info@arianaabroad.com

مشاوره رایگان: ۰۲۱۹۱۰۹۸۰۰۲

۰۲۱-۹۱۰۹۸۰۰۲

ایالت های کانادا

از لحاظ جغرافیایی کانادا به ۵ منطقه اصلی به نام های Atlantic ،Prairies ,North ,Central و West Coast تقسیم گردیده است. این ۵ منطقه ۱۰ ایالت(استان) را در دل خود جای داده‌اند. فرهنگ و جمعیت هر یک از مناطق و ایالت های کانادا متفاوت است، این تنوع فرهنگی جذاب در اثر مهاجرت افراد مختلف از سرتاسر جهان به این کشور پهناور به وجود آمده است. کلیه ایالت های کانادا از اقتصاد قدرتمندی برخوردار می‌باشند، اجرای سیاست‌های مالی مفید و برنامه ریزی دقیق در راستای ایجاد بسترهای مناسب جهت پیشرفت و رونق اقتصادی باعث گردیده جمع درآمد ایالت های کانادا از درآمد دولت فدرال مرکزی این کشور پیشی بگیرید. در واقع به جرات می‌توان گفت کانادا اقتصاد خود را به نوعی به تولید و صنعت ایالت های خود مدیون است.

کانادا ۱۰ استان دارد که عبارتند از:

  • انتاریو
  • کبک
  • بریتیش کلمبیا
  • آلبرتا
  • ساسکاچوان
  • مانیتوبا
  • نیوفاندلند و لابرادور
  • نوا اسکوشیا
  • نیوبرانزویک
  • جزایر شمال غربی

معرفی استان های کانادا

استان‌های کانادا از نظر تقسیمات کشوری معادل ایالت‌ها در ایالات متحده آمریکا هستند، اما اگر برایتان جالب است بدانید که کانادا چند ایالت دارد؟ باید گفت تقسیمات کشوری در کانادا بر مبنای استان است نه ایالت. بهترین ایالت های کانادا برای تحصیل و اقامت عبارتند از آلبرتا، نیوبرانزویک، بریتیش کلمبیا، انتاریو و مانیتوبا. کانادا یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای مهاجرانی بوده است که آرزوی مهاجرت تحصیلی و یا مهاجرت کاری و ایجاد حرفه خود را دارند. بر اساس رتبه بندی دانشگاه‌های جهانی QS (2023)، ۸ دانشگاه کانادایی در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار دارند. همچنین برای استارتاپ‌ها و کسانی که قصد سرمایه گذاری و پیشرفت شغلی دارند، این کشور بسترهای مناسبی دارد. در این مقاله به بررسی استان‌های کانادا، هزینه‌های زندگی آن‌ها و برخی از دانشگاه‌های ارائه‌شده در هر کدام می‌پردازیم.

استان آلبرتا ، یکی از سردترین ایالت های کانادا

تنها در آلبرتا، تقریباً ۱۷۰۰۰ دانشجوی بین المللی وجود دارد. این استان همچنین میزبان برخی از معتبرترین دانشگاه‌های کانادا است. مهندسی نفت و گاز، کشاورزی، جنگلداری، تولید، گردشگری و مالی، فناوری اطلاعات و فناوری ارتباطات تنها تعدادی از مشاغل موجود هستند. آلبرتا ۱۹۰۰۰ شغل جدید اضافه کرده است که بیش از نیمی از رشد شغلی در کانادا را تشکیل می‌دهد! آلبرتا یکی از سه استان “دشت بزرگ” کانادا است که آن را به یک مقصد ایده‌آل برای پیاده روی و اسکی تبدیل کرده است. آب و هوای آلبرتا معتدل است، با چهار فصل مجزا که به طور متناوب بین تابستان‌های گرم و زمستان‌های سرد تغییر می‌کند. کلگری و ادمونتون دو شهر بزرگ آلبرتا هستند.

هزینه زندگی در ایالت آلبرتا

قطعاً یکی از مزایای اصلی زندگی در کانادا و ایالت آلبرتا هزینه‌های بسیار مناسب می‌باشد، در واقع افراد می‌توانند با کمترین هزینه بهترین کیفیت زندگی در آلبرتا را تجربه کنند. هزینه های اجاره یا خرید ملک، خورد و خوراک ، رفت و آمد و… در آلبرتا نسبت به اغلب ایالت های کانادا به صرفه‌تر است. به طور کلی میانگین هزینه های زندگی در ایالت آلبرتا برای یک نفر به صورت ماهیانه به شرح ذیل می‌باشد.

عنوان هزینهمیانگین هزینه
اجاره بهای مسکن۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ دلار
خورد و خوراک۲۵۰ الی ۴۰۰ دلار
رفت و آمد۸۰ الی ۱۵۰ دلار
هزینه های جانبی۲۵۰ الی ۴۵۰ دلار

نیوبرانزویک ، آرام و کم جمعیت

نیوبرانزویک، در ساحل شرقی کانادا، استانی باشکوه و قابل توجه اروپایی­‌ها است. این استان دو زبانه است و چندین مؤسسه آموزشی قابل توجه را در خود جای داده است. دانشگاه‌های نیوبرانزویک آموزش در سطح جهانی ارائه می‌دهند و دانشجویانی که برای تحصیل به اینجا می‌آیند، مکان‌های پردیس زیبا، کلاس‌های درس مجهز و اعضای آموزشی خوب را در اختیار خواهند داشت. دانشجویان بین المللی که در نیوبرانزویک زندگی، تحصیل و کار می‌کنند، این فرصت را دارند که علایق خود را کشف کنند، پتانسیل خود را توسعه دهند و برجسته شوند.

