شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت کانادا

 شرایط اخذ اقامت کانادا

کانادا را می توان یکی از مهاجر پذیرترین کشورهای دنیا دانست که سالانه تعداد زیادی مهاجر را به سوی خود جذب می کند. کانادا کشوری در شمال قاره ی امریکای شمالی می باشد که از نظر وسعت بزرگترین کشور جهان پس از روسیه می باشد.

به دلیل وسعت بالای این کشور و جمعیتی کمتر ار وسعت آن، این کشور آماده ی  پذیرش مهاجران بسیاری می باشد. جمعیت این کشور در حال حاضر ۳۵ میلیون نفر می باشد. آب و هوای این کشور سرد است که دلیل آن، نزدیکی اش به قطب شمال می باشد. پایتخت این کشور اتاوا می باشد و در بسیاری از شهرهای آن با آب و هوای سرد مواجه هستیم. ونکوور از جمله شهرهای بزرگ کانادا می باشد که آب و هوای معتدل تری دارد. کانادا از لحاظ سیاسی توسط ملکه انگلستان اداره می شود و به دلیل روابط گسترده اش با آمریکا، شرایط زندگی مشابهی با این کشور دارد.

تنوع فرهنگی در کانادا

تنوع فرهنگی موجود در کانادا بسیار زیاد بوده و همین موضوع سبب شده تا بسیاری از افراد کانادا را به عنوان مقصد مهاجرتی خود انتخاب کنند. این کشور از نظر اقتصادی نیز در جایگاه ایده ­آلی قرار دارد و توانسته مقام ۱۱ جهان را به خود اختصاص دهد. امکان برخورداری از شرایط تحصیلی ایده آل و کیفیت بالای زندگی موجب شده متقاضیان بسیاری هرساله جهت دریافت اقامت در کانادا به سفارت این کشور مراجعه می کنند.

سیستم آموزشی موجود در کانادا به عنوان یکی از برترین نظام های آموزشی جهان شناخته می شود. حدود ۹۹ درصد از مردمی که در کانادا زندگی می کنند سواد و تحصیلات بالایی دارند و حدود ۹۴ درصد نیز می توانند از اینترنت استفاده کنند.

روش های اقامت کانادا

اقامت کانادا به دو صورت کوتاه مدت و بلند مدت می باشد. راه هایی مثل ازدواج و تولد فرزند نیز از دیگر راه های اقامتی در این کشور می باشد. در پاراگراف های بعدی کمی در مورد انواع این اقامت ها و روش های مختلف آنها صحبت خواهیم کرد.

اقامت کوتاه مدت کانادا

اقامت کوتاه مدت یا اقامت موقت کانادا را می توان از طریق ویزای توریستی کانادا بدست آوردد که یکی از روش های مهاجرت کانادا می باشد البته که که مدت زمان این ویزا ۶ ماهه می باشد و این مدت زمان باعث مهاجرت دائم شما به این کشور نمی شود.  در حال حاضر ویزا های توریستی در کانادا وجود دارد که ۵ سال را پوشش می دهد و فرد پس از اقامت ۶ ماهه در کانادا می تواند پس از ۱ روز خروج از خاک این کشور، مجددا وارد این کشور شود و این پروسه هر ۶ ماه یکبار می تواند تا ۵ سال تکرار شود. این نوع از ویزای توریستی کانادا را ویزای مالتیپل کانادا می نامند. این نوع از ویزاها باعث اقامت بلند مدت و دائمی افراد در این کشور نمی شوند. اقامت کانادا با این روش شامل اجازه ی کار و یا تحصیل نیز نمی شود و شایان ذکر است که این ویزاها قابل تبدیل نیستند.

اقامت دائم کانادا

اقامت بلند مدت یا دائم کانادا که مدت زمان آن این بار، حداقل، ۶ ماه می باشد. راه های مختلفی برای دریافت اقامت دائم کانادا وجود دارد که به اختصار در زیر در مورد آنها توضیح خواهیم داد. کارت اقامت دائم کانادا را PR گویند که هر ۵ سال یک بار با مراجعه به اداره ی مهاجرت کانادا می توانید با اثبات اینکه در این سال ها در کانادا اقامت داشته اید، تمدید کنید.

راه های اخذ اقامت دائم کانادا

تولد فرزند

تولد فرزند در خاک کانادا از همان ابتدا باعث انتقال تابعیت کانادایی به افراد می شود. پس اخذ اقامت دائم کانادا ازطریق خاک و خون امکانپذیر می باشد.

