر طریقی از ایران مهاجرت کنند. شاید این افراد را تحت قالب “آدم پران ” بشناسید. معمولا این نوع کلاهبرداران مهاجرتی از طریق معرفی یک دوست یا یک فرد دیگر به متقاضی معرفی می‌شود و تنها توجیه متقاضی برای انتخاب این فرد ین است که “این آقا یا خانم کار فلانی را انجام داده است” . 

غافل از اینکه شما نمی‌دانید این شخص کار چه کسانی را انجام نداده است و زندگی چه افرادی را دچار مشکل نکرده است و فقط شما کیس موفقی این افراد را دیده‌اید. معمولاً اینو کلاهبرداران مهاجرتی با دست و پا کردن اسمی برای خود در این مسیر پس از آنکه از تعداد زیادی از متقاضیان پول دریافت کنند، به یکباره ناپدید می‌شوند و به این علت که به هیچ ارگان یا سازمانی پاسخگو نیستند حتی عملاً هیچ کار غیر قانونی انجام نداده‌اند!

نوع دوم : نابلدی افراد 

بسیاری از افرادی که پس از طی مراحل مختلف به رویای خود پس از مهاجرت کردن رسیدن در چند هفته ابتدایی ورود خود به کشور مقصد با ایجاد صفحات شبکه‌های مجازی و عنوان مشاور اقدام به دریافت مبلغ و دادن مشاوره به متقاضیان مهاجرت به همان کشور می‌کنند. افرادی که شاید هر چقدر هم که تخصص داشته باشند فقط در رابطه با یک رشته خاص و یا یک زمینه خاص از مهاجرت اطلاعات دارند و و آن هم در یک سال خاص. 

در صورتی که وقتی یک موسسه مهاجرتی ادعا می‌کند در یک زمینه تجربه دارد، این تجربه را باید از کار بر روی هزاران پرونده دریافت کرده باشد. طبیعتاً اطلاعاتی که از یک پرونده  دست می‌آید نمی‌تواند به همه پرونده‌ها که بعضاً ممکن است کاملاً متفاوت از آن پرونده باشند بسط پیدا کند. 

بهترین موسسه مهاجرتی ایران

مزایای اقدام از طریق موسسات مهاجرتی 

شاید در بسیاری از پرسه‌های مهاجرتی استفاده از وکیل یا موسسه مهاجرتی با تجربه در این حوزه تنها راه ه ثمر نشستن تلاش‌های یک متقاضی برای مهاجرت باشد. علی رغم اینکه در برخی پروسه‌های دیگر داشتن وکیل هیچ ضرورتی ندارد. طبیعی است که اقدام از طریق موسسات مهاجرتی در سال‌های گذشته برای متقاضیان تجربه‌های تلخ و شیرین زیادی را به همراه داشته است. 

در این بخش می‌خواهیم به بزرگترین مزایایی که ممکن است اقدام از طریق موسسات مهاجرتی برای متقاضیان ایجاد کند بپردازیم. 

تجربه هزاران نفر 

بیاید فرض کنیم که شما قرار است به ایتالیا مهاجرت تحصیلی داشته باشید و برادر شما پارسال همین مسیر را طی کرده و موفق شده است. آیا این بدان معناست که امسال هم دقیقاً با طی کردن همان مسیر پارسال فرایند مهاجرت شما با موفقیت همراه خواهد بود؟ اگر یک چالش جدید مثلاً چالش گرفتن وقت سفارت امسال به پروسه اضافه شود چه می‌کنید؟ یا اگر رویه دانشگاه‌های ایتالیا برای پذیرش تحصیلی و یا سفارت ایتالیا برای صدور ویزا سخت‌تر شود راه حل چیست؟

شاید یکی از اصلی‌ترین وضعیت‌های استفاده از موسسات مهاجرتی برای متقاضیان دارد این است که از اینکه موکلین شما با اتفاقات جدید و غیرقابل پیش‌بینی مواجه شوند جلوگیری کنند. اگرچه این موضوع هیچ وقت ۱۰۰ قابل انجام نیست ولی ممکن است این موسسه یک تجربه مشابه حداقل در چند سال گذشته شبیه تفاق داشته باشد و همین مسئله باعث می‌شود که راه حل احتمالی را نیز بداند. 