هزینه های زندگی در نیوبرانزویک

شرحهزینه/ماه (به دلار آمریکا)
محل اقامت۳۵۰-۹۰۰
غذا۱۲۲
تن پوش۱۰۰
حمل و نقل۸۰
خدمات رفاهی۳۰۰
متفرقه۱۵۰

بریتیش کلمبیا ، یکی از زیباترین ایالت های کانادا

بسیاری از دانشگاه‌های درجه یک مبتنی بر تحقیقات در بریتیش کلمبیا برای دانشجویان خارج از کشور که به دنبال تحصیل در کانادا هستند ایده‌آل است. این استان بزرگ آب و هوای بسیار متفاوتی در نقاط مختلف دارد. دانشگاه‌های بریتیش کلمبیا دارای یک سیستم آموزشی کاملاً یکپارچه هستند و نمونه‌ای جهانی از آموزش مترقی و انعطاف‌پذیر هستند. علاوه بر این، زمانی که تحصیلات خود را به پایان رساندید، این استان فرصت‌های شغلی و مهاجرتی متنوعی را ارائه می‌دهد. بریتیش کلمبیا با شهرهای بزرگ، جنگل‌های بارانی زیبا، آبراه‌های ساحلی و کوه‌های عظیم، یکی از جالب‌ترین و جذاب‌ترین استان‌های کانادا است. زندگی و تحصیل در بریتیش کلمبیا تجربه‌ای آرامش بخش و لذت بخش است.

هزینه زندگی در بریتیش کلمبیا

شرحهزینه/ماه (به دلار آمریکا)
محل اقامت۳۵۰-۹۰۰
غذا۱۲۲
تن پوش۱۰۰
حمل و نقل۸۰
خدمات رفاهی۳۰۰
متفرقه۱۵۰

ایالت مانیتوبا ، قطب کشاورزی کشور

مانیتوبا استانی امن با تنوع فرهنگی و زبانی غنی است. مانیتوبا یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین استان‌های کانادا برای زندگی است. این شهر مکانی عالی برای زندگی در سبک زندگی باکلاس با بودجه‌ای کم است. منیتوبا طیف گسترده‌ای از فرصت‌های عالی را برای دانشجویان علاقه‌مند به تحصیل در کانادا ارائه می‌دهد. همه دانشگاه‌های منیتوبا به ارائه آموزش با کیفیت بالا و انتخاب رشته‌های تحصیلی متنوع اختصاص دارند. زیبایی‌های طبیعی تنها تعدادی از چیزهای بی‌شماری است که در این استان قابل تحسین است.

هزینه ­های زندگی در ایالت مانیتوبا

شرحهزینه/ماه (به دلار آمریکا)
محل اقامت۱۰۲۷
غذا۱۵۰۰- ۳۰۰۰
تن پوش۱۰۰
حمل و نقل۱۰۰
خدمات رفاهی۲۰۵
متفرقه۱۲۰

نیوفاندلند و لابرادور

جزایر زیبا و جمعیت کم نیوفاندلند و لابرادور را تشکیل می‌دهند. این استان که تنها حدود ۵۰۰۰۰۰ نفر را در خود جای داده است، کیفیت زندگی ارزان و در عین حال قابل قبولی را فراهم می‌کند. دانشجویان نیوفاندلند بیشتر به دوره‌های مرتبط با اقتصاد محلی علاقه‌مند هستند، که خبر خوبی برای علاقه‌مندان به مشاغل، مشاغل دریایی یا منابع طبیعی است. دانشگاه‌های نیوفاندلند و لابرادور بیشتر در شهر سنت جان متمرکز شده‌اند. نیوفاندلند و لابرادور هزینه زندگی مقرون به صرفه‌ای دارد که آن را به مکان مقرون به صرفه‌تری برای تحصیل در کانادا تبدیل می‌کند.

هزینه زندگی در نیوفاندلند و لابرادور

شرحهزینه/ماه (به دلار آمریکا)
محل اقامت1100
غذا۲۰۰-۲۵۰
تن پوش۱۰۰-۱۲۰
حمل و نقل۷۰-۱۰۰
خدمات رفاهی۲۴۵
متفرقه۱۰۰

استان کبک، مستقل ترین استان های کانادا

از دیگر ایالات کانادا می‌توان به ایالت کبک اشاره کرد که پایتخت آن شهر کبک و بزرگ‌ترین شهر آن مونترال است. زبان اصلی کبک فرانسوی می‌باشد. ۸۵% مردم کبک به زبان فرانسوی صحبت می‌کنند و تنها ۸ درصد آن‌ها انگلیسی زبان هستند. کبک از لحاظ جمعیت و مساحت در جایگاه دوم در میان سایر ایالت های کانادا قرار دارد. مساحت استان کبک سه برابر کشور فرانسه می‌باشد. ایالت کبک سرشار از منابع طبیعی به همراه جنگل‌های سوزنی برگ و پهن برگ، دریاچه‌های متعدد و رودخانه است که از این رو صنایع کاغذ و چوب جزء مهم‌ترین صنایع این ایالت می‌باشد. رودخانه سن لوران در این ایالت واقع شده است که یکی از بزرگ‌ترین مجاری کشتیرانی جهان و محور اصلی رودخانه‌ای قاره آمریکای شمالی است. کبک یک ایالت ۴ فصل است به صورتی که دارای بهاری آرام و لطیف، تابستان‌های گرم، پاییز سرد و زمستان‌های سرد و نسبتا طولانی و برفی می‌باشد.

هزینه زندگی در ایالت کبک

یکی از مهم‌ترین فاکتورهای تاثیرگذار برای انتخاب یک ایالت برای زندگی در کانادا، مبحث هزینه های زندگی در ایالت مورد نظر می‌باشد. متوسط هزینه های زندگی در کبک بین ۱۰۰۰ تا ۱۴۰۰ دلار در ماه تخمین زده می‌شود. این میزان هزینه متناسب با هزینه های زندگی در ایالت های انتاریو و بریتیش کلمبیا به مراتب پایین‌تر می‌باشد. بیشترین میزان هزینه زندگی جاری در کبک را هزینه های خوراک (۵۴ درصد کل هزینه های زندگی) به خود اختصاص داده است. هزینه های اجاره مسکن در جایگاه بعدی قرار دارد. در جدول زیر هزینه زندگی در ایالت کبک آمده است.

