مهاجرت به سوئد


مهاجرت به سوئد همواره گزینه جذابی برای مهاجران به شمار می آید، سوئد از جمله کشورهای مرفه و پیشرفته در منطقه اسکاندیناوی می باشد. از لحاظ استانداردهای بالای زندگی، تولید ناخالص داخلی، ثبات اقتصادی و امکانات آموزشی و رفاهی سوئد از جایگاه بسیار مناسبی در بین کشورهای جهان برخوردار است.

سوئد با مساحتی بالغ بر ۴۴۹٬۹۶۴ کیلومتر مربع سومین کشور بزرگ در اتحادیه اروپا می باشد، این کشور با جمعیتی بیش از ۱۰ میلیون نفر از پایین ترین نرخ تراکم جمعیتی برخوردار است. در ادامه این مطلب با روش ها و شرایط مهاجرت به سوئی بیشتر آشنا خواهیم شد.

شرایط مهاجرت به سوئد

شرایط مهاجرت به سوئد با توجه به روش مهاجرتی مورد نظر و شرایط کلی افراد متقاضی متفاوت خواهد بود. در واقع هر یک از روش های مهاجرت به این کشور از قوانین و هزینه های مختص به خود برخوردار می باشند. اولین قدم برای مهاجرت به سوئد انتخاب روش مهاجرتی مورد نظر می باشد، برای انتخاب بهترین روش مهاجرتی افراد می توانند با ارزیابی دقیق شرایط فردی و جمع آوری اطلاعات کامل در مورد انواع روش های مهاجرتی بهترین روش مهاجرت به سوئد را انتخاب نمایند.

روش های مهاجرت به سوئد

برای مهاجرت به سوئد روش های متنوعی وجود دارد، در بین کلیه روش های مهاجرتی سوئد مهاجرت تحصیلی و کاری از تقاضای بیشتری برخوردار می باشند. به طور کلی روش های مهاجرت به سوئد به شرح ذیل می باشد:

مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی به سوئد یکی از رایج ترین و بهترین روش های مهاجرت به این کشور به شمار می آید که متقاضیان فراوانی دارد. متقاضیان تحصیل در کشور سوئد بسته به مقطع و رشته تحصیلی مورد نظر ملزم به ارائه مدارک مورد نیاز خواهند بود.

بدون تردید مهاجرت تحصیلی به سوئد از مزایای بی شماری برخوردار می باشد. در جدول ذیل مدارک مورد نیاز و مزایای تحصیل در سوئد را معرفی می نماییم.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی سوئدمزایای مهاجرت تحصیلی به سوئد
رزومه تحصیلی (cv)صدور ویزای همراه از ابتدا
تمکن مالی مورد نیاز جهت پرداخت هزینه هاامکان اخذ اقامت دائم سوئد
مدرک زبان مورد نیاز (بسته به مقطع تحصیلی)اجازه کار حین تحصیل
نامه پذیرش معتبر از دانشگاه های سوئدتحصیل در معتبرترین دانشگاه های اروپا
study planاستفاده از حقوق شهروندی

مهاجرت کاری به سوئد

مهاجرت کاری

همانگونه که اشاره گردید سوئد از جمله کشورهای مرفه و ثروتمند در منطقه اسکاندیناوی می باشد، نرخ بیکاری در سوئد کمتر از ۶ درصد است که یکی از پایین ترین نرخ های بیکاری در اروپا محسوب می شود. متقاضیان مهاجرت کاری به سوئد و دریافت ویزای کار این کشور به پیشنهاد کار از کارفرما (جاب آفر) نیاز خواهند داشت.

با توجه به قوانین کار در اتحادیه اروپا افرادی که شهروند کشورهای خارج از حوزه یورو می باشند برای دریافت جاب آفر مسیر دشواری را پیش روی خود خواهند داشت. مهاجرت کاری به سوئد یکی از روش های مهاجرتی ایده ال و کم هزینه به شمار می آید و از مزایای فراوانی برخوردار است. به طور کلی مزایای مهاجرت کاری به سوئد به شرح ذیل می باشد:

  • اخذ ویزا برای کلیه افراد خانواده
  • اخذ اقامت دائم سوئد پس از ۳ سال
  • کم هزینه ترین روش مهاجرتی
  • کسب درآمد قابل توجه
  • استفاده از حقوق شهروندی
  • خدمات درمانی رایگان
  • تحصیل رایگان فرزندان
  • اجازه کار برای همسر فرد متقاضی
  • امکان تردد در حوزه شینگن بدون نیاز به ویزا