آشنایی به بیش از یک مسیر و کشور 

یکی دیگر از مزیت‌های استفاده از موسسات مهاجرتی در انواع روش‌های مختلف آن این موضوع است که دامنه دید متقاضی به مهاجرت برای انتخاب بهترین کشور و بهترین مسیر افزایش می‌یابد. طبیعی است که با صحبت با چند نفر که به کشورهای مختلف مهاجرت کردند نمی‌توان به یک نتیجه کلی برای انتخاب بهترین کشور و بهترین مسیر دست یافت.احتمالا استفاده از مشاوره‌ها و اطلاعات یک موسسه مهاجرتی معتبر، بتواند تمام سیاه و سفید کشورهای مختلف شانس‌ها و چالش‌های احتمالی روش‌های گوناگون برای مهاجرت را پیش از آنکه با آن روبرو شوید به شما عیان کند.

تعهد موسسات 

اگر متقاضیان مهاجرت اقدام خود را از طریق یک موسسه معتبر و مجاز مهاجرتی صورت دهند،همیشه این امکان وجود دارد که بتوانند در صورت قصور، اشتباه و یا عدم آدم پاسخگویی مناسب بتوانم پیگیری لازم برای شکایت از موسسه مهاجرتی را صورت دهند. این فرایند ممکن است با صرف زمان و هزینه همراه باشد ولی حتماً متقاضی را به حق خود خواهد رساند.البته پیدا کردن بهترین موسسه مهاجرتی برای فرد و یا حداقل انتخاب یک موسسه از موسسات مهاجرتی معتبر نیازمند تحقیق و دانش کافی خواهد بود  که در بخش‌های دیگر این مقاله به آن پرداخته‌ایم.

معایب استفاده از موسسات مهاجرتی

معایب استفاده از موسسات مهاجرتی

 شاید استفاده از موسسات مهاجرتی برای انجام پروسه‌های مربوط به مهاجرت یک متقاضی به خارج از کشور مزیت‌های زیادی برای وی ایجاد کند. ولی در کنار همه مزیت‌ها طبیعی است که انتظار داشته باشیم استفاده از موسسات مهاجرتی و پرداخت هزینه و دریافت خدمات از این موسسات چالش‌هایی را برای متقاضیان ایجاد کند. برخی از این چالش‌ها ممکن است باعث از دست رفتن سرمایه و وقت متقاضیان شود و برخی دیگر ممکن است حتی باعث از بین رفتن یک مسیر مهاجرتی برای یک متقاضی باشد. در ادامه سعی می‌کنیم به بزرگترین معایب استفاده از موسسات مهاجرتی بپردازیم.

استفاده از مدارک غیر واقعی در پروسه مهاجرت 

متاسفانه در چند سال گذشته شاهد آن بوده‌ایم که برخی از موسسات مهاجرتی (که  شامل آژانس‌های هواپیمایی،موسسات ادامه دانشجو و کاریابی‌های بین‌المللی مجوزدار هم بوده اند) ، برای افزایش شانس مهاجرت متقاضیان خود از مدارکی استفاده کرده‌اند که بعضاً یا غیر واقعی بوده اند و یا اصالت لازم را نداشته اند. شاید افزودن چند مدرک باعث افزایش شانس دریافت پذیرش یا ویزا برای متقاضیان مهاجرت شود ولی ارائه مدارک غیر واقعی ممکن است حتی تا ۱۰ سال ممنوعیت برای ورود متقاضی به کشور مورد نظر را برای وی به همراه داشته باشد. 