مواردمیزانهزینه
رستورانیک وعده۱۷٫۵ دلار کانادا
گوشتیک کیلو۱۶٫۹۷ دلار کانادا
مرغیک کیلو۱۶٫۱۳ دلار کانادا
حمل و نقل عمومیماهانه۸۰ تا ۹۰ دلار کانادا
اینترنتی، آب، برق و گازماهانه۱۴۰ تا ۱۵۰ دلار کانادا
اجاره مسکنماهانه۷۰۰ تا ۸۱۰ دلار کانادا
اجاره مسکن در اطراف شهرماهانه۵۲۰ تا ۶۴۰ دلار کانادا

ایالت ساسکاچوان

ایالت ساسکاچوان در قسمت شمال غربی کانادا واقع شده است که پایتخت آن شهر رجینا می‌باشد. این ایالت دارای تاریخ غنی است. اولین گروه اروپایی در سال ۱۶۰۰ میلادی وارد این ایالت شدند که اکثر این مهاجران کاشف و یا تاجر پوست بودند. ایالت ساسکاچوان در قسمت سرسبز کانادا و در جوار مانیتوبا از سمت شرق و آلبرتا از سمت غرب می‌باشد. این استان از جمله آفتابی‌ترین ایالت های کانادا می‌باشد. در قدیم به علت خاک حاصلخیز، افراد به این استان جذب می‌شدند ولی امروزه، اقتصاد رو به رشد مدرن این استان عامل جذب مهاجران به ساسکاچوان می‌باشد. شهر ساسکاتون بزرگ‌ترین شهر این استان است. اقتصاد این شهر از کشاورزی و معدن به سوی فناوری و خدمات مالی تغییر مسیر داده است. ساسکاتون سرآمد بیوتکنولوژی کشاورزی در جهان بوده است و سالانه جذب کننده سرمایه شرکت‌های درجه یک دارویی جهان می‌باشد. مهاجرت یکی از عوامل مهم در شکل‌گیری فرهنگ و تاریخچه این استان می‌باشد. در ضمن مهاجرت عامل افزایش جمعیت استان در آینده محسوب می‌شود. قیمت خرید مسکن در این ایالت بسیار منطقی و مناسب می‌باشد. ساسکاچوان تولید کننده ۲۸ درصد غلات و بیش از ۵۴ درصد گندم کشور می‌باشد با توجه به همین نکته سالانه ۲ میلیارد دلار از بخش کشاورزی درآمدزایی می‌کند ولی کارهای خدماتی از جمله موسسات مالی، بیمه، بنگاه‌های مسکن سهم بسزایی در اقتصاد این ایالت دارند.

هزینه زندگی در ایالت ساسکاچوان

ایالت ساسکاچوان به عنوان یکی از ایالت های ارزان در کشور کانادا به شمار می‌رود. از همین‌رو متوسط هزینه های زندگی در این ایالت بین ۱۰ تا ۱۲ هزار دلار در نظر گرفته می‌شود. هزینه های مرتبط به سوپر مارکت با ۳۴ درصد بیشترین میزان هزینه های جاری زندگی را تشکیل می‌دهد. پس از آن هزینه های اجاره مسکن بیشترین میزان هزینه های زندگی در ایالت ساسکاچوان را در بر می‌گیرد. در جدول زیر به هزینه های معمول زندگی در این ایالت اشاره شده است.

مواردمیزانهزینه
رستورانیک وعده غذایی۱۳ تا ۱۵ دلار
گوشتیک کیلو۲۰ دلار
مرغیک کیلو۱۱ دلار
حمل و نقل عمومیماهانه۳۵ تا ۴۰ دلار
اینترنت، آب، برق و گازماهانه۲۵۰ تا ۳۰۰ دلار
اجاره مسکنماهانه۹۰۰ تا ۱۱۰۰ دلار
اجاره مسکن اطراف شهرماهانه۷۰۰ تا ۹۰۰ دلار

نوااسکوشیا

از دیگر ایالات کانادا می‌توان به ایالت نوااسکوشیا اشاره کرد، ایالتی که در ساحل جنوب شرقی کانادا واقع شده است و مرکز و بزرگ‌ترین شهر آن‌ لیفاکس می‌باشد. ایالت نوااسکوشیا یکی از ۴ استانی بود که در ابتدا به کنفدراسیون کانادا پیوستند این استان همچنان یکی از بندرهای دریایی اصلی کانادا و محل دسترسی به اقیانوس اطلس می‌باشد. جالب است که بدانید قدیمی‌ترین قوم سیاه پوست در کانادا در این استان زندگی می‌کنند. نام این ایالت یک عبارت لاتین است که به معنی اسکاتلند نو می‌باشد و پرچم این استان ترکیبی از پرچم و نشان ملی اسکاتلند است. ایالت نوااسکوشیا یکی از کم جمعیت‌ترین ایالت های کشور کانادا می‌باشد. البته با توجه به کم بودن مساحت، دومین استان از لحاظ تراکم در کشور کانادا نیز محسوب می‌شود. اقتصاد این ایالت از راه‌های تولید، ماهیگیری و کشاورزی تامین می‌شود ولی در حال حاضر منابع ماهیگیری با خطر مواجه شده و بروی صنعت شیلات تاثیر نامطلوبی گذاشته است. اخیرا با تغییر اقتصاد این استان و با آموزش ماهیگیران بیکار از آن‌ها در کارهای جدید استفاده شده است. این استان دارای سیستم کامل و جامع عالی شامل دانشگاه کالج فنی و برنامه های کارورزی می‌باشد. هزینه تحصیل در کانادا و این دانشگاه‌ها نسبت به اغلب دانشگاه‌های این کشور بیشتر می‌باشد.

هزینه زندگی در ایالت نوااسکوشیا

به صورت کلی مناطق آتلانتیک از جمله ایالت نوااسکوشیا نسبت به سایر مناطق کانادا مانند بریتیش کلمبیا هزینه های کمتری برای زندگی در کانادا به همراه دارد به همین دلیل برای افرادی که قصد زندگی با هزینه های پایین‌تری را دارند می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. برای مثال به صورت میانگین هزینه ماهانه زندگی در ایالت نوااسکوشیا برای خانواده‌ای ۴ نفره حدود۳٫۴۰۰ دلار و هزینه زندگی ماهانه برای فرد مجرد بدون محاسبه اجاره خانه حدود ۹۴۶ دلار کانادا است.