اقامت دائم کانادا از طریق ازدواج

یکی از راه های اخد اقامت دائم کانادا ازدواج با یک شهروند کانادایی می باشد. شما پس از ازدواج با این فرد احتیاجی به وکیل نیز ندارید و می توانید حتی با ارائه ی سند ازدواج خود به سفارت ویزای خود را دریافت کنید و پس از ورود به کانادا برای اخذ اقامت دائم خود اقدامات لا%

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

45 پاسخ به “اقامت کانادا”

  1. Amir ali گفت:

    سلام من ۲۲سالمه لیسانس معماری دارم مدرک آیلتس ام ندارم بهترین گزینه برای مهاجرت به کانادا برای من چیه ؟

  2. MHAK گفت:

    سلام‌بنده‌راننده‌سنگین‌وحمل‌بارخطرناک‌‌هستم‌ومیخواستم‌درموردخریدماشین‌سنگین‌وهمینطورکاردران‌گشورازشماراهنمای‌ویاری‌بخواهم‌لطفاحقیررادراین‌موردیاری‌بنماییدمرسی

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      تا زمانی که اقامت دریافت نکنید نمیتوانید مالکیت خودرویی را داشته باشید . اگر بتوانید از کارفرمایی درخواست کار دریافت نمایید میتوانید اقامت بگیرید

  3. Amir گفت:

    سلام من کارشناسی حسابداری با معدل بالای17و7سال تو سیستم بانکی مشغول کار هستم دارای ایلتس7و35سال سن برای اقامت کاری چقدر شانس دارم.تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام خدمت شما دوستان عزیز.
      برای اخذ ویزای کار در کشور کانادا از طریق امتیاز بندی صورت میگیرد که شما با این حساب براساس تحصیلات _ سابقه کار _ مدرک زبان _شرایط سن پروفایل خودرا بازکنید پیشنهاد میشود برای ارزیبابی امتیاز بندی ها به سایت موسسه مراجعه و به طور دقیق امتیازاتتون رو حساب کیند.

  4. حجت امیرپور گفت:

    سلام.من دندانپزشک هستم.میخواستم ببینم الان کانادا پذیرش دندانپزشک داره؟فقط ایالت کبک یا همه جاش؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای رشته های دندانپزشکی، پزشکی و نظیر آنها اگر به قصد کار و یا ادامه تحصیل بخواهید وارد کشوری شوید باید مدرکتان رجیستر شود و تعیین شود که مورد تایید آن کشور میباشد یاخیر.
      برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های درج شده در سایت با مشاورین ما درتماس باشید:
      https://arianaabroad.com/

  5. هادی گفت:

    سلام.
    برای مهندسی برق از طریق تخصص قبول نمی کنند .؟
    چون ذکر نکردید .

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      بسته به لیست مشاغل مورد نیازشون داره . در خیلی از مواقع در لیست مشاغل هست

  6. نیما گفت:

    سلام-من مدرک لیسانس مکانیک سیالات و فوق لیسانس هوافضا ازدانشگاه دولتی رادارم و2 سال سابقه کار نیروگاهی و بیش از6سال سابقه کار تاسیساتی ساختمان را دارم-پروانه نظام پایه 2 ازوزارت مسکن وشهرسازی دارم و یک شرکت پیمانکاری با 2 سال کار در زمینه ساختمان را دارم هستم.36سال سن دارم و مجرد -آیا می تونم برای کار به کانادا مهاجرت کنم.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      در سه کشور کانادا، استرالیا و نیوزیلند شما می توانید پیش از کار پیدا کردن، اقامت دائم خود را دریافت کنید. این مسأله باعث می شود کارفرماها شرایط ساده تری برای استخدام شما پیش رو داشته باشند.
      در دیگر کشورهای دنیا مانند نروژ، انگلستان و…، اگر شما با یک ویزای اقامتی یا تحصیلی بلند مدت در آن کشور حضور نداشته باشید، کارفرماها عموما علاقه زیادی به جذب شما ندارند. این مسأله به این دلیل است که کارفرما باید راه طولانی و سختی را طی کند تا شما بتوانید در آن کشور ویزای کار بگیرید. البته این روش در شرایط نادری ممکن است به ثمر برسد. مثلا اینکه شما آنقدر تخصص خاص و ویژه ای داشته باشید که کارفرما نتواند فردی مانند شما را در کشور خودش پیدا کند. یا کارفرما شما را از قبل بشناسد و شرایط ویژه ای برای شغلی که تعریف می کند قرار دهد که کسی در کشور مقصد توانایی انجام آن را نداشته باشد.
      بنابراین در وهله اول کشورهایی مانند کانادا، استرالیا و نیوزیلند که به فرد اقامت دائم اعطا می کنند و سپس کشورهایی مثل افریقای جنوبی، آلمان و اتریش که برای بعضی مشاغل “ویزای جستجوی کار” صادر می کنند گزینه های مناسب و فراگیر برای کار در خارج از کشور هستند.داشتن مدرک زبان الزامیست