کار کار به همین جا ختم نمی‌شود برای مثال متقاضی را در نظر بگیرید که برای دریافت ویزای کار کانادا سوابق شغلی را ارائه کرده است که با واقعیت تطابق ندارد،همین متقاضی در ادامه روند مهاجرت خود و در مرحله دریافت اقامت دائم نیازمند ارائه مدارک اضافه‌تر در رابطه با مدرک شغلی ارائه شده در مرحله اول است. در اینجا او مجبور می‌شود که یا باز به جعل مدارک روی بیاورد (که خود ریسک بالایی دارد) و و یا اساساً مدارکی را استفاده کند که تناقض بزرگی با مدارک ارائه شده قبلی دارد. 

توصیه می‌کنیم حتی اگر با معتبرترین موسسات مهاجرتی قرارداد بسته‌اید حتماً از تمامی مدارکی که در پرونده شما قرار می‌گیرد اطلاع کافی حاصل کنید و نگذارید هیچ مدرکی بدون اطلاع شما در پرونده شما قرار بگیرد.

دلسوزی خود شما بیشتر است 

یکی دیگر از معایب استفاده از موسسات مهاجرتی شاید دلسوزی کمتر آنها نسبت به جزئیات پرونده است. اگرچه ممکن است برخی قراردادها با برخی موسسات بر مبنای حصول نتیجه بسته شده باشد ولی یک موسسه مهاجرتی با کم کاری در یک پرونده ممکن است ضرری به غیر از پس دادن پول موکل (آن هم در بدترین حالت) نداشته باشد ولی اهمال موسسات در ارائه مدارک درست در یک پروسه مهاجرتی ممکن است ضررهایی نظیر تحمیل هزینه‌های بیشتر به موکل یا از دست رفتن یک فرصت و و در برخی موارد ریجکتی ویزای و تغییر مسیر زندگی برای وی ایجاد کند. 

هزینه موسسات مهاجرتی ، بار اضافی

وقتی تصمیم می‌گیرید به جای نقاشی دیوار خانه توسط خودتان کار را به یک نقاش بسپرید، عملاً مجبور هستید برای استفاده از تجارب و خدمات و زمان وی هزینه اضافه‌تر پرداخت کنید. همین مسئله در مورد پروسه‌های مهاجرتی نیز مصداق دارد. شاید به زعم برخی از افراد کار مهاجرت کلاً پر کردن چند فرم ساده است که خود شخص هم می‌تواند انجام دهد. این صحبت خیلی هم بیراه نیست، یعنی شاید در اکثریت پروسه‌های مهاجرتی هیچ نیاز مستقیمی به استفاده از یک موسسه مهاجرتی یا وکیل و یا مشاور وجود ندارد.

این نکته حائز اهمیت است که پرداخت هزینه به یک موسسه مهاجرتی ممکن است یک بار اضافی در مسیر مهاجرت باشد ولی اقدام از روی بی‌تجربگی ممکن است نه تنها بار مالی مضاعفی به متقاضیان تحمیل کند بلکه شاید باعث از دست رفتن فرصت‌هایی شود که هیچگاه از نمی‌گردند.

جهت اقدام از طریق موسسات مهاجرتی چه فاکتورهایی را باید در نظر داشت؟

جهت اقدام از طریق موسسات مهاجرتی چه فاکتورهایی را باید در نظر داشت؟

بدون تردید اولین و مهم ترین قدم برای مهاجرت انتخاب یک موسسه مهاجرتی معتبر و مورد اعتماد می باشد، موسسات مهاجرتی برتر با بهره گیری از مشاورین و وکلای خبره و با تجربه در امر مهاجرت به واسطه اطلاعات کاملی که در اختیار دارند می توانند ذهن متقاضی را نسبت به مسیر مهاجرتی و ابهامات موجود کاملاً روشن سازند.