همچنین هزینه ماهانه آب، برق، گرمایش، سرمایش و زباله در این ایالت برای خانه‌ای ۸۵ متری حدود ۱۷۰ دلار کانادا محاسبه می‌گردد. شهریه سالانه مهد کودک حدود ۹۵۰ دلار کانادا و هزینه سالانه تحصیل در مدارس بین المللی کانادا حدود ۱۶٫۵۰۰ دلار است. در ادامه به بررسی برخی دیگر از قیمت ها در ایالت نوااسکوشیا خواهیم پرداخت:

عنوانقیمت
یک قرص نان سفید تازه (۵۰۰ گرم)۲٫۹۷ دلار کانادا
برنج سفید (۱ کیلوگرم)۵٫۶۵ دلار کانادا
فیله مرغ (۱ کیلوگرم)۱۴٫۹۴ دلار کانادا
اجاره ماهانه آپارتمان (۱ اتاق خواب ) در مرکز شهر۱،۴۰۸ دلار کانادا
اجاره ماهانه آپارتمان (۱ اتاق خواب) خارج از مرکز۹۹۹٫۳۹ دلار کانادا

ایالت نیوبرانزویک

شهر کوچک آلمانی نشین که بعدها نام خود را به نیوبرانزویک تغییر داد. این ایالت جزو ۴ ایالت ابتدای کانادا بوده است که در تاریخ اول جولای ۱۸۶۷ کنفدراسیون کانادا را تشکیل داده‌اند. این ایالت تنها ایالت کانادا است که قانون اساسی دو زبانه دارد که این زبان‌ها شامل انگلیسی و فرانسوی می‌شود. ۸۵% این ایالت پوشیده از جنگل است و مناطق بکر به وفور در این ایالت دیده می‌شود. ایالت نیوبرانزویک از لحاظ وسعت یازدهمین و از لحاظ جمعیت با جمعیتی بیش از ۷۵۱ هزار نفر هشتمین ایالت کانادا محسوب می‌شود. شهر فردریکتون مرکز این ایالت می‌باشد ولی بزرگترین شهر ایالت نیوبرانزویک، شهر سنت جان می‌باشد که بالغ بر ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارد. ۳۵ درصد مردم این ایالت به زبان فرانسوی و بقیه افراد به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند ولی لازم به ذکر است که زبان اول آنان فرانسوی است. آب و هوای ایالت نیوبرانزویک تا حدود زیادی قاره‌ای بوده و تحت تاثیر جریان‌های اقیانوسی قرار نمی‌گیرد. این ایالت دارای منابع سرشار طبیعی بوده که بخش اصلی اقتصاد این ایالت را تشکیل داده است. جریانات رودخانه‌ای بسیاری در این ایالت وجود دارند. به طوری که سبک سکونت و حتی اقتصاد ایالت تا حدود زیادی با رودخانه‌ها وفق یافته‌اند. با توجه به مساحت زیاد جنگل‌ها، محصولات چوبی از صادرات اصلی این ایالت می‌باشد. تولید اصلی ایالت نیوبرانزویک، صنایع غذایی، نوشیدنی، ساخت کاغذ، فنر کاری و تجهیزات حمل و نقل می‌باشد.

هزینه زندگی در ایالت نیوبرانزویک

نیوبرانزویک به عنوان یکی از مقرون به صرفه‌ترین مکان‌های زندگی در کانادا شناخته می‌شود. متوسط هزینه های زندگی در این ایالت بین ۷ تا ۹ هزار دلار در سال در نظر گرفته می‌شود. به طور مثال متوسط ​​قیمت خانه برای کانادا ۴۸۸،۶۰۰ دلار و متوسط ​​قیمت خانه برای نیوبرانزویک ۱۷۵،۹۷۶ دلار است. به طور حتم افراد متاهل هزینه های بیشتری را برای زندگی در نیوبرانزویک پرداخت می‌نمایند. در جدول زیر، متوسط هزینه های زندگی در ایالت نیوبرانزویک آمده است.

مواردمیزانهزینه
رستورانیک وعده۲۰ دلار
مرغیک کیلو۱۴ دلار
گوشتیک کیلو۱۲ دلار
حمل و نقل عمومیماهانه۸۰ دلار
اینترنت، برق، گاز و آبماهانه۱۲۰ دلار
اجاره مسکن در مرکز شهرماهانه۹۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار
اجاره مسکن در حومه شهرماهانه۶۰۰ تا ۷۰۰ دلار

انتاریو ، یکی از شلوغ ترین ایالت های کانادا

انتاریو با نزدیک به ۳۸ درصد جمعیت کل کشور، پرجمعیت‌ترین استان کانادا است. هزینه زندگی در انتاریو کمی بیشتر از سایر استان‌های کانادا است، اما امنیت، آراستگی و کیفیت زندگی که در آنجا خواهید یافت به سختی در جاهای دیگر به دست می‌آید.  ۲۲ دانشگاه با بودجه عمومی در انتاریو وجود دارد. شگفتی‌های طبیعی مانند آبشار نیاگارا و همچنین دو شهر شناخته شده کانادا، اتاوا و تورنتو را می‌توان در اینجا یافت.