  7. نیما گفت:

    سلام-من مدرک لیسانس مکانیک سیالات و فوق لیسانس هوافضا ازدانشگاه دولتی رادارم و2 سال سابقه کار نیروگاهی و بیش از6سال سابقه کار تاسیساتی ساختمان را دارم-پروانه نظام پایه 2 ازوزارت مسکن وشهرسازی دارم و یک شرکت پیمانکاری با 2 سال کار در زمینه رشته راه وساختمان را دارم هستم.36سال سن دارم و مجرد -آیابه من ویزای کارکانادا داده میشه؟آیامهندسان ایرانی جذب شرکت های ساختمانی کانادایی میشوند؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با داشتن مدرک آیلتس 7 میتوانید برای سیستم امتیاز بندی اقدام نمایید و تحصیلات سوابق شغلی و تحصیلی نیز برای شما امتیاز آور خواهند بود

  8. ایرج داداشی گفت:

    سلام.من ایرج داداشی
    مدرک: فوق دیپلم الکتروتکنیک از دانشگاه دولتی هستم.
    سن:28 سال
    وضعیت:مجرد
    تخصص: سیم کشی ساختمان و plc
    سابقه کار:2سال
    وضعیت زبان:کلاسهای مکالمه انگلیسی را بصورت فشرده دارم دوره می بینم
    با این شرایط میتونم اقامت دایم کانادا بگیرم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ اقامت دائم کانادا میباست فرد حد اقل 3 تا 5 سال را داخل کشور کانادا مشغول به کار قانونی باشد . راهکارهای اخذ ویزای کار سه روش است 1. جاب آفر 2. اسکیلد ورکر 3. اکسپرس اینتری و در هر سه حالت داشتن آیلتس 6.5 تا 7 الزامیست

  9. saman byt گفت:

    سلام من 16 سالمه و تو مقطع دبیرستان هستم
    میخوام بدونم چجوری با کمترین هزیه بطور انفرادی میتونم مهاجرت داشته باشم به کانادا ممنون میشم راهنمایی کنید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای مهاجرت به کشور کانادا از طریق تحصیلی امکان مهاجرت را دارید که البته این موضوع مستلزم پرداخت هزینه میباشد که با احتساب هزینه زندگی سالیانه بین 80 تا 90 میلیون میباشد

  10. الهه گفت:

    سلام من 34 سالمه و 10 سال سابقه کار نقشه کشی دارم با بیمه و تحصیلاتم لیسانس مهندسی تکنولوژی طراحی و نقشه کشی صنعتی هست و کلاس زبانم تازه شروع کردم میخاستم ببینم شانسم برای کانادا چقدره? ممنون از پاسخگوییتون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      بهترین راهکار برای اقامت در کشور کانادا ادامه تحصیل می باشد که داشتن مدرک زبان و سابقه کار با توجه به سن شما امکان گرفتن پذیرش را از دانشگاه به شما می دهد

  11. آزاده گفت:

    سلام مدرک من لیسانس از دانشگاه آزاد با معدل ۱۸/۶۶ است دوسال سابقه کار بدون بیمه دارم ۳۶ ساله هستم میخواستم بدونم چطور میتونم برای کار در کانادا اقدام کنم و در غیر اینصورت میشه ویزای تحصیل بگیرم چون قصد دارم ادامه تحصیل بدم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای گرفتن کارت اقامت از کشور کانادا نیاز به اثبات کار مرتبط با رشته به مدت 2 سال از 5 سال اخیر و داشتن مدرک زبان ( ایلتس 7 ) است.

  12. محمد گفت:

    با سلام و احترام من ۳۰ سالمه و فعلا مجرد هستم. مدرک کارشناسی معماری از دانشگاه سراسری دارم. و به مدت ۵ سال سابقه کاری در رشته مرتبط دارم که تقریبا ۴ سال ان در کشور تاجیکستان هست. لطفا راهنمایی بفرمایید که با این شرایط مهاجرت به کانادا امکان پذیر هست یا نه؟ واینکه حداقل امتیاز مناسب برای گرفتن اقامت در این کشور چند است.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای گرفتن ویزای کانادا از طریق امتاز بندی در مرحله اول 100 امتیاز دارد که نیاز است 67 ذامتیاز را بدست اورید و مهمترین شرایط بدست اوردن 67 امتیاز سن کمتر از 30 سال مدرک تحصیلی فوق لیسانس و داشتن مدرک ایلتس نمره 7 است.

