در چند سال گذشته و با بالاتر رفتن تب مهاجرت به کانادا میزان جستجو برای عبارت وکیل مهاجرت کانادا نیز تا حد چشمگیری افزایش یافته است. البته نمیتوان به عنوان یک ایرانی از تبلیغات فراوان وکلای مهاجرتی در کانادا در شبکههای فارسی زبان ماهوارهای و شبکههای مجازی چشم پوشی کرد. با توجه به اهمیت روزافزون این مطلب در میان هموطنان عزیزمان قصد داریم در ادامه به سوالات زیر پاسخ دهیم.
- بهترین وکیل مهاجرت به کانادا در تهران کیست؟
- هزینه وکیل مهاجرت به کانادا چقدر است؟
- سایت استعلام وکیل مهاجرت کانادا چیست؟
- اساساً چگونه میتوان وکیل مهاجرتی شد؟
- وکیل مهاجرت به کانادا چه کمکی به پروندههای مهاجرتی میکند؟
و در ادامه قصد داریم به صفر تا صد موضوع داشتن وکیل در پروسه مهاجرت به کانادا و مزایا و معایب آن بپردازیم.
وکیل مهاجرت به کانادا کیست و چه وظایفی دارد؟
اساساً به شخصی که در حوزه قوانین مهاجرت به کانادا تخصص کافی را طی گذراندن دورههایی دریافت کرده است و موفق شده است تا از سازمانهای مربوطه این کشور مجوز مشاور مهاجرتی دریافت کند را وکیل مهاجرت به کانادا میدانند.مجوز رسمی وکالت در کانادا توسط سازمان تنظیم کننده مشاوران مهاجرتی کانادا یعنی (CICC) و یا کانون وکلای کانادا (bar association) صادر میشود. این دو سازمان دقیقاً شبیه کانون وکلای ایران وظیفه صدور مجوز وکالت و همچنین نظارت و بررسی عملکرد وکلا و مشاورین معتبر در کشور کانادا را بر عهده دارند.این سازمان همواره لیست وکلای معتبر مهاجرتی و مشاورین مهاجرت کانادا را در وب سایت خود به روز رسانی میکند.
مزایای استفاده از وکیل مهاجرت به کانادا
شاید افراد مختلف دلایل گوناگونی برای استفاده از وکلا در فرایند مهاجرت به کانادا را داشته باشند. به طور مثال برخی به علت نداشتن زمان کافی و یا تسلط به زبان انگلیسی و برخی دیگر به علت پیچیدگی قوانین تصمیم به استفاده از وکیل مهاجرت به کانادا میگیرند. ولی به طور کلی میتوان بزرگترین مزایای استفاده از وکیل مهاجرت به کانادا را دلایل زیر دانست.
مزیت اول : تجربه در تغییرات لحظه ای قوانین
شاید قوانین کانادا بیشترین میزان تغییر در لحظه را در مقایسه با قوانین مهاجرتی سایر کشورهای جهان داشته باشند. گواهین موضوع میتواند اخبار مهاجرتی باشد که حداقل هفتهای چند تای آن را در اخبار مشاهده میکنیم. تسلط کافی به این قوانین حتی برای وکلا و مشاورین مهاجرت به کانادا که چند سالیست در این حوزه مشغول به فعالیت هستند کار سخت و دشواری است چه رسد به افرادی که برای بار اول قصد دارند فرایند مهاجرت به کشور کانادا را انجام دهند. بنابراین شاید استفاده از تجربه وکلای مهاجرت به کانادا بتواند ریسک احتمالی موفقیت در مسیر سفر به این کشور را کاهش دهد.