هزینه های زندگی در ایالت انتاریو

شرحهزینه/ماه (به دلار آمریکا)
غذا و اسکان۲۰۰۰- ۳۰۰۰
حمل و نقل۷۵.۶۷ – ۱۰۰
خدمات رفاهی۷۷.۸۸ – ۱۹۲.۴۰
ورزش و اوقات فراغت۱۲.۲۵- ۳۸.۴۲

ایالت نوناووت

ایالت نوناووت شمالی ترین و جدیدترین ایالت های کانادا است که بخش اعظم شمال کانادا و مخصوصا مجمع الجزایر قطب شمالی کانادا را در بر می گیرد. این ایالت پنجمین بخش بزرگ دنیاست. شهر ایکالویت که در جزایر بافین واقع شده است مرکز این ایالت می باشد. با توجه به وسعت بالای این ایالت و کم جمعیت بودن آن، نوناووت به عنوان نامتراکم ترین ایالت کانادا شناخته می شود. ۹۳% ساکنان نوناووت مسیحی هستند، نرخ زاد و ولد نیز در این قلمرو از متوسط کانادا بیشتر است. نزدیک به ۷۰% مردم در این قلمرو به زبان بومی خود صحبت می کنند ولی زبان رسمی این ایالت فرانسوی و انگلیسی می باشد. معادن طلا، مس، الماس، روی و سایر فلزات در سرتاسر این سرزمین پراکنده اند به طوری که صنعت معدن بزرگ ترین سهم اقتصاد نوناووت را در اختیار دارد. از لحاظ فرهنگی نیز این سرزمین تنوع زیادی دارد و ورزش های زمستانی در آن بسیار رواج دارند. صنعت موسیقی و فیلم نیز در این ایالت گسترده است. استفاده گسترده از سوخت دیزلی به جای سوخت فسیلی و نیز گرمایش زمین، باعث گردیده است که یخ های این قلمرو به سوی ذوب شدن حرکت نمایند و در سال های اخیر روند ذوب شدن سریعتر نیز شده است.

هزینه های زندگی در ایالت نوناووت

به طور میانگین هزینه های زندگی ماهانه برای ۱ نفر در ایالت نوناووت به شرح ذیل می باشد:

اجاره بهای مسکنخورد و خوراکرفت و آمدهزینه های جانبی
۱۵۰۰ الی ۲۵۰۰ دلار۳۰۰ الی ۵۰۰ دلار۱۵۰ الی ۳۵۰ دلار۳۰۰ الی ۵۵۰ دلار

مهمترین شهرهای کانادا

برای بسیاری از متقاضیان مهاجرت به این کشور ، داشتن اطلاعات کافی در رابطه با مهم‌ترین شهرهای کانادا کمک بزرگی در راستای انتخاب بهترین مقصد خواهد بود. فاکتورهای زیادی برای انتخاب بهترین شهر به عنوان محل زندگی باید توسط مهاجرین مورد بررسی قرار گیرد. شرایط بازار کار، آب و هوا، هزینه‌های زندگی ، آسایش و امنیت و سیستم حمل و نقل عمومی از مهمترین فاکتورهایی است که معمولاً می‌تواند برای بسیاری از خانواده‌های ایرانی در انتخاب مقصد اهمیت زیادی داشته باشد. برخی از شهرهای کانادا همواره کانون توجه متقاضیان مهاجرت ایرانی بوده است و قصد داریم در این بخش اندکی بیشتر در رابطه با این شهرهای مهم به گفتگو بپردازیم.

تورنتو

شهر تورنتو مرکز استان انتاریو، در ساحل شمال غربی دریاچه انتاریو واقع شده است. تورنتو به ترتیب با استان کبک در شرق و ایالت های نیویورک و میشیگان در جنوب شرقی و جنوب غربی همسایه است. شهر تورنتو با جمعیتی کمتر از ۳ میلیون نفر، بزرگترین شهر کانادا و یکی از بزرگترین شهرهای آمریکای شمالی است. تورنتو همچنین یکی از چند فرهنگی ترین شهرهای جهان است که زندگی در تورنتو را به یک تجربه چند فرهنگی فوق العاده برای همه تبدیل کرده است. بیش از ۱۴۰ زبان و گویش در این شهر صحبت می شود و تقریبا نیمی از جمعیت تورنتو در خارج از کانادا متولد شده اند.

انتقال به تورنتو ممکن است برای برخی از ما ترسناک به نظر برسد. به هر حال، این بزرگترین شهر کانادا است که شما برای زندگی انتخاب کرده اید. زندگی در هر شهر با مزایا و معایبی همراه است که در خصوص تورنتو هم این امر صدق می کند. آشنایی از آن به مهاجران کمک می کند تا با نگرش کامل انتخاب صحیحی را داشته باشند.

مزایا زندگی در تورنتو برای مهاجرین

دلایل زیادی ر سال‌های گذشته طیف بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا مجاب کرده است تا شهر تورنتو را به عنوان محله ایده آل برای ادامه زندگی انتخاب نمایند. اگرچه ممکن است بسیاری از این دلایل با سایر شهرهای کانادا نیز کم و بیش مشترک باشند ولی ‌توانید مهم‌ترین مزایای زندگی در تورنتو را در جدول زیر مشاهده نمایید.

مزایای زندگی در تورنتو
تورنتو چند فرهنگی است: تورنتو یکی از متنوع ترین شهرهای جهان است که بیش از نیمی از ساکنان آن به اقلیت قابل مشاهده تعلق دارند و بیش از ۲۰۰ زبان صحبت می کنند. صرف نظر از اینکه اهل کجا باشید، شخصی از زادگاه شما در تورنتو زندگی می کند.
تورنتو ایمن است: در مقایسه با دیگر شهرهای بزرگ آمریکای شمالی، تورنتو بسیار ایمن است.
تورنتو سرگرم کننده است: با هجوم بسیاری از مردم از سراسر کانادا و جهان به تورنتو، جوامع مستقر برای هر سرگرمی ممکن وجود دارد.
فرصت های شغلی زیادی پیش رو افراد است: یکی از برترین مزایای زندگی در این شهر، وجود فرصت‌های بیشمار کاری برای مهاجران است. این نکته سبب می‌گردد که افراد در بدو ورود و در سریع ترین زمان ممکن وارد بازار کار شوند.

معایب زندگی در تورونتو

علی رغم همه خوبی‌هایی که ممکن است در مسیر زندگی در شهر تورنتو برای ساکنین این شهر اتفاق بیفتد به هر حال زندگی در این شهر هم مانند سایر شهرهای جهان چالش‌هایی را در طول مسیر زندگی برای شهروندان ساکن در آن ایجاد خواهد کرد. در جدول زیر می‌توانید بزرگترین معایب زندگی در تورنتو به خصوص برای متقاضیان ایرانی را که باعث شده است از زندگی در این شهر فاصله بگیرند ببینید.