  13. رعنا گفت:

    سلام من خانمى هستم ٢٥ ساله ليسانس حقوق و وكيل دادگسترى هستم . متاهل، همسرم هم وكيل دادگسترى هستند. ما قصد مهاجرت به كانادا داريم. عمه من هم تورنتو زندگى ميكنه. چه راه كارى پيشنهاد ميكنيد كه بتونيم مهاجرت كنيم؟ ايلس چند بايد بگيريم؟ وچه حرفه اى ياد بگيريم كه امتيازمون بره بالا؟ لطفا راهنمايى كنيد

  14. مینا گفت:

    سلام من کارشناس پرستاری هستم .28 سالمه.3سال سابقه کار با بیمه و 1سال بدون بیمه دارم.میتونم بدونم میتونم اقدام کنم برای مهاجرت به همراه همسرم که مدرک فوق دیپلم دارن.و اینکه چه امتیازی باید برسیم تا بتونیم اقدام کنیم؟مدارک فنی حرفه ای قابل استفاده هستن تو این پرسه؟

  15. زینار گفت:

    سلام
    من با مشخصات ذیل میتونم امتیاز مورد نظر را واسه مهاجرت کسب کنم .
    سن = 26
    مجرد
    مدرک تحصیلی = کارشناسی کامپیوتر نرم افزار
    تخصص = شبکه
    سابقه کار : 37 ماه با بیمه تامیین اجتماعی

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما در صورت داشتن کارفرما می توانید برای کشور کانادا اقدام نمائید که موسسه ما این خدمات را به شما برای پیدا کردن کارفرما می دهد . برای اطلاعات بیشتر با مشاورین موسسه در ارتباط باشید

  16. سینا گفت:

    سلام
    من31 ساله هستم, مدرک تحصیلی ام لیسانس جوشکاریه و مدرک بین المللی بازرسی جوش دارم سابقه بیمه ام 5 ساله در حال حاضر در حین گذراندن دوره IELST هستم خواستم ببینم برای ویزای کار به کانادا یا اتریش در چه مرحله ایی هستم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای کار در کشور کانادا باید از طریق نیروی متخصص اقدام کنید که امتیاز بندی کشور کانادا را مورد بررسی قرار داده و در صورت حد نصاب رسیدن ، امکان اخذ ویزای کار را دارا می باشید و برای کار کردن در کشور اتریش ، نیازمند پیشنهاد شغلی می باشید که اگر به مدت 3 ماه در خود کشور و اتحادیه اروپا نیروی کار را جذب نکرد پس از آن درخواست شما مورد بررسی قرار می گیرد.

  17. vahid گفت:

    باسلام
    من 29 سال سن دارم دارای مدرک کارشناسی ارشد و حدود 7سالم سابقه کار حسابرسی معدلم 17.00 خیلی دوست دارم برای کار به کانادا مهاجرت کنم آیا امکانش هست لطفا راهنمایی کنید؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما با هرگونه رزومه کاری می توانید برای کشور کانادا اقدام کنید ولی با توجه به شرایط شما شانس پائینی برای این پروسه مهاجرتی دارید.در صورت اخذ مدرک زبان می توانید برای کشور های دیگر هم اقدام نمائید.

  18. NASIM گفت:

    با سلام همسر من حدود 3 سال است که در تهران دارای کافی شاپ می باشد و برند کافه را به عنوان شرکت 2 سال است که ثبت کرده است و مدیر عامل شرکت می باشد .می خواستم ببینم ما با سرمایه 400 میلیونی می تونیم برای اخذ اقامت سرمایه گذاری اقدام کنیم؟
    همچنین ما دارای یک Businessplan پذیرفته شده از کانادا هستیم در زمینه صنایع غذایی

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      کار شما ممکن هست ولی باید در زمان اقدام راجع به شرایط استان هایی که میتونید در آن ها سرمایه گذاری کنید ،مطالعه کنید