مزیت دوم : الزام به وکالت در بعضی از امور
اگرچه بسیاری از فرایندهای مهاجرت به کانادا میتوانند به وسیله متقاضیان به صورت شخصی پیگیری شوند و به انجام برسند ولی برخی از این فرایندها صرفاً با استفاده از وکلا قابل پیگیری هستند. به طور مثال در فرایند مهاجرت تحصیلی به این کشور، اقدامات مربوط به پذیرش تحصیلی و دریافت ویزای دانشجویی کشور کانادا به صورت کامل میتواند بدون استفاده از هیچ وکیل مهاجرت به کانادا صورت گیرد. ولی در صورت عدم موفقیت پرونده شخص متقاضی میبایست نسبت به تصمیم در دادگاه فدرال کانادا اقدام به اعتراض نماید و این فرایند تنها با داشتن یک وکیل قانونی در کشور کانادا میسر است.
وظایف وکیل مهاجرتی
یکی از مهم ترین شاخصه های وکیل مهاجرت کانادا داشتن اطلاعات کامل و دقیق در ارتباط با کلیه امور مهاجرتی و راهکارهای قانونی می باشد، طی سال های اخیر همواره مهاجرت به کشورهای مطرح جهان بسیار رایج است. از این رو در حال حاضر قوانین مربوط به امور مهاجرتی بسیار پیچیده و متعدد است. طبیعتاً عدم آگاهی از این قوانین که هر ساله دستخوش تغیرات فراوانی می شوند می توانند برای مهاجران عواقب جبران ناپذیر در پی داشته باشد.
استخدام وکیل مهاجرتی برای موفقیت در اخذ اقامت دائم و تابعیت هر کشوری می تواند شانس افراد را برای دست یابی به نتیجه دلخواه تا حد بسیار زیادی افزایش دهد. رسالت اصلی وکلای مهاجرتی پیشبرد اهداف مهاجران در راستای امور مهاجرتی می باشد، برای انجام این امر دانش و تجربه وکلای مهاجرتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در ادمه با وظایف وکلای مهاجرتی بیشتر آشنا خواهیم شد.
هزینه های اجرای کار
برای مهاجرت به کانادا روش های متنوعی وجود دارد، از این رو دستمزد وکلای مهاجرتی با توجه به روش مهاجرت افراد متغیر خواهد بود. همچنین افرادی که متاهل می باشند برای اخذ ویزای خانواده خود هزینه های بیشتری باید پرداخت نمایند.
به عنوان مثال برای مهاجرت کاری به کانادا از طریق اکسپرس اینتری بسته به قوانین و نرخ موسسات مهاجرتی و همچنین سابقه و تجربه وکیل مهاجرت به کانادا مبلغی بین ۲۰۰۰ الی ۶۰۰۰ دلار به عنوان حق الوکاله از متقاضیان دریافت می گردد، و برای ویزای تحصیلی کانادا مبلغی بین ۱۵۰۰ الی ۲۵۰۰ دلار دریافت می گردد. توجه داشته باشید قوانین، تعهدات طرفین و ضمانت مالی در قراردادهای مهاجرتی متفاوت خواهد بود.
تعهدات وکیل مهاجرتی کانادا
بدون شک امضای هر قراردادی تعهداتی را برای طرفین ایجاد می نماید، قرارداد مهاجرتی نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. به طور کلی وکلای مهاجرتی در زمینه های گوناگون نظیر مشاوره و اخذ ویزا، اخذ شهروندی و تابعیت، قبول پرونده های مربوط به پناهندگان، اخذ ویزای افراد خانواده و … فعالیت دارند.
از این رو با توجه به نوع قرارداد تعهدات اصلی اجرای کار بر دوش وکیل مهاجرت کانادا خواهد بود، معمولاً تنها تعهد طرف دوم قرارداد (فرد متقاضی مهاجرت) مربوط به پرداخت مبلغ مورد توافق در قرارداد در زمان مشخص شده است. در واقع تعهد اصلی وکلای مهاجرت برآورده ساختن انتظارات منطقی موکل می باشد، برای انجام این امر دانش و تجربه وکلای مهاجرتی نقش اصلی را ایفا می نماید.