معایب زندگی در تورونتو
خرید خانه در تورنتو گران است: هزینه های بالای مسکن حداقل در آینده ای قابل پیش بینی واقعیت زندگی در تورنتو است. متوسط هزینه خرید ملک در تورنتو در حال حاضر در حدود ۱٫۳۵ میلیون دلار تخمین زده می شود.
اجاره در تورنتو نیز گران است: متوسط هزینه های اجاره مسکن در تورنتو از متوسط هزینه های مسکن در این کشور به مراتب بالاتر می باشد.
در تورنتو همیشه ترافیک است: با توجه به جمعیت زیاد این شهر، حمل و نقل با وسایل شخصی با ترافیک همراه است. این موضوع برای افرادی که در تهران زندگی می کنند بسیار طبیعی است.

شهر ونکوور

ونکوور یکی از مشهورترین و مهم ترین شهرها برای مهاجرت به کانادا می‌باشد که در منطقه لوئر مین لند در ایالت بریتیش کلمبیا واقع گردیده است. این کلان شهر پر زرق و برق از آب و هوای بسیار معتدل و مطبوعی برخوردار است، در بین کلیه مناطق کانادا ونکوور از بالاترین تنوع نژادی، فرهنگی و زبانی برخوردار است. ونکوور از لحاظ کیفیت زندگی و زیر ساخت‌های شهری همواره در بین ۵ شهر برتر جهان قرار دارد، مجله اکونومیست برای پنجمین سال متوالی ونکوور را به عنوان بهترین شهر جهان از لحاظ کیفیت زندگی و سکونت انتخاب نموده است. ونکوور به لطف مناظر طبیعی اغواگر، کوه‌ها و سواحل خیره کننده از جمله زیباترین شهرهای جهان محسوب می‌شود، پوشش جنگلی و منابع طبیعی متعدد، جنگلداری را به صنعت اول ونکوور تبدیل نموده است.

مسلماً زندگی در هر کشور و شهری مزایا و معایب مختص به خود را در پی خواهد داشت، ولی در ارتباط با زندگی در ونکوور به جرات می‌توان گفت مزایای زندگی در این شهر به مراتب بیشتر از معایب آن خواهد بود. از این رو برای زندگی در ونکوور و استفاده از مزایای بی‌شمار آن قطعاً ارزش رویارویی با اندک چالش‌های موجود را خواهد داشت.

هزینه های زندگی در ونکوور

قطعاً برای آن دسته از افرادی که قصد مهاجرت کاری به کانادا و اخذ ویزای کاری و در مجموع زندگی در ونکوور را دارند، جمع آوری اطلاعات کامل در مورد هزینه های زندگی که شامل اجاره بهای مسکن، خورد و خوراک، رفت وآمد و… می‌شود امری ضروری خواهد بود. به طور کلی کانادا از جمله گران‌ترین کشورهای جهان به شمار می‌آید، خصوصاً زندگی در شهرهای ونکوور و تورنتو نسبت به اغلب ایالت‌ها و شهرهای دیگر کانادا هزینه‌های بیشتری را در پی خواهد داشت. از سوی دیگر تعداد نفرات خانواده و سبک زندگی افراد تاثیر بسزایی در میزان هزینه های زندگی در ونکوور دارد، بخش اعظمی از هزینه های زندگی در ونکوور مربوط به اجاره بهای مسکن می‌باشد، هزینه اجاره بهای مسکن بسته به موقعیت مکانی ملک بسیار متفاوت است، به عنوان مثال اجاره یک آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر بسیار گران تر از حومه شهر می‌باشد. به طور کلی میانگین هزینه های اصلی زندگی برای یک نفر در ونکوور به صورت ماهیانه به شرح ذیل می‌باشد.

عنوان هزینهمیانگین هزینه ماهیانه
اجاره بهای مسکن۱۸۰۰ دلار
خورد و خوراک۴۰۰ دلار
رفت و آمد۱۵۰ دلار
هزینه های جانبی۶۰۰ دلار

مزایای زندگی در ونکوور

همانگونه که پیش‌تر در این مطلب ذکر گردید طبق نظر سنجی‌های انجام شده و اطلاعات منتشر شده از سوی ژورنال‌های مطرح ونکوور از لحاظ کیفیت زندگی، امکانات رفاهی و اجتماعی، جاذبه های گردشگری، و … همواره در بین شهرهای برتر جهان قرار دارد، قطعاً زندگی در یکی از زیباترین شهرهای جهان که از زیرساخت‌های بسیار مدرن برخوردا می‌باشد، برای هر فردی ایده‌ال خواهد بود. زندگی در ونکوور ترکیبی جذاب از آرامش، مناظر طبیعی حیرت انگیز و بالاترین استانداردهای زندگی را در اختیار افراد قرار می‌دهد، ونکوور از بالاترین نرخ زیست پذیری در کانادا برخوردار است، زندگی در این کلان شهر پر زرق و برق و مدرن باعث گردیده جمعیت ونکوور در طی سال‌های اخیر به شکل فزاینده‌ای افزایش یابد. به طور کلی مزایای اصلی زندگی در ونکوور به شرح ذیل می‌باشد.

  • زندگی در شهری با بالاترین استانداردها و کیفیت زندگی
  • زندگی در یکی از زیباترین شهرهای جهان
  • موقعیت های شغلی فراوان با درآمد بالا
  • جاذبه های گردشگری متعدد
  • امکان تحصیل در معتبرترین دانشگاه های کانادا
  • استفاده از بهترین امکانات رفاهی، اجتماعی و آموزشی
  • سیستم حمل و نقل عمومی بسیار پیشرفته
  • زندگی در جامعه‌ایی با فرهنگ‌ها و ملیت‌های بسیار متنوع
  • آب و هوای بسیار متعادل و مناسب نسبت به سایر مناطق کانادا
  • زندگی در دهمین شهر پاکیزه جهان
  • زیر ساخت‌های شهری مدرن