مهاجرت از طریق ازدواج

مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج یکی از روش های کم هزینه و ایده ال برای دریافت اقامت دائم و تابعیت این کشور محبوب می باشد. در صورتی که اتباع خارجی با یک شهروند سوئدی یا فردی که دارای اقامت دائم این کشور است، ازدواج نمایند می توانند پس از گذشت حداقل ۳ سال اقامت دائم خود را دریافت نمایند. یکی از مهم ترین عوامل برای مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج علاوه بر تمکن مالی فردی که تبعه سوئد می باشد، اثبات رضایت قلبی و اراده شخصی طرفین برای ازدواج است. به طور کلی مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج به شرح ذیل می باشد:

  • هر ۲ طرف می بایست بیش از ۱۸ سال سن داشته باشند.
  • شخص متقاضی ازدواج نباید ممنوعیت ورود به کشور سوئد را داشته باشد.
  • تکمیل نمودن فرم های مربوطه و توانایی پرداخت هزینه های بررسی درخواست.
  • ارائه تست های پزشکی مورد نیاز.
  • اثبات شکل گیری رابطه بین طرفین قبل از ارائه درخواست ازدواج.
  • پارتنری که در کشور سوئد اقامت دارد، می بایست درآمد مشخص و کافی برای ساپورت مالی همسر خود را داشته باشد.
  • هر دو طرف متقاضی ازدواج نباید در زمان اقدام، ازدواج کرده باشند. طرفین می بایست مدارکی که نشان دهنده مجرد بودن آنها می باشد را ارائه نمایند.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

سوئد از جمله برترین کشورهای جهان در زمینه اقتصادهای غیر نفتی و صنعتی می باشد. شفافیت در عملکرد مالی، ثبات اقتصادی و سیاسی قابل توجه، نرخ تورم بسیار کم به همراه نیروی کار تحصیلکرده و ماهر تنها بخشی از مواردی است که باعث جذب سرمایه گذاران خارجی به سوئد می شود.

از سوی دیگر اجرای سیاست های مالی دقیق در راستای حمایت از سرمایه گذاران خارجی و ایجاد بسترهای مناسب جهت انجام فعالیت های کلان تجاری سوئد را به مقصد نهایی بسیاری از شرکت ها و سرمایه گذاران خارجی تبدیل نموده است.

بدون شک مهاجرت به سوئد علاوه بر مزایای بی شماری که در پی دارد یک روش مهاجرتی ایده ال نیز به شمار می آید. به طور کلی برای سرمایه گذاری در سوئد روش های متنوعی وجود دارد. رایج ترین روش های سرمایه گذاری در سوئد ثبت شرکت در این کشور، خرید بیزینس و کارآفرینی می باشد.

هر یک از روش های سرمایه گذاری در سوئد قوانین و شرایط مختص به خود را خواهد داشت. مزایای مهاجرت به سوئد از طریق سرمایه گذاری به شرح ذیل می باشد:

  • صدور ویزای از ابتدای برای کلیه افراد خانواده
  • امکان اخذ اقامت دائم پس از ۳ سال برای فرد متقاضی و خانواده وی
  • استفاده از حقوق شهروندی
  • ثبات اقتصادی و سیاسی
  • بهره مندی از نیروی کار تحصیلکرده و ماهر
  • دسترسی آسان به بازارهای بین المللی
  • سرمایه گذاری در یکی از قدرتمندترین نظام های اقتصادی جهان
  • سیستم مالیاتی شفاف
  • امکان تردد و افتتاح حساب در کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپا

مهاجرت از طریق تولد فرزند

به طور کلی اخذ تابعیت از طریق تولد بر اساس ۲ قانون اصلی (خاک و خون) امکان پذیر خواهد بود. البته در برخی از کشورهای جهان ترکیب این ۲ قانون نیز وجود دارد. در حال حاضر علاوه بر سوئد اغلب کشورهای اروپایی از قانون خون پیروی می نمایند، طبق این قانونی تنها فرزندانی که یکی از والدین آنها تبعه سوئد باشد شهروند سوئدی محسوب می شوند، در غیر اینصورت والدینی که تبعه سوئد نیستند و فرزند خود را در این کشور به دنیا می آورند به هیچ وجه موفق به دریافت تابعیت سوئد برای خود و فرزندشان نخواهند شد.