چه تضمین هایی از وکیل مهاجرت به کانادا باید خواست؟
بدون شک برای اخذ هر نوع ویزایی هیچگونه تضمینی وجود نخواهد داشت، زیرا تصمیم گیری نهایی در مورد صدور ویزا از اختیارات آفیسر است.
اما تضمین پیشبرد اهداف در امر مهاجرت به عهده وکیل مهاجرتی می باشد، تضمین انجام درست و دقیق پروسه ها و مراحل مربوط به پرونده های مهاجرتی و بازگشت وجه افراد متقاضی در صورت عدم موفقیت در پرونده (ضمانت مالی) از جمله ضمانت های اصلی در قراردادهای مهاجرتی به شمار می آید که مسئولیت این ضمانت ها با وکلای مهاجرتی است.
میزان سابقه کار در امور مهاجرت به کانادا
قطعاً سابقه کار در هر حرفه و زمینه شغلی بسیار حائز اهمیت است. با توجه به تغیرات پی در پی قوانین مهاجرتی کانادا وکلای مهاجرتی علاوه بر سابقه و تجربه کاری می بایست همواره اطلاعات خود را به روز رسانی نمایند و از طریق مطالعه و تحقیقات گسترده آخرین اطلاعات مهاجرتی را در اختیار داشته باشند.
سابقه کار و تجربه یک وکیل مهاجرت به کانادا به همراه دانش علمی در امور مهاجرتی می تواند شانس موفقیت در پرونده های مهاجرتی را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد. در واقع یکی از معیارهای اصلی برای پی بردن به سابقه کار درخشان و تجربه بالای یک وکیل مهاجرت به کانادا تعداد پرونده های موفق در کارنامه وی در طول زمان فعالیت می باشد. انتخاب وکیل مهاجرتی با تجربه همراه با سابقه درخشان در امور مهاجرتی تاثیر بسزایی در موفقیت افراد خواهد داشت.
اگر قصد کار یا تحصیل در کشورهای مختلف را دارید جهت کسب اطلاعات بیشتر مقالات مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی را مطالعه نمایید.
مراحل شناخت موسسات مهاجرتی معتبر
اولین قدم برای شناخت موسسات مهاجرتی معتبر کسب اطلاعات کامل در مورد اخذ مجوزهای لازم و قانونی از مراجع مربوطه می باشد. باید توجه داشته باشید که تمام مؤسسات مهاجرتی رسمی و قانونی با توجه به حوزه فعالیت های خود می بایست تحت نظارت مستقیم وزارت علوم و وزارت کار و رفاه اجتماعی باشند، هر ساله لیست مؤسسات مهاجرتی مجاز در سایت این وزارتخانه ها منتشر می شود. همچنین مجوز این مؤسسات دارای تاریخ انقضای اعتبار می باشند که آن هم توسط وزارتخانه مربوطه مشخص شده و می توانید پیش از مراجعه به مؤسسه مورد نظر اطلاعات مذبور را چک نمایید.
مرحله بعدی بررسی سوابق کاری موسسات مهاجرتی است، که شامل مواردی نظیر موفقیت در اخذ انواع ویزا، قدمت موسسه، تجربه و دانش وکلای مهاجرتی، اعتبار و شهرت موسسه و … می باشد. قطعاً با به دست آوردن اطالاعت کامل در مورد شرایط فعالیت موسسات مهاجرتی افراد می توانند با اطمینان و آسودگی خاطر کامل از خدمات مورد نیاز بهره مند گردند.