معایب زندگی در ونکوور

قطعاً زندگی در ونکوور علاوه بر مزایای فراوانی که در پی دارد، چالش‌هایی را نیز به همراه خواهد داشت، شاید به جرات بتوان گفت بزرگ‌ترین چالش زندگی در ونکوور هزینه‌های جاری زندگی شامل اجاره بهای مسکن، خورد و خوراک، رفت و آمد و … خواهد بود. زندگی در ونکوور به شکل باور نکردنی پر هزینه است، البته راهکارهای فراوانی برای کاهش هزینه های زندگی در این شهر رویایی وجود دارد، ولی به هرحال هزینه های زندگی در ونکوور به مراتب بالاتر از سایر شهرهای کانادا خواهد بود، از سوی دیگر معضل ترافیک در این کلان شهر از جمله موارد دیگری محسوب می‌شود، که در برخی از موارد بسیار آزار دهنده خواهد بود،حجم ترافیک ونکوور در برخی ازساعات روز از حجم ترافیک نیویورک بیشتر است. از این رو اگر محل کار شما با محل زندگی فاصله زیادی داشته باشد باید انتظار ترافیک سنگین ونکوور را داشته باشید. به طور کلی معایب اصلی زندگی در ونکوور به شرح ذیل می‌باشد.

  • هزینه های بسیار بالای زندگی در ونکوور
  • ترافیک سنگین شهری
  • نرخ جرم و جنایت بالاتر ونکوور نسبت به شهرهای کوچک تر کانادا

طبقه بندی استان های کانادا

معمولاً بسیاری از مهاجرین برای انتخاب بهترین استان کانادا تحقیقات زیادی انجام می‌دهند. شاید فاکتورهای متفاوتی نظیر هزینه‌های زندگی،دانشگاه‌های موجود در استان،برنامه‌های اقامتی هر یک از استان‌ها و ایالت‌های کانادا و چندین فاکتور دیگر ملاک ارزیابی یک متقاضی برای انتخاب یک گزینه به عنوان بهترین استان برای مهاجرین علی الخصوص مهاجرین ایرانی هستند. قصد داریم در این بخش رتبه‌بندی از بهترین استان‌ها در کانادا را بر اساس اهداف مختلف صورت دهیم.

بهترین استان‌های کانادا برای مهاجرت 

معمولاً متقاضیان ایرانی اگر صرفاً بخواهند شرایط مهاجرت به یک استان خاص را بررسی کنند و این استان را به همین دلیل نسبت به سایر گزینه‌ها انتخاب کنند می‌بایست به شرایط برنامه های استانی، تعدد مشاغل در استان ، امتیازات مورد نیاز برای مهاجرت به این استان و شانس گرفتن دعوتنامه از آن توجه مضاعفی داشته باشند. بنابراین قصد داریم در جدول زیر بهترین استان‌های کانادا برای مهاجرت متقاضیان ایرانی در شرایط و مشاغل مختلف را معرفی کنیم.

  • بهترین استان‌های کانادا برای مهاجرت 
    بهترین استان‌های کانادا برای مهاجرت 

    استان مناسب برای نوع مهاجران دلایل
    انتاریو (Ontario) مهاجران متخصص در فناوری اطلاعات، امور مالی، و بهداشت – مرکز اقتصادی کانادا با فرصت‌های شغلی گسترده در زمینه‌های فناوری و مالی.
    مهاجران دارای سابقه تحصیلی از دانشگاه‌های معتبر – برنامه مهاجرت استانی OINP که فرصت‌های متنوعی برای فارغ‌التحصیلان بین‌المللی ارائه می‌دهد.
    بریتیش کلمبیا (British Columbia) مهاجران در حوزه فناوری، محیط‌زیست، و صنایع نوآوری – تمرکز بر جذب نیروی متخصص در فناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر از طریق برنامه استانی BC PNP.
    مهاجران علاقه‌مند به کارآفرینی – وجود برنامه‌های حمایتی برای راه‌اندازی کسب‌وکارهای کوچک و متوسط.
    آلبرتا (Alberta) مهاجران در صنایع نفت و گاز، کشاورزی، و ساخت‌وساز – تقاضای زیاد برای نیروی کار ماهر در صنایع منابع طبیعی.
    مهاجران با سابقه در حرفه‌های فنی و مهندسی – برنامه استانی AAIP که به متخصصین فنی امتیازهای ویژه‌ای ارائه می‌دهد.
    کبک (Quebec) مهاجران فرانسوی‌زبان و علاقه‌مندان به فرهنگ فرانسوی – تنها استان با برنامه‌های مهاجرتی مستقل مانند Quebec Skilled Worker Program (QSWP).
    مهاجران با تجربه در صنایع خلاق و هنری – تمرکز ویژه بر جذب هنرمندان و متخصصان فرهنگی.
    ساسکاچوان (Saskatchewan) مهاجران در بخش کشاورزی و تولید – فرصت‌های شغلی فراوان در زمینه کشاورزی و صنایع وابسته.
    مهاجران با مهارت‌های نیمه‌حرفه‌ای (Skilled Trades) – برنامه مهاجرتی SINP با مسیرهای مخصوص نیروی کار ماهر در صنایع خاص.
    مانیتوبا (Manitoba) مهاجران خانوادگی و کسانی که قصد اقامت در مناطق کم‌جمعیت دارند – برنامه استانی MPNP که به خانواده‌ها و متقاضیان ساکن در شهرهای کوچک‌تر اولویت می‌دهد.
    نوا اسکوشیا (Nova Scotia) مهاجران در بخش بهداشت و خدمات اجتماعی – برنامه مهاجرتی NSNP با تمرکز بر جذب پرستاران و کادر درمان.
    مهاجران علاقه‌مند به زندگی در مناطق ساحلی و طبیعت – فرصت‌های شغلی مناسب در بخش گردشگری و ماهیگیری.
    نیوبرانزویک (New Brunswick) مهاجران در بخش خدمات مشتری، آی‌تی، و جنگلداری – برنامه NBPNP که به مشاغل مورد نیاز و فارغ‌التحصیلان بین‌المللی امتیاز می‌دهد.
    جزیره پرنس ادوارد (Prince Edward Island) مهاجران علاقه‌مند به کشاورزی و شیلات – تمرکز این استان بر جذب نیروی کار در زمینه‌های ماهیگیری و کشاورزی.
    نیوفاندلند و لابرادور (Newfoundland and Labrador) مهاجران در صنایع معدن، اقیانوس‌شناسی و فناوری‌های مرتبط به دریا – برنامه NLPNP با تمرکز بر نیروی کار ماهر در بخش معدن و تحقیقات اقیانوسی.
    یوکان (Yukon) مهاجران علاقه‌مند به صنایع معدنی و توریسم – فرصت‌های شغلی در صنایع معدن، جنگلداری، و گردشگری.
    قلمروهای شمال غربی (Northwest Territories) مهاجران در زمینه‌های فنی و حرفه‌ای و صنایع طبیعی – برنامه NWT Nominee Program با اولویت به مشاغل فنی و منابع طبیعی.
    نوناووت (Nunavut) مهاجران متخصص در حوزه‌های آموزشی، خدمات اجتماعی، و صنایع بومی – تمرکز بر جذب نیرو در مناطق دورافتاده و رفع نیازهای مناطق کم‌جمعیت.