مهاجرت از طریق پناهندگی

به طور کلی مهاجرت از طریق پناهندگی خطرات مالی و جانی فراوانی را در پی خواهد داشت. این روش مهاجرتی از ریسک بسیار بالایی برخوردار می باشد و به هیچ وجه قابل پیش بینی نخواهد بود. متاسفانه طی سالهای اخیر افراد فراوانی به واسطه عدم آگاهی از شرایط روش های قانونی مهاجرت به پناهندگی روی آورده اند، هجوم گسترده پناهجویان به اروپا باعث گردیده قوانین سختگیرانه ای برای پذیرش پناهجویان از سوی مقامات کشورهای اروپایی اتخاذ گردد.

برای مهاجرت به سوئد از طریق پناهندگی در ابتدا پناهجویان می بایست خود را به مرزهای این کشور برسانند و سپس درخواست پناهندگی خود را به پلیس مرزبانی و اداره مهاجرت ارائه نمایند. مهم ترین موضوع برای دریافت جواب مثبت از سوی مقامات اداره مهاجرت سوئد ارائه مدارک و ادله مستندی (کیس پناهندگی) است که کلیه ادعاهای فرد متقاضی را اثبات نماید. معمولاً مهاجرت از طریق پناهندگی از سوی افراد سودجو پیشنهاد می گردد.

در اغلب موارد این افراد با استفاده از عدم آگاهی متقاضیان مهاجرت نسبت به روش های قانونی اقدام به کلاه برداری می نمایند. لازم به ذکر است مهاجرت از طریق پناهندگی یک روش غیرقانونی می باشد، از این رو مجموعه آریاناپارس هیچگونه فعالیت و خدماتی را در این مورد ارائه نمی دهد.

قوانین مهاجرت به سوئد

قوانین مهاجرت به سوئد

قوانین مهاجرتی سوئد بسته به روش مهاجرتی مورد نظر افراد متفاوت خواهد بود، بر اساس قوانین اداره مهاجرت سوئد متقاضیان دریافت اقامت دائم این کشور پس از گذشت حداقل ۳ سال زندگی در این کشور و پرداخت مالیات در این مدت می توانند اقامت دائم خود را دریافت نمایند. همچنین دریافت تابعیت سوئد معمولاً پس از گذشت ۷ الی ۱۰ سال از حضور افراد متقاضی در این کشور امکان پذیر خواهد بود.

امکان سنجی مهاجرت به سوئد

بدون شک سوئد یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای اروپایی است. سیاست های مهاجرتی سوئد در طول تاریخ این کشور همواره با تغیرات فراوانی همراه بوده و هست. در حال حاضر دولت سوئد برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشور جذاب را دارند روش های مهاجرتی مشخص و متنوعی را تعین کرده است.

متقاضیان مهاجرت به سوئد با توجه به شرایط فردی و ارزیابی دقیق انواع روش های مهاجرتی می توانند بهترین روش برای مهاجرت به سوئد را انتخاب نمایند. روند مهاجرت به سوئد همواره با رشد مثبت رو به رو بوده است، از این رو امکان مهاجرت به سوئد از طرق مختلف فراهم می باشد.

موانع مهاجرت به سوئد

قطعاً هر یک از روش های مهاجرت به سوئد از پیش نیازها و شرایط مختص به خود برخوردار می باشند. ارائه مدارک مورد نیاز و فراهم نمودن شرایط لازم برای مهاجرت به سوئد بدون تردید چالش هایی را برای افراد در پی خواهد داشت. به عنوان مثال افرادی که قصد دارند به واسطه اخذ ویزای کار به کشور سوئد مهاجرت نمایند، با موانع متعددی رو به رو خواهند شد که مهم ترین آنها دریافت جاب آفر (پیشنهاد کار از کارفرما) می باشد.

طبق قوانین کار در کشورهای عضو اتحادیه اروپا دریافت جاب آفر برای شهروندان کشورهای خارج از این محدوده امر بسیار دشواری محسوب می گردد. به طور کلی موانع و چالش های اصلی مهاجرت به سوئد به شرح ذیل می باشد:

  • سختگیری در صدور ویزا
  • هزینه های نسبتاً بالای زندگی و راه اندازی کسب و کار
  • دریافت مالیات های نسبتاً سنگین
  • یادگیری زبان سوئدی
  • آب و هوای سرد در اغلب فصول سال

نتیجه گیری

با توجه به موارد ذکر شده می توان به این نتیجه گیری رسید که مهاجرت به سوئد از طرق مختلفی امکان پذیر است. بدون شک مزایای مهاجرت به سوئد به مراتب بیشتر از معایب آن می باشد، البته این موضوع از دیدگاه هر شخص می تواند متفاوت باشد ولی به طور کلی استانداردهای بالای زندگی در سوئد، امکانات رفاهی و اجتماعی، ثبات اقتصادی و سیاسی، امنیت و نرخ بسیار پایین جرم و جنایت در این کشور باعث رشد روزافزون شمار مهاجران به سوئد شده است. رکن اصلی موفقیت در امر مهاجرت و دست یابی به اهداف مورد نظر افراد برنامه ریزی دقیق و جمع آوری اطلاعات کامل در مورد شرایط و قوانین انواع روش های مهاجرتی می باشد.