چرا باید موسسه آریاناپارس را انتخاب نمود؟
بدون تردید مهم ترین موضوع در بحث امور مهاجرتی مقوله اطمینان است. با توجه به شرایط فعلی اقتصادی و تنش های موجود در کشور سالانه افراد بسیاری جهت مهاجرت به سایر کشورهای جهان اقدام می نمایند، از این رو روز به روز بر تعداد دفاتر مهاجرتی و افرادی که در این زمینه فعالیت دارند اضافه می گردد.متاسفانه در حال حاضر به دلیل عدم نظارت دقیق برخی از دفاتر مهاجرتی بدون هیچگونه مجوزی در حال فعالیت هستند، اغلب این دفاتر مهاجرتی با دادن وعده های وسوسه انگیز که هیچگونه سندیتی در پی ندارد مبالغ هنگفتی را از افرادی که قصد مهاجرت دارند دریافت می نمایند که در اکثر موارد نتیجه ای به جز صرف هزینه و وقت برای فرد متقاضی در بر نخواهد داشت.
موسسه آریاناپارس با بیش از 14 سال سابق درخشان در کلیه امور مهاجرتی ب دارای وکلا و تیم مهاجرتی متخصص و با تجربه، به شما دوستان عزیز توصیه می کند که دریافت ویزای هر کشوری نیاز به انجام روند کاری به صورت برنامه ریزی شده دارد، بنابراین برای انجام امور مربوط به ویزا با وکلای مجرب در این زمینه مشورت نمایید.
مهاجرت چیست؟
مهاجرت به معنای جابجای افراد از منطقه ای به منطقه دیگر است که می تواند مهاجرت کاری باشد و یا مهاجرت تحصیلی. در ایران و در عرف امروز مهاجرت به عبارتی اطلاق می شود که افراد بتوانند از یک کشور به کشور دیگری نقل مکان کنند. مهاجرت از شهری به شهر دیگر نمی تواند عنوان وکیل مهاجرت را در بر بگیرد. جابجایی از کشوری به کشور دیگر است که منشا پیدایش حقوق و تکالیف می باشد.آیا می دانید که در سال های اخیر قشر تحصیلکرده بسیاری به دلایل مختلف ایران را به قصد زندگی در کشورهای دیگر ترک کرده اند و این پدیده به قدری در سال های اخیر زیاد بوده است که در این سال ها ایران از نظرمهاجرت نخبگان در رتبه نخست قرار گرفته است.
دلایل مهاجرت می تواند طیف گسترده ای را شامل شود. سال هاست که افراد بنا به دلایل مختلف از جمله بیکاری، شرایط سیاسی، اقتصادی، یافتن رژیم سیاسی مطلوب خود مهاجرت را بر می گزینند. تحصیل کرده ها و علاقه مندان به تحصیل به دلایل کیفیت بهتر تحصیل در برخی از دانشگاه ها به کشورهای مختلف مهاجرت می کنند تا بتوانند در دانشگاه ها و با شرایط تحصیلی بهتری درس خود را ادامه دهند.می دانیم بسیاری از کشورها شرایط اقتصادی سیاسی و تحصیلی بهتری دارند و افراد می توانند با کیفیت بالاتری در آنها زندگی کنند، مهاجرت به دلیل رسیدن به کیفیت های بالاتری از زندگی نیز می باشد.
نکات قابل توجه
البته باید بدانیم که مهاجرت آسان نیست و فردی که وارد کشور جدیدی با شرایط جدید می شود سختی هایی را نیز باید پشت سر بگذارد. وفق خوردن با محیط جدید شرایط آسانی ندارد و ممکن است که وارد کشوری شوید که شرایطش با شما سازگار نباشد و گاهی نیز عکس این قضیه اتفاق بیافتد. همیشه مهاجرت به نفع مهاجرکنندگان نیست بلکه می تواند برای کشور مقصد نیز سود اقتصادی و نیروی کار مناسب فراهم کند. که این نیروهای کار می توانند بسیار ارزانتر برای کشور مورد نظر کار کنند.