بهترین استان‌های کانادا برای زندگی 

شاید اگر چند سالی پس از مهاجرت یک متقاضی به کانادا را در نظر بگیریم دیگر فاکتورهایی نظیر شرایط اقامت به یک استان ارزش زیادی برای یک فرد برای انتخاب یکی از استان‌های کانادا برای زندگی نداشته باشد. در عوض فاکتورهای دیگری نظیر کیفیت زندگی،هزینه‌های زندگی در استان،شرایط بازار کار، شاخص‌های محیط زیستی نظیر آلودگی هوا اهمیت بیشتری پیدا کنند. بنابراین سعی کردیم در جدول زیر فهرستی از بهترین استان‌های کانادا برای زندگی به خصوص برای مهاجرین ایرانی را ارائه دهیم. در جدول زیر امتیازی از ۱ یعنی کمترین تا ۱۰ یعنی بیشترین امتیاز به هر یک از مؤلفه‌های ذکر شده در بالا نسبت داده‌ایم تا مقایسه بهتری بین ایالت های کانادا برای زندگی داشته باشیم.

  • استان کیفیت زندگی هزینه زندگی شرایط بازار کار شاخص‌های محیط زیستی نمره کلی توضیحات
    بریتیش کلمبیا 10 6 9 10 35 – استان مناسب برای علاقه‌مندان به طبیعت و سبک زندگی سالم با فرصت‌های شغلی متنوع در فناوری و انرژی‌های پاک.
    انتاریو 9 6 10 8 33 – مرکز اقتصادی کانادا با فرصت‌های شغلی گسترده، اما هزینه‌های زندگی نسبتاً بالاتر به خصوص در شهرهای بزرگ.
    کبک 8 8 8 9 33 – استان مقرون‌به‌صرفه با کیفیت زندگی بالا، مناسب برای فرانسوی‌زبان‌ها و کسانی که به فرهنگ اهمیت می‌دهند.
    آلبرتا 8 7 9 8 32 – فرصت‌های شغلی فراوان در صنایع نفت و گاز با هزینه‌های زندگی مناسب، اما هوای سردتر نسبت به برخی استان‌ها.
    مانیتوبا 7 9 7 7 30 – گزینه‌ای عالی برای خانواده‌ها با هزینه‌های زندگی پایین و محیط دوستانه.
    ساسکاچوان 6 9 7 7 29 – مناسب برای کشاورزان و کسانی که زندگی آرام در محیط‌های کم‌جمعیت را ترجیح می‌دهند.
    نوا اسکوشیا 7 8 6 8 29 – محیطی ساحلی و زیبا با جامعه‌ای کوچک اما دوستانه، مناسب برای کسانی که آرامش و طبیعت را می‌خواهند.

۸ دیدگاه در “ایالت های کانادا

  1. مهدی گفت:

    قصد داریم برای خانمم ویزای تحصیلی بگیریم و خانوادگی به کانادا مهاجرت کنیم اما ترس از ریجکتی داریم و نمی‌دونیم بعداً میشه اقامت گرفت یا نه؟

    1. author4 گفت:

      ابتدا باید ویزای تحصیلی برای خانمتان را دریافت کنید.اگر درخواست تحصیلی و ویزاها به درستی انجام شود و معیارهای مهاجرتی رعایت شود، اقامت در آینده ممکن هست موجب شود. اما ریسک ریجکتی همیشه وجود دارد ولی با دقت در مراحل مهاجرتی و اطلاعات کامل، می تونید این ریسک رو کاهش بدین. پس از ورود به کانادا و انجام مراحل مهاجرت، میتونید به تدریج برای اقامت دائم اقدام کنید.

  2. نفیسه گفت:

    قصد مهاجرت به کانادا دارم تحصیلی یا کاری

    1. author4 گفت:

      شما میتونید از طریق شماره های درج شده در سایت با مشاوران ما تماس بگیرید تا پس از بررسی شرایطتون شمارو راهنمایی کنیم

  3. ثمین گفت:

    ما برای گرفتن ویزای کاری به کانادا می‌خوایم اقدام کنیم چقدر طول می‌کشه که بتونیم اقامت دائم بگیریم؟امکانش هست که اقامت دائم بهمون ندن؟

    1. author4 گفت:

      اخذ اقامت دائم بعد از سه سال کار در کانادا امکان پذیر هست… فرآیند به دست آوردن اقامت دائم در کانادا از طریق ویزای کاری تا حدی پیچیده و زمان بر است و به عوامل متعددی از جمله تجربه کاری، مهارت ها و دیگر عوامل بستگی دارد…

  4. مجید گفت:

    سلام،،، آیا بدون مدرک زبان میشه به کانادا مهاجرت کرد؟ تمامی مدارکم خوبه ولی اصلا نمیتونم زبان بخونم

    1. author4 گفت:

      مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان بسیار دشوار است. بیشتر برنامه های مهاجرتی از متقاضیان خواسته می شود که مدرک زبانی معتبری داشته باشند. بنابراین بهتر است که زبان انگلیسی یا فرانسه را به خوبی یاد بگیرید و مدرک معتبری کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.