قطعاً روش ها و هزینه های مهاجرت برای افراد مختلف یکسان نخواهد بود و کاملاً به شرایط فرد مورد نظر بستگی دارد. از این رو وکلای مجرب و دلسوز موسسات مهاجرتی می توانند بهترین گزینه را با توجه به شرایط افراد پیشنهاد دهند، این موضوع یکی از دلایل اصلی تمایز در کیفیت موسسات مهاجرتی می باشد. به طور کلی فاکتورهای مهم برای انتخاب یک موسسه مهاجرتی معتبر به شرح ذیل می باشد:

  • موسسات دارای مجوزهای قانونی از سازمان های مربوطه
  • قدمت و سابقه فعالیت موسسات
  • درصد موفقیت در پرونده های مهاجرتی
  • داشتن دانش و اطلاعات کامل در مورد امور مهاجرتی
  • صداقت و جدیت در انجام امور مهاجرتی
  • ارائه تضمین مالی در صورت عدم موفقیت در پرونده مهاجرتی

لیست موسسات مجاز اعزام دانشجو

قطعاً مهم ترین موضوع برای دانشجویان متقاضی تحصیل در خارج از کشور به دست آوردن اطلاعات کامل در مورد شرایط اخذ مجوزهای لازم و اعتبار قانونی موسسات اعزام دانشجو می باشد. متاسفانه عدم نظارت دقیق بر فعالیت های موسسات اعزام دانشجو باعث گردیده بسیاری از این موسسات بدون اخذ مجوزهای قانونی به فعالیت خود ادامه دهند، که این موضوع در اغلب موارد مشکلات متعددی را برای دانشجویانی که از طریق این موسسات اقدام به اخذ ویزای تحصیلی می نمایند به وجود می آورد.

بر اساس آخرین تحقیقان و بررسی های انجام شده توسط کارگروه نظارت بر فعالیت موسسات اعزام دانشجو در خرداد ماه 1402 تعداد ۱۰۷ موسسه بدون مجوز از ادامه فعالیت های خود منع گردیده و ۱۲۹ موسسه قانونی مجاز به فعالیت در این حوزه می باشند. برای دریافت لیست کامل موسسات مجاز اعزام دانشجو روی این لینک کلیک کنید.

لیست موسسات مجاز اعزام نیروی کار

با توجه به اوضاع وخیم بازار کار و تحولات اقتصادی منفی همراه با افزایش تصاعدی تورم در ایران، خصوصاً طی سالهای اخیر نرخ بیکاری به اوج خود رسیده است، این روند تا جایی ادامه داشته که در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد قشر تحصیل کرده جامعه بیکار می باشند. از این رو بسیاری از افراد متقاضی اشتغال در خارج از کشور می باشند، تقاضای روزافزون اشتغال در خارج از کشور باعث رونق بازار کار دفاتر کاریابی بین المللی شده است. در این بین برخی از افراد و دفاتر کاریابی غیر قانونی که متاسفانه تعداد کمی هم ندارند با ارائه پیشنهادات غیر واقعی و اغوا کننده و سوء استفاده از عدم آگاهی کافی متقاضیان کار در خارج از کشور اقدام به کلاهبرداری از این افراد می کنند.

در حال حاضر بر اساس آمار انتشار یافته از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از ۱۲۰ موسسه مجاز کاریابی بین المللی در ایران به ثبت رسیده است. جهت کسب اطلاعات کامل در مورد موسسات کاریابی بین المللی مجاز لطفاً به وب سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (karyabi.mcls.gov.ir) مراجعه فرمایید.

بهترین موسسه مهاجرتی ایران

بهترین موسسه مهاجرتی ایران 

شاید برای بسیاری از متقاضیان مهاجرت تحصیلی یا کاری ، انتخاب یک موسسه مهاجرتی برای انجام امور مربوطه دشوار باشد. تعداد زیاد موسسات مجاز و غیر مجاز فعال در حوزه کاریابی و اعزام دانشجو بین المللی باعث شده است تا سردرگمی متقاضیان مهاجرت از طرق مختلف به خارج از کشور بیش از پیش شده باشد. 

همین مسئله شاید باعث پررنگ‌تر شدن بازار کلاهبرداری در این حوزه نیز شده باشد. بنابراین در این قسمت از مقاله سعی داریم مهمترین جوانب انتخاب بهترین موسسه مهاجرتی که می‌تواند شما را به مقصد خود برساند بپردازد.