در واقع مهاجران زمانی که تصمیم به مهاجرت می گیرند می دانند که باید با تلاش فراوان در کشور مقصد کار را ادامه دهند. از این جهت همه ی فکر و انرژی خود را در آن کشور بکار می گیرند که این خود بسیار برای کشور مقصد مفید می تواند باشد.از طرفی دیگر ورود نیروهای عملی برجسته از سراسر دنیا به کشورهای مختلف می تواند برای کشور مقصد نتایج ارزشمندی را به بار بیاورد. اینکه تعداد قابل توجهی از نخبگان و ایده پردازان و مخترعین مبتکر وارد کشوری می شوند می توانند سطح کیفی آن کشور را چه در زمینه های عملی و چه در زمینه های کاری بهبود دهند.
قوانین مهاجرتی منع ورود
باید بدانیم که هر کشوری قوانین خاص مهاجرتی خود را دارد و البته که ورود این افراد برایش ارزشمند ولی از طرف دیگر نیاز به وکیل مهاجرت در اینجا پر رنگتر می شود. چرا که ابعاد حقوقی مسئله رنگ بیشتری بخود می گیرند تا ورود افراد را به کشورها آسانتر کنند.مخاطرات احتمالی منع ورود افراد این روزها بیشتر شده است. دونالد ترامپ ریاست جمهوری آمریکا ورود افراد را از یکسری از کشورها به خاک آمریکا منع کرده است. البته هستند کشورهایی که ممنوعیت های این چنینی نیز وضع نمی کنند ولی حتما محدودیت هایی را شامل حال مهاجران می کنند. فرهنگ های مختلف در کشورها باعث ایجاد این محدودیت ها می شود.
فرهنگ های مختص به خود را دارند. مهاجران جدیدی که وارد هر کشوری می شوند می توانند فرهنگ مردم آن کشور را در بعضی موارد گیرد. هم چنین ورود دانش آموزان به مدارس هر کشور می تواند وضعیت محصلان آن کشور را نیز دستخوش تغییر کند. هم چنین شرایط اقتصادی هر کشور می تواند با ورود مصرف کنندگان و تولید کنندگان جدید تحت تاثیر قرار بگیرد، این موضوعات باعث وضع قوانین مهاجرت و لزوم دخالت وکیل مهاجرت به این امور می شود.
کمک های وکیل مهاجرت
یک وکیل مهاجرت می تواند روند انجام کار را برای افراد بسیار آسانتر کند. لزوم انجام کارها به صورت تخصصی و رسیدن به هدف مورد نظر در یک بازه زمانی منطقی و نیز انجام کارهای مهاجرتی به صورت مطمئن تر می تواند از لزوم استفاده از وکیل مهاجرت در پروسه های مهاجرتی باشد.اگر افراد برای انجام کارهای مهاجرتی خود به وکیل مهاجرت مراجعه کنند بسیاری از معضلات حقوقی نیز کاهش می یابد و کار مورد نظر را متخصص آن امر انجام می دهد.
آمار مهاجرت
کشور ایران بیشترین میزان مهاجران را از کشور افغانستان دارد که در سال ۲۰۱۳ بالغ بر ۲ میلیون افغانستانی وارد ایران شده اند و پس از آنها از کشورهای اطراف مثل عراق، پاکستان، آذربایجان و ترکیه در مرتبه بعدی این آمار قرار دارند.پس اکثر مهاجران به ایران را افغان ها تشکیل می دهند. پس از افغانستان نیز بیشترین افراد از عراق به ایران آمده اند. مهاجران پاکستانی از دیگر گروه مهاجران می باشند که در طی این سال ها به ایران سفر کرده اند. مهاجرت افراد از پاکستان روندی حضوری داشته است که در سال ۲۰۱۰ به ۳۰ هزار نفر افزایش یافته است.همانطور که گفتیم پس از این کشورها ترکمنستان، ارمنستان و ترکیه بیشترین تعداد مهاجر را در ایران داشته اند. اهالی آذربایجان نیز که در سال ۱۹۹۰ کمتر از ۱۰۰۰ نفر در ایران ساکن بوده اند تعدادشان در سال ۲۰۱۰ به ۱۰ هزار نفر رسیده است.