  19. Sina گفت:

    با عرض سلام وخسته نباشید
    بنده 30سال سن دارم و فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد در مقطع فوق لیسانس با معدل 15.80 هستم
    – دارای مدرک IELTS : 6.5
    -دارای مدرک زبان فرانسوی: سطح A2
    – 2سال سابقه کار(مرتبط با رشته تحصیلی)
    -دارای مدرک نرم افزار Abaqus (سازمان فنی و حرفه ای)
    -دارای مدرک بازرسی جوش VT ( انجمن سازمان جوش ایران)
    -دارای مدرک نرم افزار Catia ( انجمن قالبسازان ایران)
    آیا با شرایط قید شده بنده امکان گرفتن اقامت کانادا از طریق “کار” یا بورس تحصیلی را دارا میباشم؟
    ممنون از پاسخگوییتون
    با تشکر…

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام و احترام
      اگر از طریق کار قصد مهاجرت به کشور کانادا را داشته باشید،نیازمند یک کارفرما می باشید تا از 600 امتیاز فرصت شغلی بهره مند شوید. در صورت نداشتن چنین فردی می توانید پرونده باز کرده و اطلاعات مربوطه را وارد نمائید . کارفرماهای کانادایی به این پرونده ها دسترسی دارند و می توانند شما را انتخاب کنند.با توجه به شرایط شما شانس خوبی برای انجام این پروسه دارا می باشید.
      اگر برای تحصیل اقدام فرمائید نیازمند GRE یا GMAT می باشید و مقالات ISI

  20. tohid گفت:

    سلام
    بنده 9 سال تو یک شرکت معتبر گردشگری فعالیت میکنم .مسئول IT شرکت هستم .کارشناس فنآوری اطلاعات هستم و تجربه خوبی تو زمینه برنامه نویسی و گرافیک دارم خوب بالطبع شبکه هم بلدم نه درحد گرافیک و کدنویسی .خانم بنده هم کارشناس مامایی هستن با معدل بالا(البته معدل خودم هم بدنیست).
    میخاستم بدونم چطور میتونم اقامت کانادا رو با این تفاسیر که نوشتید بگیرم.

  21. مهدی گفت:

    سلام-من مدرک لیسانس عمران باگرایش تخصصی ساختمان ازدانشگاه دولتی رادارم بیش از6سال سابقه دارم-پروانه شخص حقیقی وحقوقی ازوزارت راه وشهرسازی دارم کارشناس رسمی دادگستری دررشته راه وساختمان هستم.35سال سن دارم-آیابه من ویزای کارکاناداداه میشه؟آیامهندسان ایرانی جذب شرکت های ساختمانی کانادایی میشوند؟آیامیتوانم شرکت خودم رابه کاناداببرم ودرآنجاکارساختمانی انچام دهم؟باتشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما با هر شرایطی میتوانید فرم مخصوص به کار در کشور کانادا را پر کنید, کارفرمایان به این فرم ها دسترسی دارند و افراد مورد نیاز خود را انتخاب میکنند.
      برای سرمایه گذاری در کشور کانادا میتوانید از طریق استانی اقدام بفرمایید.
      برای اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاورین موسسه در تماس باشید.

  22. روبی گفت:

    سلام من کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی دارم از دانشگاه پیام نور ولی معدلم چندان خوب نیست 12.30کارشناسی ارشد تجارت بین الملل از دانشگاه شهید بهشتی معدل 15 تازه فارغ التحصیل شدم و سابقه کاری ندارم خیلی دوست دارم برای کار به کانادا مهاجرت کنم ایا امکان دارد اگر ممکن است راهنمایی کنید با تشکر

    • ariana گفت:

      سلام
      با توجه به نزدیک شدن پایان سال میلادی،شما به ویزای کار کشور کانادا نخواهید رسید.به شما توصیه می شود برای سال آینده اقدام فرمائید یا کشور مورد نظر خود را تغییر دهید

  23. FARHAD گفت:

    سلام من 28 سال سن دارم ودارای مدرک دیپلم نقشه کشی ساختمان میباشم و دارای 5 سال سابقه در برق اتمبیل(باطریسازی) و 2 سال سابقه در نگهبانی وبه کامپیوتر درحد استاد نگم ولی خدا رو شکر واردم به چه صورت میتوانم به کانادا مهاجرت کنم یا بهتر بگم اقامت بگیرم لطفا راهنماییم کنید

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام و احترام
      شما باید یک موقعیت شغلی را پیدا کرده وبرای آن درخواستی را ارسال نمایید در صورتی که در اون منطقه 3 هفته تا 3 ماه کسی برای اون کار در خواست نداده باشد درخواست شما بررسی میشود که ایا شما واجد شرایط هستید یا خیر.
      برای انجام کار باید مدارک خود را برای ما اورده و پس از 3 ماه به شما گفته می شود که فرصت شغلی برای شما ممکن هست یا خیر.