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    به این مطلب امتیاز دهید!
    دیدگاه ها

    16 پاسخ به “مهاجرت به سوئد”

    1. سلام.وقت بخیر .
      در مورد مهاجرت تحصیلی به سوئد میشه راهنمایی بفرمایید؟

    2. Zahra گفت:

      ۱۱:۳۶
      سلام خسته نباشید من ۲۰ سالمه و مدرک فوق تخصصی آرایشگری از فنی حرفه ای دارم و سابقه ۳ سال کار در این زمینه رشته تحصیلیم معماری کاردانی و در دانشگاه دولتی اراک درس میخونم از طریق کاری میخوام برای کشور سوئد اقدام کنم اما نمیدونم از کجا و چجوری اقدام کنم میشه لطفا راهنماییم کنید

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        برای ویزای کاری برای کشور سوئد حتما باید job offer داشته باشین و این مستلزم این هستش که شما از طریق یه کارفرمایی پیشنهاد کاری داشته باشین.که عملآ کار سختی هستش شما میتونید از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید.

    3. احمدباله گفت:

      سلام برای ثبت شرکت در سوید چقد زمان وهزینه لازم است

    4. علی گفت:

      با سلام جوانی هستم ۲۱ ساله بامدرک دیپلم میخواستم بدونم هزینه اقامت دائم سوئد چقدر میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        شما لازم است یکی از راههای تحصیلی، سرمایه گذاری،… را برای ورودتان به کشور مورد نظر باتوجه به شرایطتان انتخاب کنید.

    5. علیرضا مزینی گفت:

      سلام وقت بخیر. میخواستم هزینه تحصیل و زندگی برای دوره زبان انگلیسی در سوئد را بدونم و اینکه میشه بعد از گذروندن دوره زبان کار کرد. (نمیخوام ادامه تحصیل در دانشگاه بدهم) و آیا کارکردن در مغازه هم اگه مالیات و بیمه رو واریز کنم شامل این میشه که بعدن اقامت دائم بگیرم یا فقط شرکت باید کار کنم. ممنون از لطفتون

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        سوئد کشوری غیر انگلیسی زبان است و اگر از طریق گذراندن دوره زبان قصد اقامت دائم رو دارید بهتر است دوره های مربوط به زبان آن کشور گذرانده شود.
        منظور از کار، کاری قانونی که از طریق درامد آن بتوان علاوه بر هزینه های خود، مالیات و بیمه را پرداخت کرد .

    6. مهران گفت:

      سلام تشکر ازسایت خوبتون اطلاعات زیادی گرفتم
      یک سوال داشتم خدمتتون لطفا جواب بدید
      با دعوت نامه شخصی که دوسال ونیمه سوید هست و پناهنده شده گرین کارت هم داره هنوزپاسپورت اونجا نگرفته میشه اقدام کرد?ریجکت نمیشم?

    7. علیرضا گفت:

      با سلام
      یکی از اشنا های من در سوئد شرکت داره ولی شرکتش بین المللی نیست یه شرکت معمولیه حالا با این حساب میتونه کارفرما بشه و برای من دعوت نامه کاری بفرسته؟
      با تشکر

      • آریانا پارس گفت:

        سلام .مشکلی نخواهد بود باید این درخواست نسبت به شرایط شما اهراز کنند در این صورت میتوانید اقدام کنید

    8. mohammad گفت:

      با سلام بنده ۲۷ سال سنّ دارم و ielts 7 دارم.. با مدرک پیش دانشگهی و دیپلم آیا میتوانم برای تحصیل در هلند یاآ دیگر کشورهای اروپا اقدام کنم ؟؟با تشکر

      • آریانا پارس گفت:

        سلام
        برای تحصیل در مقطع لیسانس باید به زبان هلندی تسلط کامل داشته باشید و فاصله تحصیلی بین دو مقطع دیپلم و لیسانس باید توجیه قابل قبول داشته باشد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    مهاجرت ب سوئد مهاجرت ب سوئد مهاجرت ب سوئد مهاجرت ب سوئد مهاجرت ب سوئد

    شبکه های اجتماعی

    arrow up