- در کل روند مهاجرت به ایران سیری نزولی داشته است.
در کل سخت تر شدن شرایط مهاجرت و قوانین و تدابیری که در راستای سخت تر شدن قوانین مهاجرتی اتفاق افتاده است،
نرخ مهاجرت در ایران
لزوم استفاده از وکیل مهاجرت را بیشتر کرده است. نرخ خالص مهاجرت در ایران منفی ۳۰۰ هزار و یک نفر است و این بدان معناست که سالانه ۳۰۰ نفر یا بیشتر از کشور مهاجرت می کنند. فشار زیادی از این جهت به روند کاهشی جمعیت این کشور وارد شده است.بانک جهانی اعلام کرده است که سالانه حدود ۱۵۰ هزار جدان تحصیل کرده از ایران خارج می شوند. کشور هند منفی ترین نرخ خاص مهاجرت را دارد. نرخ خالص مهاجرت در هند منفی۲٫۲۹۴ میلیون نفر اعلام شده است. بسیاری از کشورهای در حال توسعه نیز همین حالت را دارند و نرخ مهاجرت در آنها منفی است.
یعنی تعداد افرادی که وارد این کشورها می شوند کمتر ازتعدادی است که از این کشورها مهاجرت می کنند. شصت و هشت کشور توسعه یافته و پیشرفته نیز دارای نرخ خالص مهاجرت مثبت هستند. آمریکا مثبت ترین نرخ خالص مهاجرت در دنیا را داراست.
نکته
هرچند که اصول و قوانین مهاجرتی بستگی به شرایط داخل هر کشور دارد و مثلا برخی از کشورها مجازات های سنگینی را برای مهالجران یر قانونی وضه کرده است. ولی با توجه به وضع کنوانسیون ها مثل کنوانسیون های پناهندگی و هم چنین مقیم های نهاد ها و سازمان ها نشان از پیچیدگی این موضوع دارد. لذا مراجعه به وکیل مهاجرت بخصوص در ایران که بحث مهاجرت در آن بسیار زیاد است یکی از الزامات می باشد.
بنابراین با توجه به تقاضای بالای افراد برای امر مهاجرت در ایران، بسیاری از موسسات خود را به عنوان وکیل مهاجرت معرفی می کنند. اطلاعات اجمالی مردم نسبت به امور حقوقی نیز می تواند آنها را از به دام افتادن افراد سودجو حفظ کنه.
- وکلای دادگستری گزینه های بسیار هستند چرا که تحت نظارت نهاد های دیگر می باشند.
انتخاب وکیل مهاجرت امری بسیار حساس و ضروری است چرا که در آینده شما تاثیر بسزایی دارد. مشورت با کسی که آشنا به امور بین الملل می باشد و قوانین حقوقی کشورهای مختلف را می داند می تواند شما را به دریافتن مسیر مناسب اتان یاری دهد.
عبارت وکیل مهاجرت در اصل به شخصی اطلاق می شود که وکالت شما را برای امور مهاجرتی بر عهده می گیرد. در اصطلاح زبان انگلیسی این فرد را lmmigration representative می گویند که ترجمه مستقیم آن نماینده ی مهاجرت است.
وکیل مهاجرت در ایران
در کشور ما ایران وکیل مهاجرت با این عنوان وجود ندارد و بر اساس قانون وکالت، تمامی وکلای دادگستری ارائه ی مشاوره را در باب تمامی مسائل حقوقی دارند. تمامی مسائل حقوقی در باب حقوق بین الملل در دانشگاه های ایران تدریس می شود.از جمله مباحثی مثل ازدواج با اتباع بیگانه، تولد فرزند در خاک یک کشور دیگر، اخذ ویزای تحصیلی و پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارج از کشور و در رابطه با کنوانسیون های پناهندگی. اینها همگی مسائل حقوقی بین الملل می باشد که در دانشگاه ها تدریس می شود.