فاکتورهای مهم برای انتخاب بهترین موسسه مهاجرتی

قطعاً فاکتورهای زیادی می‌تواند باعث ارجحیت یک موسسه مهاجرتی نسبت به کاربردی دیگر برای متقاضیان باشد. فاکتورهای نظیر کشور مقصد می‌تواند به صورت کلی دایره انتخاب موسسات مورد نظر را کوچکتر کند. ولی در برخورد با تبلیغات موسسات مهاجرتی ، فاکتورهای زیر می‌توانند اساسی‌ترین نقش را جهت تشخیص اصالت ادعاهای این مراکز ایفا کند.

داشتن مجوز

همونطور که در بخش‌های قبلی ذکر شد داشتن مجوز می‌تواند شرط لازم یک موسسه برای بهترین موسسه مهاجرتی بودن باشد ولی لزوماً شرط کافی آن نیست. این یعنی بسیاری از موسسات مجوزدار نیز در چند سال گذشته توانستند آنطور که باید و شاید انتظارات متقاضیان خود را برآورده کنند ولی حداقل می‌توانید اطمینان داشته باشید که اگر موسسه‌ای به صورت غیرقانونی فعالیت دارد نمی‌تواند شما را به مقصودتان برساند. برای داشتن فهرستی از موسسات مجاز کاریابی و یا اعزام دانشجو می‌توانید لیست کاریابی‌های مجاز را در سایت وزارت کار ایران و یا انجمن صنفی کاریابی‌های خارجی و لیست موسسات اعزام دانشجوی مجاز را در لیست موسسات مجاز اعزام دانشجو در سایت وزارت علوم مشاهده نمایید.

سوابق درخشان

هر چند که نمی‌توان صحت ادعاهای موسسات مهاجرتی را در رابطه با هزینه‌های پرونده‌های موفقشان بررسی نمود،ولی حداقل می‌توان از میزان شکایاتی که از این موسسات می‌شود به راحتی پرده برداشت. صرفاً با سرچ کردن عبارت نام موسسه و کلمه شکایت در کنار آن به راحتی می‌توانید ببینید که آوازه موسسه مورد نظر چطور بوده است. خوشبختانه برخی از موسسات بسیار خوشنام در ایران هنوز هم در این حوزه فعالیت می‌کنند.

سایت و شبکه‌های اجتماعی

منظور از این دو مورد به هیچ وجه تعداد فالوورهای صفحات مجازی و یا تبلیغات  اینترنت نیست بلکه با مراجعه به صفحات مجازی و وب سایت یک موسسه مهاجرتی از مطالبی که این موسسات منتشر می‌نمایند می‌توانید در بیابید که ادعاهای این موسسات تا چه اندازه منطقی به نظر می‌رسد. به طور مثال اگر یک موسسه فعال در حوزه مهاجرت ادعا می‌کند در همه کشورهای جهان و برای همه مشاغل به راحتی کار یا بورسیه تحصیلی پیدا می‌کند و این مطلب را در تمام صفحات اجتماعی خود منتشر کرده است،در همان نگاه اول متوجه می‌شوید که آینده روشنی با این موسسه برایتان نمی‌توان متصور بود!

چرا آریاناپارس ؟

مجموعه آریاناپارس با بهره گیری از مجرب ترین وکلا و کارشناسان امور مهاجرتی همراه با دانش و اطلاعات به روز و کامل در رابطه با کلیه روش های مهاجرتی، همواره بستر اطمینان و آسودگی خاطر متقاضیان عزیز را برای انجام امور مهاجرتی فراهم نموده است. آریاناپارس به واسطه انجام مراحل اجرایی امور مهاجرتی به صورت اصولی و ارائه صدها پرونده موفق در زمینه های مختلف مهاجرتی از سابقه درخشانی برخوردار است. ایجاد رابطه مبتنی بر رضایت قلبی و اطمینان خاطر موکلین عزیز همواره بزرگترین افتخار آریاناپارس بوده و سرلوحه عملکرد آتی خود نیز خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.