وکلای دادگستری پس از فارغ التحصیلی از دانشکده حقوق، در آزمون وکالت شرکت می کنند و پس از موفقیت در آزمون و گذراندن دوره ی کار آموزی ۱۸ ماهه می توانند پروانه وکالت خود را از کانون وکلا دادگستری دریافت کنند. بنابراین از نظر قانونی امروز، دو مرجع برای اعطای این پروانه وکالت وجود دارد:
- کانون وکلای دادگستری
- هیات اجرایی مشاورین و وکلای دادگستری قوه قضاییه
پس باید بدانید که فقط افرادی که از این ۲ نهاد پروانه وکالت دریافت می کنند می توانند دفتر وکالت تاسیس کنند و نیز در بحث های حقوقی صاحب نظر باشند و افرادی که پروانه وکالت از این دو نهاد ندارند نه تنها نمی توانند در امور مهاجرتی به عنوان وکیل مهاجرت راهنمای شما باشند بلکه نمی توانند در هیچ امر حقوقی دخالت داشته باشند.بنابراین کسانی که در ایران متقاضی امر مهاجرت باشند باید به این نکته توجه کنند که مراجعه به وکلائی که اجازه ندارند به عنوان وکیل مهاجرت و یا مشاور در امر حقوقی راهنمای شما باشند، می تواند آینده شما را تحت تاثیرات مختلفی قرار دهد.
نکته قابل توجه
یکی از مشکلاتی که در ایران وجود دارد این است که خانواده ها برای امور حقوقی خود یک وکیل انتخاب نمی کنند، چه بسا که در کشور های دیگر بسیاری از خانواده ها برای تمامی امور خود وکیل دارند.
در ایران به دلیل اظهار نظرهای اطرافیان در مورد تمامی مسائل مربوط به امور حقوقی و یا دیگر امور و یا استفاده نا مناسب از تجربیات گذشته افراد باعث می شود تا مراجعه به یک وکیل مناسب کاهش پیدا می کند و نیز وجود دفاتری که به صورت غیر قانونی و با تبلیغات نابه جا سعی در جذب مشتریان خود دارند، باعث می شود که تصمیم گیری درست از افراد سلب شود.نقش وکیلان دادگستری چه در امور مهاجرتی و چه در امور انعقاد قراردادها بسیار نقش تاثیرگذاری است، چرا که باعث می شود افراد سودجو نتوانند در زمان عقد قراردادهای مختلف کلاهبرداری کنند. حضور یک وکیل می تواند تاثیرات مثبت خود را در این امور داشته باشد.
در امور مهاجرتی نیز همین طور است. اگر یک وکیل مهاجرت و یا یک وکیل خبره که کاملا آشنا به تمام ابعاد مسائل حقوقی باشد، حضور داشته باشد می تواند از بسیاری از آسیب ها در قراردادها جلوگیری کند و بسیاری از اختلافات و استرس ها و مشکلات را می کاهد.شما می توانید با تماس به موسسه مهاجرتی آریاناپارس که تنها دارنده مجوزهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ایران می باشد، از تجربه چندین سال این برند در امور بین الملل بهره مند گردید.
- راه های مختلف مهاجرتی که می توان از آن طریق با وکیل مهاجرت مشورت کرد گوناگون می باشند:
مهاجرت از طریق همسر
در کشورهای مختلف دنیا می توان از طریق ازدواج و همسر مهاجرت کرد، البته که هر کشور قوانین مهاجرتی خاص خود را در این زمینه دارد که یک وکیل مهاجرت کاردان می تواند در این زمینه راهنمائی های لازم را مبذول دارد. در اکثر کشورهای دنیا برای مهاجرت از طریق همسر باید با کسی ازدواج کنید که تبعه کشور مورد نظر باشد مثل کانادا، آلمان و آمریکا. پس اگر بخواهید ازدواج کنید و از قوانین حقوقی کشور مقصد اطلاع ندارید وکیل مهاجرت می تواند در این زمینه کمک کننده باشد.
مهاجرت از طریق کار
از جمله کشورهایی که از طریق کار می توان به آنها مهاجرت کرد استرالیا و کانادا می باشد. این کشورها تحت یک سیستم امتیازبندی صورت می گیرد که با ورود نیروی ماهر در این کشورها شخص می تواند اقامت دائم خود را دریافت کند.مطمئنا پروسه های کاری این کشورها هرکدام برنامه های خاص خود را دارد که می توانید با یک وکیل مهاجرت در این زمینه مشورت کنید، شرایط خود را امتیازبندی کنید و با سطح مورد نظر مقایسه کنید و اگر شرایط لازم را داشتید وارد این کشورها شوید.
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت سرمایه گذاری از آن دسته مهاجرت های حساس می باشد که شاید بیشتر از همه ی موارد احتیاج به وکیل مهاجرت دارد.چرا که مبالغ هنگفتی جابجا می شود و نقشه تجاری شغلی که می خواهید در کشور مقصد داشته باشید و بیزینسی که می خواهید را راه اندازی کنید احتیاج به یک وکیل مهاجرت خبره دارد که بتواند شما را با به صرفه ترین هزینه در این راه، راهنمایی کند تا هزینه های گزافی را هزینه نکنید.
مهاجرت از طریق پناهندگی
یسری افراد هستند که به دلایل مهاجرت راه پناهندگی را انتخاب می کنند. این افراد به دلایل متعددی مثل و یا فرار از آزارهای قومیتی و یا به دلیل داشتن امنیت در کشور خود پناهندگی را انتخاب می کنند.افراد برای آگاهی از ضوابط تخصصی معاصره های کنوانسیون پناهندگی باید به یک وکیل مهاجرت مراجعه کنند تا بتوانند در رابطه با ضوابط پناهندگی در هر کشور اطلاعات لازم را داشته باشند و بعد مستقیم به پناهنده شدن در یک کشور بگیرن.
مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی
بسیاری از افراد مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی را انتخاب می کنند که البته پیش نیازهای مربوط به خود را نیز دارد. یکی از مهم ترین این پیش نیازها مربوط به خود را نیز دارد. یکی از مهمترین این پیش نیازها دانستن زبان کشور مقصد است. مشورت با یک وکیل مهاجرت در رابطه با انتخاب کشور مناسب که با شرایط و هزینه های شخص سازگاری لازم ا داشته باشد از جمله نکات مهمی است که باید فرد بدان توجه کند.
راه های مهاجرت به کشورهای مختلف محدود به روش هایی که نام بردیم نمی شود و هر کشوری مطمئنا شرایط خاص خود را برای پذیرفتن مهاجر دارد.پس از روش های مختلفی می توان برای مهاجرت استفاده کرد. یکی از دیگر مواردی که افراد می توانند در آن از وکیل مهاجرت استفاده کنند انتخاب یکی از این راه ها برای مهاجرت است. اینکه مدام راه برای ما بهترین راه است و در آینده ما تاثیر بهتری دارد از جمله مواردی است که افراد باید به آن توجه ویژه داشته باشند.در پایان به تمامی دوستانی که قصد مهاجرت و یا گذراندن سال هایی از زندگی خود را در خارج از کشور دارند توصیه می شود تا با مشورت با یک وکیل مهاجرت مسیر درست را برای خود روشن سازند. کمک گرفتن از وکیل مهاجرت می تواند راه هایی را پیش رویتان بگذارد که شما از آن ها بی خبر باشید و یا قوانینی را برایتان بازگو کند که باید در رابطه با کشور مقصد بدانید.